موسیقی شاد در ایام محرم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

موسیقی شاد در ایام محرم

پست توسط b1nahayat »

سلام و خسته نباشید. ممنون میشم اگه به سوالام پاسخ بدید.

- آیا گوش دادن موسیقی شاد در ایام محرم گناهه؟
- فلسفه این که می گن نباید در ماه محرم(یا روز های خاص دیگه) ریش رو زد چیه؟

تصویر

با تشکر
Parian
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: موسیقی شاد در ایام محرم

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

b1nahayat نوشته شده:سلام و خسته نباشید. ممنون میشم اگه به سوالام پاسخ بدید.

- آیا گوش دادن موسیقی شاد در ایام محرم گناهه؟
- فلسفه این که می گن نباید در ماه محرم(یا روز های خاص دیگه) ریش رو زد چیه؟

تصویر

با تشکر
Parian

گوش دادن به موسیقی در ایام محرم و غیر محرم نداره و حرام میباشد .

تراشیدن ریش هم در ماه محرم و غیره نداره در هر صورت تراشیدن ریش حرام میباشد .

یاحق
تصویر
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط b1nahayat »

بابا تو دیگه کی هستی.
- ریش رو نزنیم که دیگه قیافه ی بدی پیدا می کنیم پس بهتره که ریش رو بزنیم.
- موسیقی هم باید بگم که داری اشتباه می کنی. موسیقی شاد برای روح و روان آدم خوبه. پس اگه این طوری که شما می گید باشه ما باید بریم و تمام بلبل ها رو بکشیم دیگه!
تازه چرا اصلا جلوی کسایی که دارن موسیقی شاد میسازند رو نمی گیرند؟

؟!!!
Commander
Commander
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

b1nahayat نوشته شده:بابا تو دیگه کی هستی.
- ریش رو نزنیم که دیگه قیافه ی بدی پیدا می کنیم پس بهتره که ریش رو بزنیم.
- موسیقی هم باید بگم که داری اشتباه می کنی. موسیقی شاد برای روح و روان آدم خوبه. پس اگه این طوری که شما می گید باشه ما باید بریم و تمام بلبل ها رو بکشیم دیگه!
تازه چرا اصلا جلوی کسایی که دارن موسیقی شاد میسازند رو نمی گیرند؟

؟!!!

احکام شرعی برای این صادر نمیشه که خوشگل بشیم یا زشت ! برای خودتون حکم صادر نکنید و اجتهاد نکنید .

موسیقی هم اثبات شده که برای روح و روان و جسم انسان ضرر داره . ( توصیه میکنم تحقیقاتتون رو بیشتر کنید و از منابع معتبر استفاده کنید )

حکم همین هست حالا دلیل نمیشه بیان جلو تک تک افراد رو بگیرن چک کنن که تمام احکام رو رعایت میکنن یا نه . هر کسی مسئول اعمال خودش هست .

موفق باشید
تصویر
New Member
New Member

پست توسط hamtin »

مائده آسمانی نوشته شده:به نام خدا

سلام علیکم

احکام شرعی برای این صادر نمیشه که خوشگل بشیم یا زشت ! برای خودتون حکم صادر نکنید و اجتهاد نکنید .

موسیقی هم اثبات شده که برای روح و روان و جسم انسان ضرر داره . ( توصیه میکنم تحقیقاتتون رو بیشتر کنید و از منابع معتبر استفاده کنید )

حکم همین هست حالا دلیل نمیشه بیان جلو تک تک افراد رو بگیرن چک کنن که تمام احکام رو رعایت میکنن یا نه . هر کسی مسئول اعمال خودش هست .

موفق باشید

خب دوست عزیز ، شما که تحقیق کردی و منبع داری برای من و امثال من بیار تا ما هم متوجه گناهامون بشیم!

موسیقی حرام نیست ، اگه موسیقی در ذهن و رفتار شما تاثیر بزاره اشکال داره در غیر اونصورت هیچ مشکلی نداره. خدا هرچی رو که برای انسان ضرر داره رو منع کرده چون صلاح انسان رو میخواد...

در مورد ریش زدن که من اصلا بحث نکنم با شما سنگین ترم تصویر

تو ماه محرم چون شهادت سالار شهیدان هست همه به احترام امام حسین (ع) از شادی و گناه کردن پرهیز میکنن. الان اگه یه نفر پدرش فوت کنه میره آهنگ شاد گوش میده؟ یا کسی میاد پیش اون طرف شادی میکنه؟ چون امام حسین(همینطور معصومین دیگه) برای ما خیلی خیلی عزیز هستن ما باید احترام بزاریم

تصویر
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط hbazli »

با سلام ضمن عرض خدا قوت
میخواستم بدونم که
1- شما مدیر محترم کی به درجه اجتهاد رسیده اید؟
2- زدن ریش طبق کدوم حکم شرعی حرام است؟(فقط با تیغ زدن آن هم به دلیل آسیب رساندن به پوست صورت اشکال دارد که اگر منظورتون این بود باید توضیح میدادید.)
3-موسیقی فقط در صورت تحریک و یا داشتن مفسده حرام است نه همیشه.
خواهش میکنم تو این شرایطی که جوانان سوالات ریشه ای در رابطه با دین دارند با این جوابهای سطحی وبی اساس آنها را دین زده نکنید.و اگر خودتان به درجه مرجعییت رسیده اید رساله چاپ کنید ودر غیر این صورت احکام مراجع را با عنوان نامشون اعلام نمایید.
یا علی
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

پست توسط mamashli110 »

الله    علی    کاربر عزیز  
hbazli
  اول - یک کی گفته صدای بلبل حرام ؟ که شما می خوای بری اونها رو بکشی تصویر   - انسان با فعل حرام آرام نمی شود تصویر بفرما گفته بودید به mohsen1001 احادیث می خواستین بفرمایید : 

احادیث :

الف) برای آنان که خانه یشان نوار غنا و موسیقی زیاد گوش می کنند: امام صادق (ع) : خانه ی غنا و سرود از نزول مصیبتی دردناک در آن ایمن نتوان بود و دعا در آن خانه به اجابت نرسد و فرشته داخل آن خانه نشود. (وسایل الشیعه ، ج17، ص 303)

ب) عاقبت امت مطرب : امام حسین (ع) : هیچ امتی که در آن موسیقی باشد پاک و مقدس نشده است. (کافی ج6 ص 437)
ج) امام باقر (ع) : غنا دورویی و به دنبال خود فقر می آورد.( وسایل شیعه ج 17 ص 309)

د) مستمع غنا یا شیطان پرست : امام باقر (ع) فرمودند: کسی که به سخن گوینده ای گوش دهد و به او میل کند پس او را پرستیده است پس اکر ناطق از خدا ادا کند شنوده خدا را پرستش کرده و اگر ناطق از شیطان برساند پس شنونده شیطان را پرستش کرده است.

ه)در صورت ترک این گناه : حدیث : امام موسی کاظم فرمودند : اگر کسی خود را از غنا دور بدارد برای او در بهشت درختی است که بامر خدا وقتی باد آن را حرکت می دهد صدایی از آن بلند میشود که هیچ گوشی آن را نشنیده است. ( کافی ج 6 ص 434)

دومآ احادیث در مورد ریش در بخش پزشکی میزارم باز اگه دوست داشتی 6 تیغ کنید :

امام صادق عليه‏السلام :
«جامه پاكيزه ، دشمن را در هم مى‏شكند ، چرب كردنِ پوست ، سختى را از ميان مى‏بَرَد و شانه كردن سر ، وبا را دور مى‏كند» .
راوى گويد كه پرسيدم : وبا چيست؟
فرمود : «تب . شانه كردن ريش ، دندان‏ها را استحكام مى‏بخشد» .

الكافي ، جلد 6 ، صفحه 488 ، حديث 1 عن سفيان بن السمط ، كتاب من لا يحضره الفقيه ، جلد 1 ، صفحه 128 ، حديث 319 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 162 ، حديث 451 نحوه وفيهما من «المشط للرأس ...» ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 117 ، حديث 4 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 532 در كتاب من لا يحضره الفقيه و مكارم الأخلاق

الإمام الصادق عليه‏السلام
- في قَولِهِ تعالى « وَ إِذِ ابْتَلَى إِبْرَ هِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَـتٍ »: إنَّهُ مَا ابتَلاهُ اللّه‏ُ بِهِ في نَومِهِ مِن ذَبحِ وَلَدِهِ إسماعيلَ أبِي العَرَبِ ، فَأَتَمَّها إبراهيمُ وعَزَمَ عَلَيها وسَلَّمَ لِأَمرِ اللّه‏ِ ، فَلَمّا عَزَمَ ، [ قالَ] اللّه‏ُ تَعالى ثَواباً لَهُ لِما صَدَقَ وعَمِلَ بِما أمَرَهُ اللّه‏ُ: «إِنِّى جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا» ، ثُمَّ أنزَلَ عَلَيهِ الحَنيفِيَّةَ، وهِيَ الطَّهارَةُ، وهِيَ عَشَرَةُ أشياءَ : خَمسَةٌ مِنها فِي الرَّأسِ ، وخَمسَةٌ مِنها فِي البَدَنِ ؛ فَأَمَّا الَّتي فِي الرَّأسِ : فَأَخذُ الشّارِبِ ، وإعفاءُ اللِّحى ، وطَمُّ الشَّعرِ ، وَالسِّواكُ ، وَالخِلالُ .
وأمَّا الَّتي فِي البَدَنِ ؛ فَحَلقُ الشَّعرِ مِنَ البَدَنِ ، وَالخِتانُ ، وتَقليمُ الأَظفارِ ، وَالغُسلُ مِنَ الجَنابَةِ ، وَالطَّهورُ بِالماءِ .
فَهذِهِ الحَنيفِيَّةُ الطّاهِرَةُ الَّتي جاءَ بِها إبراهيمُ ، فَلَم تُنسَخ ولا تُنسَخُ إلى يَومِ القِيامَةِ ، وهُوَ قَولُهُ : « وَاتَّبَعَ مِلَّةَ إِبْرَ هِيمَ حَنِيفًا » .

امام صادق عليه‏السلام
- در تفسير آيه «وَ إِذِ ابْتَلَى إِبْرَ هِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَـتٍ» آن گاه كه خداوند ، ابراهيم را به كلمه‏هايى آزمود .: آن‏گاه كه خداوند او را به رؤياى ذبح نياى عرب ، اسماعيل ، آزمود و وى اين آزمون را به درستى پشت سر نهاد و تسليم فرمان خدا شد و آهنگ انجام دادن خواسته او كرد ، و چون خداوند به پاداش صدق و راستى و عمل او برايش چنين مقرّر ساخت كه «من تو را براى مردم ، امام قرار مى‏دهم» آيين حنيفى را كه همان پاكى و طهارت است ، بر او فرو فرستاد . اين طهارت ، ده چيز است : پنج مورد از آن در سر ، و پنج مورد ديگر در تن . امّا آن پنج مورد كه در سر است ، عبارت‏اند از : گرفتن سبيل ، واگذاردن ريش ، كوتاه كردن موها ، مسواك زدن ، و خلال كردن . آن پنج مورد كه در تن است نيز عبارت‏اند از : تراشيدن موهاى بدن ، ختنه كردن ، كوتاه كردن ناخن‏ها ، غسل جنابت ، و طهارت گرفتن با آب . اين ، همان آيين حنيفِ پاكى است كه ابراهيم آورد و نه نسخ شده است و نه تا روز قيامت ، نسخ خواهد شد . اين معناى كلام خداوند است كه فرمود : «از آيين حنيف ابراهيم ، پيروى كن» .

. سقط ما بين المعقوفين من المصدر، وأثبتناه من بحار الأنوار ، وسائل الشيعة ، جلد 2 ، صفحه 117 ، حديث 5 .. في المصدر : «الظّاهرة» ، والتصويب من بحار الأنوار .النساء : 125 .مجمع البيان ، جلد 1 ، صفحه 377 ، تفسير القمّي ، جلد 1 ، صفحه 59 نحوه ، بحار الأنوار ، جلد 12 ، صفحه 56 وج 76 ، صفحه 68 ، حديث 3 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 534

دوستان عزیز برای موسیقی هم به این تایپیک http://www.eteghadat.com/forum/forum-f22/topic-t9397.html

وبرای ریش : http://www.eteghadat.com/forum/forum-f14/topic-t2743.html

مراجعه کنید زیرا به طور جامع بحث شده

یا علی مدد
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

پست توسط mamashli110 »

الله    علی  

إرشاد القلوب :
مِن وَصِيَّةِ لُقمانَ عليه السلام لاِبنِهِ ، قالَ : ... لا تَسمَعِ المَلاهِيَ ؛ فَإِنَّها تُنسيكَ الآخِرَةَ ، ولكِنِ احضُرِ الجَنائِزَ ، وزُرِ المَقابِرَ ، وتَذَكَّرِ المَوتَ وما بَعدَهُ مِنَ الأَهوالِ فَتَأخُذَ حِذرَكَ .

إرشاد القلوب :
در سفارش لقمان به پسرش است كه گفت :« . . . [موسيقى‏هاى] لهو را گوش نده؛ زيرا آخرت را از يادت مى‏برد . ولى در تشييع جنازه‏ها حاضر شو ، و قبور را زيارت كن ، و مرگ و حوادث هولناك پس از آن را به ياد بياور تا بر حذر باشى».

إرشاد القلوب : ص 72 .
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

اول اینکه کسی اینجا ادعای اجتهاد نکرد .

دوم اینکه اگه دقت میکردید در اولین پستی که بنده در این تاپیک ارسال کردم ، تراشیدن ریش را گفتم .

سوم اینکه در مورد موسیقی احادیث فراوانی داریم که کاربر محترم mamashli110
در پست های قبلی ارسال کردند .
hbazli نوشته شده:با سلام ضمن عرض خدا قوت
میخواستم بدونم که
1- شما مدیر محترم کی به درجه اجتهاد رسیده اید؟
2- زدن ریش طبق کدوم حکم شرعی حرام است؟(فقط با تیغ زدن آن هم به دلیل آسیب رساندن به پوست صورت اشکال دارد که اگر منظورتون این بود باید توضیح میدادید.)
3-موسیقی فقط در صورت تحریک و یا داشتن مفسده حرام است نه همیشه.
خواهش میکنم تو این شرایطی که جوانان سوالات ریشه ای در رابطه با دین دارند با این جوابهای سطحی وبی اساس آنها را دین زده نکنید.و اگر خودتان به درجه مرجعییت رسیده اید رساله چاپ کنید ودر غیر این صورت احکام مراجع را با عنوان نامشون اعلام نمایید.
یا علی

موفق باشید
تصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

,

(فقط با تیغ زدن آن هم به دلیل آسیب رساندن به پوست صورت اشکال دارد که اگر منظورتون این بود باید توضیح میدادید.)

کی همچین حرف خنده داری رو زده لطفا با مدرک و دلیل صحبت کنید.

ضمناً در بحث لطفاً حدود خود را رعایت کنید و به دیگران خصوصاً مدیران سایت توهین نفرمایید.
ارسال پست

بازگشت به “ساير احکام”