الله علی کاربر عزیز
hbazli
اول - یک کی گفته صدای بلبل حرام ؟ که شما می خوای بری اونها رو بکشی

- انسان با فعل حرام آرام نمی شود

بفرما گفته بودید به mohsen1001 احادیث می خواستین بفرمایید :
احادیث :
الف) برای آنان که خانه یشان نوار غنا و موسیقی زیاد گوش می کنند: امام صادق (ع) : خانه ی غنا و سرود از نزول مصیبتی دردناک در آن ایمن نتوان بود و دعا در آن خانه به اجابت نرسد و فرشته داخل آن خانه نشود. (وسایل الشیعه ، ج17، ص 303)
ب) عاقبت امت مطرب : امام حسین (ع) : هیچ امتی که در آن موسیقی باشد پاک و مقدس نشده است. (کافی ج6 ص 437)
ج) امام باقر (ع) : غنا دورویی و به دنبال خود فقر می آورد.( وسایل شیعه ج 17 ص 309)
د) مستمع غنا یا شیطان پرست : امام باقر (ع) فرمودند: کسی که به سخن گوینده ای گوش دهد و به او میل کند پس او را پرستیده است پس اکر ناطق از خدا ادا کند شنوده خدا را پرستش کرده و اگر ناطق از شیطان برساند پس شنونده شیطان را پرستش کرده است.
ه)در صورت ترک این گناه : حدیث : امام موسی کاظم فرمودند : اگر کسی خود را از غنا دور بدارد برای او در بهشت درختی است که بامر خدا وقتی باد آن را حرکت می دهد صدایی از آن بلند میشود که هیچ گوشی آن را نشنیده است. ( کافی ج 6 ص 434)
دومآ احادیث در مورد ریش در بخش پزشکی میزارم باز اگه دوست داشتی 6 تیغ کنید :
امام صادق عليهالسلام :
«جامه پاكيزه ، دشمن را در هم مىشكند ، چرب كردنِ پوست ، سختى را از ميان مىبَرَد و شانه كردن سر ، وبا را دور مىكند» .
راوى گويد كه پرسيدم : وبا چيست؟
فرمود : «تب . شانه كردن ريش ، دندانها را استحكام مىبخشد» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 488 ، حديث 1 عن سفيان بن السمط ، كتاب من لا يحضره الفقيه ، جلد 1 ، صفحه 128 ، حديث 319 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 162 ، حديث 451 نحوه وفيهما من «المشط للرأس ...» ، بحار الأنوار ، جلد 76 ، صفحه 117 ، حديث 4 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 532 در كتاب من لا يحضره الفقيه و مكارم الأخلاق
الإمام الصادق عليهالسلام
- في قَولِهِ تعالى « وَ إِذِ ابْتَلَى إِبْرَ هِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَـتٍ »: إنَّهُ مَا ابتَلاهُ اللّهُ بِهِ في نَومِهِ مِن ذَبحِ وَلَدِهِ إسماعيلَ أبِي العَرَبِ ، فَأَتَمَّها إبراهيمُ وعَزَمَ عَلَيها وسَلَّمَ لِأَمرِ اللّهِ ، فَلَمّا عَزَمَ ، [ قالَ] اللّهُ تَعالى ثَواباً لَهُ لِما صَدَقَ وعَمِلَ بِما أمَرَهُ اللّهُ: «إِنِّى جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا» ، ثُمَّ أنزَلَ عَلَيهِ الحَنيفِيَّةَ، وهِيَ الطَّهارَةُ، وهِيَ عَشَرَةُ أشياءَ : خَمسَةٌ مِنها فِي الرَّأسِ ، وخَمسَةٌ مِنها فِي البَدَنِ ؛ فَأَمَّا الَّتي فِي الرَّأسِ : فَأَخذُ الشّارِبِ ، وإعفاءُ اللِّحى ، وطَمُّ الشَّعرِ ، وَالسِّواكُ ، وَالخِلالُ .
وأمَّا الَّتي فِي البَدَنِ ؛ فَحَلقُ الشَّعرِ مِنَ البَدَنِ ، وَالخِتانُ ، وتَقليمُ الأَظفارِ ، وَالغُسلُ مِنَ الجَنابَةِ ، وَالطَّهورُ بِالماءِ .
فَهذِهِ الحَنيفِيَّةُ الطّاهِرَةُ الَّتي جاءَ بِها إبراهيمُ ، فَلَم تُنسَخ ولا تُنسَخُ إلى يَومِ القِيامَةِ ، وهُوَ قَولُهُ : « وَاتَّبَعَ مِلَّةَ إِبْرَ هِيمَ حَنِيفًا » .
امام صادق عليهالسلام
- در تفسير آيه «وَ إِذِ ابْتَلَى إِبْرَ هِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَـتٍ» آن گاه كه خداوند ، ابراهيم را به كلمههايى آزمود .: آنگاه كه خداوند او را به رؤياى ذبح نياى عرب ، اسماعيل ، آزمود و وى اين آزمون را به درستى پشت سر نهاد و تسليم فرمان خدا شد و آهنگ انجام دادن خواسته او كرد ، و چون خداوند به پاداش صدق و راستى و عمل او برايش چنين مقرّر ساخت كه «من تو را براى مردم ، امام قرار مىدهم» آيين حنيفى را كه همان پاكى و طهارت است ، بر او فرو فرستاد . اين طهارت ، ده چيز است : پنج مورد از آن در سر ، و پنج مورد ديگر در تن . امّا آن پنج مورد كه در سر است ، عبارتاند از : گرفتن سبيل ، واگذاردن ريش ، كوتاه كردن موها ، مسواك زدن ، و خلال كردن . آن پنج مورد كه در تن است نيز عبارتاند از : تراشيدن موهاى بدن ، ختنه كردن ، كوتاه كردن ناخنها ، غسل جنابت ، و طهارت گرفتن با آب . اين ، همان آيين حنيفِ پاكى است كه ابراهيم آورد و نه نسخ شده است و نه تا روز قيامت ، نسخ خواهد شد . اين معناى كلام خداوند است كه فرمود : «از آيين حنيف ابراهيم ، پيروى كن» .
. سقط ما بين المعقوفين من المصدر، وأثبتناه من بحار الأنوار ، وسائل الشيعة ، جلد 2 ، صفحه 117 ، حديث 5 .. في المصدر : «الظّاهرة» ، والتصويب من بحار الأنوار .النساء : 125 .مجمع البيان ، جلد 1 ، صفحه 377 ، تفسير القمّي ، جلد 1 ، صفحه 59 نحوه ، بحار الأنوار ، جلد 12 ، صفحه 56 وج 76 ، صفحه 68 ، حديث 3 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 534
دوستان عزیز برای موسیقی هم به این تایپیک
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f22/topic-t9397.htmlوبرای ریش :
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f14/topic-t2743.htmlمراجعه کنید زیرا به طور جامع بحث شده
یا علی مدد