غزل خدا حافظي

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

غزل خدا حافظي

پست توسط عاشورايي »

بسم الله الرحمن الرحيم  

با سلام به همه دوستان

بنده در مدت تقريبا كمتر از يك سالي است كه در اين سايت وزين و مفيد قلم مي زنم ، در اين ميان هم از مطالب خوب اين سايت استفاده كرده و هم سعي كردم مطالب خوب و مفيدي را براي استفاده دوستان قرار دهم و نقل كنم ، كَرجه كَاهي با محدوديتهايي مواجه مي شدم ، (كَاهي مطلبي را مي فرستادم اما بعد مي ديدم كه حذف شده ) با دوستان بسيار خوبي هم آشنا شدم كه فكر مي كنم يكي از بهترين فوايد آشنايي بنده با اين سايت بوده است. بحثها و كَفتكَوهايي هم با برخي دوستان هم داشتم . كه اتفاقا من به مباحثه و نقد و بررسي نيمجه علاقه اي دارم ، البته از اين كار هم در هر عقيده اي هم هراس ندارم ، بي بروا بحث مي كنم ، سعي مي كنم حد اقل با دليل و منطق بحث كنم و و البته با رعايت حقوق آنها .

و اكنون

متأسفانه يا خوشبختانه قصد دارم از اين سايت خوب و دوستان محترم آن و مسؤلين عزيز ( وأخص بالذكر سيد محسن كَرامي ) حافظي كنم ، البته تمام اين كلام بهانه اي بود تا از دوستان حلاليت بطلبم ، كه كَاهي احساس مي كردم اونها از سخنان من آزرده خاطر شده اند ، از همه دوستان كه با اونها بحثي داشتم يا نداشتم از همه اونهايي كه در بحثهاي آنها مداخله اي كردم يا نكردم و از همه دوستاني كه مطالب من را خوانده اند و .... لذا از همه دوستان در خواست مي كنم كه

[FONT=Century Gothic]حلالم كنيد[/SIZE

به جد عرض مي كنم اكَر دوستي از من ناراحتي يا آزردكَي دارد يا حتى انتقادي يا كلامي دارد ، خواهش مي كنم در بيغامي به بنده اطلاع دهد من براي جبران حاضرم

[FONT=Century Gothic]اكَر بار كَران بوديم و رفتيم *** اكَر نامهربان بوديم و   [FONT=Century Gothic]

و السلام عليكم و رحمة الله و  

تصویر تصویر تصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: اي كاش كربلا بود
سپاس‌های ارسالی: 745 بار
سپاس‌های دریافتی: 2043 بار

Re: غزل خدا حافظي

پست توسط دموع الأنتظار »

عاشورايي نوشته شده:  بسم الله الرحمن الرحيم  

با سلام به همه دوستان

بنده در مدت تقريبا كمتر از يك سالي است كه در اين سايت وزين و مفيد قلم مي زنم ، در اين ميان هم از مطالب خوب اين سايت استفاده كرده و هم سعي كردم مطالب خوب و مفيدي را براي استفاده دوستان قرار دهم و نقل كنم ، كَرجه كَاهي با محدوديتهايي مواجه مي شدم ، (كَاهي مطلبي را مي فرستادم اما بعد مي ديدم كه حذف شده ) با دوستان بسيار خوبي هم آشنا شدم كه فكر مي كنم يكي از بهترين فوايد آشنايي بنده با اين سايت بوده است. بحثها و كَفتكَوهايي هم با برخي دوستان هم داشتم . كه اتفاقا من به مباحثه و نقد و بررسي نيمجه علاقه اي دارم ، البته از اين كار هم در هر عقيده اي هم هراس ندارم ، بي بروا بحث مي كنم ، سعي مي كنم حد اقل با دليل و منطق بحث كنم و و البته با رعايت حقوق آنها .

و اكنون

متأسفانه يا خوشبختانه قصد دارم از اين سايت خوب و دوستان محترم آن و مسؤلين عزيز ( وأخص بالذكر سيد محسن كَرامي ) حافظي كنم ، البته تمام اين كلام بهانه اي بود تا از دوستان حلاليت بطلبم ، كه كَاهي احساس مي كردم اونها از سخنان من آزرده خاطر شده اند ، از همه دوستان كه با اونها بحثي داشتم يا نداشتم از همه اونهايي كه در بحثهاي آنها مداخله اي كردم يا نكردم و از همه دوستاني كه مطالب من را خوانده اند و .... لذا از همه دوستان در خواست مي كنم كه

[FONT=Century Gothic]حلالم كنيد[/SIZE

به جد عرض مي كنم اكَر دوستي از من ناراحتي يا آزردكَي دارد يا حتى انتقادي يا كلامي دارد ، خواهش مي كنم در بيغامي به بنده اطلاع دهد من براي جبران حاضرم

[FONT=Century Gothic]اكَر بار كَران بوديم و رفتيم *** اكَر نامهربان بوديم و   [FONT=Century Gothic]

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

تصویر تصویر تصویر

عمداً دكمه سپاس نزدم تا نشون بدم كه مخالف ترك شما از سايت هستم. 

؟؟؟؟؟؟؟ تصویرتصویرتصویر 

مناجات و مداحي در مورد امام زمان ( عج )

بر در ياقوت با خط طلا بنوشته اند

شيعيان حاجي شدند چون دور حيدر گشته اند

هر كه دور حيدر نباشد مطمئناً كافرست

اهل سنّت دور كعبه از ازل ول گشته اند
Iron
Iron
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 456 بار
سپاس‌های دریافتی: 371 بار

پست توسط divoone110 »

منم شديدا مخالفم

بري ناراحت ميشم و حلال نميكنم .

در کوچه های شهر و در انظار مردمان

دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان

آن دم که خواست حب علی از دلم رود

ای خالق جهان به دمی جان من ستان

[External Link Removed for Guests]
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

پست توسط عاشورايي »

همه دوستان به بنده لطف دارن ، خب اين حق هر كسي است كه هر وقت دلش خواست از سايتي خدا حافظي كنه ، به نظر شما ايرادي داره ؟؟!!

من فقط احساس كردم كه كَاهي كه بي خودي به نوشته هاي دوستان ايراد مي كَرفتم ، شايد برخي از اونها ناراحت شده باشند ، كفتم قبل از اينكه برم يه حلاليت بطلبم و بعد بدون خدا حافظي نرفته باشم .

من از هيج كس هيج ناراحتي ندارم ، نه از دوستان عزيز اين سايت نه از هيج كس ديكَر در اين عالم خاكي ! از هيج كس هم ناراضي نيستم كه بخوام حلال نكنم و از اين حرفها ، اصلا من كي هستم كه بخوام كسي رو حلال بكنم يا نكنم . فقط كفتم شايد برخي دوستان بزركَوار به خاطر ادبياتم ، به خاطر حرفهام ، به خاطر ايرادهام و ... از دست من ناراحت شده باشند ، شايد سيد محسن ، شايد عمو ناصر ، شايد غلامعلي نوري كه مدتيه اصلا بيداش نيست !! يا هر كس ديكَري در اين سايت يا در سايتهاي ديكَر يا در اين عالم خاكي .

به هر حال هر اومدني يه رفتني هم داره ، جه خوبه كه با اختيار خودمون بريم ، موتوا قبل ان تموتوا .

فكر خاصي هم نكنيد هيج اتفاق خاصي نيفتاده :grin:
همين
=:(
:AA:
Moderator
Moderator
محل اقامت: اي كاش كربلا بود
سپاس‌های ارسالی: 745 بار
سپاس‌های دریافتی: 2043 بار

پست توسط دموع الأنتظار »

عاشورايي نوشته شده:همه دوستان به بنده لطف دارن ، خب اين حق هر كسي است كه هر وقت دلش خواست از سايتي خدا حافظي كنه ، به نظر شما ايرادي داره ؟؟!!

من فقط احساس كردم كه كَاهي كه بي خودي به نوشته هاي دوستان ايراد مي كَرفتم ، شايد برخي از اونها ناراحت شده باشند ، كفتم قبل از اينكه برم يه حلاليت بطلبم و بعد بدون خدا حافظي نرفته باشم .

من از هيج كس هيج ناراحتي ندارم ، نه از دوستان عزيز اين سايت نه از هيج كس ديكَر در اين عالم خاكي ! از هيج كس هم ناراضي نيستم كه بخوام حلال نكنم و از اين حرفها ، اصلا من كي هستم كه بخوام كسي رو حلال بكنم يا نكنم . فقط كفتم شايد برخي دوستان بزركَوار به خاطر ادبياتم ، به خاطر حرفهام ، به خاطر ايرادهام و ... از دست من ناراحت شده باشند ، شايد سيد محسن ، شايد عمو ناصر ، شايد غلامعلي نوري كه مدتيه اصلا بيداش نيست !! يا هر كس ديكَري در اين سايت يا در سايتهاي ديكَر يا در اين عالم خاكي .

به هر حال هر اومدني يه رفتني هم داره ، جه خوبه كه با اختيار خودمون بريم ، موتوا قبل ان تموتوا .

فكر خاصي هم نكنيد هيج اتفاق خاصي نيفتاده :grin:
همين
=:(
:AA:

عليكم عاشورايي تصویر 

صحبت مي كنيد نه فقط با سايت بلكه با دنيا ميخوايد خدا حافظي كنيد ( بلا از جونتون ) . 

يه جوريه !!!!!!!!!!!!! 

مناجات و مداحي در مورد امام زمان ( عج )

بر در ياقوت با خط طلا بنوشته اند

شيعيان حاجي شدند چون دور حيدر گشته اند

هر كه دور حيدر نباشد مطمئناً كافرست

اهل سنّت دور كعبه از ازل ول گشته اند
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس: