با سلام به همه دوستان
بنده در مدت تقريبا كمتر از يك سالي است كه در اين سايت وزين و مفيد قلم مي زنم ، در اين ميان هم از مطالب خوب اين سايت استفاده كرده و هم سعي كردم مطالب خوب و مفيدي را براي استفاده دوستان قرار دهم و نقل كنم ، كَرجه كَاهي با محدوديتهايي مواجه مي شدم ، (كَاهي مطلبي را مي فرستادم اما بعد مي ديدم كه حذف شده ) با دوستان بسيار خوبي هم آشنا شدم كه فكر مي كنم يكي از بهترين فوايد آشنايي بنده با اين سايت بوده است. بحثها و كَفتكَوهايي هم با برخي دوستان هم داشتم . كه اتفاقا من به مباحثه و نقد و بررسي نيمجه علاقه اي دارم ، البته از اين كار هم در هر عقيده اي هم هراس ندارم ، بي بروا بحث مي كنم ، سعي مي كنم حد اقل با دليل و منطق بحث كنم و و البته با رعايت حقوق آنها .
و اكنون
متأسفانه يا خوشبختانه قصد دارم از اين سايت خوب و دوستان محترم آن و مسؤلين عزيز ( وأخص بالذكر سيد محسن كَرامي ) حافظي كنم ، البته تمام اين كلام بهانه اي بود تا از دوستان حلاليت بطلبم ، كه كَاهي احساس مي كردم اونها از سخنان من آزرده خاطر شده اند ، از همه دوستان كه با اونها بحثي داشتم يا نداشتم از همه اونهايي كه در بحثهاي آنها مداخله اي كردم يا نكردم و از همه دوستاني كه مطالب من را خوانده اند و .... لذا از همه دوستان در خواست مي كنم كه
[FONT=Century Gothic]حلالم كنيد[/SIZE
به جد عرض مي كنم اكَر دوستي از من ناراحتي يا آزردكَي دارد يا حتى انتقادي يا كلامي دارد ، خواهش مي كنم در بيغامي به بنده اطلاع دهد من براي جبران حاضرم
[FONT=Century Gothic]اكَر بار كَران بوديم و رفتيم *** اكَر نامهربان بوديم و [FONT=Century Gothic]
و السلام عليكم و رحمة الله و