آیا علی ع اولین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Advance Member
Advance Member
محل اقامت: زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 218 بار
سپاس‌های دریافتی: 311 بار

آیا علی ع اولین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد ؟

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام علیکم دوستانِ عزیز

تصویر

این اولین تاپیکِ من هست در این سایت مفید .
تصویر

ممنون که منت گذاشتین بر من و تشریف آوردین اینجا .

انشالله اگه عمری باقی باشه من هم گهگاه یه سری مطالبِ ناقابل رو تقدیم شما دوستان میکنم و صد البته تشکر میکنم مقدماً از همۀ کسانی که منت میذارند و اونها رو میخونند وتشکرِ بیشتر از کسانی که نظر میدن ( چه موافق چه مخالف )

تصویر

======================================================
بسم الله العلیم الحکیم

تصحیح یک اشتباهِ رایج در بین مردم :

علی ع اولین انسانی نبود که به پیامبریِ خاتم انبیاء ص ایمان آورد !!!!!!

قبل از اینکه دلیلِ قاطع رو خدمتتون عرض کنم ، آیا کسی میدونه اولین انسانی که به پیامبریِ ایشان ایمان اورد چه کسی بود ؟

تصویر
 دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.

باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

Re: تصحیح یک اشتباه(علی ع اولین کسی نبود که به پیامبرایمان آورد)

پست توسط حامد صارم »

تصویرتصویر
من می دونم اولین کسی که به پیامبر ایمان آورده بود چه کسی بود

کسی نبود غیر از :

حضرت مولی الموحدین امیر العارفین یعسوب دین قاصم الکفره مرغم الفجره بدر الدجی

تصویرتصویرتصویرتصویرعلی بن ابیطالبتصویرتصویرتصویرتصویر

صلوات الله علیه والعن علی اعدائه اعدائ الله و منکری فضائله
Advance Member
Advance Member

حامد صارم نوشته شده:تصویرتصویر
من می دونم اولین کسی که به پیامبر ایمان آورده بود چه کسی بود

کسی نبود غیر از :

حضرت مولی الموحدین امیر العارفین یعسوب دین قاصم الکفره مرغم الفجره بدر الدجی

تصویرتصویرتصویرتصویرعلی بن ابیطالبتصویرتصویرتصویرتصویر

صلوات الله علیه والعن علی اعدائه اعدائ الله و منکری فضائله

سلام دوست عزیز

تشکر از حضورتون وپاسختون

اما علی ع مولودِ کعبه ، پسر عمویِ رسول ص ، دامادِ رسول ص ، بهترین مرد از نطرِ رسول ص و تنها کسی که ادعا کرد که اگر غیب آشکار شود ایمانش تغییری نمیکند وتنها انسانی که رسول ص او را به جانشینیِ خود برگزید ، اولین انسانی نبود که به پیامبریِ رسول ع ایمان آورد بلکه دومین نفر بود !!!!!!!!

اولین نفر که بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب در قرآن کریم در سه آیۀ مختلف بسیار واضح و آشکار بیان شده و کسی قدرتِ انکارش رو نداره .

قول از من به شما دوستِ بزرگوار که وقتی پاسخ رو بهتون بگم بی هییچ شک و تردید پاسخ رو میپذیرید

تصویر

من تاپیکهام رو از هیییییچ جا کپی نمیکنم

اما در عین حال تا دیر نشده این رو هم بگم که من نه دانشمندم نه روحانی نه استادِ دانشگاه نه محقق نه پژوهشگر نه سخنران نه معلم نه دکتر .

من فقط یکی از ملیاردها انسانی هستم که یگانه دانایِ قدرتمندِ مطلقِ آسمانها و زمین به حق خلق کرده و برایِ آزمایش الهیِ به زمین فرستاده تا لیاقتِ خودشون رو برایِ بهره مندی از بهشتِ خداوند به اثبات برسونند . فقط همین . نه بیشتر و نه کمتر .

تصویر

دوستانِ عزیز عجله نکنین . وقتی جواب رو بگم یا یکی از دوستان لطف کنه اون رو بگه ، نظرتون تغییر میکنه و پی میبرید که اولین انسانی که ایمان اورد به پیامبر، علی ع نبود .

======================================================

در ضمن به این آیۀ بسیار بسیار مهم از قرآنِ کریم هم توجه بفرمایین

الَّذِينَ  [COLOR=#0070c0]يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ  فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ 

كسانى كه سخنان را مى‏شنوند و از نيكوترين آنها پيروى مى‏كنند؛ آنان كسانى هستند كه خدا هدايتشان كرده‏، و آنها خردمندانند.   

صدق الله العلی الحکیم
 دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.

تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

New Member
New Member

پست توسط محمد شهاب »

فکر کنم که حضرت خدیجه (س) بودند چون خودشون گفتهبودند که از قبل میدانستند که حضرت محمد پیامبر خدا هستند و همان کسی‌ هستکه پیامبران پیشین او‌ را بشارت داده بودند. و تمام نشانیها را در او‌دیده بود
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

پست توسط عاشورايي »

حتما مي خواي بكَي كه خود بيامبر (ص) اولين كسي بود كه خودش ايمان اورد !!!!!!!!!!!!! :shock:
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

Re: آیا علی ع اولین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد ؟

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

عنوان تاپیک تصحیح شد.

شما تا زمانیکه سوالی را مطرح میکنید و درخواست جواب دارید نمیتوانید از قطعیت جواب سوال برای عنوان مطلبتون استفاده کنید.
Advance Member
Advance Member

Mohsen1001 نوشته شده:

سلام

عنوان تاپیک تصحیح شد.

شما تا زمانیکه سوالی را مطرح میکنید و درخواست جواب دارید نمیتوانید از قطعیت جواب سوال برای عنوان مطلبتون استفاده کنید.

سلام
تصویر

تشکر از تذکرتون اما من جواب رو میدونم ومیتونستم از همون اول مطلب رو تا آخر بنویسم تا همه متوجه بشند که نه حضرت علی ع و نه خدیجه همسر پیامبر ع اولین کسی بود که به پیامبریِ پیامبر ایمان آرود

تصویر

من فقط خواستم قبل از گفتنِ اینکه چه کسی اولین نفر بود ، از دوستانِ عزیز در این سایت سوال کنم که آیا کسی جواب رو میدونه یا نه .

تصویر

این یک حقیقتِ آشکار هست و آشنایان با قرآن از آن مطلع هستند .

تصویر

إن شاء الله امشب جواب رو اعلام میکنم . اما بدانید که آنچه که در کتابهایِ درسی و غیره نوشته شده ( خدیجه و علی ع اولین کسانی بودند که ایمان آوردند ) اشتباه هست .

و جالب اینجاست که کسی هم قدرتِ انکار این حقیقت رو نداره چون خداوندِ متعال در قرانِ کریم بسیار واضح و روشن این مطلب رو بیان میفرماید .

تصویر

با تشکر از حضورتون در این تاپیک .

تصویر

یا حق

تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

Advance Member
Advance Member

عاشورايي نوشته شده:حتما مي خواي بكَي كه خود بيامبر (ص) اولين كسي بود كه خودش ايمان اورد !!!!!!!!!!!!! :shock:

با سلام و تشکر از حضورتون

تصویر

شما اگه جواب رو میدونین لطف کنین و اعلام کنین تا من ببینیم صحیح هست یا نه .

تصویر

و اگه نمیدونین جسارتا منتظر پاسخ باشین که من اگه عمری باقی بود امشب اون رو اعلام می کنم .

تصویر

تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

Advance Member
Advance Member

سلام دوستان

:D

خب دیگه وقتشه که جواب رو خدمتتون اعلام کنم

اولین انسانی که به پیامبری پیامبر ایمان آورد خودِ پیامبر ص بودند . ایشان اولین نفر بودند و این هم دلیلهایِ قاطع از قرآن کریم :

1 - سورۀ مبارکۀ انعام - آیۀ شریفۀ 14.

قُلْ أَغَيْرَ اللّهِ أَتَّخِذُ وَلِيًّا فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَهُوَ يُطْعِمُ وَلاَ يُطْعَمُ قُلْ إِنِّيَ أُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ أَوَّلَ مَنْ أَسْلَمَ وَلاَ تَكُونَنَّ مِنَ الْمُشْرِكَينَ

بگو: (آيا غير خدا را ولىّ خود انتخاب كنم‏؟! [خدايى‏] كه آفريننده آسمانها و زمين است‏؛ اوست كه روزى مى‏دهد، و از كسى روزى نمى‏گيرد.) بگو: (به من دستور داده شد كه نخستين مسلمان باشم‏؛ و [خداوند به من دستور داده كه‏] از مشركان نباش‏!)

2 -سورۀ مبارکۀ بقرة - آیۀ شريفۀ 285.

آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ

پيامبر، به آنچه از سوى پروردگارش بر او نازل شده‏، ايمان آورده است‏.

3 - سوره مبارکۀ الانعام آيه شریفۀ 163

لاَ شَرِيكَ لَهُ وَبِذَلِكَ أُمِرْتُ وَأَنَاْ أَوَّلُ الْمُسْلِمِينَ

همتايى براى او نيست‏؛ و به همين دستور داده شده به من و من نخستينِ مسلمانانم‏

=================================================

تصویر

در نظر داشتنِ این مسئلۀ مهم که خودِ حضرت ص اولین کسی بودند که به پیامبریشان ایمان آوردند آنقدر مهم هست که در قرآنِ کریم ذکر شده .

قرآنی که اتمام حجتِ خالق و مالک و فرمانروایِ مطلقِ آسمانها و زمین هست با تمامِ جهانیان تا روزِ قیامت .

هیچ ذکری از این موضوعِ مهم و تاریخی در کتابهایِ درسی و دینی نیامده !!!!!!!!!!!!!!!!

تصویر

چرا این آیاتِ قرآنی نادیده گرفته میشه و در کتابها مینویسند که خدیجه و علی علیهما السلام اولین کسانی بودند که ایمان اوردند ؟؟؟؟؟

در حالی که اولین نفر خودِ حضرت ص بودند و انها دومین و سومین بودند .

خداوند متعال پیامبرانش رو از بین مخلوقاتش انتخاب میفرماید و به انها میفرماید :

من تو را انتخاب کرده ام که پیامبر من باشی .
   [External Link Removed for Guests] آيه [External Link Removed for Guests]    
وَأَنَا اخْتَرْتُكَ فَاسْتَمِعْ لِمَا يُوحَى   
و من تو را [براى مقام رسالت‏] برگزيدم‏؛ اكنون به آنچه بر تو وحى مى‏شود، گوش فراده‏!   

[External Link Removed for Guests] آيه [External Link Removed for Guests]    
قَالَ يَا مُوسَى إِنِّي اصْطَفَيْتُكَ عَلَى النَّاسِ بِرِسَالاَتِي وَبِكَلاَمِي فَخُذْ مَا آتَيْتُكَ وَكُن مِّنَ الشَّاكِرِينَ   [خداوند] فرمود: (اى موسى‏! من تو را با رسالتهاى خويش‏، و با سخن‏گفتنم [با تو]، بر مردم برترى دادم و برگزيدم‏؛ پس آنچه را به تو داده‏ام بگير و از شكرگزاران باش‏!)   

اگر خودِ آن مخلوق به پیامبری خودش ایمان نیاورد ، چگونه میتواند پیامبر باشد ؟؟؟؟؟

================================================================================

خب حالا یه سوالِ بسیار مهم پیش میاد اینجا :

آیا بودند کسانی که خداوند اونها رو برای پیامبری انتخاب فرمود اما از قبول آن سر باز زدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویر

به یاد بیارید که حصرتِ موسیِ کلیم الله ک ع که یکی از بهترین بندگان خداوند هست و از پیامبرانِ الولعزم ، هنگامی که خداوند او را اگاه فرمود که انتخاب شده به عنوان پیامبر ، از خداوند خواست که هارون بردرش را به وزارت او برگزیند

سورۀ مبارکل طه آیات 29 و 30

بودند کسانی که خداوند اونها رو برای پیامبری انتخاب فرمود اما از قبول آن سر باز زدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جوابِ این سوال جایی در قرآن کریم در بین ایات نهفته هست

آیا شما میدونید کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on MOHAMMAD_ASEMOONI, ويرايش شده در 0.

تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام :D

همون انتظاری که همه داشتند را مطرح کردید اما خودتان هم میدونید که منظور از اولین مسلمان خود پیامبر نیست .

چون پیامبر خود از جانب خدا رهبر مسلمانان شدند و معمولاً موسس و ایجاد کننده یک حرکت فکری یا دین مخصوصا اگر از جانب خدا باشه

هیچگاه بعنوان اولین نفر حساب نمیشه.

چون پس از پیامبر همه به دینی که ایشون معرفی کرده بودند گرویدند وگرنه در مسلمانی خود پیامبر که شکی نیست.

پس جواب تاپیک مشخص شد .

سوال شما : آیا علی ع اولین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد ؟

پس اگر گفته میشه امیرالمومنین مولای متقیان ساقی کوثر علی علیه السلام ، اولین مرد مسلمان است منظور این است که ایشان

اولین مردی بودند که دعوت پیامبر صلی الله علیه و اله را لبیک گفتند.

جون میدونیم هیچ وقت شخصی به خودش ایمان نمیاره چون پذیرفتن اون چیزی که بیان میکنه بدیهیه.

پس اولین نفر باید حتماً شخص دیگری غیر از خود اون شخص باشه.

امیدوارم همیشه در فهم مسائل دینی کوشا باشیم :D

التماس دعا :razz:
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”