سلام دوست عزیز
تشکر از حضورتون وپاسختون
اما علی ع مولودِ کعبه ، پسر عمویِ رسول ص ، دامادِ رسول ص ، بهترین مرد از نطرِ رسول ص و تنها کسی که ادعا کرد که اگر غیب آشکار شود ایمانش تغییری نمیکند وتنها انسانی که رسول ص او را به جانشینیِ خود برگزید ، اولین انسانی نبود که به پیامبریِ رسول ع ایمان آورد بلکه دومین نفر بود !!!!!!!!
اولین نفر که بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب در قرآن کریم در سه آیۀ مختلف بسیار واضح و آشکار بیان شده و کسی قدرتِ انکارش رو نداره .
قول از من به شما دوستِ بزرگوار که وقتی پاسخ رو بهتون بگم بی هییچ شک و تردید پاسخ رو میپذیرید
من تاپیکهام رو از هیییییچ جا کپی نمیکنم
اما در عین حال تا دیر نشده این رو هم بگم که من نه دانشمندم نه روحانی نه استادِ دانشگاه نه محقق نه پژوهشگر نه سخنران نه معلم نه دکتر .
من فقط یکی از ملیاردها انسانی هستم که یگانه دانایِ قدرتمندِ مطلقِ آسمانها و زمین به حق خلق کرده و برایِ آزمایش الهیِ به زمین فرستاده تا لیاقتِ خودشون رو برایِ بهره مندی از بهشتِ خداوند به اثبات برسونند . فقط همین . نه بیشتر و نه کمتر .
دوستانِ عزیز عجله نکنین . وقتی جواب رو بگم یا یکی از دوستان لطف کنه اون رو بگه ، نظرتون تغییر میکنه و پی میبرید که اولین انسانی که ایمان اورد به پیامبر، علی ع نبود .
======================================================
در ضمن به این آیۀ بسیار بسیار مهم از قرآنِ کریم هم توجه بفرمایین
الَّذِينَ [COLOR=#0070c0]يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ
كسانى كه سخنان را مىشنوند و از نيكوترين آنها پيروى مىكنند؛ آنان كسانى هستند كه خدا هدايتشان كرده، و آنها خردمندانند.
صدق الله العلی الحکیم