زیارت حضرت معصومه و سوالات پیش امده برای من!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

زیارت حضرت معصومه و سوالات پیش امده برای من!

پست توسط vorojax »

به نام خدا
سلام
نمی دونم چی شد ولی قسمت شد رفتیم قم زیارت! :)
خلاصه همینجوری خوشحال داشتیم می رفتیم که رسیدیم به حرم حضرت معصومه سلام دادیم رفتیم داخل!
اومدیم بریم زیارت سراغ زری و این حرفا که ییهو با خودم گفتم حامد حضرت معصومه کیه!!خاب خواهر امام رضاست دیگه! چه جالب یعنی کلا اهل بیت یه خواهر داشتن چرا خواهرای دیگه اینقدر مورد احترام نیستن و براشون حرم نساحتن!
خلاصه شرمنده شدم دارم می رم زیارت کسی که نمی شناسمش! :sad:
اومدیم بپیرسیم حضرت معصومه کی بوده و چرا اینقدر مقامش رفته بالا و اینکه چرا امام رضا مشهده و ایشون قم؟

اما ادامه........
خلاصه با خودمون گفتیم بعدا می پرسیم فعلا بریم زیارت!
رفتیم زری رو بگریم دیدیم مردم برای رسیدن بهش و گرفتن اون زحمت زیادی می کشن من هم وارد شدم و پس زدن چندتا مشت و لقد و خوردن مقادیری زیادی مشت لقد! رسیدم به زریح دو دستی چسبیدمش گفتم حالا می تونید منو از اینجا ببرید حالتونو می گیریم! :-? دیدیم بغل دستیم زریح رو گرفته خوشبه حالش چه گریه ای می کرد! با خودم گفتم چی می شد منم گریه می کردم حال اینا رو داشتم!یکی با ارنج گزاشت تو کمرم گریم گرفت!گفتم ایول اینجا چه دعا زود مستجاب میشه!! :grin: اما انصافا زورم نرسید ماشالله بسکه حول دادن له شدن بیخیال زری شدیم ول کردیم اومدیم یه گوشه نشستیم.
یه خورده دقت کردم دیدین فقط مردم عادی هستند که دارن دست می زنن به زری و سعی و تلاش می کنن هیچ یک از روحانیون(والله یک دوست دارم می گه نگو اخوند می گم مگه اخوند چشه خلاصه قرار شده دیگه بگم روحانی!)داشتم می گفتم هیچ یک از روحانیون نمی رفتن سمت زری فقط دور اطرافش وایساده بودن یا نشسته بودن داشتن دعا می خوندن!
چندتا سوال پیش امد در دقت در روحانیون!
شما طلبه ها و روحانیون علاقه ای به زری ندارید چرا نمی رید طرفش بهش دست بزنید مثل مردم عادی بگیریدش گریه کنید و.......
والله ما یه بار زیارت معصومه رو خوندیم تازه دور کند گزاشته بودم و از شرمندگی معنیشم می خوند 15 دقیقه ای تموم شد. ماشالله یک الی دو ساعت دعا می خونند بعضی ها هم بیشتر روحانیون چه دعا ای رو می خنند؟ که ما بلد نیستیم؟ تازه عجب حسی هم دارن راستشو بگید یوزر پسوردی چیزی دارید کانکت می شید!این حسه رو از کجا میارید تو مدرسه فیضیه می دن؟؟
و اینکه سوال بعدی: قضیه این عبا چیه؟؟ درجه است مثلا قهوه ای بود مشکی بود و....... رو چه حساب رنگ عبا رو انتخاب می کنید؟؟
و اینکه روحانینون عراقی و افغان اونجا چی کا می کردند تو قم مدرسه هم واسه اونا هست؟؟

و ادامه....
خلاصه اومدیم بیرون و اعمالی هم که بلد نبودیم دعایی هم که بلد نبودیم شروع کردیم صلوات فرستادن........
گزشت و شب شد ساعت 1 رفتم تو حرم بله صحنه جالبی دیدم دور زری خلوت بود ولی باز علما طرف زری نمی رفتند فقط گه گاهی یکی دوتاشون میومدند این سنگ پایین زری هست. اونو می بوسیدند.
قضیه چیه؟؟ چرا ما می ریم دنبال زری علما سنگ پایین زری رو می بوسند؟
خلاصه گزشت و صبح رفتیم نماز صبح خسته کوفته..................
والله من نماز جماعت نمی رفتم ولی خاب وقتی دانشجو می ناب شدیم خدا توفیق داد با بچه های مینابی می رفتیم مسجد انصافا خوشمان امد سریع نماز رو تموم می کردم زیاد طولش نمی دادند.
اومدیم شهر خودمون کرج رفتیم مسجد اوه اوه ماشالله حاج اقا می ترکوند نماز ماراتون می خوند تازه چغدر بین دو نمازم طول می کشید!
دیگه تو حرم از نماز مارتونم گزشته بود بابا من این پیرمردا رو دیدم انصافا دیگه کم اورده بود من خوده جوونم نمی گما!! ولی خیلی طولانیه!!
یه صحبتی باهاشون بکنید شاید یه تجدید نظری کردند!!نماز صبح رو خوندیم . بعد....
خلاصه نماز صبح رو خوندیم که تموم شد اومدیم بریم یکی اومد پشت می کروفون گفت نماز دوم به امامت ایت الله (اسمش یادم نیست فقط عوض شده یه دونه جدید اومده بود) برگزار می شود!!
کف کردیم!!
گفتیم شاید اینجا دوتا نماز می خونن خلاصه موندیم نماز بعدی هم خوندیم!
دوباره تموم شد اومدن گفتن نماز سوم به امامت ایت الله.... برگزار می شود!!
ترسیدیم در رفتیم!! گفتیم هر چی ایت الله دارن می خاد بیاد نماز بخونه!! بابا بی خیال! :grin:
و اما سوال!
قضیه چی هی صبح هی نماز می خوندن؟ خدا سرش خلوت بود بیشتر می خوندن مورد توجه باشن :grin: ؟؟ حالا چرا هی پیش نماز رو عوض می کردن؟؟حالا چندتا می خونن؟؟
و دیگه اتفاق خاصی خم نیوفتاد جز تشیح جنازه یکی از علما بود ............. که خوشبه حالش تو حرم خاکش کردند.
اینم یه عکس از قبر ایشون
[External Link Removed for Guests]

راستی ایت الله بهجت رو رفتیم بینیم نبودش رفته بود مشهد.
کی میاد؟؟ و اینکه می زارن ببینم و ازشون چندتا سوال بپرسم؟ یا نه به ما ادمای معمولی اجاز نمی دن ؟

بعدشم رفتیم جمکران صبح بود خلوت بود رفتیم یه نامه نوشتیم و اومدیم!!
و یک سوال....
این نامه ها که می نویسم که 100% امام زمان همون لحظه هم اگاه هست ولی تاحالا شده مثلا یکی نامه بنویسه امام جوابشونم بده؟ روایتی چیزی دارید؟؟ بگید ما دلگرم شیم ببینم یا به 206 و خونه ویلایی که خاستیم می رسیم یا نه! :grin:

و اینکه قم غیر جمکران و حرم حضرت معصومه جایه دیگه نداره بریم زیارت؟؟
یه چندتا سوال دیگم هست شرمنده اونم بپرسم حله!!
1-والله دوستم گیر داده می گه اخوند نگو بگو روحانی! دلیلشم نمی گه !! انصافا مثلا به روحانی بگی اخوند طرف نارحت می شه؟؟
2-و اینکه این اشخاصی که روحانی مثلا یه روستا یا شهری می شن فقط کارشون اینه که صبج برن نماز ظهر نماز شب نماز و فقط دعا همین؟؟ این که میشه مثل همون صوفیان که نه تحرکی نه کاری چزیزی.........(البته به خدا شرمنده ببخشید اگه این سوال لحنش بده سوال من نیست یکی از دوستام مطرح کرد ما هم اومدیم دنبال جواب)
3-این درس خارجه چیه می گن مثلا فلانی تو حوزه درس خارجه می ره!!ماله تیز حوشانشه؟؟
و باز هم به خاطر گزافه گویی هایم مرا ببخشید و حلال کنید. :sad:

:razz:
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط M_N00 »

سلام خدمت همه دوستان
اومدیم بپیرسیم حضرت معصومه کی بوده و چرا اینقدر مقامش رفته بالا و اینکه چرا امام رضا مشهده و ایشون قم؟

حضرت معصومه(س) خواهر حضرت رضا (ع) ميباشند
إن اكرمكم عندالله اتقاكم...قانوني هست كه خداوند قرار داده.
چرا حضرت رضا(ع) مشهد هستند كه واضح هست،و اما چرا خواهر گراميشون در قم هستند طبق آنچه كه در اخبار آمده ايشون قصد سفر و زيارت كردن برادر خودشون حضرت رضا(ع) رو داشتند كه بيمار ميشند(اگر اشتباه نكنم) و در قم از دنيا ميروند.
استاد محمد علي شايد بهتر بتونند در اين مورد كمك كنند.
و اینکه سوال بعدی: قضیه این عبا چیه؟؟ درجه است مثلا قهوه ای بود مشکی بود و....... رو چه حساب رنگ عبا رو انتخاب می کنید؟؟

نه،رنگهاي عبا نشان از درجه هاي مختلف نيست،بلكه هر كس طبق سليقه خودش يكي از اين رنگهارو انتخاب ميكنه.
اینکه روحانینون عراقی و افغان اونجا چی کا می کردند تو قم مدرسه هم واسه اونا هست؟؟

بله.
و اینکه قم غیر جمکران و حرم حضرت معصومه جایه دیگه نداره بریم زیارت؟؟

اگر به كوه حضرت خضر هم سر ميزديد خوب بود.

-والله دوستم گیر داده می گه اخوند نگو بگو روحانی! دلیلشم نمی گه !! انصافا مثلا به روحانی بگی اخوند طرف نارحت می شه؟؟

روحاني زيباتره.
و اینکه این اشخاصی که روحانی مثلا یه روستا یا شهری می شن فقط کارشون اینه که صبج برن نماز ظهر نماز شب نماز و فقط دعا همین؟؟ این که میشه مثل همون صوفیان که نه تحرکی نه کاری چزیزی.........(البته به خدا شرمنده ببخشید اگه این سوال لحنش بده سوال من نیست یکی از دوستام مطرح کرد ما هم اومدیم دنبال جواب)

هدف اصلي فرستادن روحانيون همينه،چون در روستاها مسجد هست ولي كسي براي اقامه نماز نيست...در كنار اين هدف هدفهاي ديگه اي مانند سخنراني،برگزاري جلسات قرآن،به پا كردن دعاهاي هفته مانند كميل و ندبه و زيارت عاشورا و غيره ميباشد.
این درس خارجه چیه می گن مثلا فلانی تو حوزه درس خارجه می ره!!ماله تیز حوشانشه؟؟

هر پايه از حوزه برابر 1 ساله،و پس از پايه 10 به پيش يكي از بزرگان ميرسند و از درس ايشون(در موضوعهاي گوناگون مانند اصول،فقه،تفسير،كلام و غيره)استفاده ميكنند به بعد از پايه 10 ميگويند درس خارج.

تقديم به همه دوستان عزيز :razz:
:razz: :razz: :razz:
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

سلام
حامد والا حوصله ندارم برات بنویسم :D
فقط در مورد زیارت قبور من یه جا دیگه معرفی کنم که خودم نرفتم شیخان قم هم یه سری بزن
اونجا علمای مثل میرزا جواد ملکی تبریزی قبرشون است که بی نصیب نمیمونی یه سری بزن (شاید تا الان اومدی دیگه )
این واحد پاسخگو هم میرفتی روبه روی بیت امام میگفتی من دوست Kazemfdisk ام تحویلت میگرفتند :grin:
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

نقل قول :هر پايه از حوزه برابر 1 ساله،و پس از پايه 10 به پيش يكي از بزرگان ميرسند و از درس ايشون(در موضوعهاي گوناگون مانند اصول،فقه،تفسير،كلام و غيره)استفاده ميكنند به بعد از پايه 10 ميگويند درس خارج.
یعنی تا عمری داری تو حوزه ای پس کی می ری به شهر ها و روستا ها امام جمعشون می شی؟؟

نقل قول : این واحد پاسخگو هم میرفتی روبه روی بیت امام میگفتی من دوست Kazemfdisk ام تحویلت میگرفتند
کاظم جان جا واسه خابم بهم می دن؟؟

((((((((()))))))
متشکر از دوستان که جواب دادن ولی خاب هنوز جواب چندتا سوال رو ندادن لطف کنید اونا هم یه راهنمایی بکنید خصوصا اون نماز صبحه.......
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

چرا حضرت رضا(ع) مشهد هستند كه واضح هست،و اما چرا خواهر گراميشون در قم هستند طبق آنچه كه در اخبار آمده ايشون قصد سفر و زيارت كردن برادر خودشون حضرت رضا(ع) رو داشتند كه بيمار ميشند(اگر اشتباه نكنم) و در قم از دنيا ميروند.
استاد محمد علي شايد بهتر بتونند در اين مورد كمك كنند.

خبری نیست! :-(
کسی نیست بیشتر در مور حضرت معصومه توضیح بده؟
_ _ _ _ _
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 133 بار

پست توسط خاک قدم هايش »

به نام خدا

با سلام و احترام

شما می تونین برای اطلاعات بیشتر راجع به بانوی کریمه _ فاطمه ی معصومه سلام الله علیها - به این آدرس مراجعه کنین:

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=1899

که ویزه نامه ی ایشون هست و بسیار مفید.

در مورد سوال دیگه تون که چرا در حرم ایشون چند تا نماز صبح به امامت چند نفر خوانده شده، باید عرض کنم که این کار در اغلب حرم های شریفه و حتی مساجد

بزرگ و معروف متداول است که در صورت زیادی جمعیت و بودن علمای متعدد، چندین دفعه نماز برگزار می شود تا همه ی مردم به فیض نماز جماعت رسیده باشند.

پیروز باشید. 
اللهم عجل ثم عجل ثم عجل لوليک الفرج
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

به نام خدا

و سلام خدمت دوستان عزيز :razz:

از تاخير در پاسخ پوزش مي طلبم .

در مورد حضرت معصومه (ع) بايد عرض کنم که ايشان با 18 نفر از مردان خاندانشان و چند خدمه خانم به قصد ديدن برادر از مدينه راه افتادند .

در آن دوران بسياري از فرزندان امام موسي کاظم (ع) به سمت ايران و از راههاي گوناگون حرکت کرده بودند .

و مامون (حاکم جابر و مکار عباسي) دستور داده بود هرکسي از اين خاندان را که ديدند بکشند و احدي را زنده نگذارند . (اکثر امامزاده های فرزند امام کاظم.ع

به دست مامون کشته شدند و در ایران مدفونند)

لذا کاروان حضرت را در منطقه ساوه ( که در آن زمان کاملا سني نشين بود) بصورت غير مستقيم و با تحريک نيروهاي حکومتي

مردم ساوه به ايشان حمله ور شدند وهر 18 تن را (به عدد شهداي بني هاشم در کربلا) به شهادت رساندند .

و حضرت معصومه(س) دچار بيماري شديد شدند (و بنابر قولي نیز مسموم شدند) و فرمودند ما با قم چقدر فاصله داريم؟

گفتند راه کمي مانده است ؛ ايشان بلافاصله فرمودند مرا به قم ببريد .

وقتي مردم قم (که همگي شيعه بودند) از قدوم حضرت آگاه شدند چنان استقبال بي نظيري از حضرت کردند که زبانزد تاريخ گشت. ( وامروزه نيز هرساله به ياد آن ، روز ورود حضرت به قم را مردم با دسته هاي گل به حرم مي روند )

موسي بن خزرج ، از بزرگان قم ، حضرت را به خانه خويش بردند و هفده روز حضرت در آنجا به عبادت پرداختند و سپس از شدت بيماري

به ديدار حق شتافتند . (توصيه مي کنم حتما محل عبادت حضرت را در قم که "بيت النور" نام دارد زيارت کنيد )

سپس به باغي منتقل شدند که محل فعلي حرم مطهر است . تشييع پيکر مطهر آن بانوي گرامي بسيار نيکو و شايسته انجام گرديد .

موقع دفن همه حيران بودند که چه کسي حضرت را در قبر بگذارد (چون بايد از محارم باشد) ناگهان ديدند دوسوار سفيد پوش

آمدند و بر حضرت نماز گزاردند و ايشان را با احترام و عظمت فراوان دفن نمودند و سپس دور شدند .

(که نوشته اندآن دو تن امام رضا.ع و فرزندشان امام جواد.ع بودند که به اذن الهي در آنجا حضور يافتند و جالب است که بر معصوم

جز معصوم نمي تواند نماز بخواند ، و اين نماز امام بر حضرت معصومه.س از عظمت شخصيت و معصومه بودن ايشان

خبر مي دهد )

نکته بسيار مهم اينجاست که امام صادق (ع) سالها قبل از به دنيا آمدن حضرت معصومه(ع) از ايشان خبر داده اند :

"فرزندي از من به نام فاطمه در قم دفن خواهد شد ، و به شفاعت او ، شيعيان ما به بهشت خواهند رفت " 

که اشاره موکدي است بر عظمت شخصيت آن حضرت نزد خداوند متعال و معصومين(ع) .

خدا توفيق دهد تا از زيارت آن بانوي بهشتي غفلت نکنيم و دوستانمان را نيز از دعاي خير خود محروم نکنيم. :razz:

Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

با تشکر از خاک قدمهایش گرامی و محمد علی عزیز و دیگر دوستان :razz:

این سوالم بی جواب ماند

شما طلبه ها و روحانیون علاقه ای به زری ندارید چرا نمی رید طرفش بهش دست بزنید مثل مردم عادی بگیریدش گریه کنید و.......

قضیه چیه؟؟ چرا ما می ریم دنبال زری علما سنگ پایین زری رو می بوسند؟

و این یکی از سوالام!

راستی ایت الله بهجت رو رفتیم بینیم نبودش رفته بود مشهد.
کی میاد؟؟ و اینکه می زارن ببینم و ازشون چندتا سوال بپرسم؟ یا نه به ما ادمای معمولی اجاز نمی دن ؟

یه سوال دیگم بی جواب موند که بی خیالش......

ولی خاب جاش یکی دیگه اومد!
من تو یه جا خوندم ایت الله بهجت گفته بودند
اذن دخول حرم امام حسین اشک هست
و اذن دخول حرم امام رضا منقلب شدن قلب
حالا
اذن دخول حرم حضرت معصومه چی هست؟
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط Jegar Sookhteh »

شايد خوب باشد اينجا نگاهي به آداب زيارت را که در مفاتيح الجنان آمده است بيندازيم:

دهم بوسيدن عتبه عاليه و آستانه مباركه است و شيخ شهيدرحمه الله فرموده كه اگر زيارت كننده سجده كند و نيّت كند كه از براى خدا سجده مى‏كنم به شكر اينكه مرا به اين مكان رسانيده بهتر خواهد بود

يازدهم مقدّم داشتن پاى راست در وقت داخل شدن و مقدّم داشتن پاى چپ در وقت بيرون آمدن مانند مساجد

دوازدهم رفتن به نزد ضريح مطهّر بنحوى‏كه بتواند خود را به آن بچسباند و توهّم آنكه دورايستادن ادبست وَهْم است زيرا كه وارد شده تكيه كردن بر ضريح و بوسيدن آن

سيزدهم در وقت زيارت پشت به قبله و رو به قبر منوّر ايستادن و ظاهراً اين ادب مختص به معصوم است و چون از خواندن زيارت فارغ شد گونه راست را به ضريح بگذارد و به حال تضرّع دعا كند پس گونه چپ را بگذارد و بخواند خدا را به حقّ صاحب قبر كه او را از اهل شفاعت آن بزرگوار قرار دهد و مبالغه كند در دعا و الحال پس برود به سمت سَرِ مطهّر و رُو به قبله بأيستد و دعا كند.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام خدا
سلام حامد جان :)
در مورد ضريح من اين احساس رو مي کنم اگر شما توجه کره باشيد بيشتر انسان هاي با سواد و فهميده اين کار رو مي کنند (يه موقع برداشت غلط نشه خودتون بگيريد ديگه )درسته وقتي بيشتر روحانيون ميرند حرم در دور مي ايستند
اين اولا به خاطر چند چيز است (نظر شخصي است )
1- بقيه افراد بتوانند بهتر زيارت کنند
خوب وقتي شما ميريد حرم خيلي شلوغ است و دست و پا گير اگر قرار باشه همه افراد بيان خودشون رو به ضرح بچسبونند که ديگه فرصت کافي براي زيارت نميشه و همه در زير دست و پا له ميشند و باعث ميشه خلق خدا ناراضي باشه
شرط زيارت رضاي معوم است (شخصي گفتم ) حالا شما برو از دور زيارت کن دعا کن زيارتت قبول بشه
اينجا هم قيه حق الناس مطرح است که روحانيون و بقيه افراد خوب حقش رو ادا مي کنند
2- به خاطر ادب است
ادب ادب ادب
اگر بخوام از ادب بگم يه منبر جداگانه ميشه :grin:
ادب انسان رو به اوج ميرسونه ، ادب آخرش دست انسان رو ميگيره ببين چطوري حر نجات پيدا کرد به خاطر ادبش بود
حالا توي حرم وقتي من ميرم ميگم يا امام رضا تو کجا و من کجا
من کي هستم که بخوام بيام جلو ، اينم يه نوع ادب است که بعضي افراد رعايت ميکنند
مثلا هنگامي که ميري پيش علما ادب رو رعايت کن ، زانو بزن پيششون :grin:
علامه حسن زاده آملي که به اين درجه رسيد استادش علامه شعراني گفت من در تو خير ميبينم
چون خيلي ادب داشت در حضور استاد تکيه نميکرد ، پاي استادش رو مي بوسيد و ...
بالاخره در حرم که ميري شما اين رو يقين داريد امام معصوم مي بيند شما رو صدايتان را مي شنود و... بالاخره ادب رو رعايت ميکنيد
انشالله در يک تاپيک اداب زيارت رو ميگم دقيق و کامل :) با زبان خودمان :-)
خوب بسه ديگه

در مورد اذن دخول خدمت شما عرض کنم که بپوقتي ميري زيارت ميگن اذن دخول بگير يه نوشته هست معمولا و اون رو ميخونند که ترجمش رو هم خودت ميدوني
حالا شما که ميخواي وارد حرم بشي بايد به قلبت نگاه کني ببيني اوضات چطوره حالا من يه نصيحت بهت ميکنم هر موقع ميري زيارت بدون اشک وارد نشو :-) گريه کن و...
نميدون مبگم يا نه ولي ميگم ديگه مجبوريم عمل کنيم
يکي از دوستانم ايشان استادشون(اهل دل خودت بگير) ميگفت : من در زمان طلبگيم هر موقع ميرفتم حرم ابتدا 1 ساعت قبل از اينکه وارد حرم بشم فقط گريه ميکردم و ناله ميزدم
شما هم زرنگ باشيد قبل از اينکه بخواهي وارد بشي سعي کن رقت قلب پيدا کني
به هر حال موقعي که ما مسلمان ها به زيارت ميريم ميبينيد قلبت برگشت اصلا يه جوري ديگه شد که قابل توصيف نيست

بله ديگه اگر کربلا بري گريه نکني پس کجا ميتوني گريه کني
در مورد اذن دخول که ميگي اذن دخول حرم حضرت معصومه چيه
فرقي نميکني همش گريه و اشک و رقت قلب و.... همين ها است به قلبت نگاه کن ببين چي ميگه
ببين چشمت اشک داره يا نه
قبل از اينکه بخواهي بري حرم دلت رو آماده کن استغفار زياد کن اشک چشمت راه ميفته
بحث اشک جداگانه است انشالله در يک تاپيک بهش بپردازيم
موفق باشي
ما رو هم دعا کن
يا علي
:razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”