سلام
نمی دونم چی شد ولی قسمت شد رفتیم قم زیارت!
خلاصه همینجوری خوشحال داشتیم می رفتیم که رسیدیم به حرم حضرت معصومه سلام دادیم رفتیم داخل!
اومدیم بریم زیارت سراغ زری و این حرفا که ییهو با خودم گفتم حامد حضرت معصومه کیه!!خاب خواهر امام رضاست دیگه! چه جالب یعنی کلا اهل بیت یه خواهر داشتن چرا خواهرای دیگه اینقدر مورد احترام نیستن و براشون حرم نساحتن!
خلاصه شرمنده شدم دارم می رم زیارت کسی که نمی شناسمش!
اومدیم بپیرسیم حضرت معصومه کی بوده و چرا اینقدر مقامش رفته بالا و اینکه چرا امام رضا مشهده و ایشون قم؟
اما ادامه........
خلاصه با خودمون گفتیم بعدا می پرسیم فعلا بریم زیارت!
رفتیم زری رو بگریم دیدیم مردم برای رسیدن بهش و گرفتن اون زحمت زیادی می کشن من هم وارد شدم و پس زدن چندتا مشت و لقد و خوردن مقادیری زیادی مشت لقد! رسیدم به زریح دو دستی چسبیدمش گفتم حالا می تونید منو از اینجا ببرید حالتونو می گیریم!
دیدیم بغل دستیم زریح رو گرفته خوشبه حالش چه گریه ای می کرد! با خودم گفتم چی می شد منم گریه می کردم حال اینا رو داشتم!یکی با ارنج گزاشت تو کمرم گریم گرفت!گفتم ایول اینجا چه دعا زود مستجاب میشه!!
اما انصافا زورم نرسید ماشالله بسکه حول دادن له شدن بیخیال زری شدیم ول کردیم اومدیم یه گوشه نشستیم.
یه خورده دقت کردم دیدین فقط مردم عادی هستند که دارن دست می زنن به زری و سعی و تلاش می کنن هیچ یک از روحانیون(والله یک دوست دارم می گه نگو اخوند می گم مگه اخوند چشه خلاصه قرار شده دیگه بگم روحانی!)داشتم می گفتم هیچ یک از روحانیون نمی رفتن سمت زری فقط دور اطرافش وایساده بودن یا نشسته بودن داشتن دعا می خوندن!
چندتا سوال پیش امد در دقت در روحانیون!
شما طلبه ها و روحانیون علاقه ای به زری ندارید چرا نمی رید طرفش بهش دست بزنید مثل مردم عادی بگیریدش گریه کنید و.......
والله ما یه بار زیارت معصومه رو خوندیم تازه دور کند گزاشته بودم و از شرمندگی معنیشم می خوند 15 دقیقه ای تموم شد. ماشالله یک الی دو ساعت دعا می خونند بعضی ها هم بیشتر روحانیون چه دعا ای رو می خنند؟ که ما بلد نیستیم؟ تازه عجب حسی هم دارن راستشو بگید یوزر پسوردی چیزی دارید کانکت می شید!این حسه رو از کجا میارید تو مدرسه فیضیه می دن؟؟
و اینکه سوال بعدی: قضیه این عبا چیه؟؟ درجه است مثلا قهوه ای بود مشکی بود و....... رو چه حساب رنگ عبا رو انتخاب می کنید؟؟
و اینکه روحانینون عراقی و افغان اونجا چی کا می کردند تو قم مدرسه هم واسه اونا هست؟؟
و ادامه....
خلاصه اومدیم بیرون و اعمالی هم که بلد نبودیم دعایی هم که بلد نبودیم شروع کردیم صلوات فرستادن........
گزشت و شب شد ساعت 1 رفتم تو حرم بله صحنه جالبی دیدم دور زری خلوت بود ولی باز علما طرف زری نمی رفتند فقط گه گاهی یکی دوتاشون میومدند این سنگ پایین زری هست. اونو می بوسیدند.
قضیه چیه؟؟ چرا ما می ریم دنبال زری علما سنگ پایین زری رو می بوسند؟
خلاصه گزشت و صبح رفتیم نماز صبح خسته کوفته..................
والله من نماز جماعت نمی رفتم ولی خاب وقتی دانشجو می ناب شدیم خدا توفیق داد با بچه های مینابی می رفتیم مسجد انصافا خوشمان امد سریع نماز رو تموم می کردم زیاد طولش نمی دادند.
اومدیم شهر خودمون کرج رفتیم مسجد اوه اوه ماشالله حاج اقا می ترکوند نماز ماراتون می خوند تازه چغدر بین دو نمازم طول می کشید!
دیگه تو حرم از نماز مارتونم گزشته بود بابا من این پیرمردا رو دیدم انصافا دیگه کم اورده بود من خوده جوونم نمی گما!! ولی خیلی طولانیه!!
یه صحبتی باهاشون بکنید شاید یه تجدید نظری کردند!!نماز صبح رو خوندیم . بعد....
خلاصه نماز صبح رو خوندیم که تموم شد اومدیم بریم یکی اومد پشت می کروفون گفت نماز دوم به امامت ایت الله (اسمش یادم نیست فقط عوض شده یه دونه جدید اومده بود) برگزار می شود!!
کف کردیم!!
گفتیم شاید اینجا دوتا نماز می خونن خلاصه موندیم نماز بعدی هم خوندیم!
دوباره تموم شد اومدن گفتن نماز سوم به امامت ایت الله.... برگزار می شود!!
ترسیدیم در رفتیم!! گفتیم هر چی ایت الله دارن می خاد بیاد نماز بخونه!! بابا بی خیال!
و اما سوال!
قضیه چی هی صبح هی نماز می خوندن؟ خدا سرش خلوت بود بیشتر می خوندن مورد توجه باشن
؟؟ حالا چرا هی پیش نماز رو عوض می کردن؟؟حالا چندتا می خونن؟؟
و دیگه اتفاق خاصی خم نیوفتاد جز تشیح جنازه یکی از علما بود ............. که خوشبه حالش تو حرم خاکش کردند.
اینم یه عکس از قبر ایشون
[External Link Removed for Guests]
راستی ایت الله بهجت رو رفتیم بینیم نبودش رفته بود مشهد.
کی میاد؟؟ و اینکه می زارن ببینم و ازشون چندتا سوال بپرسم؟ یا نه به ما ادمای معمولی اجاز نمی دن ؟
بعدشم رفتیم جمکران صبح بود خلوت بود رفتیم یه نامه نوشتیم و اومدیم!!
و یک سوال....
این نامه ها که می نویسم که 100% امام زمان همون لحظه هم اگاه هست ولی تاحالا شده مثلا یکی نامه بنویسه امام جوابشونم بده؟ روایتی چیزی دارید؟؟ بگید ما دلگرم شیم ببینم یا به 206 و خونه ویلایی که خاستیم می رسیم یا نه!
و اینکه قم غیر جمکران و حرم حضرت معصومه جایه دیگه نداره بریم زیارت؟؟
یه چندتا سوال دیگم هست شرمنده اونم بپرسم حله!!
1-والله دوستم گیر داده می گه اخوند نگو بگو روحانی! دلیلشم نمی گه !! انصافا مثلا به روحانی بگی اخوند طرف نارحت می شه؟؟
2-و اینکه این اشخاصی که روحانی مثلا یه روستا یا شهری می شن فقط کارشون اینه که صبج برن نماز ظهر نماز شب نماز و فقط دعا همین؟؟ این که میشه مثل همون صوفیان که نه تحرکی نه کاری چزیزی.........(البته به خدا شرمنده ببخشید اگه این سوال لحنش بده سوال من نیست یکی از دوستام مطرح کرد ما هم اومدیم دنبال جواب)
3-این درس خارجه چیه می گن مثلا فلانی تو حوزه درس خارجه می ره!!ماله تیز حوشانشه؟؟
و باز هم به خاطر گزافه گویی هایم مرا ببخشید و حلال کنید.