باعرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
مخصوصآ خدمت saeedmontazer عزیز
دوست عزیز سئوالی که پرسیدی سئوال خوبی است به شرطی که در ابعاد صحیحش
مورد تفحص قرار گیرد .
اولا : خداوند دارای وجودی ذاتی است . مانند ذرات نور ، چون ذرات نور ذاتآ نورانی هستند و از هیچ منبع انرژی ، نور خود را کسب نمی کنند در صورتی که اکثر عناصر موجود در طبیعت انرژی خود را از منابعی تامین میکنند. پس نورانی بودن ذرات نور معلول به علتی نمی باشد.
دوما: همانطور که میداند هر معلول نیز علتی دارد ، همانطور که هر ساخته شده ای یک سازنده ای دارد یا هر عملی یک عکس العملی
پس چگونه می توان گفت که دنیایی به این بزرگی به صورت اتفاق و این همه موجودات زنده ، درختان ، آب و ..........
بدون دلیلی و همینطوری ساخته شده است .
سوما : بحث وجود خدا ، دیگر بحث لاینحکی نبوده و در این زمانه همه ادیان و اقوام به وجودیت خداوند اعتراف کرده و در کتب یا نوشته های پیشین خود ادله محکمی برای اثبات پرستش خداوند دارند.
چهارما: افرادی که خداوند را قبول ندارند و خود را روشنفکر می دانند باید بدانند که علم روز و روشنفکران عصر جدید نه اینکه خداوند را انکار نمی کنند بلکه هرچه بیشتر در عالم ماده سیر می کنند ، حقانیت وجود خداوند بر آنها بیشتر آشکار می گردد.
مثلا در تحقیقاتی که چند سال پیش انجام شده ، محققان در یافته اند ، که زمین و آسمان در سه روز ساخته شده اند و در ابتدا زمین وآسمان در هم پیچیده بودند و بعد طی یک انفجار عظیم از هم جدا شده اند . حال اگر این افرادی که خداوند را قبول ندارند و یا اسلام را دینی ساختگی و یا قران را دست نوشته حضرت محمد می دانند و خود را روشنفکر و فیلسوف می دانند اگر توانایی دارند بروند و در قران تحقیق کنند تا ببینند که خداوند در هزار سال پیش در قران از آفرینش سیارت ، زمین و آسمان عرض کرده است که ما آنها را در سه روز آفریدییم و یا فرموده است که ما زمین و آسمان را از هم در طی یک انفجار عظیم از هم جدا گردانیدیم . و اینان همه برای وجود خداوند کافی و دلیلی بس محکم است .
واما د ر آخر :
بنده حقیر به نوبه خودم از همه دوستانی که تا اینجا در بحث شرکت کرده اند متشکرم ، من که خیلی از راهنمایی های زیبای دوستان استفاده کردم و چیزهای زیادی از مظهر دوستان فراگرفتم . خداوند به همه ی شما توفیق عطاء بفرمایید . انشاا........
اما شما دوست عزیزم saeedmontazer جان
از گزافه گویی خودم بسیار شرمنده
من از ابتدا بحث به نیت خیر شما پی بردم ، اما اینگونه بحث ها
باید دارای حد و مرزی مشخص باشد ، اینگونه بحث ها هر چه قدر
طولانی شد نه تنها فایده ای نخواهد داشت بله ضرر هم دارد.
دوست عزیز حتی پیامبران خدا نیز از بحث کردن در این مورد امتنا می کردند
زیرا فلسفه وجودی خداوند به گونه ای است که در عقل محدود بشر نمی گنجد
حتی فیلسوفان عارفان از ورود به این مرحله که آخرین مرحله عرفان می باشد پرهیز می کنند
زیرا بسیاری خواستند با عقل محدود خود این موضوع را ارزیابی کنند ولی گمراهی کشانده شده اند و ازمسیر حق
منصرف شده اند .
منظور بنده این نیست که اصلآ نباید در این مورد بحث کرد ولی باید حدو حدودی تعیین گردد.
اما یک سخن با مدیران عزیز (مرکز نشر اعتقادات)
با عرض احترام قلبی بنده
در ابتدا از اینکه همچین مکانی برای بحث و گفتگو تشکیل شده است بسیار خوشحالم
و از شما مدیران عزیز این سایت تشکر فراوان دارم
اما درخواستی که دارم هر چند که میدانم شاید مطرح کردنش در این تایپک درست نباشد
ولی مطرح می کنم تا سایر دوستان نیز در جریان امر قرار گیرند
به نظر بنده سایتی به این خوبی و با وجود کاربران و اعضایی به این خوبی
حداقل نیاز به دو نفر روحانی و یا کارشناسی با تجربه که حداقل هنگام نیاز بتوان
از تجربیات و معلومات این عزیزان استفاده کرد .
من در بحث هایی در این سایت شخصآ مشاهده کرده ام
که مدیران عزیز هنگامی که بحثی بالا می گیرد بدون جواب یا پاسخ قانع کننده ای تایپک را می بندند
در صورتی که طرفین بحث کننده هنوز به جواب قانع کنندهای نرسیده اند فقط عمر خود را بدون جهت صرف کرده اند
در این جاست که معلومات این عزیزان می تواند به یاری ما بشتابد و گره مشکل را حل کند
با تشکر فراوان