من خدا رو گول می زنم!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

من خدا رو گول می زنم!

پست توسط vorojax »

سلام.
دوستان به چیزای جالبی دست یافتم چند روزی هم اجرا کردیم ولی.......................... ذهن کنجاکو و عیب جو...........
شرمنده :sad:
نتیجه این بود خدا رو به خاطر خودش عبادت کنید!
منم از فردا گفتم خدا من دارم فقط به خاطر تو عبادت می کنم!
نه بهشت می خام نه از جهندم می ترسم! فقط می خام خدا خوشحال شه و رضایتش جلب بشه!
چند روزی خوب بود....
داشتیم می رفتیم نماز جمعه حین اماده شدن بودیم که بچه ها اومدم گفتن بریم جاده صفا کنیم! :grin:
من نمی خاستم برم باور کنید :grin:
اما رفتیم چه حالیم داد!! ساعت 8 شب برگشتیم! :grin:
فرداش گفتم حامد دروغ گو...........................
تو می گی خوشنودی خدا همین؟؟
از یک خوشی زود گذر مثل این نمی تونی بگذری...
نماز جمعه رو به یه جوجه کباب و جاده فروختم!
یاد حرف امام افتادم گه می گفت اصل اونه که اگه کلید جهنم و بهشتو دادم دستمون انتخاب با خودمون بعد و دیگه ترس از جهنمی نبود اون موقعه بیایم نماز بخونیم اون موقعه بیایم کار خوب کنیم کدومتون این کارو می کنید.
خوده امام گفت من که نه من برای نمی دونم چی چی با نفس! می خونم!
ما که از امام بالاتر نیستیم!
دمه امام گرم با شجاعت می گفت نه...........
اما من چی دارم ریا کاری می کنم می گم خدا من تو رو به خاطر خودت می خام حالا باور کن اگه جهنمت نبود عمردن ترفت پیدام میشد!
کی می تونه ادعا کنه واقعا واسه خود خدا داریم عبادتش می کنیم؟
این ریا نیست؟؟
خدا واقعا چشم پوشی می کنه؟
من چی من کاظم گفت واسه خدا خدارو عبادت کن حالا با یه تفکر همینجوری خدا قبول میکنه؟؟
می دونی چی شد که اومدم اینجا مطرح کردم؟
داشتم کتاب می خوندم! اومده بودم از حاج اقا بهجت پرسیده بودن می خایم به مقام سالک برسیم چی کا کنیم!
می خایم فلان مقامو داشته باشیم چی کا کنیم!
همش مقام بود.........................................
کو خدا.........................................................
نمی دونم ؟ اما این گونه پنداشتم این عبادت ها هم واسه مقامه........................
دیدید؟؟
طرف 60 سال عبادت کنه که برسه به مقام؟
اگه خدا بهت مقام نمی داد می کردی؟؟؟؟؟
خیلی برام جالب بود حاج بهجت زندگیش در راه خدا بود و خوشیش خوشی خدا بود!
حالا کریم اهل بیت می فرمایید:
انچنان زندگی کن که گویی هیچ وقت نمی میری
و انچنان عبادت کن که گویی فردا خواهی مرد!
شاید منظورش رو درست نفهمیدم ولی روحیه دهنده بود یه چیزی تو درونم می گفت خدا دوست داره بنده هاشو خوشنودی بنده هاش خدا رو هم خوشحال می کنه و اینکه با گناه نکردن خدا خوشحال میشه!
من هم گناهی نکردم فقط نماز جمعه نرفتم در عوض همونجا نماز رو خوندم.
اما یه چیز دیگه تو درونم می گه تو بزرگترین گناه رو انجام دادی......
تو خوشنودی خدا رو به خوشنودی خودت ترجیح دادی....................... دروغ گو.............
|"|:":":|::::"|:"|:"|::|:|:|:|:||:"|:"|:"|:|:"|:}:|:"|:"|{:"|:"|{:|:|{:|:|:}:|:|:|
حالا 2 تا سوال دارم
1. ما به خدا می گیم خدا ما فقط برای خودت عبادت می کنیم باور می کنه؟؟
خودمون از کجا بفهمیم که راست می گیم......................................؟ اگه راست بگیم که از امام بالاتریم!
2.یعنی واقعا بخواهیم قدم در خوشنودی خدا بزاریم باید از لذتی مثل اون یا که تفریح سالمم بود گذریم؟؟ البته می دونم باید خوشحالی خدا نزدمون عزیز تر از هر چیزی باشه! اما در این صورت مثلا داریم فیلم سینمایی نگاه می کنیم می تونیم جاش بریم صلوات بفرستیم خدا خوشحال شه! می تونیم جای خاب ظهر 4 رکعت نماز اضافه بخونیم خدا بیشتر خوشحال شه! و.........................

با تشکر فراوان از کاظم عزیز و محسن(naji) عزیز و پاسخ جو عزیز و دیگر دوستان...... :razz:
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط M_N00 »

سلام دوست خوبم.حال و احولت چطوره. :razz: :razz:
میگم شما این سوالارو از کجا پیدا میکنی،سوالای زیباییه.
اولش میخاستم پاسخ سوالاتتونو بدم،ولی به نظرم رسید که اگر از خدا بخواین جواب تمام سوالاتتونو بده(تجربه شده و مورد ضمانت)برای خودتون دلنشینتره.
فقط به نظرم رسید یه کتاب بهتون معرفی کنم،به شرطی که بخونی.
کتاب طوبای محبت.
اگر اهل اصفهانی با یه پیغام خصوصی بهم اطلاع بده،تا برای خرید راهنماییت کنم.
Senior Member
Senior Member
محل اقامت: alihslc@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

پست توسط alihslc »

این داش وروجک ما همیشه دنبال سوژه های ناب و عارفانه میگرده...
حال خوبی داری دادش.... دست ما رو هم بگیر....

احتمالا این حدیث رو شنیدی یا خوندی که به فکر این افتادی که می خوای خدا رو به خاطر خودش عبادت کنی .
اگر اشتباه نکنم از علی(ع) بود .
عبادت کنندگان خدا سه دسته اند ، به خاطر پاداش و بهشت و مقام و ( مخصوصا حوری ) ... =:( ، دسته دوم به خاطر ترس از عذاب خدا ، دسته سوم به خاطر خود خدا...
بعد حضرت می فرمایند ، عبادت دسته اول ، عبادت بازرگنانه ، دسته دوم، عبادت بردگان ، دسته سوم عبادت آزادگان...

جسارت خدمت دوستان نباشه ، ولی من فکر می کنم دسته سوم شاید از تعداد انگشتان دست بیشتر نباشند در سراسر دنیا ، انشالله که وروجکس عزیز ما جز اون دسته هستش...

خیلی معرفت میخواد که آدم بگه : خدا یا من تورو به خاطر خودت می پرستم ، به نظر من اگر محال نباشه ، خیلی سخته که آدم اینچنین معرفت و علمی نسبت به خدا داشته باشه.

نظر خودم رو در مورد سوال شما میگم ،
خدا خودش میدونه که این بنده من دوست داره خوب باشه ، دلش میخواهد که من رو به خاطر خودم بپرسته ، ولی خب... کم کم... نه با یک شب خواب دیدن آدم بگه ، دیگه من خدا رو به خاطر خودش بپرستم...

قدم به قدم ، پله به پله ، خام بدم پخته شدم سوختم ، مصداق همین موضوعه ، آدم باید سوخته و کباب خدا بشه....

انشالله هر کس شد دست ما رو هم بگیره
جراَت اندیشیدن داشته باش!
{کانت}
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

پست توسط vorojax »

سلام دوست خوبم.حال و احولت چطوره.

)
ممنون خدا رو شکر همه چی امن و امانه! :razz:
شما چطوری دوست عزیز. :)
)
اولش میخاستم پاسخ سوالاتتونو بدم،ولی به نظرم رسید که اگر از خدا بخواین جواب تمام سوالاتتونو بده(تجربه شده و مورد ضمانت)برای خودتون دلنشینتره.

(
دوست عزیز خدا خیلی وقتا به کمک وسیله این کارو می کنه!
افتخار می دی واسم وسیله باشی از جانب خدا؟ :)
(
کتاب طوبای محبت.

)
دوست عزیز من کرجم! الان نیز 4 تا کتاب هست که باید بخونم تا ته تابستون و وقت انچنانی ندارم.
اما تشکر وتمام سعیمو می کنم که بعد از خوندن این 4 تا کتاب معرفی شده توسط شما را نیز بخونم.
می گردم تو شهر اگه پیدا کردم کتابو که خدا رو شکر اما اگه نه پی ام میدم به شما که لطف کرده یکی شو برام پست کنید.
)
حال خوبی داری دادش.... دست ما رو هم بگیر....

)
علی جان دادا چطوری عزیز حالت خوبه. :)
عزیز من اگه حس و حالی که مد نظر شماست داشتم که دیگه نمی مدم اینجور سوالات رو بپرسم!
رفیق محتاجیم به دعا...
)
خیلی معرفت میخواد که آدم بگه : خدا یا من تورو به خاطر خودت می پرستم ، به نظر من اگر محال نباشه ، خیلی سخته که آدم اینچنین معرفت و علمی نسبت به خدا داشته باشه.

(
علی جان خیلی هم نمی خاد!
بیا راحشو بهت نشون بدم! :grin:
چند بار این جمله ای که نوشتم رو بخون! :grin:
خدایا من تو رو به خاطر خودت عبادت می کنم!
خدایا من تو رو به خاطر خودت عبادت می کنم!
خدایا باور کن! خالی نمی بندما!
دیدی چه اسون بود! :grin:
راحت می شه به خدا گفت.
اما در اصل عمل به حرف سخته در اصل نیت و ایمان اینچنینی داشتنن سخته! و گرنه حرف زیاده!
منم والا اومدم فکر شما رو کردم دیدم انصافا معرفت می خاد!
گفتم حامد تو یه زمانی از جهنم نمی ترسیدی؟ تو بهشت نمی خاستی؟ حالا اومدی روایت خوندی شیر شدی می گی من فقط خدا رو به خاطر خودش می خام تا قبل روایت چی...........
اگه روایتو نمی خوندی چی...........
از کجا معلوم حرفمون راست باشه؟ حتی اگه خوبم باشیم و تمام فرامین خدا گوش فرا بدیم باز نمیشه تشخیص داد واقعا ما واسه خود خدا انجام می دیم یا نه واسه بهشت و جنمش!
لااقل من که نمی تونم تشخیص بدم!

)
خدا خودش میدونه که این بنده من دوست داره خوب باشه ، دلش میخواهد که من رو به خاطر خودم بپرسته ، ولی خب... کم کم... نه با یک شب خواب دیدن آدم بگه ، دیگه من خدا رو به خاطر خودش بپرستم...

قدم به قدم ، پله به پله ، خام بدم پخته شدم سوختم ، مصداق همین موضوعه ، آدم باید سوخته و کباب خدا بشه....

)
100% خدا می دونه! اما من که نمی دونم و اومدیم من ریا می کردم که فکر می کنم همیطوره!
درسته قدم به قدم باید رفت اما اگه خشت اول بد باشه تا ته.......................
باید بدونم قدم اول من که می گم می خام خدا رو به خاطر خودش عبادت کنم چیه؟
اومدیم و من با همین ریا مردم! اون وقت چی عمری دروغ گفتم! !
)*)
انشالله هر کس شد دست ما رو هم بگیره

*
انشالله هر کی شد دست همه ما رو بگیره!
:)
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام خدا
با سلام
حامد جان چطور برادر دلم برایت تنگ شده است چندیست که تو را ندیده ام فدایت شوم :) :)
چند روز است که مشهد بودم دست و پام درد گرفته از بس که تو گوشه موشه های حرم خوابیدم یه کارتن هم پیدا نکردم طعم کارتو رو هم بچشیم باید روی سنگ میخوابیدیم :grin: :grin:

دوست خوبمون سید کتاب خوبی معرفی کرد کاب طوبی محبت که 4 جلد است و من هم هنوز موفق به گرفتنش نشدم فقط وقتی میرم مشهد این چند مدت تو این کتاب فروشی ها که میرم هی کتابو بر میدارم اول قیمتش رو نگاه میکنم ببینم ارزون شده است یانه :grin: :grin: بعد 2 صفحه میخونم میزارم سر جاش بعد از 3 روز دیگه که میرم مشهد دوباره چند صفحه میخونم و همینطور ادامه دارد تا اینکه آخرش میدونم این کتاب فروشه خودش میگه بابا کشتی مارو بیا 4 جلد رو مجانی بگیر ببر :grin: :grin: :grin:
کتاب طوبی محبت از سخنان مرحوم عارف دولابی (ره) است که من یه جمله میگم از ایشان سوال میکنند آقا چرا شما از غیب صحبت میکنید آقای دولابی میفرمایند : من آنچه را میبینم میگویم شما از غیب صحبت میکنید (گرفتی چی شد دیگه)
یا یچند تا طلبه دنبال خانه آقای دولابی میگشتند که میگه یه دفعه برایم مکاشفه ای شد و مسیر خانه به من نشان داده شد
در کل کتاب بسیار زیبایی است و سخنان بسیار دلنشینی داره که وقتی میخونی چنان در درونت اثر میکنه که تا چند هفته گیچ هستی :grin:
بگزریم موقع نماز است باید بریم (ریا ریا ریا ::ns ::ns ::ns )
اینقدر به خودت فشار نیار بعضی مواقع باید برای خدا خالی بندی کرد :shock: :shock: :shock:
خدا خودش هم خالی بندی رو دوست داره مثلا تو پا شو نماز شب بخون توی تاریکی برای خدا خالی بندی کن ببین چقدر خدا خوشش بیاد :)

اینقدر سخت نگی تو برو در خونشون خودشون راهو بهت نشون میدند ، خودش گفتند هر چی میخواهید از ما بخواهید نمک غذاتون رو از ما بخواهید بند کفشتون رو از ما بخواهید چیزهای دنیویتون رو از ما بخواهید
اصلا تو نماز شب بخون که چهرت سفید بشه تو کار نداشته باشه چنان تو تورت کنند که نفهمی چی شد ، تو خدا رو عبادت کن خودشون طناب میندازنند میگیرنت که دیگه نزارند فرار کنتی دیگه جیر خور کسی دیگه نشی همیهش گدای در خونشون باشی
خوب بسه
یاد یکی از اساتید افتادم که ایشان از روحاینون بسیار با سواد از اهل اصفهان بود ولی یه دفعه ای دنیای نت رو ترک کرد
خیلی چیزها ازش یاد گرفتم اینم نوشته ایشون ببین چی میگه

توي يه جمع نسبتا خصوصي بوديم . شخص عارف مسلکي هم در آن جمع بود ، رو کرد به ما و گفت : در خلوت هان قربون خدا بريد، نوکرش بشيد، و به گونه اي با خدا صحبت کنيد که فقط او را داريد.

يه خالي بندي که هر روز هم تکرار مي کنيم و بايد تکرار کنيم آيه شريفه «اياک نعبد و اياک نستعين» هستش. واقعا ما فقط خدا را عبادت مي کنيم و فقط از او استعانت مي جوييم؟ اين مقام، مقام هر کسي نيست. اکثر مواقع الله اکبر نماز را که مي گيم ديگه چيزي حاليم نيست تا سلام نماز را که مي ديم مي فهميم داشتيم نماز مي خونديم. و اِه چه خوب تموم شد.

ولي خوب چرا بايد اين گونه کرد؟

فکر کنم اگه اين تکرارها را بتونيم با معرفت ضميمه کنيم آرام آرام از حالت خالي بندي بودن خارج مي شه، و مي توينم به جايي برسيم که به يقين بگوييم «اياک نعبد و اياک نستعين»

خوب منبرم خوب بود یا نه :grin: تو روایت داریم که میگه تو آخر زمان جوان ها میرن منبر :)
خداوند شما رو در پناه امام زمان (عج) حفظ فرماید و روز به روز به معرفتمان بیشتر اضافه فرماید
حامد بعضی افکار شیطانی است و ممکن است هی اذیتت کنه بگه تو ریا میکنی و... زیاد اذیت نکن خودتو ولی به هر حال باید مراقبه و محاسبه رو در نظر داشت و از رحمت خدا هم نا امید نشویم
یا علی
[External Link Removed for Guests]
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام خدا
سلام
خوب حامد جان نتیجه انی شد که بعضی مواقع باید برای خدا خالی بندی کرد و همانطور که میبینی ما در روز خالی بندی زیاد میکینم به همین دلیل میگند بعد از نماز 3 بار استغفار کن
یاد حکایتی افتادم یه روز بهلول از جمکران داره میاد بهش میگد کجا بودی میگی رفتم 200 تا دروغ به خدا گفتم و اومدم :grin:
چون 200 بار در نماز امام زمان(عج) ایاک نعبد و ایاک نستعین میگیم
خوب این یه خالی بندی هست که همه ما در طول روز میگیم و شما به غیر از معصوم نمیتونید کسی رو پیدا کنید که بگه نه من حتما طبق ایاک نعبد و ایاک نستعین عمل می کنم !!!
خالی بندی دیگری هم که گفتم توی تاریکی ها و خلوت های خودتون است ، خدا همن دوست داره :)
دیدی یه کفتر باز (کبوتر باز ) وقتی میخواد یه کبوتر غریبه رو بگیره ابتدا براش دونه میریزه بعد تو تورش میکنه قضیه ما هم همینه !!
ما بریم در خونشون خودشون ما رو جلد میکنند که جای دیگه نریم
مسئله ای که شما میگی ببین مساله ریا مسئله خیلی بزرگ است و کسی میتونه ریا نکنه که تقوا داشته باشه حالا خود مساله تقوا چیه این دیگه خودت میدونی :grin: دیدی توی نماز جمعه در خطبه ها میگند خودم و شما رو توصیه میکنم به تقوای الهی ::ns

حضرت امام (ره) فرمودند : من هم هر چه نماز خوندم برای خدا نبود برای نفسم بود .
حالا ما که نباید ناامید بشیم بگیم نمیتونیم همه کارهامون رو برای خدا انجام بدیم ! !!!
نه تو کارت رو انجام بده بگو خدایا خودت قبول کن انشالله که ریا نمیشه
ببین با خودت تو خلوت ها که گفتم بهش بگو : خدایا تو که میدونی ما همه کارامون ریا کاری است ، بگو هر کاری میکنم برای جلب رضایت مردم است ، نمازی که میخونم برای این است که مردم بگند این نمازخون است و...
باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم خودت کمک کن
باز توی همون خلوت هات هم بگو خدایتو که میدونی من فقط تو رو میپرستم و از تو یاری میجویم :grin:
بگو خدایا من هر کاری میکنم فقط برای توست و کسی دیگر رو در نظر ندارم =8)
بالاخره خودت میدونی دیگه من بهت قضیه رو گفتم :eek:
این رو هم بدون اسلام خیلی بزرگرت از این حرف ها است آقای فاطمی نیا میفرمودند : آیت الله بهادینی هی مینشست و هی برمیخاست میگفت اسلام بزرگتر از این حرفهاست ::sh ::sh
بله داداش تو سعی کن به هر چی میدونی عمل کن اونایی رو که هم نمیدونی خدا خودش بهت نشون میده :eek:
همه ما ایرانی ها نسبتا 90 درصد از بیشتر مسائل اگاه هستیم و قضیه رو میدونیم ولی خودمون رو به ندانستن میزنیم
مثلا میدانیم شراب حرام است ، یا زنا حرام است یا و.... ولی چرا عمل نمیکنیم خدا میداند
مگر پیامبر (ص) نفرمود : إنّ الحسین ، مصباح الهُدی و سفینة النجاة
پس چرا ما نجات پیدا نمی کنیم چرا هدایت نمیشیم !!!
به هر حال برادرم =:( =:( تو به آنچه میدانی عمل کن ! در مورد ریا هم خوب سخت است ولی شدنی است تو فکر میکنی الان من مثلا ریا نمیکنم ) :grin، به قول دوستم میگفت از من طلبش بگیر که ریا میکنم تا بقیه مردم (منظور این بود که هنوز من نتونستم ریا رو از خودم دور کنم
به هر حال با تمرین میشه آن را کم کرد یه موقعی که میخواد ریا بشه حواست رو به یه جای دیگه ببر
اصلا بعضی مواقع باید ریا کرد :grin:
در مورد مساله 2ومت م بگم که تفریح هم خیلی خوب است و بسیار پسنیدیده است در اسلام ولی بنا به شرایطی
مثلا یه روز توی مسجد یه گروه داشتند علم یاد میگرفتند یه گروه خدا رو عبادت میکردند پیامبر گروهی که علم یاد میگرفتند تشویق کرد !!!
در مورد تفریح هم آری پیامبر شوخی میکرد به سفر میرفت و توصیه میکرد
که من الان حضور ذهن در این مورد ندارم حکایتی یا روایتی بگم
ولی سفر باید طوری باشه که گناه درونش نباشه ، یا مگر عروسی بد است خیر در صورتی که گناه درونش نباشه
بهت گفتم که به امام (ره) میگند بریم تا بیرون ایشان میگه به 3 شرط که من فقط یادم است یکی از شرطهاش این بود که غیت نشه !!
حالا شما هم تفریح برو بد که نیست ولی درونش سعی شود گناهی صورت نگیرد و اگر گناهی صورت بگیرد خودت پشیمان میشی میگی کاش نمیرفتم !!!
در مورد مستحبات که گفتی خوب باعث میشه شما به خدا نزدیک تر بشی ولی این دلیل نمیشه که ما از بعضی کارهاتون بزنید
ولی به هر حال نظر من این است که فوتبال بازی کردن خیلی خوب است ولی فوتبال نگاه کردن خیلی چیز مضخرفی است
:grin: (حالا مسابقات تیم ملی رو نگاه کن عیب نداره :? )
نتیجه میگیرم که حرفامون رو به خدا باید بزنیم پیش او اعتراف کنم (نه خلق خدا)
یه دعا میکنم شما آمین بگید
خدایا ما را بنده خودت قرار بده
خوب شرمنده من سعی میکنم خودمانی صحبت کنم و سعی میکنم ارتباطمون به صورت per تو per باشه
خداوند شما رو حفظ فرماید
یا علی
:razz:
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”