امام زمان ظهور کرد!ما از کجا بفهمیم خودش است؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط M_N00 »

سلام خدمت همه دوستان.
ینجورش رو دیگه ندیده بودیم ، مگه امامان هم معجزه می کنند ؟؟؟

سری به کتاب بصائرالدرجات یا القطره بزنید.
سخن جناب ناجی کاملا صحیح و مورد تائید.
ایشان باید توانند از هر علمی ( فلسفه ، منطق ، حقوق ، مکانیک ، کامپیوتر ، هوافضا ، و/............... ) همه ی علوم ، آن هم به حد اعلا عالم باشند !

این هم یکی از مصادیق معجزه هست.
آقا یکی نیست بیاد حرفهای ما رو تایید یا رد کنه ؟؟؟
من خودم نمی دونم چیزی که گفتم درست بود یا غلط...

این قسمت غلط :
ای بابا... این که نشد نشانه ، هر کسی شمیر دو دم دستش گرفت و یه پرچم بلند کرد و خوشگل و خوشقیافه و چهار شونه بود میشه امام زمان ؟؟؟؟

این قسمت صحیح:
به نظر من مهمترین جنبه ی شناخت ایشان از جنبه ی علمی می تواند باشد ، اگر ایشان ظهور کنند عالم به تمام علوم عالم ( انچه خدا به ایشان عطا فرموده ) هستند.

وقتي انسان در خواب امام يا پيامبر را ببيند او را ميشناسد هر چند قبلا او را زيارت نکرده باشد.

به نظر من وقتي حضرت صاحب عج ظهور کنند، در شناختنش مشکلي نخواهد بود.

خیر،درست نیست،چرا که اولا خواب حجت نیست(البته به خواب قیلوله(خواب قبل از ظهر)میشه اعتماد کرد)ثانیا با همین دلیل به اینکه شما و ما ائمه رو ندیده ایم
و از طرفه دیگه اجنه میتوانند خود را به هر شکلی دربیاورند(به استثنای معصومین )که شیطان هم جزء اجنه تشریف داره،بنابراین به راحتی میتونه خودشو به شکل یک انسان نورانی و والایی در بیاره و به دروغ هم خودشو یکی از ائمه معرفی کنه و دستوری هم به شما بده.خواهشا دقیق مطلبو بخونین.
بنابراین این روش شناخت معصوم قبل از دیدن در بیداری صحیح نیست.
مگر اینکه قرائن دلالت بر این امر کنه(که اگه یه وقت شما دیدید التماس دعا(ما کجا و حب به دنیامان کجا و دیدن امام در خواب کجا).

با توجه با پاسخ های داده شده بهترین راه شناخت ارائه معجرات از ناحیه حضرت معجزه میباشد که جناب ناجی مختصرا توضیح دادند.
سوالی داشتید در خدمتم.
Senior Member
Senior Member
محل اقامت: alihslc@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

پست توسط alihslc »

خب... برادر.... مگه ما نمیگیم فقط پیامبران معجزه می کنند ؟
جراَت اندیشیدن داشته باش!
{کانت}
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

[align=center]به نام خدا  

سلام خدمت همه بزرگواران

این رفیق ما vorojax بعضی وقتا یه سوالا می کنه که اصلا هیچ فایده علمی نداره :-) البته مغزش خوب کار می کنه اما بعضاً میاد یه چی می پرونه و میره :-(

هیچ ردپایی هم از تشکرش دیده نمیشه بعضا :-) . مثلا امام زمان با شمشیر می جنگه یا یه چی دیگه ؟ :eek: یا مثلا وقتی اقا ظهور کرد از کجا بفهمیم .

خوب حتما نشونه داره دیگه می فهمی :D الان بچسبیم به اینکه وظیفه ما چیه ؟ اقامون از ما چی می خواد ؟ باید چه کنیم ؟ حالا بر فرض هم که جوابو گرفتیم چیزی حل نمیشه .

اولا در علائم ظهور انقدر حدیث و روایت وارد شده که الان فرصتش نمیشه بخوام حتی یک دهمش رو بگم .

صیحه ای که صبح اون روز از سمت مشرق بلند میشود از آسمان و همه مردم را به حق فرامی خواند و پیروی از امام زمان ، و این صیحه را همه می شنوند .

سپس صیحه ای شیطانی که غروب آن روز از مغرب بلند می شود و اعوان خود را به پیروی از خودش فرامی خواند .

طلوع دو خورشید در آسمان طوری که همه می بینند ...

بیرون آوردن آن دوملعون از درون قبر و گرفتن انتقام از آنها ( که از معجزات حضرت است )

و خیلی مسائل دیگه که وقتی پیش بیاد اصلا دیگه شما شک نمی کنید که ظهور رخ داده . ::sh

مگه ظهور حضرت اینقدر بی سر وصداست که نعوذ بالله فکر کنیم بقال سرکوچه یه فریادی بزنه و تموم شه ؟؟!!

خیر ! خیلی بزرگتر از این نشانه ها در روایات ذکر شده .

از همه مهم تر نیز همان معجزات است . در پاسخ دوستمون که تصور می کردند معجزه فقط برای پیامبران است باید عرض کنم که خیر ؛

معصومین ، هم قدرت بیشتر و هم علم بیشتری برای معجزه دارند و بسیاری از معجزاتشان نیز در زمان حیات خودشان در کتب حدیثی گزارش شده است .

حتی در حدیث داریم که" علمای امت پیامبر خاتم ، از پیامبران بنی اسرائیل اعلم هستند" ؛ چه رسد به به پیشوایان معصومشان !

و در مقایسه قدرت و علم حضرت عیسی درباره اسم اعظم الهی و انجام معجزه با آن گفته شده که او تنها چند حرف از 73 حرف اسم اعظم را می دانست .

در حالیکه ما (معصومین) 72 حرف را کامل میدانیم . و یک حرف را فقط خدا می داند و ماهم نمی دانیم .

و مهم ترین معجزه هم می تواند همان علم حضرت باشد . که در پاسخگویی به سوالات همه صاحبان علوم را ناتوان و عاجز می کنند و معنای

حقیقی معجزه نیز همین است ، یعنی وسیله ای که مردم از انجام آن عاجز می باشند .

لذا توصیه صمیمانه من این استکه درسته که این مباحث هم پرسیدنش خوبه هم یاد گرفتنش ، اما میشه سوالات کاربردی تری از دین داشت

و پاسخ های بهتری را برای حضور دین در جامعه فراگرفت .

در پناه منجی منتظَر :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

پست توسط vorojax »

دوست عزیز م جناب vorojax سلام علیکم
حاجی مشتاق دیدار ، بابا یه سری به ما فقیر بیچاره ها هم بزن Mr.Green :grin
اما حالا شوخی بسه بریم سر اصل مطلب
ما دونوع مشخصه واسه شناخت اما زمان داریم :

حالا شدیم جناب وروجکس!
علیکمو سلام جناب :grin: NAJI
ما بیشتر! بابا شما تحویل نمی گیری هی شبا به عشق تو انلاین میشم اما........ =:(
ای روزگر............ :grin:

و اما مشخصه ها!
ببینم اشناست!
اهان یافتم! محسن خودتی! :grin: بپر یه پارچم بده بزنن!!(زیرشم بنویس مدین وروجکس! :grin: )جواد بندا پشتت نماز بخونه بگو عیساست :grin: ! ما که عیسی را ندیدم نترس به بچه ها می گم باور کنن! :grin:
داداش این که نشد نشونه! نمی شه که ما به هر کس از راه رسید اعتماد کنیم!
اما در کل برای 10 درصد کار بد نیست!
)
شما این همه آیات و نشانه های ظاهری فرموید ، ولی نسبت به علم ایشان کوچکترین اشاره ای نکردید...

سلام علی جان :)
بابا از بس علم پیشرفت کرده به این هم نمیشه اعتماد کرد شاید 200 الی 300 تا ابر کامپیوتر و دانشمند بهش وصل باشن یواشکی بهش برسونن!
تازه اگه امام زمان بخاد وقت صرف کنه به تک تک اعضایی که میان سوال جواب بده که قیامت شده دیگه خدا خودش همرو ......
تاز یهو دیدی یه انسان عیب جویی مثل من پیدا شد هی ایراد گرفت باید امام زمان کل وقتشو صرف اون یکی کنه! :grin:
)
يا شما تا بحال در در خواب يکي از امامان يا پيامبران ع را ديده ايد؟ يا از ديگران چنين چيزي شنيده ايد؟
وقتي انسان در خواب امام يا پيامبر را ببيند او را ميشناسد هر چند قبلا او را زيارت نکرده باشد.

(
دیدی؟ خوش به سعادت!
ولی شک نکن شیطون بس که زورش زیاده 1000 تا شک تردید می ندازه تو مخت!
البته شاید شما ایمانت در حد تیم ملی باشه و شیطون جورعت نکنه بیاد دمه خونه شما توپ بازی!
و شما به راحتی می شناسی!
البته نا گفته نماد باز تا حدودی این روش از دو روش اول خیلی بهتره
()()()()()()()()()()()())()()()()()()()()
اما تحقیق مختصر بنده!
امام زمان پس از ظهور به دیوار کعبه تکیه زده و رجز خوانی می کند و ........
و یک بانگ اسمانی در اسمان زده می شود و همه می فهمند مهدی اماده و صدای با عنوان مهدی می شنوند!
خلاصه هر مومنی که در سطح تیم ملی باشد هر جور شده خودشو به مکه می رسونه و در کنار امام زمان خودشو قرار میده!
و یار امام زمان میشه!
حالا اینات چطوری ایمانشون 100 درصد می شه.
یسری از علما هستند مقام طی العرضی دارند و می رن همه جا رو می گردند و می بیند شخصی مثل مهدی هست یا نه و همه چیزو بررسی می کنند و بعد اونا هم ایمان میارن + فقها و حتی عده ی زیادی از دانشمندان غربی ولی در این بین فهاهی هست که ایمان نمیارن!
البته یادمون رفت از اون دوستمون بپرسیم این عرایض زیبا رو از کجا اوردی!!!!!!!! تو کتابی چیزی بوده؟
و متسفانه در دسترس نیستش که این سوالو ازش بپرسم!
اما باز به نتیجه ای رسیدم از صحبتهای دوستان!
کسی که واقعا خوب و منظر باشه می فهمه اقاش که عمری منظر بوده اومده خلاصه خوبا هدایت می شن بدا بدتر!

التماس دعا و تشکر از تمام دوستان عزیز که جواب دادند. :razz:
و شرمنده اگر تو نوشته شوخی کردم که شاید ناحتتون کرده حلال کنید تورو خدا جوونی و جاهلی دیگه ببخشید.
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط M_N00 »

سلام خدمت دوستان.
این رفیق ما vorojax بعضی وقتا یه سوالا می کنه که اصلا هیچ فایده علمی نداره

این سوال استثنا میخوره.و مطلب دیگه هم اینکه جوانهای ما منتظر پاسخ هستند و با جواب به اینکه سوال کاربردی نیست قانع نمیشند.
و اگر جواب داده نشه ممکنه تفکر کنه که سوال شونده قادر به پاسخ گویی نبوده،وظیفه یک عالم جواب دادن هست نه جستجو و بیان اینکه آیا این سوال ثمره ای داره یا نه.
البته اگر طرف مقابل در حالی که پاسخ گو با دلایل قاطع بیان مطلب میکنه قبول نکنه صحبت و دجل بیخودی صورت میگیره و اونوقته که باید به فرمایش امام جواد گوش فرا دهیم که فرمودند : عاقل با کسی که میبیند سخن او را رد کند سخن نمیگوید.(فرمودند عاقل نه هرکس،گفتم که یه وقت سوء برداشت نشه،که حال بماند که عاقل کیست).

هیچ ردپایی هم از تشکرش دیده نمیشه بعضا

موافقم.
خب... برادر.... مگه ما نمیگیم فقط پیامبران معجزه می کنند ؟

ممکنه شما بگین ولی کتاب خدا و روایات چنین مطلبی رو بیان نمیکنند.
الحمدلله روایات قاطع بسیار زیاد نقل شده از معصومین،شما سری به این دو کتاب که معرفی شد زدید؟(القطره و بصائرالدرجات)
اگر نزدید به پیشنهاد بنده حتما بزنید.
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

این رفیق ما vorojax بعضی وقتا یه سوالا می کنه که اصلا هیچ فایده علمی نداره

اول سلام بر پاسخ جو عزیز که کم پیداست! :razz: :)
دادا
عزیز
برادر
شاید شما بدونی اما من نمی دونم!
نمی دونم منظورت از فاید علمی چیه! اما به نظرت شما چیزی رو که نمی دونم باید تو ذهنم نگهش دارم یا بپرسم!
یه چی می پرونه و میره

عزیز من نمیام بپرونم و برم! هستم اما فقط اینجا نمی پرسم از اونجا که فتواها متفاوت هست! :grin: و باید بگریدم و خودمون اعلم و بهترینشو پیدا کنیم!
من فقط اینجا نمی پرسم بلکه چنجا مطرح می کنم پیش دوستان و کسانی بار علمی دارند!
و سعی می کنم در مورد ان موضوع که به نظر شما علمی توش نیست به دانسته هام بیفضایم! باور کن از هر کسی می شه نکته جدیدی یاد گرفت! علم ضوایای مختلفی داره! از نظر من به یک جواب و اون هم به صورت چشم و گوش بسته در مورد چیزی که نمدونم نباید بسنده کرده!

هیچ ردپایی هم از تشکرش دیده نمیشه بعضا

پاسخ جو عزیز :) :razz:
من این کاظم رو خیلی دوست دارم چون حتی دو دنیای دیجیتال و اینترنت هم خدا رو در نظر می گیره!
و خیلی چیز از ش یاد گرفتم!
اما یکی از مهمتریناش!
تو تایپیک :: فرهنگ سپاس!!
یه پست داد خوندم دیدم تا حدودی شامل حال من میشه! 100% اون پستشو خوندی! زین پس سعی کردم هیچ نگاهی به تعداد تشکرات نکنم این درس بزرگی به من بود! و بعده اون زیاد هم تشکر نمی کردم چون بعده اون پست یکم برام کمرنگ شده بود!
خلاصه دوباره لااقل تشکر کردن رو شروع می کنم! چون از صحبت شما هم فهمیدم که باید تشکر را کرد درسته خدا هم پاداش می ده اما ادب من کجاست؟
شرمنده دوباره شروع می کنیم!

مثلا امام زمان با شمشیر می جنگه یا یه چی دیگه ؟

اخه دادا نمی دونم! چی کا کنم سوال دیگه! ذهنو مشغول می کنه!

اولا در علائم ظهور انقدر حدیث و روایت وارد شده که الان فرصتش نمیشه بخوام حتی یک دهمش رو بگم .

صیحه ای که صبح اون روز از سمت مشرق بلند میشود از آسمان و همه مردم را به حق فرامی خواند و پیروی از امام زمان ، و این صیحه را همه می شنوند .

سپس صیحه ای شیطانی که غروب آن روز از مغرب بلند می شود و اعوان خود را به پیروی از خودش فرامی خواند .

دادا اینا رو از کجا می دونی تو چه کتابیه میشه لطف کنی بگی؟

اما میشه سوالات کاربردی تری از دین داشت

و پاسخ های بهتری را برای حضور دین در جامعه فراگرفت .

دادا خسته شدی از سوالات من؟
شرمنده................ حلال کن در حال حاضر اینا برام سوال هست انشالله سوال کاربردی تری اومد می پرسیم! :razz:
و با تشکر از همه دوستان :)
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

سلام به دوست گلم :razz:

اگه دقت کرده باشي ما با تنها کسي که صميمي و خيلي خودموني صحبت کرديم شمايي

يه وقت اگر مزاحي کرديم به دل نگير ؛ شما سرور ما هستي خيليم عزيزي !

اگه عزيز نبودي هم جوابي به سوالا نمي داديم که ... اما منظورم اصلا شخص شما نبود کلا گفتم بحث ها ميشه

هدفدار تر بشه . بله شما حق داري هرچي توي ذهنت هست بپرسي ما که چيزي نگفتيم =:(

ضمنا عرض کردم فایده عملی ، نه فایده علمی ! خیلی فرق داره . :-)

هيچم خسته نشديم خيليم خاطرشما براي ما عزيزه (يکم درد دل کرديم اصلا فراموشش کن ) :razz: :D

در مورد علائمي هم که عرض کردم مي توني به کتاب بحارالانوار ج51 و 52 ، و کتاب اکمال الدین و غیبت نعمانی مراجعه کنی .

یه کتابم هست به اسم علائم اخر الزمان که فکر کنم انتشارات مسجد جمکران چاپ کرده باشه (الان دقیق یادم نیست) :-o

در پناهش :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

پاسخ جو عزیز خیلی کوچیکتیم :)
من به شما به چشم یه داداش بزرگتر نیگاه می کنم! واسه همین منم بی رودرباسی حرفمو می گم!(عجب بچه پورروییم مگه نه!
:grin:
خیالت تخت من هیچ وقت از کسی چیزی به دل نمی گیرم!
:razz:
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام خدا
سلام
کاري کرديد که اين حامد ديگه سوال نپرسه :grin: :grin: :grin: (شوخي کردم)

خوب دوستان جواب دادند ولي خوب بهتر است نشانه هاي قبل از ظهور آقا رو بخونيم تا آشنا بشيم نشانه هاي حتمي و نشانه هاي غير حتمي
مثلا خروج سفياني يا نداي آسماني و...

کلا ظهور طوري است که همه با خبر ميشند و افرادي سعي در رد کردن آقا ميشند و بعضي ها هم ايمان مي آورند

مياد انشالله آقا به همين زودي ولي اون موقع ديگه بايد خمست رو بدي :grin: :grin:
(به قول آقاي دانشمند اومده بود سبزوار ميگفت شما سبزواري ها و اصفهاني ها واسه آقاتون جون ميديد ولي پول نميديد :grin: :grin: )
ياد قضيه اي افتادم يه طوفاني در سبزوار اومد که سابغه اي اين چنيني نداشته بود و حتي 2 کشته هم داد که در اين طوفان روز بود که يه دفعه شب شد همه فرار ميکردند مادر از فرزند وو...
که ميتونم بگم خدا خواست فقط يه گوشه از صحنه قيامت رو خواست نشون بده
يکي از بچه ها ميگفت من کنار پنجره ايستاده بودم و منتظر صداي انا المهدي بودم ولي من تو خواب غفلت بودم
لينک فيلم رو ميتونيد از پايين دانلود کنيد فقط اين فيلم پشت زمينش يه موسيقي است و من معزرت ميخوام چون يکي از بچه ها سبزوار اين رو آپلود کرده بود و بکگراندش رو يه موسيقي انداخته بود به هر حال ميتونيد صداش رو قطع کنيد و به تصيور تماشا کنيد
پسوردش هم [External Link Removed for Guests] است
[External Link Removed for Guests] پسورد [External Link Removed for Guests]
يا علي
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”