ینجورش رو دیگه ندیده بودیم ، مگه امامان هم معجزه می کنند ؟؟؟
سری به کتاب بصائرالدرجات یا القطره بزنید.
سخن جناب ناجی کاملا صحیح و مورد تائید.
ایشان باید توانند از هر علمی ( فلسفه ، منطق ، حقوق ، مکانیک ، کامپیوتر ، هوافضا ، و/............... ) همه ی علوم ، آن هم به حد اعلا عالم باشند !
این هم یکی از مصادیق معجزه هست.
آقا یکی نیست بیاد حرفهای ما رو تایید یا رد کنه ؟؟؟
من خودم نمی دونم چیزی که گفتم درست بود یا غلط...
این قسمت غلط :
ای بابا... این که نشد نشانه ، هر کسی شمیر دو دم دستش گرفت و یه پرچم بلند کرد و خوشگل و خوشقیافه و چهار شونه بود میشه امام زمان ؟؟؟؟
این قسمت صحیح:
به نظر من مهمترین جنبه ی شناخت ایشان از جنبه ی علمی می تواند باشد ، اگر ایشان ظهور کنند عالم به تمام علوم عالم ( انچه خدا به ایشان عطا فرموده ) هستند.
وقتي انسان در خواب امام يا پيامبر را ببيند او را ميشناسد هر چند قبلا او را زيارت نکرده باشد.
به نظر من وقتي حضرت صاحب عج ظهور کنند، در شناختنش مشکلي نخواهد بود.
خیر،درست نیست،چرا که اولا خواب حجت نیست(البته به خواب قیلوله(خواب قبل از ظهر)میشه اعتماد کرد)ثانیا با همین دلیل به اینکه شما و ما ائمه رو ندیده ایم
و از طرفه دیگه اجنه میتوانند خود را به هر شکلی دربیاورند(به استثنای معصومین )که شیطان هم جزء اجنه تشریف داره،بنابراین به راحتی میتونه خودشو به شکل یک انسان نورانی و والایی در بیاره و به دروغ هم خودشو یکی از ائمه معرفی کنه و دستوری هم به شما بده.خواهشا دقیق مطلبو بخونین.
بنابراین این روش شناخت معصوم قبل از دیدن در بیداری صحیح نیست.
مگر اینکه قرائن دلالت بر این امر کنه(که اگه یه وقت شما دیدید التماس دعا(ما کجا و حب به دنیامان کجا و دیدن امام در خواب کجا).
با توجه با پاسخ های داده شده بهترین راه شناخت ارائه معجرات از ناحیه حضرت معجزه میباشد که جناب ناجی مختصرا توضیح دادند.
سوالی داشتید در خدمتم.

البته مغزش خوب کار می کنه اما بعضاً میاد یه چی می پرونه و میره
یا مثلا وقتی اقا ظهور کرد از کجا بفهمیم .
الان بچسبیم به اینکه وظیفه ما چیه ؟ اقامون از ما چی می خواد ؟ باید چه کنیم ؟ حالا بر فرض هم که جوابو گرفتیم چیزی حل نمیشه .

NAJI