چند سوال در بحث با دوست سنیم پیشت امده!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

چند سوال در بحث با دوست سنیم پیشت امده!

پست توسط vorojax »

سلام!
امروز با همون دوست سنی بحث را ادامه می دادیم که............
1-روغیه!!! دختر پیامبر است و زن عمر می باشد! =8) راسته؟
2-امه کلثون دحتر پیامبر است و از حضرت خدیجه است و زن عثمان ! =8) راسته؟
3-عاشه دختر ابوبکر زن پیامبر است!! =8) راسته؟
حالا یه چیزی گفت کفک کردم بشنوید شاخ دربیارید!
اولین شهید محراب عمر می باشد =8) می گه تو مسجد ضربت خورد و 9 روز بعد مرد!کفو خون قاطی کردم!
بابا بیخال اینا دیگه کین! چه طحریفی! اصل ماجرا چیه بگید بهش بگم..............
در مور اینکه عمر من شنیده بودم دست حضرت علی رو بسته بودند و بعد فاطمه رو اذیت کردند!
می گفت علی که خیبرو از جا کند زورش نمی رسید طناب پاره کنه!؟
و اینکه قدیما هم زنجیر زنی می کردند؟؟ زمان اماما چی..........................
و اخریشم این بود که می گفت چرا تو تهران نمی زارن سنی ها مسجد بسازند! راسته؟ نمی زارند؟؟
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

سلام :D

اولا که پیامبر (ص) از حضرت خدیجه(س) هیچ فرزند دختری نداشتند مگر حضرت زهرا (س) ؛ و بقیه دخترانی که در خانه حضرت بودند همگی دخترخوانده حضرت بودند .

یعنی دختران خواهر حضرت خدیجه (س) بودند که پس از وفات خواهر ایشان ، همه این دختران به خانه پیامبر(ص) آمدند .
 (کتاب البنات ربائب سید جعفر مرتضی عاملی) 

ضمنا از همین دخترخوانده ها ، یعنی رقیه و ام کلثوم هر دو همسر عثمان بودند .

و عمر و ابوبکر هیچ گاه داماد پیامبر.ص نبوده اند .

بعد هم دامادی و نسبت فامیلی با پیامبر(ص) هیچ افتخاری برای کسی نمی اورد . چه اینکه تنها نشانه برتری نزد خداوند تقوی است . ( ان اکرمکم عند الله اتقاکم)

ثانیا مسوولیت ادمو هم سنگی تر می کنه ، اون دنیا بهشون میگن با اینکه با پیامبر.ص نسبت داشتین این همه گند زدین و جنایت کردین .

ثالثا همه کارهای پیامبر(ص) به دستور خدای متعال بوده است . اگر به کسی دختر داد به معنی تایید او نیست . (تازه دختر خوانده البته نه دختر )

برای امتحان الهی بوده ، بعد هم چهره منافقان هنوز در آن روزگار برای همه فاش نشده بود . با اینکه پیامبر.ص اینها را می شناخت و از نیت قلبی شان خبر داشت

نمی توانست فاش کند .

حتی ازدواج امام علی (ع) با حضرت زهرا (س) نیز به دستور خداوند بوده است . و تنها دامادی که پیامبر (ص) ان هم نه بخاطر دامادی ، بلکه بخاطر عظمت شخصیت او

همیشه می ستود امام علی (ع) بودند . نه کس دیگر !

می رسیم سراغ عایشه دختر ابوبکر و حفصه دختر عمر ، که هر دو همسر پیامبر(ص) بودند .

این دوتا که دیگه وضع و حالشون از همه معلوم تره . همسر پیامبر(ص) بودن هم هیچ افتخاری و مصونیتی برای کسی نمیاره .

خدا توی قرآن زن حضرت نوح(ع) و حضرت لوط(ع) رو مثال می زنه که اینها جزو کافران شدند و دچار عذاب الهی شدند . و این همسری پیامبران هیچ اثر دنیوی و اخروی براشون نداشت .

مهم ترین سوره ای هم که در قرآن برای تهدید عایشه و حفصه نازل شده ، سوره تحریم هست که در اون سوره هم خدا تهدید می کنه اگر بخواهید

بر علیه پیامبر.ص نقشه بکشید و پشت به پشت هم بدین با من طرفین ( چنان لشکرکشی خدا توی این سوره کرده که ادم جا می خوره که این دوتا مگه

چیکار کردن که ینجوری خدا تهدیدشون می کنه ) ؟؟؟؟ بعدشم خدا مثال می زنه که اگر مثل زن نوح.ع و لوط.ع بشید ، عاقبتتون همونه و هیچ راه فراری هم از عذاب ندارید .

توصیه می کنم حتما پست زیر رو بخونید که اقا محمدعلی دارند می ذارن ، در مورد کارهای این دوتاست و باباهاشون

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopi ... =5927#5927

خلاصه این چیزا برای کسی تنبون نمیشه ، باید ادم باشن تا برن بهشت وگرنه فامیل بازی نداریم جایی ! این حرفای سنی ها هم همش تعصب جاهلی و قبیلگیه .

بعدشم راجع به اون دومی ، اولا شهید به کسی میگن که مسلمون باشه و کشته بشه ، اما طبق احادیث ما اون دو نفر لحظه ای هم به خدا ایمان نیاوردن !!!

حتی یک چشم بر هم زدن . این از زیر آب شهادت !

بعدشم توی کوچه ضربه خورد عمر نه توی محراب . پس نه شهیده نه توی محراب کشته شده . به قول برخی هم که میگن توی نماز کشته شده

هیچ اعتمادی نیست .

یه نکته هم بگم در مورد بستن دستان مولا . خود اقا فرمودند که اگر پیامبر(ص) به من دستور نداده بودند که قیام نکن ، حتما قیام می کردم .

ان هم فقط به خاطر حفظ اسلام و جان خود امام ، اینچنین همسرشون فدا شدند تا اسلام واقعی باقی بمونه .

در مورد ابوبکر و عمر به اون طرفت بگو ،

همون روز خیبر که اون دوتا مثل (...) :-? در رفتند ، و به بقیه مسلمونا هم گفتن فرار کنید ما از پس یهودیا بر نمی آیم! (دو روز اول اینا رو پیامبر.ص

فرمانده کرد تا به مسلمونا بگه که چه ترسوهایی هستند ، هردوشون فرار کردند ) ... مسند احمد ج5 ، سیره ابن هشام ج3 ، اسدالغابه ج4

و توی کلی از کتابای دیگه خودشون اینا اومده .

بهش بگو اونا که زورشون به دختر پیغمبر رسید ، توی روزای جنگ کجا بودند ؟ پیامبر بهشون گفت فرّار ( یعنی همیشه فرار می کردند نه یه بار)

این از اینا . بگو اینا کجا بودند و فاتح خیبر کجا؟

جالبه یه قضیه رو هم برات بگم ؛ توی همون خیبر یه یهودی بود که اسلام نیاورد . بعدا که به مدینه اومد توی همون تاریخ حمله به خانه حضرت بود .

دید دست حضرت رو بستند دارن می کشن :sad: همون موقع اسلام اورد . بهش گفتن تو اون روز فتح خیبر علی.ع رو دیدی مسلمون نشدی ؟! چرا الان ؟

برگشت گفت من اون روز قدرت علی.ع رو دیدم و فهمیدم که چه پهلوونیه ، الان که می بینم حرفی نمی زنه معلومه که حکمتی در کار هست و

حتما دستوری از جانب پایمبر.ص داره ... لذا بهش ایمان اوردم .

خلاصه هرچیزی حسابی داره ( فوقش مثلا می خواد چه نتیجه ای بگیره ؟ قبلا که دیدی یکی از بچه ها نامه عمر رو گذاشته بود که اعتراف کرده بود حمله کرده

همین براشون بسه ) زورشون به مظلوم می رسیده !!!

در مورد عزاداری هم باید بهت بگم که طبق هرزمانی و عرف هر مکان و فرهنگی این کار انجام می شده . یه جا سینه زنی یه جا زنجیر زنی .

خیلی از کارا رو هم ، زمان ائمه(ع) مردم می کردند که الان نمی کنند . اینا هیچ ربطی به درستی و نادرستیش نداره ؛ یه چیز عرفیه !

تو تهران هم نذارن مسجد بسازن ، به جایی بر نمی خوره . وقتی نمازشون نماز نیست ، بی ولایت ائمه از حنجرشون هم بالا نمی ره مسجد می خوان توش چه کنن؟!

ولی خلاصه کنم ، همیشه بحث باید علمی باشه و مستند! هر کی هر چی گفت ، باید دید اخرش می خواد چه نتیجه ای بگیره ؟ اصلا ربطی داره یا نه !

مدرکش چیه از کجا میگه ؟

خلاصه یکمم داغ کردیم . ولی ما روی اینا حساسیم یه نمه هم کوتا نمیایم . :x

علی.ع یارت باشه :razz: :D
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

پست توسط vorojax »

به به پاسخ جان خیلی تشکر!
شما که جوش اوردی بزا بیشترش کنم! :girin:
یه کتاب خانه اسلامی الکترونیکی واسم اورد! واسه سونی ها!
من قبلا بهش گفته بودم فقط سنی ها هستند که شیعه می شن اما شیعه ها هیچ وقت سنی نمیشن!
و یه کتاب بهش دادم که در مورد شخصی بود که سنی بود تازه عالم و اخوندم بود! بعد شیعه شده بود!
اونم یه کتاب الکترونیکی اورد از یه بنده خدای(اسم نویسندش یادم نیست خاستی بگو اسمشم در بیارم بنویسم!) که شیعه بود و سنی شده بود!
نمی خام قضاوت کنم و فخش بدم!
ولی طرف اول اومده شیعه رو تخریب که کرده که اینا ال می کن بل می کن!!خودشو جوری جلوه داده مثلا گفته عموم امام جمعه است خوانواده تمام مذهبی.......
خلاصه پس از این اومد و به بعضی کارهای که نادنا انجام می دن و بعضی چیزا رو بزرگ نمایی کرده!
مثلا گفته محرم میشه پسر جوونا خوشحال میشن اما نه به خاطر امام حسین بلکه به خاطر اینکه تو دسته ها دخترا می ان قاطی پاطی میشن!
و.. بیشتر نمی گم و گر نه قاطی می کنی :grin: :grin:

منم بهش گفتم با انصاف کتابی که من بهت دادم طرف اثلا قصد تخریب نداشته! خوندیش! خبری از بد گفتن از سنی نبوده!
حالا شما خودت قضاوت کن طرف داره زمینه سازی می کنه که تخریب کنه!
خلاصه رفیقمون رقته دنبال تحقیق منم اومدم دنبال تخقیق!
000
و یک سوال دیگه ازدواج موقت توسط کی تعیید شده؟
پیامبر بهش اشاره کرده؟
می گه تو قران گفته که اگه نشد زن گرفت باید صبر کرد نه ازدواج موقت!
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

سلام :)

اره خوب خیلیا ادم میشن ، بعضیا هم قدر نمی دونن ادم بودنشون رو ، چپ می کنن . :eek:

در مورد ازدواج موقت ، هم در قرآن آمده و هم در حدیث پیامبر(ص) ؛ و اولین کسی هم که تحریمش کرد عمر بود و باعث اینهمه فساد و زنا و فجور همین ... است .

حتما لینک زیر رو بخون ، خیلی کامله همه رو توضیح داده ؛ نظر هر دو طرف رو :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=1626

یاعلی(ع) :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

.
این مطلب رو یکی از دوستانم در یک سایت دیگر آورده بود گفتم شاید به دردتون بخوره البته پاسخ سوال شما نیست:
.
(((و زمانی که خداوند ابراهیم را با حقایقی امتحان کرد و انها را به اتمام رسانید به او گفت تو را به مقام امامت می رسانم . ابراهیم گفت از نسل من کسی به امامت می رسد ؟ خداوند فرمود عهد من (امامت) به ظالمین نمی رسد سوره بقره ایه124
حالا ظالمین از نظر قران چه کسانی هستند؟
1.کسانی که شرک به خداوند بیاورند (لقمان به فرزندش می گوید شرک به خداوند نیاور بدرستی که شرک ظلم بزرگی است) سوره لقمان ایه 13
2.ظلم انسان بر نف خویش (بعضی مردم به نفس خویش ظلم می کنند و بعضی معتدلند و گروهی از انها به نیکی سبقت می گیرند)سوره فاطر ایه 33
3.ظلم انسان بر انسان دیگر (راه تعرض بر علیه کسانی است که به مردم ظلم می کنند ودر زمین به ناحق سر کشی می نماییند)سوره شوری ایه 42
4.کسانیکه از حدود الهی تجاوز کرده(هرکس از حدود الهی تجاوز کند بر خودش ظلم کرده)سوره طلاق ایه 1
نتیجه مردم چهار دسته اند
کسانیکه از اول عمر تا اخر عمر مرنکب گناه بوده اند
2.کسانیکه اول عمر گناه می کرده ولی اخر عمر گناه نمی کرنند
3.کسانی که اول عمر گناه نکرده ولی اخر عمر گناه می کنند
4.کسانیکه که از اول عمر تا اخر عمر گناه نمی کرده
و اینک شما قضاوت کنید
1.ایا کسانیکه لاقل نیمی از عمرشان را مشرک بودند
2.کسانیکه به بشریت عموما و به امیر المومنین حضرت علی و فاطمه کبری (س)خصوصا ظلم ها کردند
3.کسانی که به اعتراف خودشان(نرم افزار زندگی نامه عمر صفحه14) تعدی و تجاوز از از حدود خداوند کرده و بر خودشان ظلم کرده می توانند خلیفه و جانشین پیغمبر قرار بگیرند))) :x :x :x
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”