به نام خدا
سلام
اولا که پیامبر (ص) از حضرت خدیجه(س) هیچ فرزند دختری نداشتند مگر حضرت زهرا (س) ؛ و بقیه دخترانی که در خانه حضرت بودند همگی دخترخوانده حضرت بودند .
یعنی دختران خواهر حضرت خدیجه (س) بودند که پس از وفات خواهر ایشان ، همه این دختران به خانه پیامبر(ص) آمدند .
(کتاب البنات ربائب سید جعفر مرتضی عاملی)
ضمنا از همین دخترخوانده ها ، یعنی رقیه و ام کلثوم هر دو همسر عثمان بودند .
و عمر و ابوبکر هیچ گاه داماد پیامبر.ص نبوده اند .
بعد هم دامادی و نسبت فامیلی با پیامبر(ص) هیچ افتخاری برای کسی نمی اورد . چه اینکه تنها نشانه برتری نزد خداوند تقوی است . ( ان اکرمکم عند الله اتقاکم)
ثانیا مسوولیت ادمو هم سنگی تر می کنه ، اون دنیا بهشون میگن با اینکه با پیامبر.ص نسبت داشتین این همه گند زدین و جنایت کردین .
ثالثا همه کارهای پیامبر(ص) به دستور خدای متعال بوده است . اگر به کسی دختر داد به معنی تایید او نیست . (تازه دختر خوانده البته نه دختر )
برای امتحان الهی بوده ، بعد هم چهره منافقان هنوز در آن روزگار برای همه فاش نشده بود . با اینکه پیامبر.ص اینها را می شناخت و از نیت قلبی شان خبر داشت
نمی توانست فاش کند .
حتی ازدواج امام علی (ع) با حضرت زهرا (س) نیز به دستور خداوند بوده است . و تنها دامادی که پیامبر (ص) ان هم نه بخاطر دامادی ، بلکه بخاطر عظمت شخصیت او
همیشه می ستود امام علی (ع) بودند . نه کس دیگر !
می رسیم سراغ عایشه دختر ابوبکر و حفصه دختر عمر ، که هر دو همسر پیامبر(ص) بودند .
این دوتا که دیگه وضع و حالشون از همه معلوم تره . همسر پیامبر(ص) بودن هم هیچ افتخاری و مصونیتی برای کسی نمیاره .
خدا توی قرآن زن حضرت نوح(ع) و حضرت لوط(ع) رو مثال می زنه که اینها جزو کافران شدند و دچار عذاب الهی شدند . و این همسری پیامبران هیچ اثر دنیوی و اخروی براشون نداشت .
مهم ترین سوره ای هم که در قرآن برای تهدید عایشه و حفصه نازل شده ، سوره تحریم هست که در اون سوره هم خدا تهدید می کنه اگر بخواهید
بر علیه پیامبر.ص نقشه بکشید و پشت به پشت هم بدین با من طرفین ( چنان لشکرکشی خدا توی این سوره کرده که ادم جا می خوره که این دوتا مگه
چیکار کردن که ینجوری خدا تهدیدشون می کنه ) ؟؟؟؟ بعدشم خدا مثال می زنه که اگر مثل زن نوح.ع و لوط.ع بشید ، عاقبتتون همونه و هیچ راه فراری هم از عذاب ندارید .
توصیه می کنم
حتما پست زیر رو بخونید که اقا
محمدعلی دارند می ذارن ، در مورد کارهای این دوتاست و باباهاشون
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopi ... =5927#5927
خلاصه این چیزا برای کسی تنبون نمیشه ، باید ادم باشن تا برن بهشت وگرنه فامیل بازی نداریم جایی ! این حرفای سنی ها هم همش تعصب جاهلی و قبیلگیه .
بعدشم راجع به اون دومی ، اولا شهید به کسی میگن که مسلمون باشه و کشته بشه ، اما طبق احادیث ما اون دو نفر لحظه ای هم به خدا ایمان نیاوردن !!!
حتی یک چشم بر هم زدن . این از زیر آب شهادت !
بعدشم
توی کوچه ضربه خورد عمر نه توی محراب . پس نه شهیده نه توی محراب کشته شده . به قول برخی هم که میگن توی نماز کشته شده
هیچ اعتمادی نیست .
یه نکته هم بگم در مورد بستن دستان مولا . خود اقا فرمودند که اگر پیامبر(ص) به من دستور نداده بودند که قیام نکن ، حتما قیام می کردم .
ان هم فقط به خاطر حفظ اسلام و جان خود امام ، اینچنین همسرشون فدا شدند تا اسلام واقعی باقی بمونه .
در مورد ابوبکر و عمر به اون طرفت بگو ،
همون روز خیبر که اون دوتا مثل
(...) 
در رفتند ، و به بقیه مسلمونا هم گفتن فرار کنید ما از پس یهودیا بر نمی آیم! (دو روز اول اینا رو پیامبر.ص
فرمانده کرد تا به مسلمونا بگه که چه ترسوهایی هستند ،
هردوشون فرار کردند ) ...
مسند احمد ج5 ، سیره ابن هشام ج3 ، اسدالغابه ج4
و توی کلی از کتابای دیگه خودشون اینا اومده .
بهش بگو اونا که زورشون به دختر پیغمبر رسید ، توی روزای جنگ کجا بودند ؟ پیامبر بهشون گفت
فرّار ( یعنی همیشه فرار می کردند نه یه بار)
این از اینا . بگو اینا کجا بودند و فاتح خیبر کجا؟
جالبه یه قضیه رو هم برات بگم ؛ توی همون خیبر یه یهودی بود که اسلام نیاورد . بعدا که به مدینه اومد توی همون تاریخ حمله به خانه حضرت بود .
دید دست حضرت رو بستند دارن می کشن
همون موقع اسلام اورد . بهش گفتن تو اون روز فتح خیبر علی.ع رو دیدی مسلمون نشدی ؟! چرا الان ؟
برگشت گفت من اون روز قدرت علی.ع رو دیدم و فهمیدم که چه پهلوونیه ، الان که می بینم حرفی نمی زنه معلومه که حکمتی در کار هست و
حتما دستوری از جانب پایمبر.ص داره ... لذا بهش ایمان اوردم .
خلاصه هرچیزی حسابی داره ( فوقش مثلا می خواد چه نتیجه ای بگیره ؟ قبلا که دیدی یکی از بچه ها نامه عمر رو گذاشته بود که اعتراف کرده بود حمله کرده
همین براشون بسه ) زورشون به مظلوم می رسیده !!!
در مورد عزاداری هم باید بهت بگم که طبق هرزمانی و عرف هر مکان و فرهنگی این کار انجام می شده . یه جا سینه زنی یه جا زنجیر زنی .
خیلی از کارا رو هم ، زمان ائمه(ع) مردم می کردند که الان نمی کنند . اینا هیچ ربطی به درستی و نادرستیش نداره ؛ یه چیز عرفیه !
تو تهران هم نذارن مسجد بسازن ، به جایی بر نمی خوره . وقتی نمازشون نماز نیست ، بی ولایت ائمه از حنجرشون هم بالا نمی ره مسجد می خوان توش چه کنن؟!
ولی خلاصه کنم ، همیشه بحث باید علمی باشه و مستند! هر کی هر چی گفت ، باید دید اخرش می خواد چه نتیجه ای بگیره ؟ اصلا ربطی داره یا نه !
مدرکش چیه از کجا میگه ؟
خلاصه یکمم داغ کردیم . ولی ما روی اینا حساسیم یه نمه هم کوتا نمیایم .
علی.ع یارت باشه