چندتا سوال از دوستان!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

چندتا سوال از دوستان!

پست توسط vorojax »

سلامون علیکم! :razz: :razz:
دوستان یه چتدیتایی سوال داشتم گفتم جدا جدا تایپیک نزم کمپلت بگم!
اول مهمترینشونو بگم که اینه:
من همیشه اعتقادم این بود که اگه دوستی دارم که گنه کاره نباید کامل ترکش کرد چیزی بود که دوستان مومنم و خوبم می گفتن باید ترک کرد!ولی من می گفتم نه اگه من باهاشون باشم کمتر گناه می کنن لااقل یه چیزی تو گوششون می خونم!اما امروز از حاج اقا دانشمند یه سی دی گوش دادم که کازه کوزمو ریخت به هم!! می گفت
باید کسی که حسینی نیست رو باید ترک کرد و گرنه با اونا می ری تو راه خلاصه زد تفکراتم بود!! :-?
(البته::: من خودم تو راه بودم :grin: منتها اقا دستمونو گرفت ادممون کرد اما می خایم ادمتر تر شیم! :AA:
خلاصه اینکه اون راههای که دوستام میرن من رفتم پشیمونم و دیگه طرفش نمی رم.خیالم از این بابت تخته!! :-)
مثلا می گفت رنگ بوی حسینی نداره باهاش جایی نرید!! مثلا گیرم رفیقم اومد دنبال بریم استخری سالنی چمیدونم پی اس 2 بزنیم چه کنم؟
حالا چه کنم باید قیدشونو بزنم یا نه؟؟ کامل بزنم یا نه اگه برنامه تفریح سالمی چیزی بود برم؟
یا مثلا الان دانشجو هستم و هم اتاقیم که نزدیک تر از همه هست بهم نه اهل روزه هست نه نماز اما دلش پاکه اهله خلاف نیست مهم تر از همه هیز نیست!
و این چندتا سوال اختصاصی هم جواب بدین ممنون می شم!!
خدا هر گناهی حتی کبیره در صورت پشیمونی کامل می بخشه؟
منی که جز اقا امام حسین اونم به طور کامل مثلا بجه هاشو کامل بلد نیستم!!باید چی کار کنم باید حتمی درباره بقیه اماما هم مطالعه کنم؟امام زمان چی تا 4 ماه پیش شک داشتم یعنی ایمانی که به اقا امام حسین داشتم به صاحب الزمان نداشتم کلا اصلا دنبال علت معلول بودم خدا رو شکر شکیات اولیه رفع شد!!منتها می خام بیشتر شه باید چی کا کنم؟
-مثلا یسری فیلمای ایرانی هستن توش دختره بسیار ارایش کرده یا مثلا یسری فیلمای دوبله شده خارجی چه کنم میشه به سر صورتشون نگاه کرد یا نه!!اخه یه مدت نی گاه نکرده بودم زده بودم تو خط دعاهو اینا!! بعد مدتی یه فیلم ایرانی گزاشتم دوستان نیگاه کردیم یه دختره بود خیلی ارایش کرده بود من نمی تونستم نیگاش کنم اولش احساس می کردم چشمو می زنه! می خواستم نگاهش نکنم اما دیدم سرمو می ندازم پایین بچه ها چپ چپ نیگاه می کنن دیگه نیگاه کردیم به ریختش کم کم عادی شد!! خلاصه چه کنم حکمش چیشت. ما که قید دیدن فیلم سانسور نشده رو زدیم اینو چی اینو که سانسور شده و ایرانیه سخته نگاه نکردنش نگاه نکنم چی کا کنم؟
و دسته اخر مثلا مطلبی ایرانی می بینی که توش نگفته کپی رایت نکنیدو اینا گیر درش نیست!! اگه بریزی تو بلاگی جایی مشکلی که نداره خصوصا مطلب دینی باشه احه هدف مشترکه دیگه.
و خواهشن اگر دارید ایدی چندا اخوند کمر بند مشکی :grin: که خوش اخلاق باشه رو بدید بهم از یکی از بچه ایدی یه اخوندی رو گرفتم با بچه ها نشستیم بچتیم مثلا بهشون بگم بابا این حرف من نیست حرف این کاربلاداست نمی دونم قضیه چی بود حاجی عصابش خرد بود چی بود مثلا می گفت من چه به دونم از خدا بپرس!!
خلاصه پیش دوستان ضایعه شدیم رفقا گفتن عالم عالم می گفتی این بود!!
به به چه فکی زدم!! شرمنده دوستان عزیز. :o
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

به به...
چه جوابی دوستان دادند!
با کلی امید سوال کردمو از اون موقعه هی سر می زنم به امید جواب!! :AA:
:grin:
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

سلام

آخه با انصاف :-) براي خودت اينهمه سوال مگه يه شَبه پيش اومده که يک شبه جوابشو مي خواي :grin:

بهت حق ميدم که منتظر جواب هستي ، اما يکم فرصت بده چند نفري قشنگ بريزيم سرت جواب ميديم =:(

پس تو هم به ما حق بده:-o

-----------------------------------------------------------------------

حالا براي اينکه دلت از ما نگيره چندتاشو که بلدم مي گم :

اول اينکه نکته خيلي مهمي که در دين ما بهش تاکيد شده اينه که در انتخاب دوست دقت کنيد و دوستي رو برگزينيد که شما رو بالا ببره

همچنين تا موقعي که احساس نکرديد خودتون به پله اي رسيديد که مي تونيد دست يه نفر ديگه رو هم بگيريد به فکر هدايت بقيه نبايد بود ، چون ممکنه پاي خود ادم هنوز لغزان باشه ، براي همين اگر جاي محکمي ايستاد اونوقت مي تونه به بقيه کمک کنه

برنامه سالم تفريحي هم موقعي کاملا سالم هست که همراه ادم سالم باشه و باعث لغزش من نشه ::sh

گناه کبيره هم قابل بخشش هست به شرطي که ديگه بهش برنگرده و تصميم بر جبران گذشته بگيره .

اينکه ادم اهل چيزي نباشه (يعني خلاف ) ، خيلي خوبه اما پلۀ اوله و باعث سعادت نيست ، بلکه پلۀ بعدي = عمل به فرائض هست !

اين هميشه بايد يادمون باشه که دوچيز موجب نجاته : انجام واجبات و ترک محرمات ؛ هردو باهم ! ... هرکدوم به تنهایی لازمه ، اما کافي نيست .

در مورد ائمه(ع) هم چون دوستشون داريم پس بايد بشناسيمشون ، و شناخت اونها باعث اطاعت ما ميشه .

وقتي که اطاعتشون کنيم بيشتر سعادتمند ميشيم . پس هرچي بيشتر دوستشون داشته باشيم بايد بيشتر بشناسيمشون

تا ببينيم از چه کاري خوششون مياد که انجام بديم و از چه کاري نهي کردند که انجام نديم (يعني اطاعت محض) :D

مثالش اينه که شما وقتي يه نفر رو توي زندگيت خيلي دوست داشته باشي ، مي گردي ببيني چه کاري رو دوست داره و چيرو دوست نداره

تا با انجام و ترک هرکدوم ، بهش نزديک تر بشي.

پس هرچي شناخت بيشتر ، در نهايت سعادت شما بيشتر .  

در مورد نگاه به نامحرم هم بايد اول خيلي بهت تبريک بگم که خوب مراقبت مي کردي و تونستي خودتو کنترل کني ،

اما در مورد احکامش پيشنهاد مي کنم تاپيک آقا محسن عزيز رو بخوني که خيلي مفيده :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=1983

در مورد کپي و گذاشتن مطالب در وبلاگ و .. ، با شما موافقم که اين همه با هدف نشر معارف اسلامي مشکلي نداره

اما بهتره براي احتياط بيشتر ، از دفتر مرجع تقليدت يه سوال بکني حتما .

اون مورد مناسبي هم که دنبالش هستي :-) راستش سراغ ندارم ؛ اما رفقاي اين سايت همگي در خدمتت هستند

و خيلي سوالا که بقيه نتونستن به من جواب بدن رو اينجا تونستم جواب بگيرم و خوشحالم از عضويت در خانواده اعتقادات .

موفق باشی :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

پاسخ جو نوشته شده:به نام خدا

سلام

آخه با انصاف :-) براي خودت اينهمه سوال مگه يه شَبه پيش اومده که يک شبه جوابشو مي خواي :grin:

بهت حق ميدم که منتظر جواب هستي ، اما يکم فرصت بده چند نفري قشنگ بريزيم سرت جواب ميديم =:(

پس تو هم به ما حق بده:-o

-----------------------------------------------------------------------

حالا براي اينکه دلت از ما نگيره چندتاشو که بلدم مي گم :

اول اينکه نکته خيلي مهمي که در دين ما بهش تاکيد شده اينه که در انتخاب دوست دقت کنيد و دوستي رو برگزينيد که شما رو بالا ببره

همچنين تا موقعي که احساس نکرديد خودتون به پله اي رسيديد که مي تونيد دست يه نفر ديگه رو هم بگيريد به فکر هدايت بقيه نبايد بود ، چون ممکنه پاي خود ادم هنوز لغزان باشه ، براي همين اگر جاي محکمي ايستاد اونوقت مي تونه به بقيه کمک کنه

برنامه سالم تفريحي هم موقعي کاملا سالم هست که همراه ادم سالم باشه و باعث لغزش من نشه ::sh

گناه کبيره هم قابل بخشش هست به شرطي که ديگه بهش برنگرده و تصميم بر جبران گذشته بگيره .

اينکه ادم اهل چيزي نباشه (يعني خلاف ) ، خيلي خوبه اما پلۀ اوله و باعث سعادت نيست ، بلکه پلۀ بعدي = عمل به فرائض هست !

اين هميشه بايد يادمون باشه که دوچيز موجب نجاته : انجام واجبات و ترک محرمات ؛ هردو باهم ! ... هرکدوم به تنهایی لازمه ، اما کافي نيست .

در مورد ائمه(ع) هم چون دوستشون داريم پس بايد بشناسيمشون ، و شناخت اونها باعث اطاعت ما ميشه .

وقتي که اطاعتشون کنيم بيشتر سعادتمند ميشيم . پس هرچي بيشتر دوستشون داشته باشيم بايد بيشتر بشناسيمشون

تا ببينيم از چه کاري خوششون مياد که انجام بديم و از چه کاري نهي کردند که انجام نديم (يعني اطاعت محض) :D

مثالش اينه که شما وقتي يه نفر رو توي زندگيت خيلي دوست داشته باشي ، مي گردي ببيني چه کاري رو دوست داره و چيرو دوست نداره

تا با انجام و ترک هرکدوم ، بهش نزديک تر بشي.

پس هرچي شناخت بيشتر ، در نهايت سعادت شما بيشتر .  

در مورد نگاه به نامحرم هم بايد اول خيلي بهت تبريک بگم که خوب مراقبت مي کردي و تونستي خودتو کنترل کني ،

اما در مورد احکامش پيشنهاد مي کنم تاپيک آقا محسن عزيز رو بخوني که خيلي مفيده :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=1983

در مورد کپي و گذاشتن مطالب در وبلاگ و .. ، با شما موافقم که اين همه با هدف نشر معارف اسلامي مشکلي نداره

اما بهتره براي احتياط بيشتر ، از دفتر مرجع تقليدت يه سوال بکني حتما .

اون مورد مناسبي هم که دنبالش هستي :-) راستش سراغ ندارم ؛ اما رفقاي اين سايت همگي در خدمتت هستند

و خيلي سوالا که بقيه نتونستن به من جواب بدن رو اينجا تونستم جواب بگيرم و خوشحالم از عضويت در خانواده اعتقادات .

موفق باشی :razz:

سلام
نه یه شبه نبود!!
شما راست می گی به هر حال ممنون.
1-دوستان قدیمی که دارم هست اون موقعه خبری از دقت نبود همینجور حر دنبیل بود!
2-میشه واضح تر بگی یعنی بی خیالشون شم؟؟مثلا لازم نیست از دین دیگه بهشون بگم گفتن از دین من باعث شده زهنیتشون در مورد زن گرفتن تعیر کنه و خیلی چیزای دیگه لااقل کارای دیگه مثل زنا رو انجام ندن!!
من یه خصلت بسیار بد دارم که برام مشکل ساز شده. چیزای خوبو برای فقط برای خودم نمی خوام واسه همین دلم واسه دوستام و کلا هر کسی که می بینم گمراه می سوزه البته من خودمم گمراهم غروری ندارم سگ دربار اقام اگه تاز قبول کنه اونقدر گناه دارم که جام ته جهندمه!!و بالاتر از اونا خودمو نمی دونم ولی چه کنم چیزی که می بینم دلم میسوزه!! تا الا ساعت ها بحس کردم با دوستام و دوستان و کسامی پایه بودن تا ته باهاشون رفتم هیچ وقتم کم نیوردم و قانعشون کردم منتها خودم تجریه کردم تا ادم خودش نخواد میسر نیست اما این چنین سخنانی بابام برام می کرد که بی تاثیر نبود درمن هر چند کم بود .
نمونش همین چند وقت اخیر. یه 3 الی چهار ساعتی با یکی از هم اتقایام بحث کردم که می گفت : اگه گناه می کنیم نباید نماز بخونیم و یه سری چرت پرتایه دیگه گه همش از رو تبلی بود! اول بحث بهش گفتم که این راهی که تو میری من خومدم اسفالتش کردم و واقعا همینطورم بود!! و دسته اخرم قانش کردم!! اما چه سود؟! فقط قبول کرد خبری از نماز نبود!!
یا یکی دیگه از هم اتقایم که از ساعت 12 شب تا 5 صبح باهاش بحث کردم و قانع!
و یکی دیگه از هم اتاقیام که تو پست اولم گفت بچه خوبیه خیلی روش کار کردم حتی یه 3 روزی هم نماز خوند منتها امان از تنبلی!! دیگخ با کمال پر رویی به من می گه همش چرته!!
و یک سونی که 6 ساعت رفتم رو مخش و اونهم رفت تو مخش قانع نشد ولی تغیراتی توش ایجاد شد ! یکی از جمله های هم که باعث تفکرش شد این بود که پیامبر اهل بیتشو برابر با قران قرار داد!و یا اینکه بهش گفتم اگه علی نبود پیامبر به هیجا نمی رسید!اولش نارحت شد ولی بعد با دلایلی که اوردم یه کم اروم شد.
خلاصه فک های زیادی در این راه زدم!
اما این خصلت من یه سوال بی جواب تو ذهنم گزاشته؟ خدا یعنی فقط دسته منو می گیره مگه بقیه ادم نیستند! خلاصه یه مدتی زیاد این بحث فکر منو مشغول کرده که بی جواب گزاشتمش کنار!!
-----------------------------------------------------------

برنامه سالم تفريحي هم موقعي کاملا سالم هست که همراه ادم سالم باشه و باعث لغزش من نشه
دوست عزیز بهت گفتم که من اون راهها رو رفتم و لغزش خبری نیست منتها شاید باز شما درست بگی چون من از شهرمون فاصله گرفتم و رفتم تو میناب که شهر مذهبی هست خیلی ادمتر شدم البته از نظر خودم خدا کنه خدا هم قبول کنه!!واسه همین می ترسم برگردم دباره روز از نو روزی از نو !! نکنه کلا فقط اینجا ادم شده بودم اونجا هم که بودم یسری چیزا رو گزاشتم کنار و طوری شده بود که دوستان مسخره می کردند و به عنوانی چون حاجی گیرینوف و ........ صدا می کردند و بعضا بعضیاشون فاصله گرفتن از من و دیگه زیاد قاطی نبودیم!!
ولی خواب لپ کلام یه استخر که مشکلی نداره!!

درسته تازه به این نتیجه رسیدم البته با بحثایی زیاد ولی کسی که طالب باشه می رسه! اومدن تو میناب خیلی از لحاظ دینی برام سود دشات باعث شد عمل به فرائضم بیشتر شه! تا جایی که به فکر نماز قضاهام افتادم.هیج وقت از گناهان گزشتم نمی ترسیدم با خودم خیلی راهت می گفتم همین که پشیمونی بسته خدا می بخشه!!! اما حالا که مثلا 4 تا نمازام سره وقت شده و 4 تا دعا می خونم عین سگ ترس ورم داشته که چه می کنن با من اون دنیا!!
اما
ا اون دوستمه که میگم تو میانب خیلی بهم نزدیکه و دوست دارم خوب شه!!
خدا رو چه دیدی ....... هیچ وقت ناامید نمی شم! همیشه تلاش می کنم!البته اگه با این تفاصیل باز هم مشکلی باشه تو راهنمایی من به دوستام!
مثلا خودتون قضاوت کنید حتی هدا هم قدرتشون رو در چند مورد بهشون نشون داده ولی.......
مثلا اولیش که باهم بودیم داشتم براش از خدا اینا می گفتم که گفت بدو بابا کلاس دیر شده بریم اان ماشینم گیرمون نمیاد من گفتم صلوات کلید حل مشکلات خلاصه یه چیزی تو همین مایه ها!! انصافا اون جایی که هستیم بد ماشن گیر میاد سر ظهرم که دیگه بدتر خلاصه رفتیم منم تو راه صلوات می فرستادم که به سرعت ماشین گیرمون اومد رفیقم کلی حال کرد اما اصل مطلب اینجا بود که وقتی اومدیم کرایه رو بدیم گفت صلواتیه صلوات بفرستید!! بعدش دیدم دوستم رفته تو فکر گفتم دیدی صلوات چه می کنه!! خداوند گفته اینها همه نشانست برای مومنای که تفکر می کنند!! دوستمم به سرعت گفت برای ممومنای که تفکر می کنن نه منه بوق!
یا مثلا از دست یکی از دوستاش به خاطر نارویی که زده بود بهش خیلی نارحت بود داشت گریش می گرفت رفتم بهش گفتم بهترین دوست خداست که همیشه باهاته حتی اگه عمری بهش سر نزنی گناه کنی اونقدر مهربونه که هروقت بری پیشش قبولت می کنه!شرم کن درسته اون همیشه خوبه تو هم یه کاری کن. اونم حرفام تایید می کرد و فقط حسرت و تاسق می خورد! ولی امان از تقییر!
خلاصه واسه دوستانه دیگم اتفاقاتی بوده که در این مقال نمی گنجند!!
در مورد ایدی هم یعنی 4 تا روحانی نمی شانید ایدی داشته باشند؟!
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

سلام دوباره به دوست عزیزم :razz:

ممنون که خیلی راحت از خودت و اوضاع دور وبرت برامون تعریف کردی . :D

اول یه حدیث قشنگ برات بخونم :

امام علی (ع) : ناتوان ترین مردم کسی است که نتواند دوستی بدست بیاورد ، و ناتوان تر از او کسی است که نتواند دوستانش را نگه دارد .

پس خیلی مهمه که آدم از نگهداری رفقاش عاجز نباشه .

منم بهت تبریک میگم که تونستی به هر شکلی که ممکنه باهاشون بحث کنی و نا امید نشی.

منظور من هم از اینکه مراقب رفیق و همنشین باشی این نبود که همه رو بذاری کنار . مطمئنا اگر آدم خودش ایمان داشته باشه

و لحظه ای از راهی که انتخاب کرده نلغزه ، با توکل بر خدا می تونه روی بقیه هم تاثیر داشته باشه .

اما همونجوری که خودتم تجربه کردی ، شاید نشه روی همه صد در صد تاثیر گذاشت و هر کس بنابر ظرفیت خودش یه تغییراتی می کنه که همینم

امید بخشه . ::sh

اما پیشنهاد می کنم توی همین راهی که داری به رفقات کمک می کنی ، خودتم فراموش نکنی و یه رفیقی که از خودت جلوتر باشه پیدا کنی

تا اونم بتونه کمکت کنه که هر روز پیشرفت کنی و هم اینکه توی کمک به دوستات راهنمایی کنه . (یه بده بستونه حسابی میشه اونوقت) :D

[align=center]ضمنا این بهترین خصلتی هست که داری و بد نیست ، که هر چیز خوبی رو که برای خودت می خوای برای بقیه هم می خوای .  

استخر هم رفتی جای ما رو خالی کن :-)

راجع به ایدی هم پیشنهاد می دم کنفرانس های همین سایت رو بیای که دوشنبه ها ساعت 9 شب هست ( اگه تونستی بیای بد نیست )

آیدی هم اونجا پیدا میشه ، یکی از دوستان که صحبت می کنه ایدیش اینه eteghadat2 هست ، اما سعی کن حتما بیای جلسات رو خوبه :D

امیدوارم همیشه موفق باشی ، آقا اباعبدالله (ع) نگهدارت :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

سلام دوست عزیز :razz:
و متشکر :razz:
و اما در مورد این مورد:
امام علی (ع) : ناتوان ترین مردم کسی است که نتواند دوستی بدست بیاورد ، و ناتوان تر از او کسی است که نتواند دوستانش را نگه دارد .
دوست که به راحتی هست و میشه بدست اورد و نگه هش داشت!!
اما انسانی های هستند بی چشمو رو !! هر چی خوبی کنی به چشم خوبی نگاه نمی کنن بی خیال غیبت نکنیم!
فقط تجربه من چیزای که به من اموخت این بود خوبی کنی نباید انتظار داشته باشی بهت خوبی کنن در کل نباید از هیج دوستی انتظار داشت! حتی نزدیک ترین دوستت.ولی همیشه باید در قبال دیگران مسئولیت داشت.
در کل نگهداری عاجز نیستم ولی دیگه مشکل از خودشونه مثلا می گن بیا فلان کارو بکنیم خواب می می گم حرامه میگن بابا همه دارن انجام می دن بی خیال منم مخالفت می کنم نارحت می شن قهر می کنن میرن.
و عده ما این 2 شنبه البته اگه زنده بودیم!
خیلی ممنون و متشکرات از راهنمایی های شما دوست عزیز خدا خیرت دهد یک در نیا 1000 در اخرت. :smile:
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

به نام حضرت دوست
با سلام

خیلی ممنون از دوست عزیزمون پاسخ جو به خاطر جواب های خوبشون

در مورد دوست ببینم من چند نکته رو خدمت شما عرض کنم

باید بسنجی ببینی دوستات در چه مایه هایی هستند این که شما بگویید دوستم دلش پاک است ولی نماز نمیخونه این اصلا صحیح نیست

متاسفانه جو جامعه ما از نظر دوست خیلی مناسب نیست من هم اوایل مثل شما بودم و هر جا که دوستانمون نشسته
بودند ما هم اونجا حضور پیدا میکیردیم ( توی شهرستان ما خلافش جلسه غیبت است دیگه :grin: )
ولی بعد از چند مدت دیدم بابا فایده نداره اینطوری
اول سعی کردم خودم رو از بعضی آلودگی ها دور کنم سپس به دوستانم اشاره ای کنم اوایل که میری تو این خط اینقدر مسخرت کنند که دست به خودکشی بزنی حامد :grin:
ولی کم کم دیگه خودشون عادت می کنند و اینو بدون اگر با خدا باشی محبتت رو در دل افراد می زاره بدون اینکه خودت بفهمی !!!
حالا باید چطور با این اشخاص بر خورد کرد بستگی به ظرفیت ما و روش
ما داره ، یکی رابطه رو قطع میکنه یه نفر می خواد روشون کار کنه یه نفر میخواد کار کنه خوشون هم گم میشند

ما باید چه کار کنیم !!!
من والا سعی میکنم اگر در توانم باشد باهاشون صحبتی کنم و کم کم به راه بیاند و اگر نشد که دیگه هیچی رابطه رو کم می کنم ا توی د انشگاه وقتی می دیدم بچه ها دور هم می شینیند غیبت می کنند من سعی میکردم سر موقع تو کلاس حاضر بشم که توی اون جلسه غیبت نباشم
سر ساعت میرفتم سر کلاس و بیرون میومدم .
خودشون دیگه می فهمیدن حالا بعضی مواقع که بودم باهشون غیبتی میکردن از این کار نهی میکردم و از اون شخص دفاع میکردم
تا جایی که میتونستم یا اینکه واقعا بعضی هاشون معرفت داشتند وقتی من میرفتم پیششون بعضی کارها رو انجام نمیدادند
مثلا وقتی شما نزد یه عالمی میری چطور برخورد میکنی ( گرچه آدم بدی باشی ولی ادب که داری همین ادب آخرش نجاتت میده همانطور که حر رو نجات داد )
ما یه استاد اخلاقی داشتیم خدا ایشان رو حفظ کنه چه مرد بزرگی بود من درک کردم که ایشان از اولیا خدا هست
هر موقع که میومد سر کلاس همیشه از نماز صحبت میکرد واقعا هم میدید که بیشتری ها نماز نمی خوندند

یه روز در مورد این که بعضی از هم اتاقی ها نماز نمی خونند چیکار کنیم ایشان اول فرمودند که تا جایی که می توانید کاری کنید که دوستتان نماز بخواند
اگر اینکار ها میسر نشد ترکش کنید یه جمله گفت که هنوز تو گوشم است
گفت : آدم بهتر است با یه الاغ توی یه اتاق باشه ولی با یه بی نماز توی یه اتاق نباشه !!!

حامد جان تا جایی که می توانی و در توانت است سعی کن دوستانت رو نماز خون کنی
خیری که تو این کار است تو کارهای دیگه کمتر است شیخ رجب علی خیاط بود که
میرفت تو امامزاده می نشست این بچه ها رو صدا میزد حمد و سورشون رو درست میکرد
یه نفر اومد که داری علم کیمیا بود گفت من هر چی علم دارم بهت میدم تو ثواب این کار رو بده به من شیخ گفت : اگر این علم به دردت میخورد به من نمیدادی
(قضیه رو درست نمیدونم ولی در همین مایه ها بود )
باید دعا کرد از خدا بخواهی که اینها نماز خون بشند وگرنه ما که کاری نمیتونیم انجام بدیم
هدایت کار خداست .
این که میگند دلت پاک بشه این چیزی کاملا غلط است یعنی چی آدم دلش پاک باشه ولی نماز نخونه
اصلا با عقل جور در نمیاد
بار دیگر متذکر شوم فکر میکنم در حدیث داریم که می فرمایند وقتی عمل نیکی از کسی دیدید انظار کارهای بهتر و خوبتر از آن شخص رو داشته باشید
این خداوند است که از دلهای شما آگاه است
معزرت من همیهش غلط املایی زیاد دارم خودتان دیگه ببخشید و باید بسازید :o :grin:
فعلا یا علی
:razz: :razz:
[External Link Removed for Guests]
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

سلام
در مورد اون پست قبلی من عرض کنم حامد جان که برای چی میگن با افرادی که نماز نمخونند و... رفت و آمد نکنید دلیلش اینه که نفس آنها رو نفس شما تاثیر میزاره
من یه روایتی شنیدم که امام معصوم می فرماید : مواظب باشید که نفس های شما روی بچه هاتون اثر میزارد ( دقیقا یادم نیست روایت رو )

در مورد نگاه به نامحرم من خدمت شما عرض کنم که همه ما آدم ها کم و بیش مسائل رو می دانیم ولی خودمان رو به ندانستن می دانیم ::ns

همه ما می دانیم که مقام معظم رهبری فرمودند هر موزیکی که از تلویزیون پخش میشه حلال نیست
حالا ممکن است فردی با دیدن یه عکس خیلی ساده به حرام بیفتد !!!
حالا چرا گفتند نگاه نکنید خوب واسه این است که زمینه گناه ایجاد میشه
الان خیلی راحت می بینم که توی تلویزیون به قدری با ناز و عشوه صحبت می کنند که خانم ها که انسان فکرش منحرف میشه از فرد 60 سالش بگیر تا جوانش ممکن است به حرام بیفته بعد که فیلم تمام میشه هنوز همان صداها و صحنه ها در ذهنش است نمیخواستم اینو بگم ولی بعضی مواقع آدم همون فردی که توی تلویزیون نگاه میکنه یه صحنه بد برای خودش مجسم میکنه
خیلی جالب است وقتی میری نماز میخونی توی رکوع هستی یه دفعه اون صحنه که توی تلویزیون یا عکس دید به ذهنت میاد خود شخص هم از خجالت آب میشه :shock: :shock: خیلی شرمنده خدا میهش و این وسوسه هم ولش نمیکنه وقتی نماز رو تموم میکنه میبینه نه تنها به یاد خدا نبود بلکه یه فکرهایی میکنه کهخ به قول استادمون آدم خجالت میکشه :eek:
خیلی جالب است همین بازیگرانی که توی تلویزیون هستند و جوانها نگاه میکنند با این که اون بازیگران حجابشون کامل است ولی همانطور که نگاه می کنند گفتم که یه صحنه های بدی در ذهنشان متصور می کنند و باعث میشه براشونم ملکه بشه
یه آیه ای است که خدا می فرمایند : با ناز و عشوه صحبت نکنید (دوستانی که آیه ان رو میدونند کامل بفرمایند )
حالا توی تلویزیون خیلی راحت چنان با ناز و عشوه صحبت می کنند چنان غلیظ چنان صدا رو می کشند که دل جوان مردم رو می برند ، باز هی می ان می گند آیا صحبت با نامحرم مشکلی داره ، آیا چت با دختر مشکلی داره ،
این است که دستورات خدا رو اگر ما کامل اجرا کنیم اون موقع زندگی لذت داره اون موقع دیگه به گناه نمیفتی حتی فکر گناه هم نمیکنی

حالا شما می گید اگر کمی موهاش بیرون باشه آیا مشکلی داره ، شاید شما به حرام نیفتید ولی 90 درصد یه صحنه هایی در ذهنت درست می کنی و ذهنت آزار میبینه و خودت خجالت میکشی

( دیگه قسمت نشد در این جا یه عالمه نوشته بودم همش پرید نمیدونم چی نوشته بودم ولی حیف شد جدا تا همینجا کپی داشتم حرف های جالبی بود :sad: :sad:
)
واسه چی گفتند بعضی از مطالب که مشکل داره نخوانید واسه چی گفتند مگر حسود هستند ؟؟ خیر
چون زمینه گناه ایجاد میشه
توی یکی از سایتها یه خبری یکی از کاربران نشوته بود که یه راننده مینی بوس رو با 8 تا معلم در حین ارتکاب گناه و.. (خبر یک صفحه بود و کامل ) حالا وقتی من و یه نفر دیگر میاد این مطلب رو میخونه بزار جدا بهت بگم :?
وقتی اون خبر خونده میشه ، خواننده اون صحنه رو در ذهنش ایجاد میکنه مثلا راننده می نیبوس رو و اون زن ها رو کاملات همانطور که میخونه در ذهن انگاری داره میبینه
خوب این خبرها مشکل داره واسه همین میگند نخونی چون زمینه گناه رو ایجاد داری میکنی

در مورد نگاه کردن هم گفتم که ما میدونیم و طی صحبتهای بالا قضیه روشن شد
ولی نکته ای دیگر عرض کنم در مورد فتوا
ببینید بعضی مواقع انسان ها دنبال فتوا گرفتن هستند که این خیلی اشتباه است در صورتی که مطلب رو میدونیم ولی هی میخواهیم یه جوری از مرجهع تقلید فتوا بگیریم که بگند مشکلی نداره
شاید شما خیلی دیدید که میگند آیا صحبت با نامحرم مشکلی داره یا نه ؟؟
آیا دیدن عکس اینجوری یا آونجوری مشکل داره یا نه ؟؟
آیا چت کردن با نامحرم مشکلی داره ؟؟؟
آیا تلفنی صحبت کردن با نامحرم مشکی داره ؟؟؟
یعنی من و تو و اون شخص نمیدونیم این مطالب رو
باور کنیم می دانیم باور کن می دانیم ولی میخواهیم هر جورشده یه فتوایی بگیرم که بگند مشکلی نداره
اگر جواب فتوا طبق نظر ما بود که خوشحال میشیم و اگر طبق خواسته ما نباشه ناراحت میشیم و دوباره میریم از یه روحانی دیگه سوال میکنیم تا جایی که کمی طبق نظر شما باشه
یعنی این درست است به نظر شما ؟؟
خیلی ها اینطوری هستند ها ، خود من هم همینطوری هستم ها ولی باید این خصلت ها رو از خودمون دور کنیم
وقت نیست دوست داشتم بیشر بنویسم ولی مطالب که پرید حیف شد نمیدونم چی نوشته بودم
یه لینکی هم در مورد این که بعضی مواقع دنبال فتوا هستیم میزارکم که توی یه سایته دیگه اشاره کرده بودم
سعی کن سخنرانی اخلاقی گوش کن خیلی خوب است
خوب همین دیگه فعلا
یا علی
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

حاج کاظم عزیز :razz:
کاملا درسته باید تجدید نظری در دوستان و رفتار با اونها بکنم به هر حال کامل نمی شه ترکشون کرد ولی به قولی باید کاری کرد که لااقل احترام بزارند!
***راستی شما اسم منو از کجا می دونی؟ :grin:

دوست عزیز مسائل خصوصی را لطفا در پی.ام با شخص مقابل مطرح فرمایید.
با تشکر :razz:
Mohsen1001
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

[quote]
دوست عزیز مسائل خصوصی را لطفا در پی.ام با شخص مقابل مطرح فرمایید.
با تشکر rose
Mohsen1001[quote]
حاج محسن عزیز برادر جان یه شوخی کردیم!
وگر نه حاج کاظم از دوستان عزیز و قدیمی هستند!
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”