دوستان یه چتدیتایی سوال داشتم گفتم جدا جدا تایپیک نزم کمپلت بگم!
اول مهمترینشونو بگم که اینه:
من همیشه اعتقادم این بود که اگه دوستی دارم که گنه کاره نباید کامل ترکش کرد چیزی بود که دوستان مومنم و خوبم می گفتن باید ترک کرد!ولی من می گفتم نه اگه من باهاشون باشم کمتر گناه می کنن لااقل یه چیزی تو گوششون می خونم!اما امروز از حاج اقا دانشمند یه سی دی گوش دادم که کازه کوزمو ریخت به هم!! می گفت
باید کسی که حسینی نیست رو باید ترک کرد و گرنه با اونا می ری تو راه خلاصه زد تفکراتم بود!!
(البته::: من خودم تو راه بودم
منتها اقا دستمونو گرفت ادممون کرد اما می خایم ادمتر تر شیم!
خلاصه اینکه اون راههای که دوستام میرن من رفتم پشیمونم و دیگه طرفش نمی رم.خیالم از این بابت تخته!!
مثلا می گفت رنگ بوی حسینی نداره باهاش جایی نرید!! مثلا گیرم رفیقم اومد دنبال بریم استخری سالنی چمیدونم پی اس 2 بزنیم چه کنم؟
حالا چه کنم باید قیدشونو بزنم یا نه؟؟ کامل بزنم یا نه اگه برنامه تفریح سالمی چیزی بود برم؟
یا مثلا الان دانشجو هستم و هم اتاقیم که نزدیک تر از همه هست بهم نه اهل روزه هست نه نماز اما دلش پاکه اهله خلاف نیست مهم تر از همه هیز نیست!
و این چندتا سوال اختصاصی هم جواب بدین ممنون می شم!!
خدا هر گناهی حتی کبیره در صورت پشیمونی کامل می بخشه؟
منی که جز اقا امام حسین اونم به طور کامل مثلا بجه هاشو کامل بلد نیستم!!باید چی کار کنم باید حتمی درباره بقیه اماما هم مطالعه کنم؟امام زمان چی تا 4 ماه پیش شک داشتم یعنی ایمانی که به اقا امام حسین داشتم به صاحب الزمان نداشتم کلا اصلا دنبال علت معلول بودم خدا رو شکر شکیات اولیه رفع شد!!منتها می خام بیشتر شه باید چی کا کنم؟
-مثلا یسری فیلمای ایرانی هستن توش دختره بسیار ارایش کرده یا مثلا یسری فیلمای دوبله شده خارجی چه کنم میشه به سر صورتشون نگاه کرد یا نه!!اخه یه مدت نی گاه نکرده بودم زده بودم تو خط دعاهو اینا!! بعد مدتی یه فیلم ایرانی گزاشتم دوستان نیگاه کردیم یه دختره بود خیلی ارایش کرده بود من نمی تونستم نیگاش کنم اولش احساس می کردم چشمو می زنه! می خواستم نگاهش نکنم اما دیدم سرمو می ندازم پایین بچه ها چپ چپ نیگاه می کنن دیگه نیگاه کردیم به ریختش کم کم عادی شد!! خلاصه چه کنم حکمش چیشت. ما که قید دیدن فیلم سانسور نشده رو زدیم اینو چی اینو که سانسور شده و ایرانیه سخته نگاه نکردنش نگاه نکنم چی کا کنم؟
و دسته اخر مثلا مطلبی ایرانی می بینی که توش نگفته کپی رایت نکنیدو اینا گیر درش نیست!! اگه بریزی تو بلاگی جایی مشکلی که نداره خصوصا مطلب دینی باشه احه هدف مشترکه دیگه.
و خواهشن اگر دارید ایدی چندا اخوند کمر بند مشکی
که خوش اخلاق باشه رو بدید بهم از یکی از بچه ایدی یه اخوندی رو گرفتم با بچه ها نشستیم بچتیم مثلا بهشون بگم بابا این حرف من نیست حرف این کاربلاداست نمی دونم قضیه چی بود حاجی عصابش خرد بود چی بود مثلا می گفت من چه به دونم از خدا بپرس!!
خلاصه پیش دوستان ضایعه شدیم رفقا گفتن عالم عالم می گفتی این بود!!
به به چه فکی زدم!! شرمنده دوستان عزیز.