سب و لعن علنی - شبهات و ردود

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

Re: سب و لعن علنی - شبهات و ردود

پست توسط ياس من »

عبدالحسین2 نوشته شده:  تعالی شانه

اللهم أخرجنا من ظلمات الوهم وأكرمنا بنور الفهم ، و افتح علينا أبواب رحمتك وانشر علینا خزائن علومك.

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته .  

از برادر عزیزم جناب ناصر بابت زحمتی که متقبل شده اند تشکر می کنم . و اما بعد :

سرکار خانم دکتر یاس من ،

دیر زمانی است که شما را می شناسم . آنچه شما امروز به آن رسیده اید و از برخی سایتها ( همچون سایت دکتر ق و...) نقل می کنید را پیشتر بارها و بارها خوانده و دیده ام و در مواردی بسیار نیز رد نموده ام . شناختی که از شخصیت شما دارم ، و چهره های مختلفی که از شما دیده ام ( هم لعن " اخ الشیطان عمر بن خطاب " ، هم ادعای " ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها " !!! ، هم آیدی هایی متفاوت که نیت واضحی داشتند و لذا از شما درخواست کردم ضمن احترام به مقررات با همان آی دی اصلیتان بیایید و این بازی ها را وانهید ) مرا تقریبا به این اطمینان رسانده که امیدی به قبول در شما نیست ، اما آنجا که " معذرة الی ربکم و لعلهم یتقون " در میان باشد ، بی تردید تکرار برخی مکررات و گفتگوهایی این چنینی نیز تهی از فواید دنیوی و اخروی نخواهد بود ، باشد تا یکبار دیگر نیز حق نمایان گردد ، والحق أحق أن يتبع .
پیش از این شرایط خود را برای مناظره بیان کرده ام و گویا مورد قبول واقع شده است . اکنون مطلب مهم دیگری را عرض خواهم کرد که توجه به آن بسی در چنین گفتگویی ضروری خواهد بود :

لطفا پیش از هرگونه نوشتن ، دقت لازم را به کار ببرید ، چه اینکه هر نظری غیر از آن در مطالب دیگر ، در حکم تنازل از مواضع پیشینتان خواهد بود لذا مستدعیست در هنگام پاسخ ، جامعیت و مانعیت جوابتان را از نظر دور نداشته و ملتفت باشید ورای پاسخ شما می تواند موارد نقضی از جانب این حقیر بیان شود و در آن صورت پافشاری بر سخن قبلی شما ثمره ای جز انکار برخی از " مسلمات اعتقادی " ( حتی آنچه خود قبول دارید ! ) نداشته باشد . همچنین در پاسخها اختصار را فراموش نفرمایید و خواهشمندم مطالب بی ربط به موضوع را کنار گذاشته و در صورت امکان نیز از امکاناتی چون نقل قول و...استفاده بفرمایید تا خواندن مطالب راحتتر باشد . با تشکر .

در پست بعدی اصل سخن خود را آغاز خواهم کرد . و ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب .  

قبل از شروع مناظره

پاسخ اين تاپيك را مفصلاً دادم ولي ..............حذف شد ............چرا؟تصویر
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
کاربر یاس من ،

گویا شما خیال بحث ندارید .
بحث عایشه مربوط به این بحث نیست و موضوع این بحث چیز دیگری است . سخنی که درباره ضروریات مذهب گفتم نیز ناظر به عایشه نبوده اما بی دقتی شما موجب چنان اشتباهی شده است .

مجددا تکرار می کنم :

الف - اگر قصد بیان و بررسی روایات را دارید ( که حق چنین کاری را به دلیل عدم تخصص نخواهید داشت ) پس بیایید تا روایات را ذکر کرده و ببینیم که در روایات معتبر ، اهل بیت علیهم السلام چه فرموده اند و آیا آنچه گفته اند کلام ما را تایید می کند یا ادعای شما را ؟

ب - اگر تنها می خواهید سخن از مراجع و فقها بگویید ( چنانچه به فقها تهمت دروغ می زنید که آنان این تبری علنی را حرام می دانند ) بیایید تا آراء فقهاء شیعه ( نه یک یا دو نفر منتحل مرجعیت یا فقاهت ) را ذکر کنیم تا ببینیم نظر فقهای شیعه آن چیزی است که شما می گویید ، یا بسیاری از بزرگان آنچه انکار می کنید را از ضروریات مذهب دانسته و به آن تصریح کرده اند ؟

اختیار با شماست .

اگر هم قصد فرار از بحث و گفتگو را دارید مانعی نیست . بگویید بحث نمی کنم تا پرونده این موضوع بسته شود . و الا مطالب بی ربط را مطرح کردن و به این موضوع ارتباط دادن تنها به دلیل " عجز از جواب و بحث علمی " خواهد بود .
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام علیکم

خانم یاس من لطفا تاپیکهای سایتهای دیگر را در اینجا بعنوان محاجه و بحث و خط و نشون کشیدن لینک ندهید

چرا که مباحث هر سایتی باید در فضای خودش بیان بشه نه در سایت دیگه.

یکی از پستهای شما در این تاپیک هم بهمین دلیل حذف شد.
Member
Member

پست توسط ياس من »

[quote="عبدالحسین2"]بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
کاربر یاس من
،
علیکم السلام

گویا شما خیال بحث ندارید .

- چرا ........حالا حالا با شما مباحثه  
شما خیلی زرنگ تشریف دارید
می خواهید بنده را در گوشه رینگ مورد نظرتان وبا دستان بسته ؛ قرار دهید سپس ؛ چپ وراست با مشت بکوبید .............خواب دیدید؛ خیر باشد
شما خط مشی اخباریون در تمام فکر وذکر واعتقاد واندیشه ومرام تان وپوست واستحوان تان ریشه دوانیده است ؛ درنتیجه در صدد کشاندن بنده را به حدیث کشی هستید ............
که شماها فقط به آن اعتقاد دارید وکار به عقل واجماع واجتهاد وقران ندارید...........

2 - سوال: 
چطور احادیثی که با مرام وخط مشی فکری تان سازش ومعاضدت دارد ؛ می پذیرید وبا قدرت وبا آب وتاب از ان دافع کرده وتایید می نماید ومهر وزنه علمی تصویربا آنها می زنید ولی احادیثی که بساط وشالوده فکری غلط تان را مردود ومنکوب می کند ؛ .............تکذیب ومطرود می دانید ..........چرا؟
این علم الحدیث وعلم الرجال .............چرا یکطرفه به نفع شماها کار میکند تصویرتصویر

بحث عایشه مربوط به این بحث نیست و موضوع این بحث چیز دیگری است . سخنی که درباره ضروریات مذهب گفتم نیز ناظر به عایشه نبوده اما بی دقتی شما موجب چنان اشتباهی شده است .

[COLOR=#7030a0]  - ضروریات    (تبری از دشمنان دین) را بعنوان چماق بر سر مخالفین خودتان می کوبید وبصورت ابزاری در تکفیر وتفسیق وتمسخر نمودن , معارضین خود بکار می برید
بطوریکه (تبری از دشمنان دین) که بصورت فحاشی وهتاکی وتمسخر وتهمت زنی یه رهبران اهل سنت در آمده .......؛ گویی تمام دین محمد را (ص) تشکیل میدهد

گویی فلسفه بعثت پیامبر (لاتمم مکارم الاخلاق ) ............(لاتمم مراسم السب والعن والافتراء) ...........شده است

آیا درد جامعه شیعه امروزی ما فحاشی وهتاکی علنی وبه اسم به جامعه اهل سنت است ..........

نتیجه وثمره این کار از نظر عقلی وعلمی چه بوده است ؟

الف - اگر قصد بیان و بررسی روایات را دارید ( که حق چنین کاری را به دلیل عدم تخصص نخواهید داشت ) پس بیایید تا روایات را ذکر کرده و ببینیم که در روایات معتبر ، اهل بیت علیهم السلام چه فرموده اند و آیا آنچه گفته اند کلام ما را تایید می کند یا ادعای شما را ؟

4 - من که عرض کردم ؛ ما اصولیون با شماها اخباریون ؛ تفاوت مسلک وراه وطریقت داریم ولی هر دو شریعت را قبول داریم .............

من در بند   1 -
وابتدای عرایضم گفتم که شماها چه قصد دارید...... بروید بالا دو باره نوشته هایم را نگاه کنید

مراجع تقلید وعلمای اعلام وطلاب فاضل حوزه ها وکارشناسان علم حدیث وعلم الرجال که اهل عدل وتقوا وفضیلت هستند

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

به ما که مقلدین هستیم چنین فرمودند

اظهارالبراءه من أعداء الدین .........(((بالاسم وبصوره علنیه ))) ...........غیر مجاز  

ب - اگر تنها می خواهید سخن از مراجع و فقها بگویید ( چنانچه به فقها تهمت دروغ می زنید که آنان این تبری علنی را حرام می دانند ) بیایید تا آراء فقهاء شیعه ( نه یک یا دو نفر منتحل مرجعیت یا فقاهت ) را ذکر کنیم تا ببینیم نظر فقهای شیعه آن چیزی است که شما می گویید ، یا بسیاری از بزرگان آنچه انکار می کنید را از ضروریات مذهب دانسته و به آن تصریح کرده اند ؟

5 - چند مرتبه می گویم ؛ حتی بچه دبستانی نیز میداند که کسی نمی تواند فروع دین را حرام بداند ............چه برسد به مراجع تقلید............ 

اکثریت قاطع مراجع وعلماء وفقهاء عادل وفاضل بر نحوه اجرا وعملی کردن فروع دین ؛ در این بهره زمانی متفق القولند که {{{{بصورت کنایه وبدون اسم }}}}.............هستند ............ن

نمونه بارز ومورد قبول همگان (حتی اخباریون ... .) زیارت عاشوراء می باشد .................افتاد یا نه

اختیار با شماست .

اگر هم قصد فرار از بحث و گفتگو را دارید مانعی نیست . بگویید بحث نمی کنم تا پرونده این موضوع بسته شود . و الا مطالب بی ربط را مطرح کردن و به این موضوع ارتباط دادن تنها به دلیل " عجز از جواب و بحث علمی " خواهد بود

6 - مطمئن باش من پیروز این بحث خواهم شد ..........اگرچه شماها اهل جدل ولجبازی وطفره رفتن هستید

تبری ما از دشمنان دین :

زیارت عاشوراء است

اسم هیچیک از سران اهل تسنن وعایشه در آن نیست ..............افتاد

لطف کن چند حدیث وروایت در تضعیف سندیت وصحت زیارت عاشوراء بیاورید تا ما دهانمان بسته شود تصویر وشما غالب این مناظره گردید تصویر

7 - منظور اخباریون از بحث علمی :

گفتن
حدیث است .............
حدیث است ............
حدیث است .............
حدیث است ..................
فقط حدیث .............تصویرتصویر
در تاپیک بعدی در باره حدیث سخنی خواهم گفت
Member
Member

پست توسط ياس من »

معيار صحت احاديث نقل شده از سوي امامان و پيامبران چيست؟

[URL=http://porseman.org/q/show.aspx?id=118908#]

فهميدن صحت و سقم حديث از دو طريق انجام مي شود سند حديث و متن آن، بررسي سند آن نياز به علم رجال الحديث و متن آن نياز به ممارست و آشنايي با احاديث ائمه

معصومين و لحن آنان دارد. كساني كه در حد اجتهاد هستند و يا كساني كه به صورت تخصصي در رجال و حديث كار كرده اند مي توانند صحت و سقم حديثي را تشخيص بدهند

گرچه برخي اوقات نياز به مراجعه هم دارند
بايد توجه داشت كه عالمان دين به سادگى تسليم هر سخن منسوب به معصومين(ع) نمى‏شوند؛ بلكه از طرق گوناگونى، سخنان نقل شده را مورد ارزيابى قرار

مى‏دهند كه برخى از آنها عبارت است از :

1 - بررسى سندى. در اين رابطه اگر در ميان سلسله راويان حديثى تنها اگر يك نفر از آنها فرد ضعيف يا مجهول مى باشد، آن روايت از اعتبار ساقط مى‏شود.

2 - جهت ديگر عدم مخالفت مفاد حديث با مضمون قرآن كريم است؛ چنان كه امام صادق(ع) فرموده‏اند: «آنچه از ما نقل شود و با قرآن مطابقت كند بپذيريد؛ ولى اگر

مخالف قرآن باشد آن را به ديوار بزنيد و بدانيد پيرايه‏اى است كه بر ما بسته‏اند و از ما نيست».

3 - انطباق مضمون روايت با حكم عقل. در اسلام چيزى كه برخلاف حكم عقل باشد مقبول نيست و جزو دين شمرده نمى‏شود. دين و عقل در اسلام با يكديگر هم‏آغوش و هم

آوايند و مخالفت و تعارض بين آن دو وجود ندارد.بنابر اين اگر روايتى، مضمونى برخلاف حكم عقل داشت، قطعاً از مجهولات است و يا مورد اعتماد نيست.

البته مقصود از حكم عقل در اينجا حكم بدوى، غير روشمند و ظنى نيست. كه كسى بدون ژرف‏كاوى و تكيه به مبادى عقل قطعى و براهين نظرى چيزى را مخالف برداشت‏هاى

ابتدايى و ظنى خود ببيند و بگويد: اين مسأله با عقل من جور در نمى‏آيد، بلكه منظور از حكم عقل، حكم عقل روشمند و ژرف‏كاو و حكم قطعى عقل است.

بنابر اين اگر روايتى، مضمونى برخلاف حكم عقل داشت، قطعاً از مجهولات است و يا مورد اعتماد نيست. البته مقصود از حكم عقل در اينجا حكم بدوى، غير روشمند و ظنى نيست.

نقد كلام نقل شده از معصومين(ع) به طرق فوق امرى رايج در حوزه‏ است.

ليكن اگر ثابت شود سخنى ازمعصومين(ع) صادر شده است، ديگر نقد به معناى اعتبار و صحت و سقم محتواى آن وجود ندارد؛ زيرا فرض آن است كه سخن معصوم است و از

معصوم جز سخن صادق و حق صادر نمى‏شود.

پس در اين فرض، نقد و ارزيابى درمرحله دلالت صورت مى‏گيرد؛ يعنى همه‏ى تلاش‏ها و ژرف‏كاوى‏ها بر فهم دقيق و همه‏جانبه مفاد

متن و جهت صدورآن متمركز مى‏شود؛ زيرا ارزش صدق متن قبلاً بر اساس ادله كلامى به اثبات رسيده است.

از اينجا روشن مى‏شود كه ارزيابى احاديث، فرايندى پيچيده و متدولوژيك است

كه به خاطر آن علوم متعددى مانند :

علم رجال، درايه، اصول در حوزه‏هاى علميه تأسيس گشته است و به عبارت ديگر براى كشف صحّت و اعتبار يك حديث، راه الهام از ملكوت راه اساسى نيست؛

زيرا اين راهى فردى و شخصى است؛ بلكه راه اساسى همان روش استدلالى است كه بر اساس اصولى مدون و روشمند در حوزه‏هاى علميه جارى است.

در هر صورت کساني که دين خدا را از اين روايات استخراج مي کنندآگاهي کامل از اصولي که براي تشخيص صحيح از ناصحيح لازم است دارند وعمر خود را در

اين راه صرف کرده اندوبه هر روايتي عمل نمي کنند بعد از بررسي کامل وعلم به صحت صدور از معصوم وساير جهات ,آنراملاک فتوا قرار مي دهند.

[SIZE=200]ولذا تاکيد شده که مسائل خود را از مجتهد اعلم فرا  [/URL]

[SIZE=200]گيريد نه از هر کسي که مدعي اجتهاد است.  
Member
Member

پست توسط ياس من »

بسم الله الرحمن الرحیم        [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]قال الله تعالی فی کتابه: « لقد کان لکم فی رسول الله أسوة حسنة لمن کان یرجوا الله و الیوم الاخر و ذکر الله کثیراً.»       [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]الگوی ما در زندگی رسول واهلبیت گرامیشان است       [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]خوب:      [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]پس ازاینکه دشمنان دین در سقیفه علیه مولا توطئه چیدند وایشان را از زمامداری نظام اسلامی کنار زدند ؛ تاریخ می گوید :      [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]معظم له حدود شش به اکثریت مهاجرین وانصار ؛ حادثه (غدیر ) را تذکر وگشزد فرمود ولی متاسفانه از این جماعت نمک نشاس      [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]پاسخ نومید کننده شنید ....................      [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]  از دانشمند محترم اقای عبد الحسین :       [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]روش وشیوه مولا (ع) در بیزاری وتبری از دشمنان دین چطور بوده است؟   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]گوشه ای ازطریقه تبری حضرت علی (ع) از دشمنان دین بادل وزبان ودست در نهج البلاغه مشهود است. در این شیوه تبری بی    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]       [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]نظیر ایشان ؛ جای از توهین وهتاکی ولعنت ونفرین وتهمت زدن به که برای مردم وشیعیان خود بعنوان الگوی باشد وجود ندارد          [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]نگاه کنید روش تبری شان از دشمنان دین در خطبه شقشقیه چگونه است (خطبه خواندن سخنرانی در مقابل مردم که بصورت علنی ایراد می گیرد)          [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]{{{{{اما و الله لقد تقمصها ابن ابى قحافة و انه ليعلم ان محلى منها محل القطب من الرحى، ينحدر عنى السيل و لا يرقى الى الطير..............}}}}}   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]    
  [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]چرا از حضرت علی جلوتر می زنید ؟          [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]جلوتر یا عقبتر از اهل البیت علیهم السلام حرکت کردن .............عاقبت خوشی ندارد .....................         [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]   
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
دکتر محترم !

1 - شما خود پیش از هر کس دیگری شرایط را به بوته فراموشی سپردید ! مکرر در این بحث به اینجانب تهمت اخباری گری را زده اید حال آنکه در همان تالاری که شما از عایشه با عنوان " ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها " یاد کرده بودید ، کسی به اندازه اینجانب با اخباریون مناظره و مبارزه نکرده است . اینگونه سخنان بی محتوا و دروغین را بیان کردن ، جز عجز شما از بحث علمی چیز دیگری را نمی رساند .

2 - ادعا کرده اید منظور اخباریون ( که به توهم شما اینجانب از آنان می باشم ) از بحث علمی فقط و فقط حدیث است ؛ صرف نظر از دروغ بودن این سخن ، آیا حاضرید همین بحث را بدون استناد به حدیث انجام بدهیم ، تا ببینید با چنین روشی شما زودتر از استناد به احادیث محکوم خواهید شد ؟ لطفا نظرتان را اعلام بفرمایید تا مطالب در مسیر مشخصی قرار بگیرند .

3 - ینده یه توهین های شما پاسخی نمی دهم . اما جهت اینکه هر چه سریعتر این بحث به نتیجه رسیده و عناد شما تبیین گردد ، از این سخن شما شروع می کنم و تقاضا دارم ادامه بدهید :

مراجع تقلید وعلمای اعلام وطلاب فاضل حوزه ها وکارشناسان علم حدیث وعلم الرجال که اهل عدل وتقوا وفضیلت هستند

بابررسی [url=http://porseman.org/q/keyword.aspx?keyword=ارزيابي]ارزيابي احاديث[/url] [url=http://porseman.org/q/keyword.aspx?keyword=اعتبار]اعتبار احاديث[/url] [url=http://porseman.org/q/keyword.aspx?keyword=سند]سند احاديث[/url] [url=http://porseman.org/q/keyword.aspx?keyword=صحت]صحت روايات[/url]

اظهارالبراءه من أعداء الدین .........(((بالاسم وبصوره علنیه ))) ...........غیر مجاز  

صرف نظر از مضحک بودن نگارش آنچه نگاشته اید ، مستدعیست - تنها به عنوان مثال - نظر آیت الله خوئی - که از بزرگترین مراجع معاصر بوده اند - را در تحریم آنچه مدعی حرمتش هستید برای ما ذکر کنید . توجه بفرمایید که اگر حتی یک نفر از مراجع خلاف ادعای شما را گفته باشد شما - که این ادعا را به تمام مراجع نسبت داده اید - دروغگو خواهید بود . ان شاءالله پس از عجر شما از ذکر فتاوا و نظرات " تمام مراجع تقلید " ، ما نظرات علما را در اینباره خواهیم آورد .
Member
Member

پست توسط ياس من »

[quote="عبدالحسین2"]بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
دکتر محترم !

علیکم السلام ایه الله عبد الحسین

1 - شما خود پیش از هر کس دیگری شرایط را به بوته فراموشی سپردید ! مکرر در این بحث به اینجانب تهمت اخباری گری را زده اید حال آنکه در همان تالاری که شما از عایشه با عنوان " ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها " یاد کرده بودید ، کسی به اندازه اینجانب با اخباریون مناظره و مبارزه نکرده است . اینگونه سخنان بی محتوا و دروغین را بیان کردن ، جز عجز شما از بحث علمی چیز دیگری را نمی رساند .

- تهمت نیست واقعیت را بیان کردم .......... 

- استفاده دروغ گفتن در مناظره با رقیب ,............ شیوه خوبی نیست که شماها در پیش گرفتید .......... 

: من فقط یکبار گفته بودم که عایشه به نص صریح قران (نه با اسم ) ؛ ام المؤمنین  

هستند ........

مثل اینکه شماها هم با قران لج وطرف هستید

قران می فرماید :

النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ

اینجا قران می گوید که همسران پیامبر مادران مؤمنین هستند

خوب مگر عایشه همسر پیامبر اکرم (ص) نبود ؟حالا این مادر بد بود یا خوب .............او را ازمادری که نمی اندازد..واحدی بعد از فوت رسول الله با وی نمی تواند ازدواج کند

چرا با من طرف می شوید .........قران میگوید که عایشه ام الؤمونین است بروید با قران طرف شوید

نکند العیاذ بالله خداوند متعال در این ایه اشتباه کرده است که عایشه را استثناء نکرده است .....چون عایشه بد است پس از جلکه مادران مؤمنین خارج شد

تصویر
  : درر قدیم به مادر برزگ می گفتند بی بی .............حالا منظور از بی بی یعنی مادر ......عایشه ویا بی بی مؤمنین است ............البته من نگفتم این سخن نگفتم  

دیگران گفتند ؛ به من چه؟

2 - ادعا کرده اید منظور اخباریون ( که به توهم شما اینجانب از آنان می باشم ) از بحث علمی فقط و فقط حدیث است ؛ صرف نظر از دروغ بودن این سخن ، آیا حاضرید همین بحث را بدون استناد به حدیث انجام بدهیم ، تا ببینید با چنین روشی شما زودتر از استناد به احادیث محکوم خواهید شد ؟ لطفا نظرتان را اعلام بفرمایید تا مطالب در مسیر مشخصی قرار بگیرند .

متاسفانه مجبورم دو باره سخنم را تکرار کنم

: شماها بحث علمی را به حدیث وروایات وگاهی نقل قول فلان مجتهد یا فلان عالم دینی را بعنوان مدرک وسند در تایید صحبت هایتان استفاده می کنید وعملاً چندان کار  

قران و اجماع وعقل واجتهاد ندارید

ب : شماها ادعا دارید تبری از دشمنان دین از((((((((((ضروریات مذهب تشیع )))))))))))) است

[COLOR=#7030a0]وما گفتیم تبری از دشمنان دین جزو فروع دین  است وبرای اجرای عملی آن باید شرایط وضوابط زمانی ومکانی خاص را آن مراعات شود که توسط مراجع

تقلید ؛مشخص می گردد

در ضمن من از شما درباره شیوه تبری حضرت علی (ع) از دشمنان دین (توطئه گران سقیفه ) بعنوان الگوی واسوه شیعه , سوالی کردم

ولی پاسخی نشنیدم چرا؟تصویر

[COLOR=#7030a0]ج  : خدا تمام مرده ای شما را بیامرزد که برای اثبات ضرورت تبری علنی وبا اسم از دشمنان دین ؛ مؤقتاً از حدیث وروایات و(نقل ) استفاده نخواهید کرد .........بلکه از (عقل)

وتدبیر استفاده خواهید کرد که در ذیل به آن خواهم پرداخت .......

3 - ینده یه توهین های شما پاسخی نمی دهم . اما جهت اینکه هر چه سریعتر این بحث به نتیجه رسیده و عناد شما تبیین گردد ، از این سخن شما شروع می کنم و تقاضا

دارم ادامه بدهید :

بابررسی
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

صرف نظر از مضحک بودن نگارش آنچه نگاشته اید ، مستدعیست - تنها به عنوان مثال - نظر آیت الله خوئی - که از بزرگترین مراجع معاصر بوده اند - را در تحریم آنچه مدعی حرمتش هستید برای ما ذکر کنید . توجه بفرمایید که اگر حتی یک نفر از مراجع خلاف ادعای شما را گفته باشد شما - که این ادعا را به تمام مراجع نسبت داده اید - دروغگو خواهید بود . ان شاءالله پس از عجر شما از ذکر فتاوا و نظرات " تمام مراجع تقلید " ، ما نظرات علما را در اینباره خواهیم آورد

سه - من نمی دانم با شما ها چگونه مناظره کنم ,تصویر تصویر

در قسمت (ج) بند یک - بنا بود با هم بدون ذکر نقل یا سخن بزرگان در باره  نحوه اجرای تبری از دشمنان دین بحث کنیم ولی شما دوباره بر  

خلاف خواسته

خودتان می خواهید ؛ نقل قول دیگران را به میان بکشید چر ا؟تصویر......

چهار - هیچ مرجع تقلید نگفته است که تبری از دشمنان دین حرام است نه امام خمینی ونه ایه الله خوئی ونه دیگران ..........آخه من چند مرتبه این سخن را

تکرار کنم تصویر.......................

پنج - فرضاً اگر مرجعی فرموده باشد که باید بااسم وعلناً به ابابکر وعمر وعثمان وعایشه و.و.) لعن وسب وهتاکی وبی حرمتی انجام داد زیرا این کار از

ضروریات مذهب تشیع است ......................

خوب

بنا به فرمایش خودتان که قبلاً افاضه فرمودید .....................

ومن هم همین سخن شما را تکرار میکنم

{{{{{{{{{{{{{این نظر مرجع شما وشما نمی توانید نظر مرجعتان به دیگران تحمیل نماید}}}}}}}}}}}}}}

در ضمن ایه الله خوئی مرجعی بسیار وارسته وبا درایت وبابینش ژرف ودور اندیش است وسخنی و فتوایی نمی دهد که منجر به ایجاد تفرقه وتشتت میان مسلمین شود که

زمینه دخالت بیگانگان ونفوذ دشمنان دین در میان مسلمانان جهت ضربه زدن به دین می باشد[COLOR=#000000]

او خیلی خیلی با شعور ومدبر است
آخرین ويرايش توسط 1 on ياس من, ويرايش شده در 0.
Member
Member

پست توسط ياس من »

لطف کنید متن کامل فتوای ایه الله العظمی خوئی در تحریض وتشویق شیعیان ومقلدین خود در سب ولعن وهتاکی وتهمت زدن علنی وبا اسم به سران

اهل تسنن ونیز به ناموس پیامبر ................................... به بهانه اینکه این شیوه تبری از دشمنان دین از ضروریات مذهب تشیع است

در اینجا مرقوم فرمایید

با تشکر :

دکتر م. ر.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ..............تهران
Member
Member

پست توسط ياس من »

ياس من نوشته شده:  بسم الله الرحمن الرحیم       [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]قال الله تعالی فی کتابه: « لقد کان لکم فی رسول الله أسوة حسنة لمن کان یرجوا الله و الیوم الاخر و ذکر الله کثیراً.»    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]الگوی ما در زندگی رسول واهلبیت گرامیشان است    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]خوب:   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]پس ازاینکه دشمنان دین در سقیفه علیه مولا توطئه چیدند وایشان را از زمامداری نظام اسلامی کنار زدند ؛ تاریخ می گوید :   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]معظم له حدود شش به اکثریت مهاجرین وانصار ؛ حادثه (غدیر ) را تذکر وگشزد فرمود ولی متاسفانه از این جماعت نمک نشاس   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]پاسخ نومید کننده شنید ....................   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]  از دانشمند محترم اقای عبد الحسین :    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]روش وشیوه مولا (ع) در بیزاری وتبری از دشمنان دین چطور بوده است؟   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]گوشه ای ازطریقه تبری حضرت علی (ع) از دشمنان دین بادل وزبان ودست در نهج البلاغه مشهود است. در این شیوه تبری بی    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]نظیر ایشان ؛ جای از توهین وهتاکی ولعنت ونفرین وتهمت زدن به که برای مردم وشیعیان خود بعنوان الگوی باشد وجود ندارد    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]نگاه کنید روش تبری شان از دشمنان دین در خطبه شقشقیه چگونه است (خطبه خواندن سخنرانی در مقابل مردم که بصورت علنی ایراد می گیرد)    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]{{{{{اما و الله لقد تقمصها ابن ابى قحافة و انه ليعلم ان محلى منها محل القطب من الرحى، ينحدر عنى السيل و لا يرقى الى الطير..............}}}}}   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]چرا از حضرت علی جلوتر می زنید ؟    [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]جلوتر یا عقبتر از اهل البیت علیهم السلام حرکت کردن .............عاقبت خوشی ندارد .....................   [FONT=Arial,sans-serif lang=AR-SA]  

چرا این تاپیک بی پاسخ ماند ؟تصویرتصویرتصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”