[quote="عبدالحسین2"]بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
دکتر محترم !
علیکم السلام ایه الله عبد الحسین 1 - شما خود پیش از هر کس دیگری شرایط را به بوته فراموشی سپردید ! مکرر در این بحث به اینجانب تهمت اخباری گری را زده اید حال آنکه در همان تالاری که شما از عایشه با عنوان " ام المومنین حضرت بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها " یاد کرده بودید ، کسی به اندازه اینجانب با اخباریون مناظره و مبارزه نکرده است . اینگونه سخنان بی محتوا و دروغین را بیان کردن ، جز عجز شما از بحث علمی چیز دیگری را نمی رساند .
- تهمت نیست واقعیت را بیان کردم ..........
- استفاده دروغ گفتن در مناظره با رقیب ,............ شیوه خوبی نیست که شماها در پیش گرفتید ..........
: من فقط یکبار گفته بودم که عایشه به نص صریح قران (نه با اسم ) ؛ ام المؤمنین
هستند ........ مثل اینکه شماها هم با قران لج وطرف هستید قران می فرماید : النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ اینجا قران می گوید که همسران پیامبر مادران مؤمنین هستند خوب مگر عایشه همسر پیامبر اکرم (ص) نبود ؟حالا این مادر بد بود یا خوب .............او را ازمادری که نمی اندازد..واحدی بعد از فوت رسول الله با وی نمی تواند ازدواج کند چرا با من طرف می شوید .........قران میگوید که عایشه ام الؤمونین است بروید با قران طرف شوید نکند العیاذ بالله خداوند متعال در این ایه اشتباه کرده است که عایشه را استثناء نکرده است .....چون عایشه بد است پس از جلکه مادران مؤمنین خارج شد
: درر قدیم به مادر برزگ می گفتند بی بی .............حالا منظور از بی بی یعنی مادر ......عایشه ویا بی بی مؤمنین است ............البته من نگفتم این سخن نگفتم
دیگران گفتند ؛ به من چه؟ 2 - ادعا کرده اید منظور اخباریون ( که به توهم شما اینجانب از آنان می باشم ) از بحث علمی فقط و فقط حدیث است ؛ صرف نظر از دروغ بودن این سخن ، آیا حاضرید همین بحث را بدون استناد به حدیث انجام بدهیم ، تا ببینید با چنین روشی شما زودتر از استناد به احادیث محکوم خواهید شد ؟ لطفا نظرتان را اعلام بفرمایید تا مطالب در مسیر مشخصی قرار بگیرند .
متاسفانه مجبورم دو باره سخنم را تکرار کنم : شماها بحث علمی را به حدیث وروایات وگاهی نقل قول فلان مجتهد یا فلان عالم دینی را بعنوان مدرک وسند در تایید صحبت هایتان استفاده می کنید وعملاً چندان کار
قران و اجماع وعقل واجتهاد ندارید ب :
شماها ادعا دارید تبری از دشمنان دین از((((((((((
ضروریات مذهب تشیع )))))))))))) است [COLOR=#7030a0]وما گفتیم تبری از دشمنان دین جزو فروع دین است وبرای اجرای عملی آن باید شرایط وضوابط زمانی ومکانی خاص را آن مراعات شود که توسط مراجع تقلید ؛مشخص می گردد در ضمن من از شما درباره شیوه تبری حضرت علی (ع) از دشمنان دین (توطئه گران سقیفه ) بعنوان الگوی واسوه شیعه , سوالی کردم ولی پاسخی نشنیدم چرا؟
[COLOR=#7030a0]ج : خدا تمام مرده ای شما را بیامرزد که برای اثبات ضرورت تبری علنی وبا اسم از دشمنان دین ؛ مؤقتاً از حدیث وروایات و(نقل ) استفاده نخواهید کرد .........بلکه از (عقل) وتدبیر استفاده خواهید کرد که در ذیل به آن خواهم پرداخت ....... 3 - ینده یه توهین های شما پاسخی نمی دهم . اما جهت اینکه هر چه سریعتر این بحث به نتیجه رسیده و عناد شما تبیین گردد ، از این سخن شما شروع می کنم و تقاضا
دارم ادامه بدهید :
مراجع تقلید وعلمای اعلام وطلاب فاضل حوزه ها وکارشناسان علم حدیث وعلم الرجال که اهل عدل وتقوا وفضیلت هستند
بابررسی [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
به ما که مقلدین هستیم چنین فرمودند
اظهارالبراءه من أعداء الدین .........(((بالاسم وبصوره علنیه ))) ...........غیر مجاز صرف نظر از مضحک بودن نگارش آنچه نگاشته اید ، مستدعیست - تنها به عنوان مثال - نظر آیت الله خوئی - که از بزرگترین مراجع معاصر بوده اند - را در تحریم آنچه مدعی حرمتش هستید برای ما ذکر کنید . توجه بفرمایید که اگر حتی یک نفر از مراجع خلاف ادعای شما را گفته باشد شما - که این ادعا را به تمام مراجع نسبت داده اید - دروغگو خواهید بود . ان شاءالله پس از عجر شما از ذکر فتاوا و نظرات " تمام مراجع تقلید " ، ما نظرات علما را در اینباره خواهیم آورد
سه - من نمی دانم با شما ها چگونه مناظره کنم ,
در قسمت (ج) بند یک - بنا بود با هم بدون ذکر نقل یا سخن بزرگان در باره نحوه اجرای تبری از دشمنان دین بحث کنیم ولی شما دوباره بر خلاف خواسته خودتان می خواهید ؛ نقل قول دیگران را به میان بکشید چر ا؟
...... چهار - هیچ مرجع تقلید نگفته است که تبری از دشمنان دین حرام است نه امام خمینی ونه ایه الله خوئی ونه دیگران ..........آخه من چند مرتبه این سخن را تکرار کنم
....................... پنج - فرضاً اگر مرجعی فرموده باشد که باید بااسم وعلناً به ابابکر وعمر وعثمان وعایشه و.و.) لعن وسب وهتاکی وبی حرمتی انجام داد زیرا این کار از ضروریات مذهب تشیع است ...................... خوب بنا به فرمایش خودتان که قبلاً افاضه فرمودید ..................... ومن هم همین سخن شما را تکرار میکنم {{{{{{{{{{{{{این نظر مرجع شما وشما نمی توانید نظر مرجعتان به دیگران تحمیل نماید}}}}}}}}}}}}}} در ضمن ایه الله خوئی مرجعی بسیار وارسته وبا درایت وبابینش ژرف ودور اندیش است وسخنی و فتوایی نمی دهد که منجر به ایجاد تفرقه وتشتت میان مسلمین شود که زمینه دخالت بیگانگان ونفوذ دشمنان دین در میان مسلمانان جهت ضربه زدن به دین می باشد[COLOR=#000000] او خیلی خیلی با شعور ومدبر است