تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان

پست توسط nastooh »

با سلام و تبریک میلاد با سعادت مولایمان مهدی (عج) . میخواهم از شما مطلعان و دوستان که تفاوت بین فطرت در انسان و غریزه در حیوان چیست ؟ هر انسانی فطرتا خدا جوست و بر اساس محیط و شرایط و درک و شعور و... این صفت کمرنگتر و پررنگتر میشه . آیا در حیوانات نیز این حس وجود داره و اگر نداره چطور میتوان رابطه حضرت سلیمان با حیوانات , یا لشگر ابابیل , یا زنبوری که به فرمان خدا به بینی نمرود میره و..... رو تشزیح کرد ؟
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

Re: تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان

پست توسط BIST »

بنظز من فطرت همان غریضه است. البته در مورد خداجویی فکر میکنم بیشتر از طریق والدین در زمان کودکی به بچه اموخته میشود.
New Member
New Member

Re: تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان

پست توسط مهداد »

به نام خدا آغازگر هستی

به نظر من جواب این سوال رو کسی میتونه بده که مطالعه رفتارشناسی داشته باشه یا تعلیم اسمانی داشته باشه . نظر من اینه که تفاوت در اختیار داشتن انسان و اختیار نداشتن حیواناته .

به نظر من این سیستم اینجوری کار میکنه که وقتی انسان گرسنه میشه چندین روش مختلف جلوش بازه . میتونه غذا بخوره . میتونه غذا نخوره و روزه داشته باشه . میتونه فقط غذا رو بو کنه میتونه غذا رو لمس کنه و نخوره . میتونه اعتصاب غذا بکنه و اینا چند تا کارها بود که انسان میتونه انجام بده اما خب شاید بعضیهاشون هم عاقلانه نباشه . اما یه حیوان به گرسنگیش فقط یه جور پاسخ میده . اونم اینه که غذا رو بخوره . و سیر بشه .
این یه مثال فیزیکی و قابل لمس بود . اما در مورد پرستیدن هم شاید درست باشه . پاسخ حیوان به پرستیدن فقط یه چیز . اما انسان میتونه پاسخهای مختلف بده چون اختیار داره . میتونه شیطان پرستنی کنه . میتونه بت پرستنی کنه . میتونه خدا پرستنی کنه . وای که چقر میتونه احمق هم باشه .

به امید صلح و آرامش

به فارسی برگردانده شد

مدیر ارشد
ارسال پست

بازگشت به “خدا شناسی”