تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان
با سلام و تبریک میلاد با سعادت مولایمان مهدی (عج) . میخواهم از شما مطلعان و دوستان که تفاوت بین فطرت در انسان و غریزه در حیوان چیست ؟ هر انسانی فطرتا خدا جوست و بر اساس محیط و شرایط و درک و شعور و... این صفت کمرنگتر و پررنگتر میشه . آیا در حیوانات نیز این حس وجود داره و اگر نداره چطور میتوان رابطه حضرت سلیمان با حیوانات , یا لشگر ابابیل , یا زنبوری که به فرمان خدا به بینی نمرود میره و..... رو تشزیح کرد ؟

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Re: تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان
بنظز من فطرت همان غریضه است. البته در مورد خداجویی فکر میکنم بیشتر از طریق والدین در زمان کودکی به بچه اموخته میشود.

-
Re: تفاوت میان فطرت در انسان با غریزه در حیوان
به نام خدا آغازگر هستی
به نظر من جواب این سوال رو کسی میتونه بده که مطالعه رفتارشناسی داشته باشه یا تعلیم اسمانی داشته باشه . نظر من اینه که تفاوت در اختیار داشتن انسان و اختیار نداشتن حیواناته .
به نظر من این سیستم اینجوری کار میکنه که وقتی انسان گرسنه میشه چندین روش مختلف جلوش بازه . میتونه غذا بخوره . میتونه غذا نخوره و روزه داشته باشه . میتونه فقط غذا رو بو کنه میتونه غذا رو لمس کنه و نخوره . میتونه اعتصاب غذا بکنه و اینا چند تا کارها بود که انسان میتونه انجام بده اما خب شاید بعضیهاشون هم عاقلانه نباشه . اما یه حیوان به گرسنگیش فقط یه جور پاسخ میده . اونم اینه که غذا رو بخوره . و سیر بشه .
این یه مثال فیزیکی و قابل لمس بود . اما در مورد پرستیدن هم شاید درست باشه . پاسخ حیوان به پرستیدن فقط یه چیز . اما انسان میتونه پاسخهای مختلف بده چون اختیار داره . میتونه شیطان پرستنی کنه . میتونه بت پرستنی کنه . میتونه خدا پرستنی کنه . وای که چقر میتونه احمق هم باشه .
به امید صلح و آرامش
به فارسی برگردانده شد
مدیر ارشد
به نظر من جواب این سوال رو کسی میتونه بده که مطالعه رفتارشناسی داشته باشه یا تعلیم اسمانی داشته باشه . نظر من اینه که تفاوت در اختیار داشتن انسان و اختیار نداشتن حیواناته .
به نظر من این سیستم اینجوری کار میکنه که وقتی انسان گرسنه میشه چندین روش مختلف جلوش بازه . میتونه غذا بخوره . میتونه غذا نخوره و روزه داشته باشه . میتونه فقط غذا رو بو کنه میتونه غذا رو لمس کنه و نخوره . میتونه اعتصاب غذا بکنه و اینا چند تا کارها بود که انسان میتونه انجام بده اما خب شاید بعضیهاشون هم عاقلانه نباشه . اما یه حیوان به گرسنگیش فقط یه جور پاسخ میده . اونم اینه که غذا رو بخوره . و سیر بشه .
این یه مثال فیزیکی و قابل لمس بود . اما در مورد پرستیدن هم شاید درست باشه . پاسخ حیوان به پرستیدن فقط یه چیز . اما انسان میتونه پاسخهای مختلف بده چون اختیار داره . میتونه شیطان پرستنی کنه . میتونه بت پرستنی کنه . میتونه خدا پرستنی کنه . وای که چقر میتونه احمق هم باشه .
به امید صلح و آرامش
به فارسی برگردانده شد
مدیر ارشد