یک دنیا سوال در مورد اسلام

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
محل اقامت: تهران - تجریش
سپاس‌های ارسالی: 51 بار
سپاس‌های دریافتی: 94 بار
تماس:

Re: یک دنیا سوال در مورد اسلام

پست توسط seraj33 »

ensasn نوشته شده:
خوب ممنون اما من انسانهای ظالم..که انسانیتی هم ندارند یا انسانهای بیخیالو اینها منظورم نیست..من دیدم کسی رو بخواد درست بره..راه خدارو..اما اسلام رو قبول نداشته باهش.در تاریخم کم نبودند یقینا این انسانها.یا دینی رو.اینجا واسم سواله..

""راستی در مورد با خدا بودن مسیحی ها هم!!!'''--خوب این یعنی چی؟منظورتون رو نمیفم.
من مسیحی ای دیدم که از خیلی از شیعه ها یا مسلمونها رفتارهای خداپسندانه داره.و در هیمن سرزمینم شیعه هایی دیدم .و رفتارهایی ازشون دیدم که یادآوریش حالم رو خراب میکنه..من منظورم اون دسته از دیندارها بود.که خدا رو دوست دارند .با خدا هستند.کاری به مسلمون و مسیحی و هر کی که اسم این دین رو داره به یدک میکشه اما بی خداست ندارم..

در مورد با خدا بودن مسیحی ها ، منظور من اکثریت و غالب مسیحی ها بود ، اتفاقا می خواستم در ادامه اش هم بگم "امروز که من شیعه رو هم همچین با خدا نمی بینم" ، که باز منظورم غالب شیعه هان.
اما در مورد اون دسته از آدم های با خدایی که واقعا در پی این ان که راه درست رو پیدا کنن و انجام بدن ، اولا عده ی زیادی از همین افراد مسلمون شده اند ، دوما ما در اصطلاحات دینیمون یه اصطلاحی داریم به نام مستضعف ، که به کسی می گیم که حقیقت بهش نرسیده باشه ، و اصلا امکان اینکه حقیقت رو بیابه براش وجود نداشته باشه ، مثلا کسی که از بچگی براش تو گوشش خوندن که اسلام خطرناکه و با کسی هم تو عمرش روبرو نشده باشه که خلاف این حرف و بزنه ممکنه جزو این دسته باشه. ، خلاضه اینکه ممکنه خیلی از با خدا های مسیحی واقعا مستضعف باشن ، که در اون صورت خدا هم عذابشون نمی کنه.

ensasn نوشته شده:موافقم وارد حاشیه نشیم.اما خوب یه چیزی گفته میشه.بعد اسنان دوست داره دیدشو بگه..
رنگ سیاه و سپید متفاوتند .برتری ذاتی ندارند..و اینکه چرا تو شادی قرمز استفاده میشه..دلیل این نیست که برتره..واسه رنگ..مراسم ها و احساس انسانها مهم نیست.مهم اینه که وجود داشته بشه.شاید هم استفاده بشه....اما واسه انسان مهمه باهاش برخوردی نشه.محدود نشه .به نظرم شیعه تا حدی حق زن رو به نام قرآن از ون میگیره..من نگفتم چرا تفاوتها هست..من میگم هست بین زنو مرد.مسلما هست.اما برخورد هم باید متفاوت باشه.مسلما..اما نه چیزی که قرآن گفته..همه جای دنیا زن توانش کمتر از مرده..مسلما کار سنکین خاصی نمیتونه انجام بده..بدیهی ست..اما دلیل نمیشه زن محدود بشه.یعنی به نظرم زن طوری آفریده نشده که نیاز باشه باهاش رفتارهایی بشه که قرآن میگه..
بازم میزارم صحبتام واسه یعد.که وارد حاشیه هم نشیم..ممنون در هر صورت

در این مورد هم ، حرف من این نبود که این مسئله با عقل و احساس انسان درستیش ثابت میشه و برای اون مثال بیارم ، من فقط خواستم با آوردن مثالی بگم که این چیزی که شما میگین تناقض نیست.
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

ensasn نوشته شده:خوب دوست محترمم من این داستان رو میتونم بگم قبول دارم..اینکه کسی ادعاییکرده و برای اثباتش معجزاتی داشته
.
.
پس فعلا فرض بر این بگذارین که یه معجزه باعث شده من فکر کنم کسی از طرف خدا آمده .
.
.
در هر صورت در مورد ایشون بگین یا حرفاشون نمیدونم..شما بهتر میدونین الان از کجا شروع کنیم دوباره بهتره..پس پیشنهاد بدین از کجا/؟؟

خب در این صورت پس شما در حقیقت اسلام رو پذیرفتین! ، اول از همه پیشنهاد میکنم با گفتم "اَشهَد أن لا اِله اِلّا الله و اشهد أنَّ محمداً رسول الله" اسلام آوردن خودتون و اعلام کنین.
و اما در مورد ادامه بحث :
seraj33 نوشته شده:3.عقل می گوید که پیامبری که خدا می فرستد باید در آوردن وحی معصوم باشد. که یعنی در صورت اثبات نبوت او عصمت او نیز اثبات می شود.

ensasn نوشته شده:سلام
اون سه نکته اول رو قبول دارم

!!!!
فکر میکنم با همین 2 تا و توضیحات دوست عزیزمون گل پسر از طرف خدا آمدن قرآن رو هم بپذیرید ، مگر اینکه چیزی خلاف عقل در آن باشد.
؟!
جواب اینو اگه لطف کنین من ادامه بدم.
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

و البته یه سوال دیگه:
شما معاد و جهان پس از مرگ و جزای خیر و شر رو قبول دارین؟
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط meysam490 »

سلام من هم اومدم !
اهمیت دین در اینه که انسان خطا پذیره و تو خیلی از مسائل دچار خطا می شه اگه دین نباشه انسان تو خدا شناسی و شناخت راه سعادت دچار مشکل می شه مثلا بعضی ها ممکنه اعتقاد به چند خدا پیدا کنن و برای خوبی ها یه خدا و برای بدی ها یه خدای دیگه ای فرض کنن . بعضی ها بت ها رو خدا بشناسن و . . . اگه دین (به عنوان برنامه کامل و منظم) نباشه انسان از خدا دور میشه و . . .
این که می گید دین اسلام زن ها رو محدود کرده اصلا این طور نیست . این قوانین برای یه جامعه متدین لازمه و به اصل آفرینش زن ها و مرد ها مربوط میشه. مثلا قاضی نشدن زن ها با توجه به احساسات زن ها کاملا عقلانیه و حجاب هم با توجه به رابطه زن ها و مردها برای رسیدن به یه جامعه سالم واقعا لازمه . این قوانین رو نمی شه محدودیت تلقی کرد . قوانینی که تو هر کشوری هست هم محدودیته ولی از لحاظ عقلانی لازمه.
ensasn نوشته شده:
من این داستان رو میتونم بگم قبول دارم..اینکه کسی ادعاییکرده و برای اثباتش معجزاتی داشته..قرآن رو کاملا نه..هنوز شبهه هاییدارم..

اگه حضرت محمد(ص) رو به عنوان پیامبر قبول دارید پس حرف هاش رو هم قبول دارید که خودش رو به عنوان آخرین پیامبر مطرح کرده . حالا خدا برای هدایت تمام بشر تو طول تمام دوران بعد پیامبر باید آخرین وکامل شده دین یعنی اسلام و قرآن رو از تحریف محفوظ کنه . پس قرآن از تحریف به دور می مونه.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار
تماس:

پست توسط Seyyed Ali »

ensasn نوشته شده:

سلام
دوست گرامی من تا تقریبا نیمی از حرفاتون رو به دید خودم قبول دارم.خدا و اونچه که شما بهش میگین معاد رو قبول دارم.از نظر عقلی کاملا واضحه ...اما میرسم به جایی که مشا میگی خدا واسه ما پیامبری میفرسته یا کتابی و اگه اینکارو نکنه روز قیامت نمیشه از ما جواب بخواد.من با این صحبت و طرز فکر بعضی انسانها کاملا مخالفم.خدا در وجود ما عقل گذاشته و قلب..خیلی از مسایلی که دینهای موجود میکگن.مثله راستگویی.تهمت نزدن..کمک به بقیه و ...خیلیها..همش با عقل و قلب به اسنان ثابت میشه و کسایی دنبال این اصلها نیستند که میخوان خودشونو گول بزنن یا توجهی نمیکنند...واسه همین قبول ندارم نیاز به پیامبر باشه یا کتابی...اما بحث میره سر جایی که به گفته دوست محترمم seraj33 یه کسی میاد و ادعای پیامبری میکنه..خوب مممکنه باشه..ممکنه نباشه..من خودم بدون اینکه به دینی یا پیامبری اعتقاد داشته باشم.زندگی کردم.همیشه سعی کردم کسی رو ناظر اعمالم بدونم.وقتی قلبم بهم دستوری میده.به عقلم رجوع کنم.از خدا کمک بخوام و کار درست رو انتخاب کنم...و ...هیپچ وقت هم نیاز به کتابی نداشتم..اما رسید به جایی که مردم دینداری دیدم..هر دینی..فکر کردم شاید دینی هست.شاید خدا یه حرفای خاصی هم با بنده هاش داشته...اصل کل دینها یکیه به نظرم...به جز احکامشون..خوب من اول باید میدیدم چرا دینی باشه...دوست محترمم یه حرف شاید ساده زدن اما من اون رو بارها تکرار کردم و واسم دلیل شد بیشتر دنبال دینها باشم.و فعلا اسلام..گفتن..همین خدا که قبول دارم اگه حرفی بزنه باید گوش کنیم؟منم دیدم به نظرم آره..بعد کقتن کسی ادعا پیامبری کنه.که حرفی از جانب خدا داره.باید ببینیم راست میگه یا نه؟؟...منم قبول درام اینو..پس واسه هیمنه جدای از خیلی بحثها.میخوام بدونم محمد که این ادعا رو داشته .درست بوده یا نه..این که همیهش نیاز به راهنماستو قبول دارم.اما ما این راهنمارو داریم...حتی بدون کتاب..اما میرسیم واسه مسایل جزیی که هر عقلی یه چیزی میگه.
از اینجا به بعد آره..شاید خدا..شابد...خواسته حرفی بزته..دستوری بده..منم دارم همینو بررسی میکنم..
وساه توضیحاتتون.ممنون تصویر

باسمه تعالی

سلام، دوست عزیز عقل خود می‌فهمد که خیلی از مسائل را نمی‌فهمد. اگر عقل جاهل نباشد و حقایق را درست بنگرد خود عقل تأیید می‌کند مسائلی هست که از عهده عقل خارج است. دوست عزیز جناب آقای ensasn به این جمله خوب توجه کنید:

عقل می‌گوید من چراغم نه راه، عقل می‌گوید راه دین است و من چراغ راه.

چراغ که به تنهایی موضوعیت ندارد در مثال و تشبیه معقول به محسوس اگر به شما نور افکن بدهند ولی در بین دره‌های عمیق باشید که هر طرف نور افکن را می‌چرخانید جزء دیواره‌های بسیار بلند کوه چیز دیگر نیست یعنی راه نیست خوب این نور افکن هر چند هم که قوی باشد به درد نمی‌خورد نور افکن وقتی مثمر ثمر است که راهی برای پیمودن باشد وقتی راهی بود چراغی هم لازم است درنتیجه وقتی دینی بود عقلی هم مکمل اوست و عقل و دین همیشه در طول یکدیگر بودند نه در عرض و مقابل هم امیدوارم منظور بنده را متوجه شده باشید.

ensasn نوشته شده:

در مورد اینکه من بیارم همچچین آیه ای رو..حرفتون درست نیست.من کسی هستم که به عربی آشنا نیستم.قرآن رو یکبار کامل نخوندم.و خیلی چیزهای دیکه..من منظورم انسان آگاهی هست..یعنی دانشمندان مسیحی که در مورد قرآن هم تحقیق زیادی داشتند..که عربی هم میدونند.واقعا تلاشی نکردند؟یانتونستند/؟؟
در مورد بی احترامی به قرآن من واقعا متاسفم.انسان کافیه اسنان باشه تا بدونه نباید به اعتقاد کسی توهین کرد.هر چند قبول نداشته باشیم.اما باز دلیل نمیشه که قرآن از طرف خدا باشه..
راستش در این مورد خیلی حرفها دارم اما وارد حاشیه میشم.این توضیحو دادم که بگم مخالف بی احترامی به هر کتابی هستم که حتی یک نفر در دنیا اون رو قبول داره..
ممنونم

تحدی قرآن در آوردن یک آیه مثل آن جهانی و عمومی است و مختص یک قوم و قبیله و ملیتی که دارای یک زبان و فرهنگ باشند مثل اعراب نیست گرچه اعراب مشرک هم که ادیبان قاهری در سرودن اشعار عربی بودند در مقابل تحدی قرآن عکس العمل نشان دادند ماه ها در جایی جمع شدند متخصصین عرب در ادبیات و شعر تا با قرآن به خیال خودشان تحدی کنند بعد از ماه ها حاصل تحدی این شد:

الفیل و مالفیل و ما ادراک مالفیل ....

گذشته از چرندیات و اراجیفی که بافتند به دلیل بی معنی بودن همین اندازه هم از قرآن تقلید کردند و وزن چرندیاتشان را سوره القارعة قرار دادند. لذا قرآن برای کشف حقیقت و تحدی خود که دلیل بر اعجازش است می‌گوید شما هیچ ایرادی ندارد اگر این نقل تاریخی را قبول ندارید خودتان بروید عربی را تا حد اعلی بیاموزید بعد باز هم با قرآن تحدی کنید تا در عمل ایمان بیاورید که از آوردن یک آیه مثل آن عاجزید در نتیجه ارزش این را دارد تا به حقانیت آن در صورتی که دنبال حقیقت باشید نه صم و بکم و عمی آگاه بشوید و بدانید که نشانه شناخت پیامبر از ساحر و عالم به علوم غریبه معجزه است و معجزه بر خلاف سحر منحصر به فرد در تمام اعصار تاریخ است معجزه حسی فقط مختص به بینندگان حاضر است ولی معجزه عقلی مثل تحدی قرآن برای همه انسانها در همه زمانهاست لذا پیامبر اسلام معجزه‌اش قرآن است و حقانیت قرآن هم در معارف عمیق و بی نهایت آن است که بنی بشر از آوردن یک آیه مثل آن عاجز است اگر تحریف شده بود یا اگر کلام خدا نبود و بر حرم امن قلب پیامبر که معصوم است نازل نشده بود توسط جبریل آنوقت مشرکین و کفار حتما تا به حال از عهده تحدی با قرآن برمی‌آمدند و حتما این پیروزیشان را در بوق و کرناها می‌کردند ولی چون عاجزند قرآن سوزی می‌کنند تا عملا ثابت کنند عجز خودشان را. اما کتب آسمانی دیگر در کلیات با قرآن یکی هستند همانطور که اشاره کردید کلیات یعنی اصول دین ولی در جزئیات و احکام متفاوتند و علاوه بر اینها قرآن بر تمام کتب سابق هیمنه دارد چون کاملترین است البته اگر هم کتب دیگر تحریف نشده بودند باز هم قرآن بر آنها هیمنه داشت.

ما شیعیان و مسلمانان حاضریم در مورد یک یک آیات قرآن بحث کنیم ولی کشیشها از صحبت کردن در مورد خیلی از آیات کتب آسمانیشان معذورند مثل مسائلی که در آن کتب تحریف شده عنوان شده که خدا با یعقوب (ع) کشتی گرفت یا لوط (ع) معاذالله با دختران خود عمل خیر اخلاقی لواط را انجام داد و مستندات بسیار دیگر.

قسم به جان خودم آن کس که فهم مطالب تمهید القواعد و شرح قیصری بر فصوص الحکم و فتوحات مکیه (اثر محی الدین ابن عربی) و مصباح الانس و اشارات و تنبیهات و شفاء (اثر ابن سینا) و اسفار (اثر ملاصدرا) روزی​اش نشده فهم تفسیر انفسی آیات قرانی و جوامع روایی روزی​اش نشده است.

فرازی از فرمایشات استاد علامه حسن زادهٔ آملی
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط ensasn »

دوستان مهربانم سلام..ممنونم
این چند صفحه از انجمن رو پرینت میگیرم و چندین بار میخونم.از یه منابع دیگه ای هم تحقیقمو انجام میدم.که سعی میکنم بعد از اینکه اونها هم به نتیجه برسه.بیام اینجا و ادامه بحث را انجام بدیم.چند روزی نیسم ببخشید/فعلا اومدم اعلام کنم که مطمئن باشید تموم حرفای شما رو کامل میخونم و بعد نظرمو میگم و اینکه این محمد شما که پیامبر دینتون هستن از کجا میشه در موردشون کامل دونست؟من یه سری چیز هست میخونم خیلی خوبه اما بیشتر میخوام
اینروزا من خیلی مدیون شما هستم.یک دنیا از همه ممنون
:razz: :razz: :razz:
Member
Member
تماس:

پست توسط seraj33 »

هنوز هم منتظر پاسختون هستم...
البته بدونید که هنو زمقدار زیادی از بحث ها باقی مونده...
یا علی
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

سلام
من رو باید ببخشید واسه تاخیرم
هم کسالتی بود و هم دنبال یه سری مطالب بودم
خوب از اینکه به فکرین ممنونم
نظر من اینه که هر چند سال پیش (که مهم هم نیس)یک انسانی ادعای پیامبری داشته و به من اثبات شده (با توجه به گذشته و آینده این ادعا)که این انسان از طرف خدا انتخاب دشه تا حرف خدا رو به مردمش یا همون بنده های خدا بگه اون زمان
و معجزه ی دیگه ای داشته ،قرآن.میتونم بگم کامل تحقیقم تموم نشده.اما فعلا به نکته ای برنخوردم که وجود قرآن رو لغو کنه.یعنی قبول دارم قرآنی.کتابی،وحی ای به صورت کلمات یا..برای انسان ها از جانب خدا بوده/
به معاد اعتقاد یقیینی دارم.نه فقط معادی که تو ذهن اکثر این مردمه.من اعتقاد دارم هر عملی عکس العملی داره.یقین درام اگه کسی تو این دنیا یه طلم کوچک هم کرد بی پاسخ نمیمونه و به همین ترتیب اعتقاد دارم پاداش و جزای بیشتر اعمال ما روحیه و..که احساس میکنم الان نیاز نیست بگم.فقط همین که به معاد اعتقاد دارم.
خوب الان از کجا شرو ع کنیم؟سوالای من؟یا اصول دین شما؟میخوام سازمان یافته بدونم.نه بی نظم.واسه همین شما پیشنهاد بدین بریم سر چه موضوعاتی؟
خیلی حرف هست اما میذارم وقتی به موضوعش برسیم
باز هم ممنونم دوستان من :razz:
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

Seyyed Ali نوشته شده:عقل می‌گوید من چراغم نه راه، عقل می‌گوید راه دین است و من چراغ راه.

چراغکه به تنهایی موضوعیت ندارد در مثال و تشبیه معقول به محسوس اگر به شمانور افکن بدهند ولی در بین دره‌های عمیق باشید که هر طرف نور افکن رامی‌چرخانید جزء دیواره‌های بسیار بلند کوه چیز دیگر نیست یعنی راه نیستخوب این نور افکن هر چند هم که قوی باشد به درد نمی‌خورد نور افکن وقتیمثمر ثمر است که راهی برای پیمودن باشد وقتی راهی بود چراغی هم لازم استدرنتیجه وقتی دینی بود عقلی هم مکمل اوست و عقل و دین همیشه در طول یکدیگربودند نه در عرض و مقابل هم امیدوارم منظور بنده را متوجه شده باشید.

عزیز من فکرر میکنم شما منظورمن رو درست نفهمیدید یا بنده بد گفتم
من ایمان دارم عقل انسان چه با آموزش چه بی آموزش همه چیز رو میفهمه.نه نبوغ و این بحثها/
خوب دین هم یک نوع آموزشه از دید بیشتر ادمها.این درسته
اما بعضی ها که یک سری جزییات رو در دین میگن و بی دلیل درست باید قبول بشه و یه جاهایی امر میشه که ما نمیتونیم بفهمیم رو قبول ندارم.این نظر من یعنی ما قابلیت فهم درایم.نه اینکه همه چیزو از اول میدونیم درست
فکر کنم در بحثها منظورم رو بتونم درست بگم.ممنون درهرصورت تصویر
Junior Member
Junior Member

پست توسط ensasn »

meysam490 نوشته شده:سلام من هم اومدم !
اهمیت دین در اینه که انسان خطا پذیره و تو خیلی از مسائل دچار خطا می شه اگه دین نباشه انسان تو خدا شناسی و شناخت راه سعادت دچار مشکل می شه مثلا بعضی ها ممکنه اعتقاد به چند خدا پیدا کنن و برای خوبی ها یه خدا و برای بدی ها یه خدای دیگه ای فرض کنن . بعضی ها بت ها رو خدا بشناسن و . . . اگه دین (به عنوان برنامه کامل و منظم) نباشه انسان از خدا دور میشه و . . .

سلام..تا حدی منظورتونو میفهمم.اما واسه کسی مثل من که نه بت پرسته نه پند خدا داره.چی؟من خدامو واقعا حس میکنم و نزدیک دارمش.
meysam490 نوشته شده:این که می گید دین اسلام زن ها رو محدود کرده اصلا این طور نیست . این قوانین برای یه جامعه متدین لازمه و به اصل آفرینش زن ها و مرد ها مربوط میشه. مثلا قاضی نشدن زن ها با توجه به احساسات زن ها کاملا عقلانیه و حجاب هم با توجه به رابطه زن ها و مردها برای رسیدن به یه جامعه سالم واقعا لازمه . این قوانین رو نمی شه محدودیت تلقی کرد . قوانینی که تو هر کشوری هست هم محدودیته ولی از لحاظ عقلانی لازمه.

قاضی نشدن رو قبول دارم.اما نمیتونم بگم دینتون محدوده چون تازگی ها فهمیدم خیلی قوانین ایران هم اسلامی نیست یا بهتر بگم خیلی هم اسلام واقعی شناخته نشده.اما فکر میکنم واقع بین باشیم بد نیست.ما جامعه سالمی نداریم.نه اینکه دین درست رعایت نشده.با اینکه این حرف قبوله.اما نمیتونین بگین اروپا.یا لااقل بعضی کشورهاش موفق نشدند و ما شدیم.من در این زمینه خیلی خیلی حرف دارم.اما میذارم واسه بعد که به بحث حجاب یا..رسیدیم.مرسی
meysam490 نوشته شده:اگه حضرت محمد(ص) رو به عنوان پیامبر قبول دارید پس حرف هاش رو هم قبول دارید که خودش رو به عنوان آخرین پیامبر مطرح کرده . حالا خدا برای هدایت تمام بشر تو طول تمام دوران بعد پیامبر باید آخرین وکامل شده دین یعنی اسلام و قرآن رو از تحریف محفوظ کنه . پس قرآن از تحریف به دور می مونه.

خوب مشکل من اگه جوابیه آخرم رو بخونین.قرآنه محمد نیست.این دلیل نمیشه به نظرم که تحریف نشده باشه.من توی همین تحریف مشکل دارم.بازم اینومیزارم واسه وقتی به بحث تحریف رسیدم.ممنون باز تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”