ensasn نوشته شده:
خوب ممنون اما من انسانهای ظالم..که انسانیتی هم ندارند یا انسانهای بیخیالو اینها منظورم نیست..من دیدم کسی رو بخواد درست بره..راه خدارو..اما اسلام رو قبول نداشته باهش.در تاریخم کم نبودند یقینا این انسانها.یا دینی رو.اینجا واسم سواله..
""راستی در مورد با خدا بودن مسیحی ها هم!!!'''--خوب این یعنی چی؟منظورتون رو نمیفم.
من مسیحی ای دیدم که از خیلی از شیعه ها یا مسلمونها رفتارهای خداپسندانه داره.و در هیمن سرزمینم شیعه هایی دیدم .و رفتارهایی ازشون دیدم که یادآوریش حالم رو خراب میکنه..من منظورم اون دسته از دیندارها بود.که خدا رو دوست دارند .با خدا هستند.کاری به مسلمون و مسیحی و هر کی که اسم این دین رو داره به یدک میکشه اما بی خداست ندارم..
در مورد با خدا بودن مسیحی ها ، منظور من اکثریت و غالب مسیحی ها بود ، اتفاقا می خواستم در ادامه اش هم بگم "امروز که من شیعه رو هم همچین با خدا نمی بینم" ، که باز منظورم غالب شیعه هان.
اما در مورد اون دسته از آدم های با خدایی که واقعا در پی این ان که راه درست رو پیدا کنن و انجام بدن ، اولا عده ی زیادی از همین افراد مسلمون شده اند ، دوما ما در اصطلاحات دینیمون یه اصطلاحی داریم به نام مستضعف ، که به کسی می گیم که حقیقت بهش نرسیده باشه ، و اصلا امکان اینکه حقیقت رو بیابه براش وجود نداشته باشه ، مثلا کسی که از بچگی براش تو گوشش خوندن که اسلام خطرناکه و با کسی هم تو عمرش روبرو نشده باشه که خلاف این حرف و بزنه ممکنه جزو این دسته باشه. ، خلاضه اینکه ممکنه خیلی از با خدا های مسیحی واقعا مستضعف باشن ، که در اون صورت خدا هم عذابشون نمی کنه.
ensasn نوشته شده:موافقم وارد حاشیه نشیم.اما خوب یه چیزی گفته میشه.بعد اسنان دوست داره دیدشو بگه..
رنگ سیاه و سپید متفاوتند .برتری ذاتی ندارند..و اینکه چرا تو شادی قرمز استفاده میشه..دلیل این نیست که برتره..واسه رنگ..مراسم ها و احساس انسانها مهم نیست.مهم اینه که وجود داشته بشه.شاید هم استفاده بشه....اما واسه انسان مهمه باهاش برخوردی نشه.محدود نشه .به نظرم شیعه تا حدی حق زن رو به نام قرآن از ون میگیره..من نگفتم چرا تفاوتها هست..من میگم هست بین زنو مرد.مسلما هست.اما برخورد هم باید متفاوت باشه.مسلما..اما نه چیزی که قرآن گفته..همه جای دنیا زن توانش کمتر از مرده..مسلما کار سنکین خاصی نمیتونه انجام بده..بدیهی ست..اما دلیل نمیشه زن محدود بشه.یعنی به نظرم زن طوری آفریده نشده که نیاز باشه باهاش رفتارهایی بشه که قرآن میگه..
بازم میزارم صحبتام واسه یعد.که وارد حاشیه هم نشیم..ممنون در هر صورت
در این مورد هم ، حرف من این نبود که این مسئله با عقل و احساس انسان درستیش ثابت میشه و برای اون مثال بیارم ، من فقط خواستم با آوردن مثالی بگم که این چیزی که شما میگین تناقض نیست.