دیر کرده ای ...

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

دیر کرده ای ...

پست توسط مائده آسمانی »

[FONT=B Homa]بسم الله الرحمن الرحیم  

[FONT=B Homa]هر جمعه به جاده آبی نگاه می کنم و در انتظار قاصدکی می نشینم که قرار است خبر گامهای تو را برای من بیاورد، گامهای استوار و دستهای سبزت را. اگر بیایی، چشمهایم را سنگفرش راهت خواهم کرد.  
[FONT=B Homa]     
تصویرتصویرتصویر   کرده ای تصویرتصویرتصویر 

[FONT=B Tabassom]شاید برای آمدنت دیر کرده‌ای 
[FONT=B Tabassom]وقتی نگاه آینه را پیر کرده‌ای  

[FONT=B Tabassom]دیری است آسمان مرا شب گرفته است   [FONT=B Tabassom]خورشید من برای چه تأخیر کرده‌ای؟  

[FONT=B Tabassom]این بارش بهاری من هم خلاصه شد   [FONT=B Tabassom]در آن دو قطره اشک که تبخیر کرده‌ای  

[FONT=B Tabassom]قلب مرا شکستی و یادم نبود که   [FONT=B Tabassom]با تکه‌هاش عاطفه تکثیر کرده‌ای  

[FONT=B Tabassom] [FONT=B Tabassom]ا آتشی که داغ غم تو به دل    [FONT=B Tabassom]من را در عشق منشأ تأثیر کرده‌ای  

[FONT=B Tabassom]وقتی که این همه ز غمت شکوه می‌کنم   [FONT=B Tabassom]شاید برای آمدنت دیر کرده‌ای  

[FONT=B Tabassom]  [COLOR=#a0a0a0][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]  [FONT=B Kamran] تصویر           [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]اللّهم عجّل لولیّک الفرج    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]    [FONT=B Kamran]       [FONT=B Kamran]   
تصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

Re: دیر کرده ای ...

پست توسط [EHSAN] »

نشسته ام به راه تو
براي يك نگاه تو
به پيش چشم خسته ام
چرا گذر نميكني؟