ღღ پاداش تعليم مسائل مذهبى ღღ

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

ღღ پاداش تعليم مسائل مذهبى ღღ

پست توسط Labbaik »

تصویر 

تصویر پاداش تعليم مسائل مذهبىتصویر 

زني خدمت حضرت صديقه اطهر ، فاطمه زهرا سلام الله عليها شرفياب شد و عرض كرد مادر پيري دارم كه راجع به نمازش چند سوال داشت ، مرا خدمت شما فرستاده تا بپرسم حضرت فاطمه س جواب سئوال او را داد ، مسئله دوم را پرسيد ، باز جواب داد ، ايضا پرسيد تا بالاخره ده مسئله عنوان كرد و جواب شنيد آن زن از كثرت و زيادي سئوال شرمنده شد عرض كرد ديگر شما را بزحمت نمي اندازم و بيشتر تصديع نميدهم

حضرت فاطمه س فرمود هر چه ميخواهي بپرس ، اگر بكسي صدهزار دينار طلا بدهند كه بار سنگيني را ببالاي بامي ببرد با اين مزد زياد خيال ميكني بر او دشوار ميايد ؟ عرض كرد نه ، فرمود:

مسئله ايكه من جواب بدهم بيشتر از فاصله بين زمين و عرش كه پر از لولو باشد پاداشم ميدهند ،
پس من از كسيكه بار سنگيني ميبرد شايسته ترم كه ناراحت شوم و دشوار بر من نيايد  

از پدرم پيغمبر اكرم ص شنيدم ميفرمود علماء شيعه ما روز قيامت كه محشور ميشوند هر يك از آنها را از خلعت هاي كرامت خدا باندازه علم و جديتش در راه ارشاد بندگان جايزه ميدهند بطوريكه به يكي از ايشان يك ميليون حله نور داده  

ثم ينادي منادي ربنا عزوجل ايها الكافلون لايتام آل محمد ص الناعشون لهم عند انقطاعهم عن آبائهم الذين هم ائمتهم هولاء تلامذ تكم الذين كفلتوهم و تعشتموهم ، فاخلعوا عليهم خلع العلوم في الدنيا فيخلعون عل كل واحد من اولئك الايتام علي قدر ما اخذ و اعنهم من العلوم حتي ان فيهم يعني في الايتام لمن يخلع عليه ماه الف خلعه .

منادي ازطرف پروردگار ندا ميكند اي كسانيكه كفالت و سرپرستي يتيمان آل محمد را ميكرديد و هنگاميكه آنها دست رسي به پدرهاي خود يعني ائمه نداشتند ، نگهداري ميكرديد ، اينك شاگردان شما ، همان يتيمهائيكه عهده دار كفالت آنها بوديد در حضور شمايند ، از خلعت هاي علوم دنيا بانها بدهيد بهر يك از شاگردان باندازه ايكه علم آموخته خلعت ميدهند بطوريكه بعضي از آنها را تا صدهزار خلعت ميرسد .  

بهمين طريق آن شاگردان نيز بشاگردانيكه باز از آنها آموخته اند خلقت ميدهند .
آنگاه خداوند خطاب ميكند و امير ميفرمايد علمائيكه كفالت ايتام را ميكردند ، هر مقدار از خلعت هاي خود را كه بشاگردان خويش داده اند برابرش بانها برگردانند ، وقتي مقداريكه بشاگردان داده اند تامين شد آنگاه همانقدر كه پيش از دادن بشاگردان داشتند خلعتها را دو برابر مينمايند ، همينطور آن شاگردانيكه بشاگردان خود خلعت داده اند نصيب و بهره آنها را نيز دو چندان ميكنند تا دو برابر از مقداريكه قبل از دادن بشاگردان داشتند دارا باشند

در اين هنگام حضرت فاطمه س به آن زن فرمود:

باش يك تار از اين خلعتهاي نوري هزار هزار برابر بهتر است از آنچه خورشيد بر او تابيده زمين قابل مقايسه نيستند ، چگونه ميشود بين اين دو فضيلت قائل شد ، با اينكه لذائذ و بهره هاي دنيا تمام مخلوط به آلام و ناراحتي ها است .  

/ پند تاريخ جلد 5 صفحه 53 نقل از جزء 2 بحار صفحه 3
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

Re: ღღپاداش تعليم مسائل مذهبىღღ

پست توسط محمد علي »

تصویربسم الله الرحمن الرحیم تصویر

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) : " تعلموا العلم فان تعلمه حسنة و مدارسته تسبیح و البحث عنه جهاد ... "

« علم بیاموزید ؛ زیرا آموختن علم حسنه و نیکی است ، و مذاکره کردن و درس گفتن آن تسبیح است  

کاوش و تحقیق در آن جهاد است . »

تحف العقول ص28 

یعنی هرچه کوشش فراگیران در امر آموزش و یادگیری بیشتر شود ، ارزش آن نیز افزایش می یابد .

چنان که حسنه (کار نیک) خوب است ، اما تسبیح خدا از آن بهتر ، و جهاد در راه خدا از آن دو نیز بهتر می باشد .  
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “حديث”