رسول گرامی خدا صلّیالله علیه وآله از خداوند عزّ و جل نقل میکند که میفرماید:
اذا اردت ان اجمع للمسلم خیر الدّنیا و خیر الاخرة جعلت له قلباً خاشعاً و لساناً ذاکراً و جسداً علی البلاء صابراً و زوجة مومنة تسرّه اذا نظر الیها و تحفظه اذا غاب عنها فی نفسها و ماله.
وقتی بخواهم خیر دنیا و آخرت را برای مرد مسلمانی گرد آورم [چهار چیز به او میدهم]: 1- دلی متواضع و با پروا. 2- زبانی که ذکر گوید. 3- بدنی که بر بلا صبر و استقامت کند. 4- زن با ایمانی که چون به او نگاه کند خوشحال و شاد شود و در نبودن شوهر، عفیف و در اموال او امین باشد.
اِشتَدَّ غَضَبُ اللّه عز و جل عَلَى امرأةٍ ذاتِ بَعلٍ مَلَأتْ عَينَها مِن غَيرِ زَوجِها أو غَيرِ ذِي مَحرَمٍ مِنها ، فإنّها إن فَعَلَتْ ذلكَ أحبَطَ اللّهُ كُلَّ عَمَلٍ عَمِلَتهُ ، فإن أوطَأتْ فِراشَهُ غَيرَهُ كانَ حَقّا عَلَىاللّه أن يُحرِقَها بِالنارِ بعدَ أنيُعَذِّبَها في قَبرِها .
زن شوهر دارى كه چشمش را از مردى جز شوهر خود ، يا نامحرمى پُر كند ، خشم خداوند عز و جل بر او فزونى گيرد ؛ كه اگر چنين كند ، خداوند همه اعمال او را باطل گرداند و چنانچه به شوهر خود خيانت ورزد ، بر خداست كه اورا بعد از عذاب در قبر ، به آتش دوزخ بسوزاند .
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
امام باقر عليهالسّلام فرمود: زني به خدمت رسول خدا صلّيالله عليه وآله شرفياب شد و عرض کرد
حقّ شوهر بر زن چيست؟ حضرت فرمود:
تطيعه و لا تعصيه، و لا تصدّق من بيتها شيئاً الّا باذنه، و لا تصوم تطوّعاً الّا باذنه،
و لا تمنعه نفسها و ان کانت علي ظهر قفت، و لا تخرج من بيتها الّا باذنه، فان خرجت
بغير اذنه لعنتها ملائکة السّماء و ملائکة الارض و ملائکة الغضب و ملائکة الرّحمة حتّي ترجع الي بيتها. 1
زن بايد که فرمانبردار شوهر باشد و از او نافرماني نکند،
از متاع خانه چيزي بدون اجازه شوهر صدقه ندهد، روزه مستحبّي نگيرد مگر به اذن شوهر،
او را از خود منع نکند اگر چه بر جهاز شتر باشد، و بدون اذن شوهر از خانه بيرون نرود،
که اگر بدون اذن او بيرون رود فرشتگان زمين و آسمان و فرشتگان رحمت و عذاب او را
لعنت کنند تا به خانهاش باز گردد
پی نوشتها: 1- من لا يحضره الفقيه، ج3، ص 276.
سلام ممنونم از زحمات شما اما یک سوال دارم که چرا اسلام بالای خانمها اینقدر سخت گرفته؟؟؟
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]