.
من هنوز جوابم رو نگرفتم...
.
منتظر نظرات دوستان با سواد خودم هستم...
./
چرا نماز هام بی حال شده؟!!؟
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
دوست عزیز
آقا سعید سلام
معلومه خیلی تشنه ی حقیقتی
راستشو بخوای این موضوع همیشه توی زندگی همه ی افراد وجود داشته
و بنده و شما هم از این قائده مستسناء نیستیم .
ولی به نظر بنده همه این مشکلات بر می گرده به خود ما و اگه بخوای ریشه یابیشون بکنیم
باید توی زندگی خودمون و نحوه برخورد ما با مسائل دور و اطرافمونه
نمی خوام به قول بعضی از دوستان مسئله رو بپیچونم و الکی طولانیش کنم .
ولی دوست عزیز این رو که می گم حاصل تجربه ی منه خواه اشتباه باشه یا درست بستگی به نگاه شما داره
حقیقت موضوع به نظر من هم اینه که گاهی وقتا انسان یه کاری رو انجام می ده که ازش صلب توفیق می شه
و یکی از چیزهایی که از انسان صلب توفیق می شه نمازه و اینهم به این منظور نیست که حتمآ طرف نتونه نماز بخونه
بلکه گاهی پیش می یاد که انسان می تونه نماز بخونه ولی نمازش به قول شما سرده و خودش هم از نماز لذت نمی بره
و یه نمونه دیگش هم اینه که انسان توفیق پیدا نمی کنه نمازش رو سر وقت بخونه ( اول تایپک هم خوندم که شما گفتید از گناه
نیست من هم امیدوارم همینجوری باشه ) ولی دوست عزیز گاهی ما کاری رو درست می دونیم ولی در اصل می بینید که همون کار اشتباهه و ما هم ندونسته انجامش می دیم و باعث صلب توفیق می شه.
مثلا همین کاری که آقا کاظم گفت شما فرض کنید تا صبح پای نت نشستید و دارید برفرض مثال هم دارید یه کار خیلی مفید انجام می دید ولی این کار باعث می شه صبح واسه نماز پا نشید یا اگه بیدار شدید حوصله نماز نداشته باشید.
اما دلیل دوم :
یه بار پای منبر یکی از حاج آقا هایی که توی تلویزیون برنامه داشتند نشسته بودم بنده ی خدا می گفت
انسان وقتی نماز می خونه توی زتدگیش و توی رفتارش هم تاثیر می گزاره
مثلا اگه یه فرد نماز خون دروغ گفت یا مال مردم رو براحتی بالا کشید مطمئن باشید نمازش درست نیست
منظورم اینه اگه ما نمازمون رو درست وبا توجه بخونیم نماز برامون یه جازبه می شه که ما رو به طرف خدا می کشونه
اما اگه ما نتونیم نماز مون رو درست بخونیم مطمئن باشیم که تاثیری هم برامون نخواهد داشت و نماز برامون کسل کننده و
بی حال می شه . ( البته دوست عزیز من مطمئنم دوست عزیز که شما نمازتون رو صحیح می خونید.)
ودر آخر ...........
دوست عزیز هرچه گفتم حاصل تجربه ام بود . شاید درست ......و یا شاید غلط ............
ولی مطمئن باش ریشه همه ی این مشکلات بر می گرده به نحوه ی زندگی کردن خودمون و برخورد ما فعل و انفعالات زندگیه.
.
.
.
.
یا علی
آقا سعید سلام
معلومه خیلی تشنه ی حقیقتی
راستشو بخوای این موضوع همیشه توی زندگی همه ی افراد وجود داشته
و بنده و شما هم از این قائده مستسناء نیستیم .
ولی به نظر بنده همه این مشکلات بر می گرده به خود ما و اگه بخوای ریشه یابیشون بکنیم
باید توی زندگی خودمون و نحوه برخورد ما با مسائل دور و اطرافمونه
نمی خوام به قول بعضی از دوستان مسئله رو بپیچونم و الکی طولانیش کنم .
ولی دوست عزیز این رو که می گم حاصل تجربه ی منه خواه اشتباه باشه یا درست بستگی به نگاه شما داره
حقیقت موضوع به نظر من هم اینه که گاهی وقتا انسان یه کاری رو انجام می ده که ازش صلب توفیق می شه
و یکی از چیزهایی که از انسان صلب توفیق می شه نمازه و اینهم به این منظور نیست که حتمآ طرف نتونه نماز بخونه
بلکه گاهی پیش می یاد که انسان می تونه نماز بخونه ولی نمازش به قول شما سرده و خودش هم از نماز لذت نمی بره
و یه نمونه دیگش هم اینه که انسان توفیق پیدا نمی کنه نمازش رو سر وقت بخونه ( اول تایپک هم خوندم که شما گفتید از گناه
نیست من هم امیدوارم همینجوری باشه ) ولی دوست عزیز گاهی ما کاری رو درست می دونیم ولی در اصل می بینید که همون کار اشتباهه و ما هم ندونسته انجامش می دیم و باعث صلب توفیق می شه.
مثلا همین کاری که آقا کاظم گفت شما فرض کنید تا صبح پای نت نشستید و دارید برفرض مثال هم دارید یه کار خیلی مفید انجام می دید ولی این کار باعث می شه صبح واسه نماز پا نشید یا اگه بیدار شدید حوصله نماز نداشته باشید.
اما دلیل دوم :
یه بار پای منبر یکی از حاج آقا هایی که توی تلویزیون برنامه داشتند نشسته بودم بنده ی خدا می گفت
انسان وقتی نماز می خونه توی زتدگیش و توی رفتارش هم تاثیر می گزاره
مثلا اگه یه فرد نماز خون دروغ گفت یا مال مردم رو براحتی بالا کشید مطمئن باشید نمازش درست نیست
منظورم اینه اگه ما نمازمون رو درست وبا توجه بخونیم نماز برامون یه جازبه می شه که ما رو به طرف خدا می کشونه
اما اگه ما نتونیم نماز مون رو درست بخونیم مطمئن باشیم که تاثیری هم برامون نخواهد داشت و نماز برامون کسل کننده و
بی حال می شه . ( البته دوست عزیز من مطمئنم دوست عزیز که شما نمازتون رو صحیح می خونید.)
ودر آخر ...........
دوست عزیز هرچه گفتم حاصل تجربه ام بود . شاید درست ......و یا شاید غلط ............
ولی مطمئن باش ریشه همه ی این مشکلات بر می گرده به نحوه ی زندگی کردن خودمون و برخورد ما فعل و انفعالات زندگیه.
.
.
.
.
یا علی

دانلود کتابهای مذهبی (کتابخانه اسلامی)
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
Re: چرا نماز هام بی حال شده؟!!؟
پیامبر اکرم (ص) فرمودند : فصلّ صلوة مودّع ...
در هنگام نماز ، همچون کسی نماز بخوان که آخرین نمازش را می خواند و قرار است با این دنیا وداع کند !
[HR]
کمی فکر کنیم ، واقعا اگر قرار باشه آخرین نمازمون رو بخونیم چجوری می خونیم ؟
همه نمازها رو اگر با این چنین حسی بخونیم هم حال بدست میاد و هم توجه ، و از همه مهمتر
رسیدن به این نکته که معارف نبوی و اهل بیت نبوت (ع) واقعا نوری است در ظلمات حیرانی ها و درماندگی ها .
در هنگام نماز ، همچون کسی نماز بخوان که آخرین نمازش را می خواند و قرار است با این دنیا وداع کند !
[HR]
کمی فکر کنیم ، واقعا اگر قرار باشه آخرین نمازمون رو بخونیم چجوری می خونیم ؟
همه نمازها رو اگر با این چنین حسی بخونیم هم حال بدست میاد و هم توجه ، و از همه مهمتر
رسیدن به این نکته که معارف نبوی و اهل بیت نبوت (ع) واقعا نوری است در ظلمات حیرانی ها و درماندگی ها .

-
- سپاسهای ارسالی: 3603 بار
- سپاسهای دریافتی: 1144 بار
« بسم الله الرحمن الرحيم »
.
خداي متعال در شب معراش در ضمن سخنان نوراني،
.
خطاب به رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله و سلم ميفرمايد:
..
.
يَا أَحْمَدُ عَجِبْتُ مِنْ ثَلَاثَةِ عَبِيدٍ . عَبْدٍ دَخَلَ فِي الصَّلَاةِ
. وَ هُوَ يَعْلَمُ إِلَى مَنْ يَرْفَعُ يَدَيْهِ [COLOR=#eeece1].
وَ قُدَّامَ مَنْ هُوَ وَ هُوَ يَنْعُس . و ...
..
.... *.*.*.*.*.*
.. اى احمد [COLOR=#eeece1].
در شگفتم از سه كس
. بندهاى كه در حال نماز است [COLOR=#eeece1].
و مىداند به سوى چه كسى دست را بالا برده،
. و مقابل چه كسى ايستاده، و چرت مىزند ... .
.
خداي متعال در شب معراش در ضمن سخنان نوراني،
.
خطاب به رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله و سلم ميفرمايد:
..
.
يَا أَحْمَدُ عَجِبْتُ مِنْ ثَلَاثَةِ عَبِيدٍ . عَبْدٍ دَخَلَ فِي الصَّلَاةِ
. وَ هُوَ يَعْلَمُ إِلَى مَنْ يَرْفَعُ يَدَيْهِ [COLOR=#eeece1].
وَ قُدَّامَ مَنْ هُوَ وَ هُوَ يَنْعُس . و ...
..
.... *.*.*.*.*.*
.. اى احمد [COLOR=#eeece1].
در شگفتم از سه كس
. بندهاى كه در حال نماز است [COLOR=#eeece1].
و مىداند به سوى چه كسى دست را بالا برده،
. و مقابل چه كسى ايستاده، و چرت مىزند ... .
. .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::. .

-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
یادش بخیر...
ولی خداییش الان یه کم نسبت به اون موقع بهتر شدم..
ممنون از دوستان
ولی خداییش الان یه کم نسبت به اون موقع بهتر شدم..
ممنون از دوستان
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]