هر چند كه توي متن طرحش ايراداتي وارده و درست هم قابل خوندن نيستند ولي كلا با اين جور طرحها كه حامل پيامي هم هستند كلي حال ميكنم.
بازم ممنونم حاج محسن
راستي منتظريم بقيه مديران هم بيان به جمع ما
نميدونم چرا با اينكه از اول خواهش كردم خانمها هم نظراتشونو بگن ولي ما هيچي نديديم!! بهاره خانم و محدثه خانم تشكر هاشون پاي طرحها هست... ولي خيلي دوست داريم نظر خودشونم بدونيم مخصوصا راهنماييهاشونو
بازم ورود شما و مدیریت شما رو تبریک میگم. من علاقه دارم به طراحی ولی تا حالا طرحی نکشیدم و نمیدونم با چه ابزارهایی کار میکنید.
اگر بدونم از چه برنامه هایی استفاده میکنید یه کم راه بیفتم حتما طرح میزنم. البته رو کمک شما هم حساب میکنم . اگر هم نظر ندادم فقط برای این بود که صاحبان تجربه و کار در این زمینه نظر بدن نظراتشون سازنده هست. اگه موافق هستید منو راه بندازیدبسم الله ...من حاضرم .
[HIGHLIGHT=#ffff00]انشالله در این زمینه هم حرفهای خودمون رو به گوش تمامی مردم جهان برسونیم و مبلغان خوبی باشیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on مائده آسمانی, ويرايش شده در 0.
به به می بینم که سایر مدیران عزیز هم دارند وارد بحث می شوند... این خیلی خوبه.
بهاره خانم ضمن خیر مقدم به شما - البته در این تاپیک - باید خدمتتون عرض کنم که درسته ما خیلی دنبال این هستیم که بر و بچه های مذهبی در زمینه های هنری و رسانه ای هم بسیار قدرتمند شده و حرف های شنیدنی برای گفتن داشته باشند - و امیدواریم شما هم با راهنمایی های استادانه آقا احسان و سایر حرفه ای ها به زودی و به خوبی بتوانید طرح های قدرتمندی خلق کنید - اما در این تاپیک حتما لازم نیست طرح هایی که ارائه می شود کار خودتان باشد.
شما می توانید با زمینه هایی که فکر می کنید نتیجه بخش است ، در فضاهای گوناگون حقیقی و مجازی جست و جو کنید و طرح های ناب را برای تبلیغ حجاب بیابید و در این جا به معرض نمایش بگذارید.
در خصوص نرم افزار ها هم خیلی ساده و سریع خدمتتان عرض می کنم که بهترین و مشهورترین نرم افزار های طراحی گرافیک دو بعدی عبارتند از :
Adobe Photoshop , Corel Draw , photo impact , Adobe illustrator و ... که البته نوع کار هر کدام با دیگری متفاوت است ، اما بنده حقیر به شما پیشنهاد می کنم حتما با فوتوشاپ آشنا شوید، چون در همه زمینه ها به دردتان می خورد.
یک پیشنهاد هم به آقا احسان عزیز که در بخش آموزش و سوالات می توانید یک تاپیک برای معرفی اولیه نرم افزار های گرافیکی و معرفی سیستم کار وکتور و پیکسلی و یا حتی سایت های مرجع برای آموزش نرم افزار ها معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند...
در مورد نظر ندادن شما ميفرمائيد: اگر هم نظر ندادم فقط برای این بود که صاحبان تجربه و کار در این زمینه نظر بدن نظراتشون سازنده هست.
اين حرف شما درست، اما هميشه طراحان با طرحها برخورد ندارن.. اين طرحها قرار هست در مكان هاي عمومي و اينترنت پخش بشن و اين مردم عادي هستند كه بايد از اينها خوششون بياد و يا بدشون بياد.
و براي من به شخصه خيلي مهمه كه باقي مردم چه نظري براي اين طرحها دارن و طرحم چقدر تونسته پيام خودشو منتقل كنه.
اما در مورد نرم افزار بايد بگم كه معمولا طرحهامون رو با فتوشاپ ميسازيم و براي آموزش و راهنمايي در اين زمينه از هيچ كمكي دريغ نميكنيم و باعث افتخارمون هست كه به محبين اهل بيت(ع) كمكي كرده باشيم
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش نکته ای که خواستم متذکر بشم اینه که، با اینکه کار کردن در زمینه های فرهنگی برای ترویج حجاب مخصوصا گرافیک و هنر امر خیلی مهمیه ولی نباید فراموش کنیم که این امر زمانی محقق میشه که دختران ما از کودکی با اون انس بگیرند ،نه اینکه تا 9 سالش شد انتظار داشته باشیم به راحتی و با میل و اشتیاق حجاب داشته باشه.
متاسفانه در این زمینه بیش از موارد دیگه کم توجهی شده که امیدوارم با وجود طراحان خبره سایت شاهد آثار ارزنده ای در زمینه حجاب برای تمام سنین باشیم.
این هم چند تا طرح برای کوچولوهامون
و اما در مورد نظراتتون بايد بگم كه شما هم تا حدودي درست حدس زديد و هم تا حدودي اشتباه و دوست دارم طرح به شكلي باشه كه منظور خودمو در اولين نگاه برسونه و نيازي به توضيحات نباشه براي همين به كمك شما بسيار نياز دارم.
اما هدف من از اون خطها يا بهتر بگيم نورها كه به شعاعهاي خورشيد معروفند (هرچند كه به نامهاي ديگري هم خوانده ميشن) اين بود كه جلوه و زيبايي حجاب رو نشون بدم و باوقار شدن رو معنا كنم.
و اما در مورد اينكه چرا از حجاب برتر (چادر) استفاده نكردم.. به اين دليل بود كه براي جذب افراد به حجاب نميشه از اول بهشون گفت از چادر استفاده كنن و بنظرم بايد مرحله به مرحله پيش بريم تا خود شخص قدرت درك و فهم و اهميت موضوع رو پيدا كنه.
و اون هشت پر هم نمادي از طرحهاي اسلامي است كه به حجاب ربطش دادم براي مشخص كردن حجاب اسلامي.!!!
و در مورد استفاده از رنگ صورتي و بنفش و اين طيف رنگهاي دخترونه.. فقط براي اينكه هدف اصلي از اين تبليغ جذب نوجوانان و جوانان هست يه جورايي.... وگرنه در مورد رنگ شما كاملا درست ميفرمائيد.
و اما در مورد نصب فتوشاپ روش نصب بسيار ساده هست مثل باقي نرم افزارها و فقط قسمتي كه از شما شماره سريال ميخواد بايد سريال نرم افزار رو وارد كنيد (كه ممكنه سريالش داخل خود سي دي باشه و يا روي جلد نوشته شده باشه) و نصب رو ادامه بدين. اگر صلاح ميدونين كه با عكس توضيح بدم فقط بفرمائيد چه نسخه اي از فتوشاپ رو ميخواين نصب كنين تا توضيح تصويري بدم خدمتتون.
ممنونم از لطفتون.. راستش خيلي خبر خوشحال كننده و اميدوار كنندهاي بود كه همه اتفاق نظر داشتند و طرح مورد پسند واقع شده
و اما درمورد سوالتون:
با مشخصاتي كه از سيستمتون گفتيد پيشنهادم فعلا همون فتوشاپ نسخه 7 هست و بهترين كتابي هم كه ميتونم بهتون معرفي كنم كتاب فتوشاپ در اعماق نوشتهي آقاي مسعود شباهنك و چاپ انتشارات روزنه هست.(تا به حال هيچ كتاب و سي دي آموزشي اي بهتر از اين نديدهام)