طرحي براي تبليغ حجاب

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

Re: طرحي براي تبليغ حجاب

پست توسط [EHSAN] »

آقا محسن بسيار عاليه

هر چند كه توي متن طرحش ايراداتي وارده و درست هم قابل خوندن نيستند ولي كلا با اين جور طرحها كه حامل پيامي هم هستند كلي حال ميكنم.

بازم ممنونم حاج محسن

راستي منتظريم بقيه مديران هم بيان به جمع ما

نميدونم چرا با اينكه از اول خواهش كردم خانم‌ها هم نظراتشونو بگن ولي ما هيچي نديديم!! بهاره خانم و محدثه خانم تشكر هاشون پاي طرحها هست... ولي خيلي دوست داريم نظر خودشونم بدونيم مخصوصا راهنماييهاشونو

ياعلي(ع) مدد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدای مهربان  

همکار گرامی آقا [EHSAN] سلام علیکم

بازم ورود شما و مدیریت شما رو تبریک میگم.   
من علاقه دارم به طراحی ولی تا حالا طرحی نکشیدم و نمیدونم با چه ابزارهایی کار میکنید.

اگر بدونم از چه برنامه هایی استفاده میکنید یه کم راه بیفتم حتما طرح میزنم. البته رو کمک شما هم حساب میکنم .   اگر هم نظر ندادم فقط برای این بود که صاحبان تجربه و کار در این زمینه نظر بدن نظراتشون سازنده هست.   
اگه موافق هستید منو راه بندازید بسم الله ... من حاضرم .  

[HIGHLIGHT=#ffff00]انشالله در این زمینه هم حرفهای خودمون رو به گوش تمامی مردم جهان برسونیم و مبلغان خوبی باشیم. تصویر   
آخرین ويرايش توسط 1 on مائده آسمانی, ويرايش شده در 0.
تصویر
Bronze
Bronze
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

سلام

به به می بینم که سایر مدیران عزیز هم دارند وارد بحث می شوند... این خیلی خوبه.

بهاره خانم ضمن خیر مقدم به شما - البته در این تاپیک - باید خدمتتون عرض کنم که درسته ما خیلی دنبال این هستیم که بر و بچه های مذهبی در زمینه های هنری و رسانه ای هم بسیار قدرتمند شده و حرف های شنیدنی برای گفتن داشته باشند - و امیدواریم شما هم با راهنمایی های استادانه آقا احسان و سایر حرفه ای ها به زودی و به خوبی بتوانید طرح های قدرتمندی خلق کنید - اما در این تاپیک حتما لازم نیست طرح هایی که ارائه می شود کار خودتان باشد.

شما می توانید با زمینه هایی که فکر می کنید نتیجه بخش است ، در فضاهای گوناگون حقیقی و مجازی جست و جو کنید و طرح های ناب را برای تبلیغ حجاب بیابید و در این جا به معرض نمایش بگذارید.

در خصوص نرم افزار ها هم خیلی ساده و سریع خدمتتان عرض می کنم که بهترین و مشهورترین نرم افزار های طراحی گرافیک دو بعدی عبارتند از :
Adobe Photoshop , Corel Draw , photo impact , Adobe illustrator و ... که البته نوع کار هر کدام با دیگری متفاوت است ، اما بنده حقیر به شما پیشنهاد می کنم حتما با فوتوشاپ آشنا شوید، چون در همه زمینه ها به دردتان می خورد.

یک پیشنهاد هم به آقا احسان عزیز که در بخش آموزش و سوالات می توانید یک تاپیک برای معرفی اولیه نرم افزار های گرافیکی و معرفی سیستم کار وکتور و پیکسلی و یا حتی سایت های مرجع برای آموزش نرم افزار ها معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند...

یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

بهاره خانم سلام عليكم

باز هم ممنونم بخاطر لطفتون

در مورد نظر ندادن شما ميفرمائيد: اگر هم نظر ندادم فقط برای این بود که صاحبان تجربه و کار در این زمینه نظر بدن نظراتشون سازنده هست.

اين حرف شما درست، اما هميشه طراحان با طرحها برخورد ندارن.. اين طرحها قرار هست در مكان هاي عمومي و اينترنت پخش بشن و اين مردم عادي هستند كه بايد از اينها خوششون بياد و يا بدشون بياد.

و براي من به شخصه خيلي مهمه كه باقي مردم چه نظري براي اين طرحها دارن و طرحم چقدر تونسته پيام خودشو منتقل كنه.

اما در مورد نرم افزار بايد بگم كه معمولا طرحهامون رو با فتوشاپ ميسازيم و براي آموزش و راهنمايي در اين زمينه از هيچ كمكي دريغ نميكنيم و باعث افتخارمون هست كه به محبين اهل بيت(ع) كمكي كرده باشيم

خب از كجا شروع كنيم؟
Commander
Commander
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا 

آقا احسان سلام علیکم

من برای طرح شما چند تا پیشنهاد دارم که وقتی اولین بار دیدم طرحتون رو اولین پیشنهاد به ذهنم رسید .

اول اینکه بهتر بود از چادر که حجاب برتر هست استفاده می کردید.

رنگهای صورتی و بنفش درست هست که دخترونه هست و مورد پسند ما خانمها ، ولی روحانیتی که در رنگ سبز و آبی

وجود داره یه چیز دیگه هست !!!

من در عکس شما این شعاعهایی که از صورتی کم رنگ و پررنگ ترکیب شده یه نتیجه ای میگیرم .

اینکه این شعاعها میتونن آسیبها باشن که با داشتن حجاب ولی من تاکیدم همون چادر هست با داشتن چادر این انوار شیطانی

بر میگردن به طرف فرستنده . نمیدونم چه طوری بگم منظورم این هستش که چادر نمیزاره آسیبی به فرد برسه.

و هیچ ظلمتی به داخل راه نداره . البته میشه گفت که از این هشت گوشی که شما طراحی کردید اون اسیبها که همون خطها هست

که من منظورمه رد نشده . ولی شایدم این نباشه شما برای یه منظور دیگه این راه ها رو کشیده باشید.

یکی دیگه هم میشد از طرف این حجاب نور به بیرون بره چون وقتی که حجاب بین افراد جامعه باشه انوار الهی دائما در حال پخش هستن

نماد یه اقایی هم که حجاب داره خوب بودش طراحی بشه... ( چون متاسفانه در جامعه ما جا افتاده که خانمها فقط باید حجاب داشته

باشند ... )

در کل طرحتون قشنگه انشالله شاهد طرحهای بهتر باشیم. تصویر

در زمینه های دیگه هم منتظر هستیم که طرحهای شما رو ببینیم.

[External Link Removed for Guests]

در مورد کار هم من برنامه فوتوشاپ رو نصب میکنم شروع میکنم . اگر لینک بدید برای نصب هم ممنون میشم.

سوالاتم راهم از شما در تاپیک مربوط به سوالات می پرسم.
تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

به نام خدا

سلام خدمت دوستان عزیزتصویر
راستش نکته ای که خواستم متذکر بشم اینه که، با اینکه کار کردن در زمینه های فرهنگی برای ترویج حجاب مخصوصا گرافیک و هنر امر خیلی مهمیه ولی نباید فراموش کنیم که این امر زمانی محقق میشه که دختران ما از کودکی با اون انس بگیرند ،نه اینکه تا 9 سالش شد انتظار داشته باشیم به راحتی و با میل و اشتیاق حجاب داشته باشه.تصویرتصویر

متاسفانه در این زمینه بیش از موارد دیگه کم توجهی شده که امیدوارم با وجود طراحان خبره سایت شاهد آثار ارزنده ای در زمینه حجاب برای تمام سنین باشیم.
این هم چند تا طرح برای کوچولوهامونتصویر
 تصویر  تصویر  تصویر  تصویر  تصویر 
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

بهاره خانم سلام عليكم

و اما در مورد نظراتتون بايد بگم كه شما هم تا حدودي درست حدس زديد و هم تا حدودي اشتباه و دوست دارم طرح به شكلي باشه كه منظور خودمو در اولين نگاه برسونه و نيازي به توضيحات نباشه براي همين به كمك شما بسيار نياز دارم.

اما هدف من از اون خطها يا بهتر بگيم نورها كه به شعاعهاي خورشيد معروفند (هرچند كه به نامهاي ديگري هم خوانده ميشن) اين بود كه جلوه و زيبايي حجاب رو نشون بدم و باوقار شدن رو معنا كنم.

و اما در مورد اينكه چرا از حجاب برتر (چادر) استفاده نكردم.. به اين دليل بود كه براي جذب افراد به حجاب نميشه از اول بهشون گفت از چادر استفاده كنن و بنظرم بايد مرحله به مرحله پيش بريم تا خود شخص قدرت درك و فهم و اهميت موضوع رو پيدا كنه.

و اون هشت پر هم نمادي از طرحهاي اسلامي است كه به حجاب ربطش دادم براي مشخص كردن حجاب اسلامي.!!!

و در مورد استفاده از رنگ صورتي و بنفش و اين طيف رنگهاي دخترونه.. فقط براي اينكه هدف اصلي از اين تبليغ جذب نوجوانان و جوانان هست يه جورايي.... وگرنه در مورد رنگ شما كاملا درست ميفرمائيد.

خب نميدونم چقدر موفق بودم براي رسيدن به اين اهداف؟ شما بفرمائيد؟

و اما در مورد نصب فتوشاپ روش نصب بسيار ساده هست مثل باقي نرم افزارها و فقط قسمتي كه از شما شماره سريال ميخواد بايد سريال نرم افزار رو وارد كنيد (كه ممكنه سريالش داخل خود سي دي باشه و يا روي جلد نوشته شده باشه) و نصب رو ادامه بدين. اگر صلاح ميدونين كه با عكس توضيح بدم فقط بفرمائيد چه نسخه اي از فتوشاپ رو ميخواين نصب كنين تا توضيح تصويري بدم خدمتتون.

التماس دعا
Commander
Commander
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا 

همکار گرامی آقا احسان سلام علیکم

جذب و جلب توجه نوجوانها و جوانان به حجاب و همین طوری مسائل دینی اولین هدف ما در انجام کارامون در این محفل صمیمی

نیز هست. در این زمینه موفق بودید چون من طرح شما رو بین چند تا طرح دیگه نشون دادم به بچه های یاهو چند روز پیش همون

طرح اولی که گذاشته بودید ، دخترا در یک مساله اتفاق نظر داشتن و اونم پاکی و مصونیت این خانم از هر گونه آسیب هستش.

در مورد فوتوشاپ هم هر ورژنی که بگید من نصب میکنم .

از یک کتاب کمک آموزشی هم استفاده میکنم تا بدونم کدوم ابزار برای چه کاری هست.

[HIGHLIGHT=#ffff00]به امید موفقیت بچه شیعه ها تصویر  
تصویر
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

باسلام خدمت شما

ممنونم از لطفتون.. راستش خيلي خبر خوشحال كننده و اميدوار كننده‌اي بود كه همه اتفاق نظر داشتند و طرح مورد پسند واقع شده

و اما درمورد سوالتون:

با مشخصاتي كه از سيستمتون گفتيد پيشنهادم فعلا همون فتوشاپ نسخه 7 هست و بهترين كتابي هم كه ميتونم بهتون معرفي كنم كتاب فتوشاپ در اعماق نوشته‌ي آقاي مسعود شباهنك و چاپ انتشارات روزنه هست.(تا به حال هيچ كتاب و سي دي آموزشي اي بهتر از اين نديده‌ام)

موفق، پيروز و سربلند باشيد

ياعلي(ع) مددتصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

سلام
بهتر نیست گفتگوهایی که برای فتوشاپ صورت میگیره در تاپیک آموزشی بخش گرافیک مذهبی قرار بگیره و اینجا مختص موضوع حجاب باشه؟!
متشکر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”