طرحی برای تشویق به نماز جماعت

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
محل اقامت: تهروون
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 119 بار

طرحی برای تشویق به نماز جماعت

پست توسط Baharnoor »

[FONT=Tahoma,sans-serif]ملت ایران سلام  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]عبادات مقبول  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]التماس دا برای کنکــــــــــــــــوریا  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]ما تو مدرسمون یه طرحی دادیم برای تشویق بچه ها برای نماز جماعت که به این ترتیبه   [FONT=Tahoma,sans-serif]یه سری جمله قشنگ و «خودمونی» و تاثیر گذار تهیه میکنیم  

[FONT=Tahoma,sans-serif]هرکدومو رو یه مقوای  [FONT=Tahoma,sans-serif] 

[FONT=Tahoma,sans-serif]

مینویسیم 5 دقیقه قبل از زنگ نماز جمله ها رو میزنیم به در و دیوار مدرسه یه جایی که جلو چشم باشه   
 [FONT=Tahoma,sans-serif]بعد از زنگ نماز هم زود جمع میکنیم که وجود جمله ها برای بچه ها عادی نشه و تاثیر خودشو داشته باشه!!  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]نمونه های جمله ها::  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]صدای خدا رو نمیشنوی؟؟ میدونم که دلت برا خدا تنگ شده بیا!   [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]میدونی چرا خدا تو اذان گفته  [FONT=Tahoma,sans-serif] [FONT=Tahoma,sans-serif] علی خیرالعمل؟؟ چون از نماز قبلی تا حالا دلش برات تنگ    [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگه دلت گرفته بیا نماز... خدا تنها کسیه که بدون اینکه وقتش تموم بشه یا سرزنشت کنه به همه درد دلات گوش میده  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]و... از این قبیل جمله ها   [FONT=Tahoma,sans-serif]  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]و هم اکنــــــــــــــــون!!! جمله کم آوردیم!!  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگه هرکی که این موضوع رو میخونه همون لحظه یه جمله به ذهنش رسید؛ درنگ نکنه و بنویسه  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگه یه جمله حتی کوچیک هم بنویسین کلییی تو ثواب نماز جماعت شریک میشین چون دارین امر به معروف میکنین دیگه!!!  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]فقط اگه کمک میکنید انشاا.. که خدا عوضشو چند برابر بهتون بده بازم انشاا..  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]1.   [FONT=Tahoma,sans-serif]جمله ها همچین احساسی و تاثیر گذار و... مناسب با روحیات دخترای دبیرستانی باشه یه طوری که طرف وجدان درد بگیره و ...  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]2.   [FONT=Tahoma,sans-serif]خودمونی باشه البته اگه نبود هم خوبه اما تاثیر گذار   
بگفت از دل شدی عاشق به کنکور
بگفت از دل تو گویی و من از زور
بگفتا عشق کنکور بر تو چون است
بگفت از جان شیرینم فزون است
بگفتا گر کند مغز تو را ریش
بگفت مغزم بود این گونه از پیش
بگفت ار من بیارم رتبه ای ناب
بگفتا وه چه می بینی تو در خواب

التماس دعا تصویر
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: زادگاه لشکر 25 کربلا
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

Re: طرحی برای تشویق به نماز جماعت

پست توسط irankufe »

سلام خدا خیرتون بده
کارتون خیلی خوب و جالبه امیدوارم که این کارهای مذهبی تو زندگیتون کمکتون کنه و شامل مصراع اول از بیت آخر امضاتون شید.
چند جمله اول پستتون رو که خوندم گفتم این بنده خدا دختره که آخرش مطمئن شدم.
1.این کار تو مدارس پسرونه جواب نمیده. لااقل تو مدرسه ما که جواب نداد.
2. دخترا رو گول نزنید.بهشون جو ندید شعور بدید دین ما دین احساس نی.
کار باید عقلانی باشه این کاری که شما میکنید _و خدا خیرتون بده_ مثل مسکن عمل می کنه. دوره دبیرستان و کنکور که تموم شد و رفتن دیگه این شور هم_خدایی نکرده_ از سرشون می افته و دیگه رغبتی به نماز خوندن نمیکنن. ولی اگه در کنار اون جملات احساسی و محرک چنتا حدیث ناب هم بذارید یه کمکی میکنه تا بعد از این دوران و جدایی از شما هم به نماز خوندن ادامه بدن، اون وقته که یه باقیات صالحات مشتی برا خودتون فراهم کردید.
اخه از یکی از ائمه داریم که می فرمایند:" سخن ما را برای دیگران بازگو کنید چرا که سخن ما در دل آنها تأثیر دارد." و این تأثیر رو من به عینه در یه زمینه دیگه ای دیدم.
به امید روزی که همه بچه های مدرسه تون نمازخونه مدرستون رو پر کنن.
انشا الله که در کنکور هم موفق باشید و یه رقمی بیارید.
راستی اگه حدیث خواستی خبر بده تا براتون بفرستم.

دعا کردیم با شهدا محشور شویم...
مشهور شدیم!
Iron
Iron
محل اقامت: ای کاش نجف
سپاس‌های ارسالی: 190 بار
سپاس‌های دریافتی: 385 بار
تماس:

پست توسط mamashli110 »

سلام جمله ها دست کاری شده است . ولی باز !!!!

بیایید در سایت نماز جماعت چت بکنید !
هارد اکسترنال دل ها رو با فرمت محمد و آل محمد فرمت بکنید !
خدا با تو آن کرد که عاشق با معشوق تو با خدا آن مکن که دشمن با دشمن !!!
گر خواهی نگسله پیوند سر ، رشته نگه دار تا سر رشته نگه دارند !!!
می دونی پیغام خدا به بی نماز ها چیه ؟ به اون بگین که من شیطان رو به خاطر شما از بهشت انداختم بیرون ! چون به شما سجده نکرد ! ولی شما به من هم سجده نمی کنید ! خیلی ....
نور چشم پیامبر (ص) : نماز نور چشم تو : ؟؟؟؟

ولی از همه این کارا بهتر آوردن یه روحانی خوبه توجه کن روحانی نه روحانی نما ! کسی که با روح بچه ها کار کنه بگو کدوم شهری شاید بتونم کاری کنم

بازم جمله میفرستم

علی مدد
 تصویر 
پيامبر(ص) به على(ع) فرمود:
«انت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبى بعدى؛ ».
« تو نسبت به من، به منزله هارون از موسى هستى جز اين‌كه بعد از من پيامبرى نيست».

أللَّهُمَّ العَـن صَنَمي قُرَیشٍ وَجِبتَیهَا وَ طاغُـوتَیها وَ إفکَـیها وابنَـتَیهِمَا اللَّذَینِ خالَفا أمرَکَ وَ أنکَرا وَحـیَکَ

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Member
Member

پست توسط Baharnoor »

irankufe نوشته شده:سلام خدا خیرتون بده
کارتون خیلی خوب و جالبه امیدوارم که این کارهای مذهبی تو زندگیتون کمکتون کنه و شامل مصراع اول از بیت آخر امضاتون شید.
چند جمله اول پستتون رو که خوندم گفتم این بنده خدا دختره که آخرش مطمئن شدم.
1.این کار تو مدارس پسرونه جواب نمیده. لااقل تو مدرسه ما که جواب نداد.
2. دخترا رو گول نزنید.بهشون جو ندید شعور بدید دین ما دین احساس نی.
کار باید عقلانی باشه این کاری که شما میکنید _و خدا خیرتون بده_ مثل مسکن عمل می کنه. دوره دبیرستان و کنکور که تموم شد و رفتن دیگه این شور هم_خدایی نکرده_ از سرشون می افته و دیگه رغبتی به نماز خوندن نمیکنن. ولی اگه در کنار اون جملات احساسی و محرک چنتا حدیث ناب هم بذارید یه کمکی میکنه تا بعد از این دوران و جدایی از شما هم به نماز خوندن ادامه بدن، اون وقته که یه باقیات صالحات مشتی برا خودتون فراهم کردید.
اخه از یکی از ائمه داریم که می فرمایند:" سخن ما را برای دیگران بازگو کنید چرا که سخن ما در دل آنها تأثیر دارد." و این تأثیر رو من به عینه در یه زمینه دیگه ای دیدم.
به امید روزی که همه بچه های مدرسه تون نمازخونه مدرستون رو پر کنن.
انشا الله که در کنکور هم موفق باشید و یه رقمی بیارید.
راستی اگه حدیث خواستی خبر بده تا براتون بفرستم.

[FONT=Tahoma,sans-serif]با سلام و عرض تشکر به خاطر اینکه وقت   
 [FONT=Tahoma,sans-serif] -  [FONT=Tahoma,sans-serif]کی گفته دین ما دین احساس نیست   [FONT=Tahoma,sans-serif]فقط دین عقله؟؟  [FONT=Tahoma,sans-serif]خصوصا مذهب تشیع؟؟ دین ما دین عقل و   [FONT=Tahoma,sans-serif]همراه با   [FONT=Tahoma,sans-serif]!!  [FONT=Tahoma,sans-serif]  [FONT=Tahoma,sans-serif]شما وقتی میرین روضه میشینید فکر میکنید به  [FONT=Tahoma,sans-serif]ح [FONT=Tahoma,sans-serif]ادثه کربلا و جزئیات علمی و   [FONT=Tahoma,sans-serif]اون بعد از نتیجه گیری تصمیم میگیرید که گریه کنید؟ [FONT=Tahoma,sans-serif]؟  [FONT=Tahoma,sans-serif]!! 

[FONT=Tahoma,sans-serif]
2- از اونجایی که دین ما دین عقل+احساسه از هردو راهش متونیم برای  [FONT=Tahoma,sans-serif]تبلیغ و ترویج احکام دین استفاده کنیم اما در دوران دبیرستان دخترها توی یه   [FONT=Tahoma,sans-serif]هستند که کاملا با جنبه ی احساس با موضوعات و مسائل برخورد میکنن ماهم از همون   [FONT=Tahoma,sans-serif]که الان به طور خودبه خودی توی اون سن فعالتر وارد میشیم و سعی میکنیم که بچه ها   [FONT=Tahoma,sans-serif]اونطوری که راحت تره به نمازتشویق    

[FONT=Tahoma,sans-serif]3- اگه برای دانش آموزان جملات تأثیر گذار بذاریم اونا رو گول نزدیم  [FONT=Tahoma,sans-serif]اتفاقا چون تأثیرش روی قلب و روح اونا بوده و فقط توی حافظشون ثبت نشده تا   [FONT=Tahoma,sans-serif]باهاشون    [FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]4- خیلی از احادیث ائمه از در احساس انسان موضوعی رو بررسی  

[FONT=Tahoma,sans-serif]
5- اینکه ما برای بچه ها حدیث بذاریم عالیه اما برا همچین جوی کافی  [FONT=Tahoma,sans-serif]نیست چون ما توی مدرسه با تعداد محدودی دانش آموز متدین روبرو هستیم! (امیدوارم   [FONT=Tahoma,sans-serif]حرفمو خوب فهمیده باشید)   [FONT=Tahoma,sans-serif]6- واقعا متشکرم ازتون اگر احادیث ناب و قشنگ هم دارین لطفا برام بفرستید!   

التماس دعا تصویر
Member
Member

پست توسط Baharnoor »

mamashli110 نوشته شده:سلام جمله ها دست کاری شده است . ولی باز !!!!

بیایید در سایت نماز جماعت چت بکنید !
هارد اکسترنال دل ها رو با فرمت محمد و آل محمد فرمت بکنید !
خدا با تو آن کرد که عاشق با معشوق تو با خدا آن مکن که دشمن با دشمن !!!
گر خواهی نگسله پیوند سر ، رشته نگه دار تا سر رشته نگه دارند !!!
می دونی پیغام خدا به بی نماز ها چیه ؟ به اون بگین که من شیطان رو به خاطر شما از بهشت انداختم بیرون ! چون به شما سجده نکرد ! ولی شما به من هم سجده نمی کنید ! خیلی ....
نور چشم پیامبر (ص) : نماز نور چشم تو : ؟؟؟؟

ولی از همه این کارا بهتر آوردن یه روحانی خوبه توجه کن روحانی نه روحانی نما ! کسی که با روح بچه ها کار کنه بگو کدوم شهری شاید بتونم کاری کنم

بازم جمله میفرستم

علی مدد
 تصویر 

ممنونم ازتون اگه بازم لطف کنید ممنون میشم

اجرتون با امام زمان تصویر

التماس دعا تصویر
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: زادگاه لشکر 25 کربلا
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط irankufe »

انتقاد کردن درست و به جا حاکی از دقت بالاست.
اونجایی که نوشتم "دین ما دین احساس نی" یه "صرفا" جا افتاده.
در رابطه با گذاشتن احادیث هم متنی که من نوشتم این بود:"
در کنار اون جملات احساسی و محرک چنتا حدیث ناب هم بذارید "
در تایید فرمایشات شما و افزایش معرفت بنده باید به این نکته توجه کرد که:
 "در جنگ نرم قانع کردن طرف مقابل خیلی مهمتر از استدلال است."
 [COLOR=#000000]چشم سعی میکنم احدیث رو هم هر چه زودتر به دستتون برسونم تا شما هم با سلیغه خودتون و حال و هوای مدرسه تون بهترین هاش رو انتخاب کنید.    انجام وظیفه نیازی به تشکر نداره
یا علی
دعا کردیم با شهدا محشور شویم...
مشهور شدیم!
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”