فالگیری و رمالی

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 166 بار

فالگیری و رمالی

پست توسط paria »

سلام به همه ی دوستای خوبم
میخوام یکم در مورد فالگیری و رمالی حرف بزنم چیزی که شاید خیلیا بهش اعتقاد داشته باشند.
میخوام از خودم شروع کنم . از تجربه ای که خودم کردم . من اصلا به دعا اعتقاد نداشتم ( منظورم دعای دعا نویساست ) به نظرم اگه قرار باشه با هر دعای اونا همه به هدفشون برسند مخصوصا خواسته های شوم دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد پس اینجوری خدا چی؟؟؟؟ .
دو سال پیش چیزی از خدا میخواستم که هرچی دعا و نظر میکردم فایده نداشت یه روز یکی به من گفت خدا برای هرکاری راهی گذاشته مثلا مریض میشی میری دکتر الانم باید بری دعا بگیری خلاصه افتادم تو شک و با خودم گفتم حالا اشکال نداره میرم ببینم چی میشه . بچه ها سرتونو درد نیارم طرف کلی واسه خودش ادعا داشت که من فلان میکنمو با این دعا خیالت راحت به خواستت می رسی و........... بعد از چند ماه دوباره به خودم اومدم که دختر پس خدا چی؟ توکه تحصیلکرده هستی چرا عقلتو از دست دادی ؟ الان به این نتیجه رسیدم که اگه خدا بهم نداده حتما مصلحت نبوده و من نباید برای خواستم خیلی لجاجت کنم و باعث اذیت و آزار خدا بشم و از دست خدا ناراحت باشم ازینکه چرا بهم نداده چون اگه به صلاحم بود خود خدا بهم میداد . پیامبر به امام علی (ع) فرمودند : ای علی ، بدترین مردم آن است که به قضا و قدر الهی اعتراض داشته و خدا را در قضای او ( به ستم و نادرستی ) متمهم سازد

در ضمن بچه ها پیامبر اکرم (ص) از مراجعه به کاهن و پیشگو و فالگیر نهی کردند که من نمیدونستم و همچنین به امام علی (ع) فرمودند که مزد فالگیر و پیشگو همه از اموال حرام است.
پس دوستای من اگه شما تاحالا نرفتین پیش این شیادا خواهش میکنم حرف این خواهر کوچیکتونو قبول کنین و بهشون اعتماد نکنین . امیدوارم پای هیچ بچه مسلمونی به این جور جاها باز نشه و خدا هم منو ببخشهتصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”