حرفی که مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 456 بار
سپاس‌های دریافتی: 371 بار

حرفی که مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه

پست توسط divoone110 »

سلام دوستان

هفته پیش در خلال درسهام با چندتا سوال جزئی روبرو شدم.راستش ذهنم بد جور درگیر شده بود.تصمیم گرفتم با یکی از اساتیدم صحبت کنم.باهاشون تماس گرفتم و کلی استفاده کردم.اما در خلال حرفامون به چند تا مسئله اشاره شد و وقتی که بعدا بهش فکر کردم کمی به عمق فاجعه پی بردم.یکی از اونا رو برای شما هم طرح میکنم.البته نه قصد نقد این حرف رو دارم و نه قصد تائید کامل اونو، اما از حقیقت تهی نیست.نمیگم من چی گفتم و استادم چی گفتند بلکه مسئله رو طرح میکنم.شما هم کمی روی اون فکر کنید.

وضع کنونی رو در نظر بگیرید.اکثریت افراد دین دارند (هر دینی ) و با یکسری اعتقادات زندگی میکنند.
از اکثریت بگذریم، بیایم سراغ مسلمونا و باز هم نمونه رو کوچکتر کنیم یعنی فقط شیعیان رو در نظر بگیریم.یک شیعه کلی اعتقادات داره و مهمترین و اساسی ترین اونا هم توحید بوده و هست.حالا در نظر بیارید که چطور زندگی میکنیم.چه کارهائی انجام میدیم و چه کارهائی رو انجام نمیدیم.هدف از افعال یومیه چیه؟...

حالا ...
اگر خدا نبود چی میشد؟بعنوان یک شیعه امام علی کمی فکر کنیم اگر به خدا اعتقاد نداشتیم کارهای روزانه ما چقدر با الان تفاوت داشت؟ صرف نظر از عبادات (نماز و روزه و ... ) آیا در بقیه کارها مثلا کسب و کار ، رفت و آمد ، دیدن و شنیدن و حرف زدن ، ... فرق خاصی میکرد؟ بذارید جون کلام رو بگم: « آیا ما برای هر کاری خدا رو در نظر میگیریم؟یا فقط اسمشو میبریم.»

کمی فکر کنیم. شاید به نتایج اسفناکی رسیدیم.شاید مثل من بفهمید که انگار خدا توی زندگیتون نقشی نداشته. شاید بفهمیم غافلیم از پروردگارمون.شاید بفهمیمیم اعتقاداتمون در حد چندتا نظریه باقی مونده و هنوز در وجودمون به فاز عملیاتی شدن نرسیدند. و هزاران شاید دیگه که با کمی تفکر بدست میاند.
حالا کمی بریم جلو.فکر کنید قیامت شده و میخواند اعمال خالصانه ما رو محاسبه کنند و با اعمال غیر خالص بسنجند.در نظر بیارید که میخواند جزای اعمال ما رو متناسب با همونا بدند.وای بر ما

ببخشید سرتون رو درد اوردم
یا علی

در کوچه های شهر و در انظار مردمان

دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان

آن دم که خواست حب علی از دلم رود

ای خالق جهان به دمی جان من ستان

[External Link Removed for Guests]
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: حرفی که مو رو بر اندام آدم سیخ میکنه

پست توسط r1e1z1a »

واقعا باید فکر کرد که برا کی کار می کنیم.
ممنون از پستت دوست من .
ارسال پست

بازگشت به “خدا شناسی”