علمی احکامی

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member

علمی احکامی

پست توسط meysamkashmar »

فایده ریش از نظر علمی با منبع اطلاعات موثق
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: علمی احکامی

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

به سایت خودتون خوشامدید تصویر

پیشنهاد میدم تاپیک زیر رو مطالعه کنید اگه سوالی بود زیل همون تاپیک مطرح کنید ان شالله پاسخگو می باشیم .

فلسفه تراشيدن ريش

در راه رسیدن به حقایق شیعی موفق و موید باشید ... تصویرتصویر 
تصویر
New Member
New Member

پست توسط meysamkashmar »

فواید گذاشتن ریش ازلحاظ بزشکی :-?
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

اگه تاپیک رو مطالعه میکردید توضیحاتی داده شده بود .

در زیر نقل قول کردم .

مائده آسمانی نوشته شده:

در جست و جوي فلسفه احكام نبايد هميشه به دنبال علوم تجربي رفت و دليلي مادي و فيزيولوژيك برايش جست و جونمود .

اين فرايند كه همواره در پي يافتن مصلحت يا مفسده اي طبي يا ...باشيم برخاسته از نگرشي مادي گرايانه است .

در حالي كه بسياري از احكام مصالحي معنوي دارند كه در حوزه هيچ يك از علوم بشري قابل تحقيق نيست و آنها با متد تجربي خود قادر

به حكمي نفيا يا اثباتا پيرامون آن نيستند و يا اگرنظري بدهند بسيار سطحي است و چه بسا مساله حكمتي برتر و بالاتر داشته باشد .

چنان كه در مورد روزه علوم به خواص بهداشتي آن پرداخته اند ولي قرآن مجيد فلسفه اي بالاتر را بيان فرموده و آن ( ( تقوايابي ) )

است .

در موردتراشيدن صورت نيز از نظر طبي گفته اند:

وجود محاسن براي محافظت ازلثه ها و دندان ها و پوست صورت مفيد است .

از نظر متخصصين پوست نيز وجود محاسن در صورت رعايت نظافت و اصول بهداشتي براي حفاظت از پوست و لطافت آنها مفيد است ،

مگر در مورد كساني كه گرفتار قارچ هاي پوستي و ... باشند كه مساله اي استثنايي است .

وجود محاسن متناسب باساختار طبيعي بدن مرد مي باشد، و تراشيدن آن تشبه به زنان مي باشد

دربحارالانوار، ج 76، ص 112، ح 12، باب 13 در ضمن روايت طويلي از امام صادق ( ع ) تاريخچه اين مساله ذكر گرديده

آن گاه امام ( ع ) به فلسفه فوق اشاره كرده و مي فرمايند :

( ( ... وانا نحن نجز الشوارب و نعفي اللحي و هي الفطره ... ؛ولي ما شوارب را كوتاه مي كنيم و لحيه را باقي مي گذاريم و اين مطابق

فطرت است . ) )

در اين باره روايات متعددي در كتب روايي ، از جمله بحارالانوار،معاني الاخبار، تحف العقول ، وسايل الشيعه و ديگر مجامع روايي وجود

داردكه ما فقط به ذكر دو روايت از بحارالانوار بسنده مي كنيم :

1- ( ( من كتاب من لايحضره الفقيه قال الصادق ( ع ) اخذ الشارب من الجمعه الي الجمعه امان من الجذام و قال النبي ( ص ) لا يطولن احدكم شاربه فان

الشيطان يتخذه مخبا"يستتر به و قال ( ع ) من لم ياخذ شاربه فليس منا و قال ( ع ) احفوا الشوارب واعفوا اللحي و لا تتشبهوا باليهود و قال ( ص )

ان المجوس جزوا لحاهم و وفرواشواربهم و انا نحن نجز الشوارب و نعفي اللحي و هي الفطره و اذا اخذ الشارب يقول بسم الله و بالله و علي مله

رسول الله ( ص ) ... ) ) ، ( بحارالانوار، ج 76،روايت 14، ب 13 ) 2- ( ( عن رسول الله ( ص ) اخفوا الشوارب واعفوا اللحيه ولاتتشبهوا بالمجوس ) ) ،

( بحارالانوار، ج 76، ص 111، ح10، ب 13 ) .

در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و پیروز باشید تصویرتصویر 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”