خدا تنهام گذاشته

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

خدا تنهام گذاشته

پست توسط آيدا نظري »

سه ماه پيش اول ترم دلم خيلي براي باباي عزيزم تنگ شد آخه خيلي دوستش داشتم رفتم مسجد دانشگاه به خونه خدا رفتم تو وقت غير معمول تا براش دعا كنم تنهاي تنها داشتم دعا توسل ميخوندم كه تلفني خبر مرگ ناگهاني پدرم رو بهم دادند دنيا دور سرم چرخيد خدا رو تو اون لحظات حس كردم كه داره بهم ميخنده مسخره ام ميكنه ازاون روز تا حالا اين فكر كه چرا خدا تو مسجد حالمو گرفت و بهم ضد حال زد داره ديونم ميكنه مگه خدا دل بنده اش ميشكنه من با اميد رفتم خونهاش اما با دل شكسته و چشم گريان اومدم
ازاون روز احساس ميكنم خدا خيلي ازمن دور شده هرچي سعي ميكنم بهش نزديك شم خدا نگام نميكنه ازم رو برمي گردونه منم نااميدميشم و روز از نو وروزي از نو حالا من چكار بايد بكنم؟
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 55 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

Re: خدا تنهام گذاشته

پست توسط شب انتظار14 »

بنام تنها پرستوی جزیره قلبم

با سلام خدمت شما دوست عزیزم آیدا نظری تصویرتصویر

دوست عزیزم در ابتدا فوت پدر گرامیت را تسلیت میگویم تصویر

دوست عزیز اگر شما اونروز به مسجد نمیرفتید و دعا هم نمیکردید باز هم آن اتفاق برای پدرتان می افتاد بالاخره هرکس تا وقتی که

خدا تعیین کرده زنده است وعمر دست آدم نیست اتفاقا خدا اونقدر مهربونه که اونروز که قرار بود اون اتفاق بیفته به دلت انداخته که

بلند شی بری برا پدرت دعا کنی میدونی اون دعا تو اون لحظه چقدر به درد پدرت خورده بنابر این خدا تو اون لحظه به فکر پدرت بوده

و خواسته از طریق فرزندش برای روحش آرامش ایجاد شود .اما از آنجایی که شیطان از آدم دلش خونه و قسم یاد کرده که انسانهارو

تا اونجایی که می تونه گمراه کنه به خاطر همین از اونوقت تا حالا بیکار ننشسته واز راههای مختلف سعی در دور کردن انسان از خدا

کرده البته انسان خودش باعث میشه تا شیطان به حریم دلش راه پیدا کنه وگرنه شیطان به گفته خداوند نمیتونه به انسانهای خالص

نفوذ کنه چون اونها واقعا عمرشونو برای خدا ومبارزه با نفس اماره سپری میکنند البته شیطان ابتدا انسان رو وسوسه میکنه . اونروزم که

اون اتفاق افتاد و یک لحظه نسبت به خدا بدبین شدی شیطان که اون لحظه کمین کرده بود فوری اومده و تو گوشت خونده که آره خدا

تو رو مسخره کرده و از این حرفها وثانیا تمسخر خدا مثل تمسخر ما انسانها نیست که به بنده هاش بخنده چون او مخلوق نیست بلکه

خالق است و همه کارهایش از روی حکمت است تو تفسیر سوره بقره آیه 15 که میفرماید خداوند آنها را مسخره میکند هست که

تمسخر خداوند ابتدایی نیست بلکه جزایی است یعنی وقتی انسان به واسطه گناهانی که مرتکب میشود و اصرار بر انجام گناهان می

کند وتوبه هم نمیکند خدا او را کم عقل کرده و عقل و هدایت را از او میگیرد.

بنابراین دوست عزیز شما باید دیدتان را نسبت به خدا عوض کنید ونسبت به خدا خوش بین باشید خود خدا هم تو قرآن فرموده که

نسبت به خدا گمان خوش داشته باشید .و همین بدگمانی شما باعث شده که شیطان بین تو و خدا نشسته و جم هم نمیخورد به

خاطر همینه که هر وقت میری سراغ خدا فکر میکنی که خدا با تو قهر کرده در واقع این شما هستید که با خدا قهر کردید و شیطان

هم از این بابت خوشحاله . پس اول دلتون رو صاف کنید . پیشنهاد میکنم که شب البته نصف شب تو یه جای خلوتی وضو بگیرید و دو

رکعت نماز بخوانید و اسمش رو هم بذارید نماز آشتی با خدا و شیطان را لعنت کنید وسوره های ناس و فلق را بخوانبدو بعد سر سجاده

خدا رو از ته دلت صدا بزن اون وقت اگه دلت شکست و گریه کردی بدون که شیطان از اونجا فرار کرده وتو تو آغوش خدا هستی اونوقت

بشین با خدا با زبون خودمونی در د دل کن اونوقت میبینی که چه حس غیر قابل وصفی بهت دست میده دل آدم آروم میگیره وبه خدا

قول بده که دیگه بهش بدبین نشی . من هم امیدوارم که موفق شوی ببخش که سرت رو به درد اوردم.تصویرتصویر

راستی جمعه ها ساعت 8:20 دقیقه شبکه اول به برنامه حدیث سرو نگاه کن خیلی خوب و موثرهتصویر
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 213 بار

Re: خدا تنهام گذاشته

پست توسط fizikdan3000 »

سلام آیدا خانم

امیدوارم که خداوند پدرتان را غریق رحمت خود قرار بدهد .. انشاالله

من احساسمو در مورد جواب سوالتون میخوام اینجوری بیان کنم که؛

فرض کنیم مادر بخواد احساسشو نسبت به بچش 20 درصد نشون بده ، بهش لبخند میزنه

اگربخواد 40 درصد نشون بده دست محبت به سرش میکشه

اگر بخواد 60 درصد نشون بده لپشو آروم میکشه

اگر بخواد 80 درصد نشون بده اورو میبوسه و در آغوش میگیره

و اگر بخواد تمام احساسشو نسبت به فرزند نشون بده علاوه بر آغوش گرفتن و بوسیدنش اورو در بغل فشار میده . شاید بچه دردش بیاد اما مادر اوج

احساسشو داره نشون میده شاید تا جایی پیش بره که اشک بچشو دربیاد...

خدا از مادر مهربونتر

وقتی بخواد احساس عشق به بندشو نشون بده مسلما بیشتر در آغوش فشارش میده آخه حس عشق او خیلی بالاتره ...

به همین دلیل که اشکمون درمیادو میشینیم زار زار گریه میکنیم.

فقط کافیه به این درجه معرفت برسیم که ما در آغوش خداییم وخداوند مارو هیچگاه تنها نمیزاره و چه بسیار دیده شده که ماخدامونو تنها میزاریم...

پدر شما باید میرفت پس رفت

منو شما و همه باید بریم پس میریم

قوانین ، ضوابط و فرمولهای خدا به قدری دقیق است که حتی یک پیکو هم ضریب خطا درش دیده نمیشه
حرفهای خنده ام را میشود در سکوت برکه نا امید از بارش باران ترجمه کرد ،

که با قاصدکی تنها و بی ریا، در راه بودن، خبری را خبر می دهد ...

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”