ولا غیر. شخصیت جومونگ دراین سریال به قدری قوی و دارای محاسن فراوان اخلاقی وفردی واجتماعی است که هر بیننده ای
در هر رده سنی به خود جذب میکند جومونگی که افسانه ای بیش نیست شاید توضیحوتفسیر نام جومونگ در صفحات افسانه های
کشور کره چند سطری بیشتر نباشد اما به بهترین نحو ممکن حدود 90 ساعت برای او شخصیت پردازی کرده اندواین جومونگ نه
برای کره ای ها بلکه برای بسیاری از مردم دنیا یکی از دوست داشتنی ترین چهره ها شده است واین یعنی کره ای ها الگو
کرده اند وچیزی برای عرضه کردن دارند در سریالهای قبلی آنها یانگوم نمونه یک بانوی کامل نشان داده شد وامروز هم
جوانی است کامل در تمام زمینه ها که فوق العاده آرمانگراست. این روزها اگر به برادر یا خواهر کوچکتر خود بگوییم جومونگ
؟چه جوابی به ما میدهد؟ جومونگ در ذهن او یک اسطوره است در طرف دیگر ماجرا اگر بگوییم مثلا شهید حسن باقری را می
یا نه؟ گیج میشود ومنگ میماند.البته تقصیری هم ندارد او هیچ ذهنیتی از امثال شهید باقری در ذهن خود ندارد . جومونگ
افسانه است وحسن باقری سند واقعی دفاع مقدس - شیخ بهایی را هم نمیشناسد از ابو علی سینا هم فقط چند خطی در
درسی خوانده است .شهید همت وچمران تداعی کننده سرعت بالای اتوموبیلها در اتوبانهای نامگذاری شده به نام این
است.نامهایی که بعضی از آنها سرنوشت تاریخ را تغییر داده اند و زیبایهای بسیاری را در عالم حقیقت و نه در افسانه ها
کرده اند .حیف که این همه اسطوره داریم ونمیتوانیم آنها را معرفی کنیم .
دوستان فکر کنم شماهم با خوندن این متن که از یک سایتی برداشته بودم مثل من به فکر فرو رفتین به فکر این که ما
افسانه ای دیگر کشورها رو بیشتر از قهرمانهای واقعی کشور خودمان میشناسیم من تصمیم گرفتم که درباره شهدا
رو جمع آوری کنم از معرفی یک شهید ووصیت نامه شهیدو خاطرات و تصاویر و... حالا که ما نمیتوانیم این قهرمانهای
به دنیا معرفی کنیم بیاییداونهارو توجمع خودمون معرفی کنیم ویاد کنیم برای این کار میتوانید برای هر یک از عنوانهای معرفی شهید
وصیت نامه وخاطرات و... که به طور مستقل در قسمت مباحث وجود دارد اگر مطالبی دارید در آن قسمتها بگذارید تا همه استفاده
. لطفا اگه نظری هم راجع به این مطالب و پیشنهاد دارید بفرمایید. متشکرم.