دو تا سوال دارم ؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

دو تا سوال دارم ؟؟

پست توسط 110 »

با عرض سلام خدمت شما عزیزان =:(

دو سوال به ذهنم رسید که فکر کنم :-( اگر کسی عالم به سوال و عامل به جواب آنها باشد :AA: در دنیا و آخرت از سعادتمندان میباشد .

سوالات : :-o
1.از چه راههایی میتوان به خدای متعال نزدیک شد و فوائد تقرب به خدا چیست ؟
2.عواملی که سبب دورشدن از خدای متعال میشود چیست و این دوری از خدا چه زیانهایی دارد ؟

امید وارم با جوابهایی هر چند کوتاه که به ذهن شما گرامیان میرسد من و تمام خوانندگان محترم را مسرور بفرمایید :)
التماس دعا :AA: دارم ازهمه شما
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

[align=center]به نام خدا  

با سلام خدمت دوست عزیز =:(

در واقع شما 4 تا سوال پرسیدید ! (هر کدوم شامل دوتاست ) :D

اما جواب ...

یه مثال ساده : وقتی شما یه کسی رو دوست دارید ، همه اش مواظب این هستید که همون کارهایی که

اون طرف دوست داره رو براش انجام بدید ، و اون کارهایی که دوست نداره رو انجام ندید (تا از این طریق به او نزدیک تر بشید)

در مورد رابطه ما با خدا نیز همینطوره ؛

یعنی اگر آنچه که او ، امر به انجامش کرده را انجام بدهیم ، وهمچنین آنچه را که نهی کرده و ناخشنود از آن است ،

را انجام ندهیم ، به او نزدیک می شویم .

و دیگر اینکه ، اگر آنچه را امر به ترک آن کرده انجام دهیم ، و آنچه را که امر به انجام آن کرده ترک کنیم ،

بدون تردید از او دور خواهیم شد
.

-------------------------------------------------

تازه در اون مثال اول ، سود و زیان هر دو طرف در میان هست ، اما در رابطۀ ما با پروردگار هر چه که او فرمان داده ...

انجامش ، به سود خود ماست و نیز ترکش به زیان خود ما ؛ و او هیچ سود و منفعتی برای خود نمی داند .

پس هر سود و زیانی که در این بین مطرح می شود ، متوجه خود ماست ! 
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

پست توسط 110 »

با تشکر از شما :razz:
اگر لطف بفرماييد فوائد تقرب به خدا و مضرات دوري از پروردگار را به همين زيبايي بفرماييد ممنون ميشويم :razz:
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

[align=center]به نام پروردگار  

سلام بر دوست گرامی ؛ :D

راستش سوال شما ، از اون معدود سوال هایی است که جوابش در خودش هست . یعنی بهترین فایده قرب به خدا

خود خداوند هست . اگر کسی به واقع ، خدای منان رو بشناسه و معرفت به او پیدا کنه ، بهترین فایده قرب به اون رو خودش می دونه .

-------------------------------------------------

اما برای اینکه بتونم جواب کامل تری به شما بدم سعی کردم مطالب مستند و همچنین متصل به وحی رو برای شما جمع آوری کنم

تا همه از این مطالب بهره ببریم . :D

در قرآن کریم در سوره مبارکه واقعه ، چهرۀ کامل و تمام نمای مقرّبین درگاه خدا ، و نیز نتایج و ثمرات این تقرب ، در دنیا و آخرت ذکر شده است .

همچنین در قسمت دوم این سوره ، در مورد کسانی که به مراتب بالای این قرب نرسیده اند اما در این مسیر قدم بر می دارند نیز

به زیبایی سخن رفته است .

و در قسمت سوم ، در مقابل این دو گروه، تنها یک گروه سوم را نام می برد ، و آن کسانی هستند که نه مقرب هستند و

نه حداقل در مسیر قرب الهی گام بر می دارند ؛ که عاقبت شوم ایشان نیز ذکر گردیده است :

سوره مبارکه واقعه :

و شما سه گروه خواهيد بود! (7)

مقربان
آنها مقربانند! (11) در باغهاى پرنعمت بهشت (جاى دارند)! (12) گروه زيادى (از آنها) از امتهاى نخستينند، (13) و اندكى از امت آخرين! (14) آنها ( مقربان)
بر تختهايى كه صف‏كشيده و به هم پيوسته است قراردارند، (15) در حالى كه بر آن تكيه زده و رو به روى يكديگرند! (16) نوجوانانى جاودان (در شكوه و طراوت)
پيوسته گرداگرد آنان مى‏گردند، (17) با قدحها و كوزه‏ها و جامهايى از نهرهاى جارى بهشتى (و شراب طهور)! (18) اما شرابى كه از آن درد سر نمى‏گيرند
و نه مست مى‏شوند! (19) و ميوه‏هايى از هر نوع كه انتخاب كنند، (20) و گوشت پرنده از هر نوع كه مايل باشند! (21) و همسرانى از حور العين دارند، (22)
همچون مرواريد در صدف پنهان! (23)
 اينها پاداشى است در برابر اعمالى كه انجام مى‏دادند! (24) در آن (باغهاى بهشتى) نه لغو و بيهوده‏اى مى‏شنوند نه سخنان گناه آلود; (25)
تنها چيزى كه مى‏شنوند «سلام‏» است «سلام‏»! (26)

اصحاب یمین
و اصحاب يمين و خجستگان، چه اصحاب يمين و خجستگانى! (27) آنها در سايه درختان «سدر» بى‏خار قرار دارند، (28) و در سايه درخت «طلح‏» پربرگ ( درختى خوشرنگ و خوشبو)، (29) و سايه كشيده و گسترده، (30) و در كنار آبشارها، (31) و ميوه‏هاى فراوان، (32) كه هرگز قطع و ممنوع نمى‏شود، (33)
و همسرانى بلندمرتبه! (34) ما آنها را آفرينش نوينى بخشيديم، (35) و همه را دوشيزه قرار داديم، (36) زنانى كه تنها به همسرشان عشق مى‏ورزند و خوش زبان و فصيح و هم سن و سالند! (37) اينها همه براى اصحاب يمين است، (38) كه گروهى از امتهاى نخستينند،(39) و گروهى از امتهاى آخرين! (40)

گروه شمال
و اصحاب شمال، چه اصحاب شمالى (كه نامه اعمالشان به نشانه جرمشان به دست چپ آنها داده مى‏شود)! (41)
آنها در ميان بادهاى كشنده و آب سوزان قرار دارند، (42) و در سايه دودهاى متراكم و آتشزا! (43) سايه‏اى كه نه خنك است و نه آرامبخش! (44)
آنها پيش از اين (در عالم دنيا) مست و مغرور نعمت بودند، (45) و بر گناهان بزرگ اصرار مى‏ورزيدند، (46) و مى‏گفتند: «هنگامى كه ما مرديم و خاك و استخوان شديم، آيا برانگيخته خواهيم شد؟! (47) يا نياكان نخستين ما (برانگيخته مى‏شوند)؟!» (48) بگو: «اولين و آخرين، (49) همگى در موعد روز معينى گردآورى مى‏شوند، (50) سپس شما اى گمراهان تكذيب‏كننده! (51) قطعا از درخت زقوم مى‏خوريد، (52) و شكمها را از آن پر مى‏كنيد، (53) و روى آن از آب سوزان مى‏نوشيد، (54) و همچون شتران مبتلا به بيمارى عطش، از آن مى‏آشاميد! (55) اين است وسيله پذيرايى از آنها در قيامت! (56)

البته اگر دقت فرموده باشید ، نکات ظریفی را در بیان اینکه اینها نتیجه اعمال خودشان است ، و نیز ذکر برخی از اعمال و باورهای آنها ، قصد توجه دادن ما را به این
مطلب دارد که اینها نتایج اخروی فقط نیست ، یعنی فایده تقرب به خدا در دنیا و اعمال صالح اولا در خود دنیا موجب راحتی و روح و ریحان انسان می گردد
و ثانیا در آخرت بازتاب همین نتایج ، آن موارد جاودانی است که ذکر گردید .

[url=http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=723]
(البته توصیه می کنم ، این سوره نورانی را به طور کامل قرائت فرموده و از دیگر فضای آیات این سوره که کامل کننده معنای این آیات هستند ،
بهره کامل را ببرید و در این بهار قرآن شکوفه های معرفت را از این بوستان بچینید )
[/url] 

خداوند ما را از پیروان راستین آن مقرّبین حقیقی درگاهش ، قرار دهد :AA:
موفق و سربلند باشید . :razz:
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”