سلام علیکم
امام علی بن موسی الرضا علیه السلام :
(( من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق ))
. »»» کسی که از مخلوق سپاسگذاری نکند، شکر خالق هم بجا نخواهد آورد «««
میزان الحکمه، جلد 2، صفحه 1493، حدیث 9638
. در ابتدا تشکر ويژه ای دارم از تمامی خدمت گذاران مخلص اهل بیت علیهم السلام
در هر عرصه اي که مشغول فعالیت و نشر معارف مکتب امام جعفر صادق علیه السلام میباشند.
.
.
همچنین از مسئولین و تمامی کاربران محترم سایت مرکز نشر اعتقادات تشکر و قدردانی میکنم،
و از این موضوع که نميتوانم حق تشکر از همه دوستان را به شایستگی ادا کنم، پوزش میطلبم.
.
.
متاسفانه بنده به خصوص اخیرا کمتر توفیق مشاهده تاپیکها را پیدا میکنم لذا تشکر از هر تاپیک خوبی برای من میسر نیست.
[COLOR=#eeece1].
لذا از همه شما دوستان ارجمند تقاضا دارم تشکر بنده را بابت زحمات مخلصانه و فعالیتهای مفیدي که در سایت دارید، بپذيريد.
..
..
من اين تاپیک را برای رساندن اين پیام تشکر به شما خوبان افتتاح نمودم و ليکن غرض بنده به این مسئله محدود نمیشود،
[COLOR=#eeece1].
بلکه ممکن است دوستان دیگري هم باشند که تشکر از هر پست شايسته سپاسي، برای ایشان نیز به هر دلیلی مقدور نباشد،
. .
و يا به هر جهتی، صلاح میدانند تشکر خود را به صورت کتبی به برخی از کاربران محترم سایت و يا همه شما خوبان ابلاغ نمایند.
.
.
و البته شايد شما دوست محترم نيز در انتظار فرصتی مناسب برای تشکر و قدرداني از ديگر اعضاء سايت بوده باشید.
دوستان و کاربران محترم سایت اعتقادات، اين تاپیک متعلق به همه شما پيروان ائمه اطهار علیهم السلام است.
.
« يا علي »
علیه السلام
التماس دعا