هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

پست توسط Ali_mahboobi »

سلام.

دیدم تاپیکی در این مورد مهم زده نشده...گفتم من شروع کنم.

هفدهميننمايشگاه بين المللي قرآن کريم 25 مرداد با حضور انديشمندان، پژوهشگران وهنرمندان ايران و بيست کشور جهان در مصلاي تهران آغاز بکار
مي کند.
دکتر خواجه پيري رئيس نمايشگاه بين المللي قرآن کريم در نشستي رسانهاي افزود: اين دوره نمايشگاه با شعار "خدمت رساني به علاقه مندان حوزهقرآني" در 13 بخش و براي نخستين بار در فاصله زماني شش روز به آغاز ماهمبارک رمضان شروع بکار مي کند.
وي تصريح کرد: شروع بکار نمايشگاه پيش از آغاز ماه رمضان براياستفاده عموم هموطنان در استان هاي ديگر است که در سالهاي گذشته به دليلمسائل ويژه اين ماه قادر به استفاده از خدمات نمايشگاه نبودند.
رئيس نمايشگاه بين المللي قرآن کريم گفت: بخش نشر مکتوب، نشرالکترونيک و رسانه هاي ديجيتال، پژوهش، بين الملل، خادمان قرآن کريم،ترجمه، خانواده، کودک و هنر ،‌محصولات فرهنگي،‌ آموزش، حوزه هاي علميه ،دانشگاهي و نهادها و موسسات، ترکيب بخش هاي اين دوره نماشگاه است.
وي افزود: امسال ويژه برنامه هاي متنوعي همزمان با برگزاري نمايشگاه برگزار
مي شود که از آن جمله مي توان به بخش هايي چون محفل انس با قرآن ، شبهاي نوراني، غرفه مهدويت ، برگزاري مراسم دفاع از پايان نامه هاي حوزوي ودانشگاهي، غرفه اصلاح الگوي مصرف و کارگاه هاي آموزشي اشاره کرد.
خواجه پيري گفت: امسال در نمايشگاه علاوه بر انتخاب 21 خادم برترقرآن کريم در حوزه کشوري و بين المللي به طور همزمان خادمان قرآن در همهاستان هاي کشور انتخاب و از آنان تجليل خواهد شد.
وي افزود: امسال همچنين از 10 خادم قرآني بالاي 80 سال تجليل مي شودو کتاب زندگينامه خادمان قرآن کريم جلدهاي 13 تا 15 چاپ و توزيع خواهد شد.
هفدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن کريم 25 مرداد بعد از نماز مغرب وعشاء با اجراي مراسم ويژه آغاز بکار مي کند و علاقه مندان تا پايان ماهمبارک رمضان
مي توانند هر روز از ساعت 16 تا 24 از آن بازديد کنند.
دوستان نمایشگاه چند روز دیگه آغاز میشه. لطفن بعد از بازدید از غرفه ها و محصولاتی که خریدید یا مشاهده کریدد و مطالب جالب نمایشگاه رو به دوستان معرفی کنید

در ضمن خودم هم سوال داشتم...

دوستانی که سال گذشته با نمایشگاه رفتن..آیا کارت رایانه ای برای خرید از نمایشگاه میدن؟ به چه کسانی میدن؟ به نظرتون امسال هم بدن؟
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

پست توسط Ali_mahboobi »

کسی نبود جواب سوال ما رو بدونه؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”