حتماً همتون از دیدن این تصویر زیبا مثل من و احسان و .. شگفت زده شدین
جداً که تصویر زیبائیه . دست طراحش درد نکنه .
2 روز پیش که این تصویر زیبا رو دیدم از ایدش خیلی خوشم اومد ، هرچند که قصد نداشتم برای ولادت بی بی کاری انجام بدم، تصمیمم عوض شد و به ذهنم رسید یه والپیپر زیبا میشه به این سبک به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها درست کرد .
اولش قصدم به کار گروهی نبود
ولی وقتی دیدم دوستان سوال می کنن در مورد تایپو گرافی و اینکه چه جوری میشه یه نوشته رو درست کرد گفتم بد نیست یه بازی رو شروع کنیم .
و اونم اینه که هر کدوم از دوستان که طالب بودن با الهام از این تصویر و تایپو گرافی اون یه طرح به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها بزنن.
هدف از اجرای این کار گروهی بالا بردن خلاقیت دوستان هستش،اینکه چه جوری میشه بدونه کپی از طرح ازش ایده گرفت . دو رو بر ما خیلیطرحهای مختلف هست که میشه ازشون ایده گرفت و یه کار مذهبی خوب درست کرد . و هم اینکه به امید خدا چند تا طرح تقریباً یکسان از چند طراح مختلف به مناسبت ولادت خانوم توی نت قرار میگیره .
من خودم می خوام تا اونجایی که میشه دقیق مثل این تصویر درست کنم .یه جورایی میشه گفت مهندسی معکوس
ولی دوستان اگر که خواستن می تونن رنگش رو عوض کنن .
ولی تایپو گرافی یعنی سبک نوشته رو از داخل نوشته های این طرح استخراج کنید . یعنی یه فنت شبیه این بسازید و با اون طرح بزنید .
امید وارم که دوستان موفق باشید .
تا اونجایی که ممکنه سعی خودتون رو بکنید . اگر هم جایی مشکل داشتید احسان جون سعی می کنه راهنمائیتون بکنه (البته منم کمکش می کنم ) ولی دوست دارم خودتون رو به زحمت بندازین یکم . ببینید چه جوری اون حاشیه دولایه رو به نوشته داده و ....
من می خواستم بزارمش تو انجمن طرح و ایده نمی دونم چه جوری از اینجا سر در آورد