کی میاد بازی؟

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 76 بار
سپاس‌های دریافتی: 195 بار

کی میاد بازی؟

پست توسط bidemajnon »

تصویر
حتماً همتون از دیدن این تصویر زیبا مثل من و احسان و .. شگفت زده شدین
جداً که تصویر زیبائیه . دست طراحش درد نکنه .

2 روز پیش که این تصویر زیبا رو دیدم از ایدش خیلی خوشم اومد ، هرچند که قصد نداشتم برای ولادت بی بی کاری انجام بدم، تصمیمم عوض شد و به ذهنم رسید یه والپیپر زیبا میشه به این سبک به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها درست کرد .

اولش قصدم به کار گروهی نبود
ولی وقتی دیدم دوستان سوال می کنن در مورد تایپو گرافی و اینکه چه جوری میشه یه نوشته رو درست کرد گفتم بد نیست یه بازی رو شروع کنیم .
و اونم اینه که هر کدوم از دوستان که طالب بودن با الهام از این تصویر و تایپو گرافی اون یه طرح به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها بزنن.

هدف از اجرای این کار گروهی بالا بردن خلاقیت دوستان هستش،اینکه چه جوری میشه بدونه کپی از طرح ازش ایده گرفت . دو رو بر ما خیلیطرحهای مختلف هست که میشه ازشون ایده گرفت و یه کار مذهبی خوب درست کرد . و هم اینکه به امید خدا چند تا طرح تقریباً یکسان از چند طراح مختلف به مناسبت ولادت خانوم توی نت قرار میگیره .

من خودم می خوام تا اونجایی که میشه دقیق مثل این تصویر درست کنم .یه جورایی میشه گفت مهندسی معکوس
ولی دوستان اگر که خواستن می تونن رنگش رو عوض کنن .
ولی تایپو گرافی یعنی سبک نوشته رو از داخل نوشته های این طرح استخراج کنید . یعنی یه فنت شبیه این بسازید و با اون طرح بزنید .
امید وارم که دوستان موفق باشید .

تا اونجایی که ممکنه سعی خودتون رو بکنید . اگر هم جایی مشکل داشتید احسان جون سعی می کنه راهنمائیتون بکنه (البته منم کمکش می کنم ) ولی دوست دارم خودتون رو به زحمت بندازین یکم . ببینید چه جوری اون حاشیه دولایه رو به نوشته داده و ....

من می خواستم بزارمش تو انجمن طرح و ایده نمی دونم چه جوری از اینجا سر در آورد تصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

Re: کی میاد بازی؟

پست توسط [EHSAN] »

سلام :razz: :)

به عنوان اولين نفر اعلام آمادگي ميكنم. =:(

فقط بگو طرحهارو تا كي تحويل بديم؟ :-(

انتقالش دادم به انجمن طرح و ايده تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

منم خیلی دوست دارم شرکت کنم ولی میدونم نمتونم!

کارای تاپیوگرافی رو حتماً باید روی کاغذ کار کنی و بعد یه اسکنر دم دست داشته باشی

(البته شاید تونستم یه اسکنر گیر بیارم)

ببینم چی میشه

دوستان خدا قوت :razz:
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

بدون اسكنر هم ميشه :razz: .. موبايل رو براي چي خلق كردن؟ :-)

فوقه فوقش ميري كامپيوتري سره كوچتون اسكنش ميكني مياي. اصلا بزار ببينم اين طرح كجاش اسكنر ميخواد؟ مگه قرار نيست از خود طرح نوشته‌ي زينب رو بسازيم؟ اسكنرش ديگه براي چي بود؟ تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

[EHSAN] نوشته شده:بدون اسكنر هم ميشه :razz: .. موبايل رو براي چي خلق كردن؟ :-)

فوقه فوقش ميري كامپيوتري سره كوچتون اسكنش ميكني مياي. اصلا بزار ببينم اين طرح كجاش اسكنر ميخواد؟ مگه قرار نيست از خود طرح نوشته‌ي زينب رو بسازيم؟ اسكنرش ديگه براي چي بود؟ تصویر

احسان جان جریان موبایل چیه؟!

مگه نباید تاپیوگرافی درست کنیم؟!
خوب تاپیوگرافی رو من بلد نیستم با ماوس کامپیوتر درست کنم!

اول باید روی کاغذ بکشم بعد با اسکنر انتقال بدم
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

نه ديگه :-)
اولا كه وقتي روي كاغذ كشيدي با موبايل يا دوربين ديجيتال ازش عكس بگير بعد انتقالش بده به فتوشاپت :smile:

ولي توي اين كار اصلا قرار نيست كاره دست انجام بشه.. با همين حروفي كه داره شما كلمه زينب رو بساز
منتظرم :razz:
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 76 بار
سپاس‌های دریافتی: 195 بار

پست توسط bidemajnon »

سلام
همونجور که احسان فرمودند نیازی به کشیدن طرح روی کاغذ و اسکن نیست . :x
هرچند اون اولین مرحله ایجاد یه تایپو گرافی باشه ولی اینجا هدف چیز دیگه ای هست
می خوایم با استفاده از ابزار پن فتوشاپ بسازیم .
منظور این هستش که خودت دنبال یه راه چاره باشی. :smile:
مثل همون موبایل و یا دوربین دیجیتالی که احسان گفتش . خیلی وقتا میشه یه ابزار یا وسیله جایگزین پیدا کرد.حالا که اسکنر نیست شما به جای اسکن کردن می تونی با موبایل عکس بگیری و تو فتوشاپ ویرایش کنی . :-)
توی فتوشاپ هم همینجوریه .
مثلاً شما اگر که با پن نتونی کار کنی می تونی با ابزار پاک کن و براش فتوشاپ هم به اون نوشته مورد نظر برسی مثل همون کاری که من برای نوشته حضرت معصومه سلام الله علیها انجام دادم ( پس میبینی اسکنری در کار نبوده) :x
Member
Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 61 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط ولایت »

آقا من همينقدر تونستم درست کنم . يعني بلد نبودم يه پشت زمينه مثل عکس يا صاحب الزمان رو بذارم . و عکس مرغ هم نداشتم . اميدوارم کسي پيدا بشه که بتونه آموزش درست کردن اينطور پشت زمينه ها رو بذاره .
تصویر
    [External Link Removed for Guests]  --  [External Link Removed for Guests]    
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

سلام بر آقا عليرضاي عزيز :razz:

تا اينجاش خيلي عالي شده :smile: :smile: ولي سعي كن تا آخرش بري و با همين نوشته‌ات يه والپيپر تو سايز 1024x768 بسازي تصویر

حتما هم الزامي نيست بكگراندش شبيه به طرح اصلي باشه چون ميخوايم براي ولادت خانم زينب (سلام الله عليها) چندين تا والپيپر با طرحها و رنگهاي مختلف بسازيم ولي درنهايت ميخوايم چيزي شبيه به اثر اصلي باشه كه تمريني هم براي مهارت كاربران بشه.

راستي براي سوالتون يه تاپيك جديد باز كردم كه راحت باهم بحث كنيم: http://www.eteghadat.com/forum/forum-f1 ... tml#p18273

منتظر طرح نهايي هستيم. تصویر منم ميرم طرحمو تموم ميكنم كه يه اثر خوب با كمك همديگه ارائه بديم. :)

دوستان انشا الله در آينده نزديك يه خبر خوش تو زمينه گرافيك مذهبي براتون دارم :-) منتظر باشيد تصویر

ياعلي(ع) مدد :razz:
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلامتصویر

لطفا برای اپلود از امکان پیوست سایت استفاده کنید چون بعضاً این سایتهای اپلود پایبند به نگهداری عکسها نیستند همین ایران بلاگ یادمه یه سری عکسها ازش حذف شده بود.

اینم اموزش استفاده از پیوست :

http://www.eteghadat.com/forum/forum-f1 ... t5246.html

موفق باشید :razz:
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”