حرف دل من

سوالهای خود را پيرامون مسائل فنی و عمومی انجمن در اين قسمت مطرح نماييد.

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

حرف دل من

پست توسط 110 »

تصویر 
 با سلام خدمت شما برادران و خواهران محترم  .  حضرت امام جعفر صادق عليه السلام ميفرمايند:  .  أَحَبُّ إِخْوَانِي إِلَيَّ مَنْ أَهْدَى إِلَيَّ عُيُوبِي‏  .  محبوبترين برادرانم نزد من كسى است كه عيبهاى مرا پيش من هديه آورد  .  کتاب اصول کافي جلد 2 صفحه 639  ابتدا چند سوال از خويش:  
     1. احساس ما نسبت به اين سايت چيست؟ 
  2. چه اندازه اين سايت بر روي ما تاثير معنوي گذاشته است؟ 
  3. چه هدفي را در اين سايت دنبال ميکنيم؟   .  4. آيا اطمينان داريم امام زمان عجل الله تعالي فرحه الشريف از عملکردمان در اين سايت راضي است؟
     5. احتمال نميدهيم که عملکردمان کمبود داشته و در صورت آگاهي از آن بتوانيم مفيدتر به حال تشيع باشيم؟ 
 .................. و سوال آخر اينکه چگونه ميتوانيم از کمبودها و نقصهاي عملکردمان مطلع و آگاه شده و آن را جبران نماييم ؟  
 .  .  اصل مطلب: 
  با برادران درستکار و راستينمان، برادرانه و دلسوزانه رفتار نماييم   .   آنکه نابرادرانمان را برادرجلوه داده و خطاب نماييم.   .   از تفرقه و اختلاف در خانواده گرم و صميمي خود جلوگيري نموده،  .   متحد شويم نه اينکه تنها در صدد جذب افراد باشيم. .
  به اين بينديشيم، چه کنيم که پرچم و نماد وحدت حقيقي،   .  بر سر درب سايت بلکه سايتهاي شيعي به حرکت درآمده، تلالو کرده، بدرخشد.   .   اين کار محال است تحققش تا زماني که من نوعي، خود و متعلقاتم را،  .   گذاشته و فقط به انديشه شيعه و آينده او باشم. 
 : بدانيد که وحدت به معناي تنزل از حق و حقيقت، باطل است. 
  آگاهي بيشتر ميتوانيد به اين تاپيک مراجعه بفرماييد:
بازخوانی انديشه " ت ق ر ی ب "

..  مواردي که عرض شد محدود به (( سايت اعتقادات )) نيست هرچند در حال حاضر در اين سايت مشغول فعاليت هستيم،   .  بلکه اين موارد در همه عرصه هاي زندگي ما جاري است و اگر بنده بر اين سايت تکيه کردم،  .  فقط به عنوان بيان يک مصداق بود هرچند مصداقي است که بايستي به آن اهتمام ورزيد،  .  زيرا ما در حال حاضر در اين سايت نيز فعاليت مي نماييم و اين امر بخواهيم يا نخواهيم مسئوليت آور است،
  .  پس بايد در جهت ترقي اين سايت شيعي کوشيده و نهايت سعيمان را در پيشبرد اهداف شيعي به عمل آوريم.   
توجه کنيد، نبايد رعايت اين موارد و نتيجه آن محدود به سايت خاصي شود.   .  بايد عملکردي داشته باشيم که الگويي خوب و مايه افتخار براي تشيع باشيم.  .  بايد بدانيم در زمان حضور در سايت، حال به هر نحوي که باشد،
.
کلام ما، پست ما، تاپيک ما، انتقاد ما، پيشنهاد ما، تاثير گذار است يا حداقل ميتواند تاثير گذار باشد.

.  .  چند تقاضا از شما:   .    1. لطفا پيشنهادات سازنده خود براي ترقي سايت را مطرح بفرماييد،  
و همچنين از مطرح نمودن انتقادات خود به سايت، ترديد به دل راه ندهيد،

ان شاء الله مسئولين سايت با آغوشي گرم از نظرات استقبال نموده و از آنها استفاده خواهند کرد.  . .  . 
  2. اگر پيشنهاد و يا انتقاد خاصي به کابري از کاربران محترم سايت داشتيد،   .   حال چه در رابطه با خود او و شيوه رفتاريش و يا در رابطه با مطلب يا مطالبي که  .   مطرح نموده و مينمايد يا در رابطه با شيوه ارائه آن حتما او را در جريان قرار دهيد، 
  اگر الگوي ايشان پيامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله و سلم باشد، 
  نه تنها از شما دلگير نخواهد شد بلکه از خداي متعال براي شما طلب رحمت خواهد کرد. 
  توجه داشته باشيد که تفاوت سمت هيچ نقشي در اين امر نخواهد داشت. 
  البته رعايت کمال ادب در مطرح نمودن اينگونه امور شرط اول است. 

3. اين مورد که مقداري جزئي تر است اينکه اگر پيشنهاد و طرحي براي نشر معارف تشيع در ذهن داريد،
.
حتما مطرح بفرماييد تا ديگر دوستان از آن بهره برده و مهمتر از همه امام زمان از شما خشنود شوند.

4. پيشنهادات و انتقادت خود را براي بهتر ارائه دادن مطالب در تاپيکها مطرح بفرماييد،  
 .   همچنين مواردي که رعايت نمودن آنها در پستها خالي از لطف نيست. 
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: حرف دل من

پست توسط سعید منتظر »

همیشه گفتم و بازم میگم

پاسخ هایی که تو اعتقادات به سوالات داده میشه زیاد عمومی نیست

منظورم لحن جوابا هست,

خواهشا وقتی میخواین به سوالی جواب بدید این فکر رو بکنید که طرف از دین و مذهب و این حرفا هیچ چی حالیش نمیشه,

نمیدونم تونستم مثل بچه آدم حرفمُ بزنم یا نه؟! :D
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Bronze
Bronze

پست توسط 110 »

« بسم الله الرحمن الرحيم »    سلام خدمت آقا سعيد.

احتمالا خود شما هم مي پذيريد که هميشه نميشود طرف مقابل را اينگونه که شما فرموديد، فرض کرد.

مثلا با شخصي که فقط در رابطه با امامت يکي از ائمه عليهم السلام ترديد دارد،   .   بحث کنيم که بايک مسيحي و يا يک يهودي و يا يک آتش پرست بحث مينماييم.   
البته نبايد بحث مبني بر معتقدات شخصي هرچند حق، که هنوز براي شخص مقابل به اثبات نرسيده است پيگيري و دنبال شود.  .   در اين زمينه بنده نيز با شما هم عقيده هستم که بايد لحن صحبت گويا، روان و تا حدودي همه فهم باشد.

اميدوارم توانسته باشم منظور شما را درک کنم، با تشکر از شما.  
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

110 نوشته شده: أَحَبُّ إِخْوَانِي إِلَيَّ مَنْ أَهْدَى إِلَيَّ عُيُوبِي‏ .  محبوبترين برادرانم نزد من كسى است كه عيبهاى مرا پيش من هديه آورد  .  کتاب اصول کافي جلد 2 صفحه 639 

با تمام فرمایشات دوست عزیز 110 موافقم و دلسوزی محسوس ایشان در همه عرصه های موفقیت سایت را ارج می نهم . تصویر

فقط تذکر یک نکته رو لازم دیدم ، اونم اینکه توی پیشنهادها و یا انتقادها در مورد فردی خاص اگر نمی تونید عمومی بگید

حتما به فرد مورد نظرتون پی ام بدید !

اگر بنده عیبی در فعالیت و رفتارم دارم و شما شرم دارید از اینکه در جمع عیب بنده را بازگو کنید ، از پی ام دریغ نکنید و به من هدیه بدهید .

چند نکته از حدیث بالا قابل برداشت است که علاوه بر تاکید بر دوست داشتنی ترین دوستان ، این است که

1- شیوه ی دادن عیوب به کسی ، باید همچون دادن هدیه باشد ، یعنی در یک ظاهر اراسته و به قول خودمان کادوپیچ .

نه به شکل پتک و ....

2- اینکه از " الیّ " دوم می فهمیم که دادن این هدیه باید خصوصی باشد و عیبش را فقط به خودش بگویید .

البته این تذکر فقط در مواردی بود که شما فرد خاصی را خطاب می کنید وگرنه در سایر موارد که قصد دارید عمومی بیان کنید ،

این تاپیک محفل خوبی برای این هدایای جمعی است .تصویر
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

یکی از عیوب اینجا اینه که

آدم نظر میخواد کسی نظر نمیددددددده!!تصویرتصویر 
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 568 بار

پست توسط راوي »

تصویر

فکر کنم در مواردی که 110 عزیز فراموش کرد اشاره کنه این بود که انصاف هم داشته باشیم .تصویر

دقیقا چیزی که در نوشته labbaik دیده نمیشه !!!

خصوصا در این ایام اخیر که تاپیکای سوال و جوابی و نظرخواهی خیلی زیاد شده و حداقل من با این حضور کمم،

یادم نمیاد چنین چیزی وجود داشته باشه .

اونم با این تعبیر """ یکی از عیوب اینجا""" / یعنی عمق انصاف/ یعنی هیچ تاپیکی جواب داده نشده  

راستی اصلا بگید ببینم کجا نظرخواهی شده بود که بی جواب مونده ؟  

حداقل باید ده مورد بگید تا این عبارتتون معنی پیدا کنه (عیوب اینجا) تصویر 

.
تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

تصویرتصویر

ولی انصافا در اکثر مواقع اینطور بوده که چند نفری بیشتر در نظرخواهی ها و... شرکت نمیکنن
برداشت من این بوده
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 568 بار

پست توسط راوي »

تصویریهو شد انصافا تصویر

ما که خودمون هیچ جایی شرکت نمی کنیم و اکثرا خواننده هستیم ولی برداشت منم از حرف شما این بود که اینجا اینجوریه
ولی اینجوری که شما میگی خوب یه اعضای ثابتی بالاخره هستند که شرکت کنند ،
پس این مشکل اینجا نمیشه ، مشکل اونایی میشه که شرکت نمی کنن!
مثلا این تاپیک صلوات خیلی هم کم نیستند شرکت کننده هاش
به نظرم اگه شما خودتون از کسایی هستین که بیشتر شرکت می کنین خوب روش هاشو
و یا دلایلشو اینجا بگین که بقیه مثل من هم بتونن بیشتر شرکت کنن
ولی کلا فکر کنم یکی از دلایل اصلیش اینه که اکثر صحبت ها دوطرفه است . یکی سوال می کنه یکی هم جواب میده
اگه اینا تعدادش فرق کنه و یا شیوه اش عوض بشه شاید بهتر بشه نمیدونم تصویر
از رفقا معذرت می خوام که حرفام زیاد شد اخه اسم اینجا "حرف دل من" هست ما هم جوگیر شدیمتصویر
قربون همه با انصاف هاتصویر
.
تصویر
Bronze
Bronze

پست توسط 110 »

« بسم الله الرحمن الرحيم »
 با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خوبان.

به نظر شما يک تاپيک خوب و شايسته تشکر،
چه ويژگيهاي بايد داشته باشد ؟

با تشکر.
Bronze
Bronze

پست توسط 110 »

« بسم الله الرحمن الرحيم »

Labbaik نوشته شده:یکی از عیوب اینجا اینه که

آدم نظر میخواد کسی نظر نمیددددددده!!تصویرتصویر 

حالا ميتوانم تا حدودي درکتان کنم :-)

اما سعي ميکنم اين امر را بر هفتاد محمل، حمل کنم.
:-)

با سلام خدمت شما دوستان انتقاد پذير :D

سه ويژيگي مهم براي يک تاپيک شايسته:
.

1. هدف مشخص و الهي
  2. اعتبار کافي
  3. جذابيت

اگر دوست داشتيد نظر هم ميتوانيد بدهيد ...
ارسال پست

بازگشت به “سوال ، پيشنهاد و انتقادها”