دوستان عزیز سلام گرم مرا پذیرا باشید
کسی از دوستان احتمالا متن کامل حدیث (( اخلص العمل فان النقاد بصیر بصیر ....)) رو داره؟
پیشاپیش ممنون
درخواست متن کامل حدیث...
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
Re: درخواست متن کامل حدیث...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
لقمان ( عليه السلام ) - في وصاياه لابنه - : يا بني ، تعلمت بسبعة آلاف من الحكمة ، فاحفظ منها أربعة ومر معي إلى الجنة :
أحكم سفينتك فإن بحرك عميق ، وخفف حملك فإن العقبة كؤود ، وأكثر الزاد فإن السفر بعيد ، وأخلص العمل فإن الناقد بصير. (الاختصاص : 341)
از وصایای لقمان حکیم(ع) به فرزندش :
پسرم ! هفت هزار حکمت را آموختم ، که از آنها تنها چهار مورد را دریاب تا با من به بهشت درآیی :
1- کشتی ات را محکم ساز ، که دریایی عمیق پیش روی توست .
2- بار و (وسایل اضافی) را سبک کن ، که این گردنه ای پر پیچ و خم است
3- زاد و توشه (وسایل لازم) را زیاد کن ، که سفر دراز است *
4- عمل ات را خالص گردان که ناقد (خداوند) بینا و بصیر است (و عمل خالص را از غیر آن خوب درمی یابد)
--------------
* در تفاوت حمل و زاد دقت شود که حمل باری است که انسان در راه حمل می کند و باعث زحمت او می شود و فقط مسیر را سخت می کند
و در مقصد به کار نمی آید .
اما زاد ، توشه ای است که او در انتهای مقصد لازم دارد و در بین راه باید آن را برگیرد تا وقتی به مقصد رسید دست پر باشد .

با سلام
لقمان ( عليه السلام ) - في وصاياه لابنه - : يا بني ، تعلمت بسبعة آلاف من الحكمة ، فاحفظ منها أربعة ومر معي إلى الجنة :
أحكم سفينتك فإن بحرك عميق ، وخفف حملك فإن العقبة كؤود ، وأكثر الزاد فإن السفر بعيد ، وأخلص العمل فإن الناقد بصير. (الاختصاص : 341)
از وصایای لقمان حکیم(ع) به فرزندش :
پسرم ! هفت هزار حکمت را آموختم ، که از آنها تنها چهار مورد را دریاب تا با من به بهشت درآیی :
1- کشتی ات را محکم ساز ، که دریایی عمیق پیش روی توست .
2- بار و (وسایل اضافی) را سبک کن ، که این گردنه ای پر پیچ و خم است
3- زاد و توشه (وسایل لازم) را زیاد کن ، که سفر دراز است *
4- عمل ات را خالص گردان که ناقد (خداوند) بینا و بصیر است (و عمل خالص را از غیر آن خوب درمی یابد)
--------------
* در تفاوت حمل و زاد دقت شود که حمل باری است که انسان در راه حمل می کند و باعث زحمت او می شود و فقط مسیر را سخت می کند
و در مقصد به کار نمی آید .
اما زاد ، توشه ای است که او در انتهای مقصد لازم دارد و در بین راه باید آن را برگیرد تا وقتی به مقصد رسید دست پر باشد .
[External Link Removed for Guests]