عاشقان و محبان ابی عبدالله الحسین(ع)

مدیران انجمن: دموع الأنتظار, شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
محل اقامت: همين نزديکي ها جنب دلهاي شما
سپاس‌های ارسالی: 139 بار
سپاس‌های دریافتی: 424 بار

عاشقان و محبان ابی عبدالله الحسین(ع)

پست توسط yeganeh »

من کربلا میخوام

[External Link Removed for Guests]

___________________________________________________________________________________________

می میرم برات

_______________________________________________________________________________________________

ماه می گوید حسین

________________________________________________________________________________________________

نمیدونم مادرم تو دلش چه حالیه

________________________________________________________________________________________________

گل باغ و بهار من حسينه

__________________________________________________________________________________________________

پسر ساقي كوثر،گل آغوش نبي

____________________________________________________________________________________________________

اي پادشه خوبان،اي تاج سر زينب

____________________________________________________________________________________________________

اگر چه مشک سقا یه قطره آب نداره

[url=http://www.eteghadat.com/forum/[URL=http://www.imamhossein.net/component/option,com_remository/Itemid,0/func,fileinfo/id,33/][External Link Removed for Guests][/url]]

تمام هستیم نذر صفای تو ابالفضل

_____________________________________________________________________________________________________

دل من دوباره باز كرده بهونه حسين...

_________________________________________________________________________________________________

دو تا گنبد طلایی

_______________________________________________________________________________________________

عشق و شیدایی من یعنی حسین

__________________________________________________________________________________________________
ارسال پست

بازگشت به “مداحی و روضه”