بیر ستاد اقامه نماز کشور گفت : نماز مثل سوزن خیاطی می ماند و تا سوزن را در لباس فرو نبرید نخ در آن فرو نمی رود .
به گزارش ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد، حجة الاسلام قرائتی که در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد سخن می گفت با انتقاد از اینکه برخی از مدارس فاقد روحانی جهت برگزاری نماز جماعت می باشند تصریح کرد :چرا باید مدرسه 700 نفری فاقد نمازخانه و روحانی باشد اما یک اداره 40 نفری هم دارای نمازخانه شیک و هم دارای روحانی باشد.
دبیرستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد : اگر در بم زکات خرما را می دادند زلزله نمی آمد و اگر دین ما بدرستی معرفی می شود این مسائل کمتر در جامعه بوجود می آمد پس باید دین را به نسل جوان و آینده به طور کامل معرفی نمائیم .
وی از همه مسئولین و نهادهای استان خواست به نماز اهمیت دهند و آنرا را سرلوحه کارهای خویش قرار دهند و نماز را جدی بگیرند و کتاب اسرار نماز را مرتبا بخوانند .
وی در پایان گفت : مزه خدا فراموشی بی اعتنایی به مسجد است که غضب خداوند را به همراه دارد پس ما نباید نسبت به امور مساجد بی اعتنا باشیم.
Please Login or Register to see this code
اظهارات قرائتي در خصوص زلزله بم
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
اظهارات قرائتي در خصوص زلزله بم
بخشی از وصیتنامه داریوش کبیر:
اینک که من از دنیا می روم، بیست و پنج کشور جز امپراطوری ایران است و در تمامی این کشورها پول ایران رواج دارد و ایرانیان در آن کشورها دارای احترام هستند و مردم آن کشورها نیز در ایران دارای احترامند

اینک که من از دنیا می روم، بیست و پنج کشور جز امپراطوری ایران است و در تمامی این کشورها پول ایران رواج دارد و ایرانیان در آن کشورها دارای احترام هستند و مردم آن کشورها نیز در ایران دارای احترامند

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
Re: اظهارات قرائتي در خصوص زلزله بم
کسی نظری نداره؟!!!
بخشی از وصیتنامه داریوش کبیر:

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 182 بار
با سلام
در این مورد هر چیزی رو نمیشه در مجامع عمومی اعلام کرد چون من خودم دارم میبینم که وقتی این حرفهای رو برای کسی که اهلش نیست بگید میگه اینها خرافات است و...
من فقط یه نکته رو بگم باید بریم خدا رو شکر کنیم که بسیاری از بلاها توسط همین علمایی که داریم دفع میشه
در روایت داریم که
امام باقر (ع) : خداوند به وسیله یک مومن روستایی را از فنا و نابودی می رهاند (میزان الحکمه ج 10)
امام باقر (ع) : قریه ای که در آن هفت نفر از مومنین باشد عذاب به آن نمیرسد (بحار ج 67)
در آخر سر یه آیه از قرآن میزارم تا بهتر درک کنیم
هیچگاه خداوند آنها را مجازات نخواهد کرد در حالی که تو در میان آن ها هستی (سوره انفال آیه 35 )
هر چه قدر انسان معارف اسلامی را بشناسد خیلی خوشگل میتونه این احادیث را درک کنید
یه گفتویی بود توی سایت دانشجو که اونها میگفتند اینها دلیل علمی داره هر چی ما میگفتیم فایده نداشت میخندیدند :d
التماس دعا دلم برای محمد علی عزیزم تنگ شده (شکلک قلب (
در این مورد هر چیزی رو نمیشه در مجامع عمومی اعلام کرد چون من خودم دارم میبینم که وقتی این حرفهای رو برای کسی که اهلش نیست بگید میگه اینها خرافات است و...
من فقط یه نکته رو بگم باید بریم خدا رو شکر کنیم که بسیاری از بلاها توسط همین علمایی که داریم دفع میشه
در روایت داریم که
امام باقر (ع) : خداوند به وسیله یک مومن روستایی را از فنا و نابودی می رهاند (میزان الحکمه ج 10)
امام باقر (ع) : قریه ای که در آن هفت نفر از مومنین باشد عذاب به آن نمیرسد (بحار ج 67)
در آخر سر یه آیه از قرآن میزارم تا بهتر درک کنیم
هیچگاه خداوند آنها را مجازات نخواهد کرد در حالی که تو در میان آن ها هستی (سوره انفال آیه 35 )
هر چه قدر انسان معارف اسلامی را بشناسد خیلی خوشگل میتونه این احادیث را درک کنید
یه گفتویی بود توی سایت دانشجو که اونها میگفتند اینها دلیل علمی داره هر چی ما میگفتیم فایده نداشت میخندیدند :d
التماس دعا دلم برای محمد علی عزیزم تنگ شده (شکلک قلب (
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 182 بار
در ضمن یادم اومد در روز عرفه یکی از اعمالش دعایی است که در آن هم اشاره ای شده است به بعضی از گرفتاری های !!!
[External Link Removed for Guests]