سوال در مورد روابط نا درست بین زن و مرد نا محرم.

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

سوال در مورد روابط نا درست بین زن و مرد نا محرم.

پست توسط payam.zaman »

سلام

یه سوالی رو تو یه سایتی دیدم که جواب دقیقشو نمیدونم؟!تصویر
با عرض معذرت از شما بچه مسلمونا میخواستم جواب کامل و درست طبق احکام دین اسلام رو اینجا بذارین تا منم اونجا مطرحشون کنم.
اگر پناه بر خدا زن و مردی نا محرم با هم رابطه جنسی برقرار کنن و خانم باردار بشن ،حکم چیه؟
1-بچه رو باید به دنیا بیارن یا از بین ببرن؟
2-رابطه بین خودشون رو چیکار کنن؟ازدواج کنن؟به هم حرام میشن؟....؟
3-آینده بچه به چه صورته؟
4-مطلب دیگه ای که به فکر من نمیرسه
همه جا آنقدر ساکت شده بود که انگار نه انگار کسی اونجاست، انگار همه چیز تموم شده بود، انگار با هم تموم کرده بودند، دست گرمی روی شونش احساس کرد. صورتش رو که از روی صورت اکبر برداشت تمام محاسنش خونی بود.

انا مجنون‌الحسينتصویر

Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: سوال در مورد روابط نا درست بین زن و مرد نا محرم.

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

در مورد سوال شما :

payam.zaman نوشته شده:سلام

یه سوالی رو تو یه سایتی دیدم که جواب دقیقشو نمیدونم؟!تصویر
با عرض معذرت از شما بچه مسلمونا میخواستم جواب کامل و درست طبق احکام دین اسلام رو اینجا بذارین تا منم اونجا مطرحشون کنم.
اگر پناه بر خدا زن و مردی نا محرم با هم رابطه جنسی برقرار کنن و خانم باردار بشن ،حکم چیه؟
1-بچه رو باید به دنیا بیارن یا از بین ببرن؟

نکته اول اینکه در زنا اعم از محصنه و غیر محصنه و غیر زنا نمی توان سقط جنین داشت ،

زیرا   نفس حساب می شود. 

payam.zaman نوشته شده:
2-رابطه بین خودشون رو چیکار کنن؟ازدواج کنن؟به هم حرام میشن؟....؟
3-آینده بچه به چه صورته؟
4-مطلب دیگه ای که به فکر من نمیرسه

اگر زن شوهر نداشته باشه ، می تونن بعدش باهم ازدواج کنند

وفرزند را مانند دیگران نگهداری کنند.
نکته مهم درباره زنایی است که زن شوهر داشته باشد :

از نظر مراجع تقلیدحرمت ابدی دارند ، یعنی به هم حرام می شوند .

(به غیر از آقای فاضل (ره) که نظرشون این هست که زن میتواند از همسر خود طلاق بگیرد و با مردی که رابطه داشته ازدواج کند . )

در مورد بچه نیز نکته ای قابل ذکر است که در زنای محصنه(یعنی زن شوهر داشته باشه) :

بچه متعلق به صاحب فراش (همسر شرعی زن) هست .

یعنی اگر زن وقتی که با مرد دیگری نزدیکی داشته باشد با همسر خود نیز ارتباط داشته باشد فرزند برای صاحب فراش است .

زیرا او همسر شرعی زن بوده ، حتی اگر یکبار ارتباط بین زن و همسر شرعی خود باشد چون احتمال می رود که از

همسر خود باشد و یقیین ندارد که از غیر هست یا همسر خود .

اما اگر زن در این مدت با همسر خود ارتباط نداشته باشد و مطمئن هست که فرزند متعلق به مرد دیگری هست باز هم

جواز این را ندارد که بچه را از بین ببرد بلکه باید حمل کند تا بدنیا بیاید و فرزند را به پدرش(واقعی اش) تحویل دهد.

پس جواز قتل ندارند .

جواز ازدواج دارند(به شرطی که زن مجرد باشه)

جواز ازدواج ندارند (اگر زن شوهر داشته باشه) به غیر از مقلدین اقای فاضل که با طلاق از شوهر اول جواز ازدواج با دومی رو داره .

بچه هم برای شوهر (اول) است . مگر اینکه مطمئن باشد با شوهر مدتی رابطه نداشته و این بچه برای مرد زناکار است .
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير احکام”