یکی از اثرات فعالیت " گروهی مذهبی " (جالبه)

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

یکی از اثرات فعالیت " گروهی مذهبی " (جالبه)

پست توسط محمد علي »

تحقيقاتي كه اخيرا انجام شده نشان مي‌دهد فعاليت‌هاي مذهبي و گروهي  

خطر مرگ را در افراد تا ۲۰ درصد نسبت به ديگران کاهش خواهد داد.

تصویر

گزارش شيعه آنلاين، بسياري از تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد ميان فعاليت‌ها و باورهاي مذهبي  
  افزايش طول عمر، درمان اختلالات رواني، رفع افسردگي و اضطراب همبستگي معناداري وجود دارد.   
بر اين اساس، پژوهشي که چندي قبل بر پايه "تأثير حضور افراد در آيين‌هاي مذهبي هفتگي در مقايسه با  

برنامه‌هاي ورزشي و دارويي" انجام شد حاکي از اين بود؛  

مراسم هفتگي مذهبي، بيشتر از عمل به برنامه ورزشي منظم و مصرف داروي مجاز بر طول عمر تأثير مي‌گذارد.

در اين تحقيقات "دانيل هال" و تيم تحقيقاتي اش با استفاده از آمار اميد به زندگي و مطالعات صورت گرفته در مورد مرگ، 

‌بيني كردند كه عبادت‌هاي هفتگي، مي‌تواند دو تا سه سال را به طول عمر انسان اضافه كند. 

ميزان با سه تا پنج سال ورزش منظم و ۵/۲ تا ۵/۳ سال مصرف داروهاي كاهش كلسترول برابر است.

تاثير مراسم هاي مذهبي بر افزايش اميد به زندگي در حالي در اين تحقيقات به اثبات رسيد که دانشمندان اعتقادات مذهبي را در پيش‏گيري از اختلالات روحي و رواني نيز مهم مي دانند."بنيامين راش"، روان شناس مشهور در اين باره معتقد است: "مذهب آن قدر براي پرورش سلامت روح اهميت دارد که هوا براي تنفس. مذهب به انسان کمک مي کند تا معناي حوادث زندگي، مخصوصاً حوادث دردناک و اضطراب‏انگيز را بفهمد..."

در جديدترين تحقيقات صورت گرفته، محققان "دانشگاه يشيوا" و "کالج پزشکي البرت اينشتين" وابسته به اين دانشگاه با بررسي فعاليتهاي مذهبي ۹۲ هزار و ۴۰۰ زن مسن بين پنجاه تا هفتاد و نه ساله بر نتايج تحقيقات پيشنين صحه گذاشتند و بر تاثير مذهب بر افزايش سلامتي تاکيد کردند.  

براساس نتايج بدست آمده از اين تحقيقات فعاليت هاي گروهي مذهبي باعث بهبود زندگي اجتماعي و سلامتي  

مي تواند خطر مرگ را در افرادي که به اين فعاليت ها مي پردازند تا ۲۰ درصد نسبت به ديگران کاهش دهد.

دانشمندان معتقدند علاوه بر آرامش و افزايش عمر که مراسم هاي مذهبي براي افراد به دنبال دارند، اعتقادات مذهبي افراد مي تواند مانع از انجام برخي رفتارها مانند کشيدن سيگار، نوشيدن مشروب و ... شود  
 که اين مسئله به طور غير مستقيم بر سلامت تاثير مي گذارد.  
[External Link Removed for Guests]

Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

Re: یکی از اثرات فعالیت " گروهی مذهبی " (جالبه)

پست توسط hasan21 »

خیلی ممنونم اما می خواستم بپرسم که اگه کسی اصلا اهل این جور برنامه ها نباشه چه جوری می شه اونو علاقه مند کرد مثلا من یه رفیقی دارم که بچه ی باحالیه اما از این کار ها خوشش نمیاد .
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

آره حسن جان منم از این رفیقا زیاد دارم...

به هر حال باید تمام راه ها رو امتحان کنی یکی جواب میده...تجربیات من:
1.مثل چکش اعصاب که میزن رو زانو اگه دیدی روی یه مساله واکنش بد نشون میده دیگه بیخیال شو یا اگه برعکس دیدی خوشش اومد سعی کن از اون راه وارد بشی(نمیدونم منظورم رو فهمیدی؟؟)

2.پشتکار داشته باش

3.توکل
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

سلام

با یک مثال سعی می کنم توضیح بدم

ببین حسن جان ، وقتی شما از یک دریا آب گوارا بهره مند هستی و می خوای شیرینی این اب رو به یه نفر دیگه هم بچشونی

نمیشه اولش یهو طرف رو پرت کنی وسط دریا .

باید اول با یک قاشق کوچیک ، مزه این اب رو بهش بچشونی و بعد بشه یه لیوان و بعد این خودشه که می پره وسط دریا ...

برای همین توی این جور موارد هم باید ارام ارام با رفیقت جلو بری . تا یهو از اونوری زده نشه .

یه مثال دیگه میزنم .

یکی از دوستای من ، پسر عموهاش امریکا هستن و اصلا اونجا بزرگ شدن .

اولین باری که اومده بودن ایران ، دوست من خیلی تحویلشون گرفت و اول بسم الله هم نگفت که خب شما چقدر مذهبی هستین ؟

ایام محرم بود ، فقط با این بیان صمیمی بهشون پیشنهاد کرد که بیاین بریم هیئت عزاداری هست .

(حتی نه با این بیان که الان باید بریم هیئت و خیلی خوبه و ... فقط گفت بریم ببینیم چه خبره )

اینا روزای اول که رفته بودن ، اون عقب وای میسادن و نگاه میکردن .

روزای بعد یواش یواش سینه هم می زدن ... بعدش اومدن جلوتر و جالبه اخرین روزا دیگه خودشون اون وسط بودن و مشغول سینه زدن .

بدون اینکه حتی مستقیما بهشون گفته بشه ، شاید خیلی چیزا اثر غیر مستقیمش بیشتر باشه .

امیدوارم توی این مسیر هم موفق باشی :razz:

ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”