دوستان کمکم کنید...

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

دوستان کمکم کنید...

پست توسط سعید منتظر »

دوستان من این تاپیک رو تو سایت موبایل زدم و عکس عبد عباس عزیز رو هم درباره حجاب گذاشتم اونجا...

[External Link Removed for Guests]

یکی یه پیغام خصوصی داد و این رو پرسید...

من خودم اسلام رو قبول کردم و نمی خوام حرفهای زد اسلامی رو اینجا بیان کنم ولی چند تا سوال هست که برام حل نشدست

ایا حجاب باعث نشده که بانوان ما در ورزشها عقب بمونند (والیبال ساحلی . شنا و...)در صورتی که حتی توان قهرمانی رو دارند

2.ایا اقا سعید من شمارو مثال میزنم اگر در اسرائیل متولد می شدی میامدی و مسلمان میشدی یا همون یهودی میموندی؟(ایا دین ارثی نیست)اگر در دنیا خلاف این ثابت بشه 1 درصد احتمال تغییر دین وجود داره

3.و هزاران سوال وجود داره که من حال و حوصله ی اخطار و بن شدن رو ندارم و اگه دقت کنی من معمولا جنجال نمی کنم

دوستان میخوام جواب جامع بدن... 
آخرین ويرايش توسط 1 on سعید منتظر, ويرايش شده در 0.
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

Re: دوستان کمکم کنید...

پست توسط سعید منتظر »

دوستانی که میخوان جواب بدن این نکته رو در نظر بگیرن که طرف خیلی مذهبی نیست...
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط Reza1370 »

saeedmontazer نوشته شده:دوستان من این تاپیک رو تو سایت اعتقادات زدم و عکس عبد عباس عزیز رو هم درباره حجاب گذاشتم اونجا...

[External Link Removed for Guests]

یکی یه پیغام خصوصی داد و این رو پرسید...

من خودم اسلام رو قبول کردم و نمی خوام حرفهای زد اسلامی رو اینجا بیان کنم ولی چند تا سوال هست که برام حل نشدست

ایا حجاب باعث نشده که بانوان ما در ورزشها عقب بمونند (والیبال ساحلی . شنا و...)در صورتی که حتی توان قهرمانی رو دارند

2.ایا اقا سعید من شمارو مثال میزنم اگر در اسرائیل متولد می شدی میامدی و مسلمان میشدی یا همون یهودی میموندی؟(ایا دین ارثی نیست)اگر در دنیا خلاف این ثابت بشه 1 درصد احتمال تغییر دین وجود داره

3.و هزاران سوال وجود داره که من حال و حوصله ی اخطار و بن شدن رو ندارم و اگه دقت کنی من معمولا جنجال نمی کنم

دوستان میخوام جواب جامع بدن... 

جامع نیست!

1-مگه لازمه توی هر مسابقه ای شرکت کرد؟
2-درسته؛ تقریبا دین همه ارثیه! تصویر

تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

1-مگه لازمه توی هر مسابقه ای شرکت کرد؟
2-درسته؛ تقریبا دین همه ارثیه!تصویر

به به چه جواب جامع و شاملی تصویرتصویر

دوستان خواهشا کامل جواب بدید تصویر
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

دوستان این رو هم یکی دیگه گفته:

چی بگم؟؟؟واقعاً که!!!!به این میگن یک وهابی اصیل در پوست شیعه!!!راستی ببینم این مرده کیه که تو عکس ضمیمتون چادر سرش کرده؟؟؟اگر عکس های مردای از این قبیل رو داری باز هم بزار!!!!هه هه هه هه هه هه!!!راستی ببینم شما با میت حسن نصرالله نسبتی داری؟؟؟؟ما تو قرن بیست و یک هستیم نه چهار !!!پس سعی کن افکارت رو بروز کنی!!!ااولین،بالاترین و بزرگترین فرق انسان و دیگر مخلوقات حتی فرشتگان قوه اختیار انسان است!!!زیبایی و آزادی حق هر انسانیست چه مرد و چه زن و چه شیمیل!!!هر انسانی خود اختیار دارد که راه و روش زندگی خود را انتخاب کند و اگر به بیراهه رفت دوزخ در انتظار اوست و من و شما حق اظهار نظر نداریم چون هر کس را در قبر خودش میگذارند!!!!!شما خیلی ناراحتی زن و بچه خود را با یکچنین خلعتها یا به عبارت دیگر کیسه هایی بپوشان!!شعار جد بزرگوارم بنیانگذار اسلامی که شما با این کارت اون رو به گند کشیدی : آزادی ، برابری ، مساوات !!!در ضمن بگم که من یک شیعه کامل کامل کامل کامل هستم یه وقت فکر نکنین وهابی یا سنی یا چشم چران هستم که اینا رو گفتم!!پس این جمله رو تابلوهای سر چهارراهه رو گوش کنین : حجاب مردانگی است نه محدودیت!!!

یکی هم اینو گفته :

به به عجب بحث جالب انگیز ناکی......
آقا قبل از اینکه تبلیغ حجاب کنید بهتر نیست یه معنی کاملی از حجاب ارائه بفرمایید...ما بالاخره نفهمیدیم کدوم حجاب درسته؟ آیا چادر درسته؟ مقنعه درسته؟ روسری درسته؟ حجاب کشورهای عربی درسته؟ یا زنهای مالزی حجابشون خوبه؟ اصلا نکنه از همه بهتر حجاب زنهای افغان تو دوره طالبان کامل ترین حجابه؟
البته ببخشیدها ولی فکر میکنم اول شما باید حجاب رو به درستی تعریف بفرمایید بعد در موردش تبلغ بفرمایید......به نظر شما اینطور نیست؟؟؟

دوستان تصویرتصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

دوستان خواهشا یه کم آروم تر بنویسید...واقعا نمیدونم کدوم رو بخونم!!! تصویرتصویرتصویر (حالا خوبه گفتم عجله ای هست!تصویر)
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط Reza1370 »

saeedmontazer نوشته شده:دوستان خواهشا یه کم آروم تر بنویسید...واقعا نمیدونم کدوم رو بخونم!!! تصویرتصویرتصویر (حالا خوبه گفتم عجله ای هست!تصویر)

جناب منتظر

وقتی شما بلد نیستی تبلیغ کنی، لطفا تبلیغ نکن!
وقتی فرق کسی که دنبال سوال پرسیدنه رو با کسی که دنبال توجیه خودش هست رو نمی دونی، لطفا تبلیغ نکن!
وقتی نمی دونی کی باید دلیل بیاری، کی آیه و کی حدیث و کی مثال، لطفا تبلیغ نکن!
وقتی نمی دونی برای چه کسی دلیل و برای چه کسی مثال، لطفا تبلیغ نکن!
وقتی نمی دونی کجا جای تبلیغه و کجا نیست، لطفا تبلیغ نکن!

این رو باید با پیغام خصوصی برات می فرستادم؛ ولی چون دوستانی مشابه شما اینجا احتمالا پیدا بشن؛ همینجا نوشتم که اون ها هم بخونن! تصویر

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”