تجليل از دختران خوش حجاب در اروميه

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
پست: 966
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۸۷, ۷:۱۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

تجليل از دختران خوش حجاب در اروميه

پست توسط سعید منتظر »


سردار کرمي تصريح کرد: دختران خوش حجاب ايران اسلامي رزمندگان خردسال جبهه جنگ نرم با دشمن بوده ومي‌توانند با حفظ ارزش‌ها و اعتقادات ديني به اين مهم دست يافته و حجاب دختران نقشه‌هاي استکباري آنان را خنثي خواهد کرد.



فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان غربي گفت: با ترويج معروفات مي‌توان با معضل بد حجابي مقابله کرد.

به گزارش ايسنا، سردار حسن کرمي در اولين همايش تجليل از دختران خوش حجاب اروميه با بيان مطلب فوق افزود: با توجه به اينکه بد حجابي در جامعه معضلي اجتماعي بوده، مي‌توان با ترويج زيبايي‌هاي دين اسلام با پشتيباني فکري علما و مادي مسوولين با آن مقابله کرد.

وي با اشاره به تهاجم نظامي دشمن و افتخار آفريني‌هاي رزمندگان در جبهه‌هاي حق عليه باطل و حفظ مرزهاي فيزيکي کشور گفت: تاکتيک حمله دشمن به کشورهاي اسلامي به جاي تهديد نظامي، تهديد نرم يا تهاجم فرهنگي شده که امروز شاهد مقابله فرزندان و مدافعان انقلاب با بد حجابي و شيوه‌هاي جديد ديگر هستيم.

سردار کرمي تصريح کرد: دختران خوش حجاب ايران اسلامي رزمندگان خردسال جبهه جنگ نرم با دشمن بوده ومي‌توانند با حفظ ارزش‌ها و اعتقادات ديني به اين مهم دست يافته و حجاب دختران نقشه‌هاي استکباري آنان را خنثي خواهد کرد.

وي با اشاره به همسايگي آذربايجان غربي با سه کشور و دروازه ورود اروپا اظهار کرد: اجراي طرح خوش حجابي در اين استان که مي‌تواند الگو ساز بوده، از نظر صادرات فرهنگ ايران اسلامي حرکتي اثر گذار و فرهنگي مي‌باشد.
در اين مراسم از 850 نفر از دختران خوش حجاب اروميه با اهدا جوايزي تقدير شد.
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Bronze
Bronze
پست: 132
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

Re: تجليل از دختران خوش حجاب در اروميه

پست توسط abde abbas »

سلام

یه بنده خدایی می گفت بعضی جاهای دنیا حجاب رو ممنوع کرده اند و در دانشگاه ها ، ادارات و برخی اماکن عمومی اجازه استفاده از پوشش رو از بانوان مسلمان گرفته اند و با این حال مسلمانان حجاب و عفاف خود را حفظ می کنند و به مبارزه با این اعمال برخاسته اند...

و آن وقت جالب است که در کشور ما که همه زمینه های فرهنگی ، قانونی ، عرفی ، تشویقی و امثال آن رایج است و جایزه می دهند برای حجاب، برخی در پی ان اند که از این پوشش پاک و پاک نگهدارنده بگذرند!

این لینک را هم ببینید:

طرح هایی برای تبلیغ حجاب

یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”