پشت زمینه مهدوی- همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی...

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پشت زمینه مهدوی- همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی...

پست توسط خودمانی »

هست آرزویم که ببینم از تو رویی - - - - چه زیان تو را که من هم برسم به  

تصویر
ما كه يك جرعه ناچيز و ز درياي غميم**عبد سرمست اباالفضل و همه سينه زننم
همه گويندو كه اينان همه مجنون خودند**جملگي در به درو خانه به دوشند و ولند
آري آري همه آواره يك پيرهنيم**همه ديوانه و سر مست شه بي كفنيم
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: پشت زمینه مهدوی- همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی...

پست توسط سعید منتظر »

به به

اجرتون با اقا امام زمان باشه ان شاءالله

بسیار زیبا

1 پیشنهاد:

خودمونی جان شما در طراحی هاتون از اون شکل خط کش مانند در حاشیه عکس استفاده میکنید که زیاد به طرح های مذهبی نمیخوره...

بهتر نیست استفاده نشه؟؟
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

سلام خودماني عزيز تصویر

راستش نميدونم چقدر دوست دارين ايراداي طرحتون رو بگم

اما از نظر من بهتره تكسچر طرح رو تغيير بدين به نظر براي اين زمينه تكسچرش خيلي مناسب نيست و بهتره چند مدل ديگه امتحان كنين و اينكه نوشته‌ي مهدي(ع) به نظرم نبايد اينجوري زخمي و خراب باشه و بايد در بهترين حالت ممكن نشونش بدي تصویر هرچند كه ميدونم به اين نوع طرح علاقه داري و ممكنه از ايراد گرفتنم خوشتون نياد ولي چون به نظرم هدف و منظور خاصي از اين حالت به نظر نمياد پيشنهاد دادم.

در آخر اگر دوست نداريد بگين تا ديگه ايراد نگيرم.

موفق باشي دوست عزيز تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
New Member
New Member

پست توسط خودمانی »

saeedmontazer نوشته شده:به به

اجرتون با اقا امام زمان باشه ان شاءالله

بسیار زیبا

1 پیشنهاد:

خودمونی جان شما در طراحی هاتون از اون شکل خط کش مانند در حاشیه عکس استفاده میکنید که زیاد به طرح های مذهبی نمیخوره...

بهتر نیست استفاده نشه؟؟

دوست عزیزم خط کش نماد است که بیانگر زمان است تصویر می شه بفرمائید چرا به طرحهای مذهبی نمی خوره؟؟تصویر
ظاهرا شما طرحهای مذهبی را در یک دایره ای محصور کردید و باید فقط از نمادهایی که دیگه برای همه ملال آو است استفاده کنید
دوست عزیز من در طراحی به روز کار میکنم سعی می کنم طرحهای مذهبی را به روز طراحی کنم و تا جایی که می تونم از نمادهایی که خیلی قدیمی و برای همه ملال آوراست از بس اونها را دیدند استفاده نکنم و یا اگر هم بکار بردم آنرا به شکل روز در میارم تصویر
ممنونم

[EHSAN] نوشته شده:سلام خودماني عزيز تصویر

راستش نميدونم چقدر دوست دارين ايراداي طرحتون رو بگم

اما از نظر من بهتره تكسچر طرح رو تغيير بدين به نظر براي اين زمينه تكسچرش خيلي مناسب نيست و بهتره چند مدل ديگه امتحان كنين و اينكه نوشته‌ي مهدي(ع) به نظرم نبايد اينجوري زخمي و خراب باشه و بايد در بهترين حالت ممكن نشونش بدي تصویر هرچند كه ميدونم به اين نوع طرح علاقه داري و ممكنه از ايراد گرفتنم خوشتون نياد ولي چون به نظرم هدف و منظور خاصي از اين حالت به نظر نمياد پيشنهاد دادم.

در آخر اگر دوست نداريد بگين تا ديگه ايراد نگيرم.

موفق باشي دوست عزيز تصویر

سلام احسان عزیز
از ایرادی که گرفتید سپاس گزارم تصویر
این طرح بیانگر طولانی بودن غیبت و اینکه عمر روبه اتمام ما آیا ممکن است آقا را ببینیم یا نه
گمان می کنم تو این سبک طرح، شما طراحی نکردید باید عرض کنم که این سبک طرح، باید نوشته را زخمی کرد تا به شکل قدیمی در آید که به مانند یک کاغذ قدیمی می باشد تصویر
البته من طرحاتون رو در تایپیک های قبلی دیدم گمان می کنم اگر بیشتر وقت بزارید انشاء الله به یه جایی می رسید و از شما خواهش مکنم سعی کنید به روز کار کنید تا جوان پسند باشد تصویر
ممنون
Bronze
Bronze
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

سلام

خودمانی عزیز! طرح زیبایی شده و خوشحالم که می بینم شما سعی می کنید نوآوری ها و خلاقیت های شایسته ای رو در طرح هاتون به کار ببرید. امیدوارم روز به روز در این زمینه پیشرفت کنید و هر روز طرح هایی زیباتر از قبل رو به معرض نمایش بگذارید.

موفق باشید... یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

[External Link Removed for Guests]
Bronze
Bronze

پست توسط abde abbas »

باز هم سلام

راستش یه نکته ای توی گلوم گیر کرده بود که خیلی سختمه نگم و امیدوارم به هیچ وجه برداشت سوئی ازش نشه.

خودمانی عزیز! در جواب احسان فرمودید که این بافت و حالتی که در زمینه کار ایجاد کرده اید ، بیانگر مدت طولانی است که از غیبت گذشته است و در واقع شما به نوعی آرزوی دیدار و درک حضور حضرت صاحب الزمان (عج) رو یک آرزوی دیرین خواندید که این مسئله همخوانی خوب و زیبا و متناسبی با هم دارند و قابل تحسین هستند.

اما برای بیان این مسئله لازم نیست کلمه « مهدی » را به قول خودتان زخمی نشان دهید. راهکارهای بهتری هم برای این مسئله وجود دارد. مثلا می توانید از همان بافت روی کلمه مهدی استفاده کنید و با طیف رنگ مناسب منظورتان را بفهمانید. من فکر می کنم منظور احسان از تذکر این نکته ، عرض ارادت و احترام بود، یعنی هر چه زمان بگذرد، مولای ما با وجود عمر طولانی در ظاهری جوان و آراسته و جذاب هستند و کاملا به روز و سرزنده و نه کهنه و قدیمی.

داخل کمانک: بنده کارهای زیادی از آقا احسان دیده ام که با همین سبک اجرا شده اند و الحق هم بسیار زیبا و جذاب بوده اند. من تقریبا همه کار های ایشان را می پسندم و با وجود حساسیت زیادی که دارم در زمینه طراحی تحسین شان می کنم.

فکر می کنم اگر کمی در به کار بردن کلمات دقت بیشتری بشود (همان طور که احسان سعی کرده آن قدر کلمات را به بازی بگیرد تا خدای ناکرده شما ناراحت و مکدر نشوید) کدورت و سوء تفاهمی پبیش نخواهد آمد. حیف است خدای ناکرده ته ته ته ته دلمان هم از هم ناخشنود باشد.

خودمونی بگم، با هم خودمونی تر باشیم...

یاعلی

Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

خودمانی محترم

هدف از تشکیل این بخش یعنی گرافیک مذهبی این بود که افرادی که حتی تا حد کمی با طراحی اشنا هستند بیایند و طرحهای خودشون را ارائه بدهند و با کمک و راهنمایی دوستان به جای خوبی در این زمینه برسد.

حتی اگر افرادی هم که در این کار خبره هستند مثل شما ، نباید از اینکه دوستان نکاتی را برای بهبود کار شما گوشزد میکنند ناراحت شوند.

چون اینجا فقط برای این است که افراد در کارشون پیشرفت کنند با کمک همدیگر ، که حقاً افراد اگاه و حرفه ای هم وجود دارند در این زمینه نمونش مدیر محترم بخش جناب احسان که به شخصه اعتقاد زیادی به کارهاشون دارم و واقعاً دقیق عمل میکنند. پس از نکات ایشون نباید ناراحت شوید مخصوصاً که حالت برخورد هم بسیار صمیمی هست نه قصد تخریب داشته باشند.

به هر حال امیدوارم تمام دوستان با همکاری یکدیگر به ارتقای هم بپردازند.

موفق باشید و در پناه خداوند :D :razz:
New Member
New Member

پست توسط خودمانی »

سلام علیکم
از همه دوستان تشکر می کنم
خودمانی بگم که قصد توهین به دوست عزیزم آقا احسان را نداشتم و اگر سخنم باعث ناراحتی ایشان شده عذر خواهی می کنم
قصد ارتقاء در ارائه ی طرحهای مذهبی است و انشاء بتوانیم به اتفاق دوست عزیزم آقا احسان و دوستان دیگر به این هدف برسیم و بتوانیم از این طریق یک مبلغ برای اهل بیت باشیم (خودمانی بگم< ریا> نشه) تصویر
Bronze
Bronze

پست توسط abde abbas »

سلامی خودمانی به خودمانی عزیز!

کم پیدایی ؟ منتظرت بودیم ...

از این که شاهد چنین روابط دوستانه ای بین گرافیست های مذهبیمون هستم، خوشحالم، ان شاء الله خدا جمعتون رو جمع تر کنه و در بهشت همنشین اولیا و شهدا باشید.

راستی اگه بخوای طرح ارتقاء یافته ات رو اینجا بگذاری ما منتظر دیدنش هستیم ها... یاعلی

ارسال پست

بازگشت به “پشت زمینه”