یک نویسنده عاشق

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

یک نویسنده عاشق

پست توسط iranproud »

<!-- / icon and title --> <!-- message -->
«جرج جرداق » نويسنده مسيحي و از پژوهشگران بنام لبنان با نگارش كتاب وزين«الامام علي صوت العداله الانسانيه » عضق و علاقه خود را به شخصيت اين امامو زندگي و انديشه او ابراز كرده است.
وي در كتاب پنج جلدي كه « هادي خسروشاهي » آن را با عنوان « امام علي (ع)صداي عدالت انساني » به فارسي ترجمه و چاپ كرده، عاشقانه به تفكر انساني ودوران زمامداري نخستين امام شيعيان پرداخته است.
علي و حقوق بشر، علي و انقلاب فرانسه، علي و سقراط، علي و عصر او، علي ومليت عرب پنج جلد كتاب « صوت العداله الانسانيه » است كه جرج جرداق مسيحيبهترين سال هاي جواني اش را صرف تحقيق و نگارش آن كرده است.
جرداق كه اكنون پيرمرد 79 ساله و ساكن بيروت است هر روز به ساختمان 14طبقه راديو « صداي لبنان » در منطقه اشرفيه در شرق اين شهر مي رود و 15دقيقه مطالب و نكات آموزنده را براي شهروندان لبناني مي گويد.

اين نويسنده مسيحي كه دوبار به عراق و دوبار به ايران سفر كرده است ميگويد: « ايرانيان را بسيار دوست دارم و نه من كه بيشتر لبناني ها بويژهساكنان جنوب، ايران را دوست دارند».

[External Link Removed for Guests]

شما این کتابو خوندید؟ تصویر
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد، آهنگ زندگی را آنچنان ادامه بده که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت.
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: یک نویسنده عاشق

پست توسط سعید منتظر »

دست شما درد نکنه...

من عاشق اینجور کتابها هستم تصویرتصویر
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

Re: یک نویسنده عاشق

پست توسط iranproud »

saeedmontazer نوشته شده:دست شما درد نکنه...

من عاشق اینجور کتابها هستم تصویرتصویر

قابل نداشت.
من تازه به جمع این سایت پیوستم امیدوارم عضو موثری باشمتصویرتصویر
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد، آهنگ زندگی را آنچنان ادامه بده که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت.
ارسال پست

بازگشت به “کتاب مخصوص ویندوز”