دور و بر ما چه ميگذرد؟....همين چند قدمي ما.....تسليت ميگويم.....

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
پست: 33
تاریخ عضویت: شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

دور و بر ما چه ميگذرد؟....همين چند قدمي ما.....تسليت ميگويم.....

پست توسط sarbaze-agha »

 خطر..........سریع رد نشوید،نمیخواهد زود کلید سپاس گوشه را فشار دهید، بعد بستن پنجره..........فاجعه ای شکل گرفته است.............خطر 

متن ذیل، مشروح سخنرانی دکتر محمد صادق کوشکی در همایش"ما چگونه با اسرائیل کمک می‌کنیم...؟ " می‌باشد.

این همایش، به همت تشکل دانشجویان حامی قدس و بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در تاریخ 23 اردیبهشت 87 در تالار فردوسی این دانشکده

برگزار گردید.

متأسفانه هیچ‌کدام از خبرگزاری‌ها و سایتهای خبری، نشریات و جراید، پوششی نسبت به این سخنرانی که قابل تأمل و تعمق زیادی است نداشتند! که البته شاید

دلیل آن، بی‌پرده بودن صحبتهای سخنران در مورد موضوع همایش و غفلت‌های برخی از مسئولین می‌باشد.



 «به نام او» 

امروز سومين روزی است كه در غزه، نان پيدا نمی‌شود، چون تمام نانوايی‌ها بسته‌اند، چون سوخت نيست و سوخت اضطراری بيمارستانهای غزه ديشب به اتمام رسيد و حال بايد آنها به چنين فضايی عادت كنند، و آدم بايد پدر يا مادر باشد كه بفهمد چه حسی دارد كه فرزند بيمارش در بيمارستان بدون برق، در حال مرگ است.

عرض كنم حضور شما كه احساس چنين شرايطی برای كسی كه پدر باشد يا مادر و كسی كه انسان باشد خيلی سخت نيست و كافيست كه لااقل مثل انسان دوست‌های آمريكايی و لامذهب، رگ انسان دوستی‌مان گل كند و ببينيم كه چه اتفاقی در حال وقوع است و ما در كجای اين اتفاق قرار داريم ...

سالهای سال است كه برای بسته شدن آب بر روی امام حسين(ع) و يارانش گريه می‌كنيم و كسانی را كه در اين ميان نظاره كردند و ساكت بودند لعنت(لعن) می‌كنيم، كساني‌كه اسرجت و الحمت و تنقبت لقتالك... كساني‌كه اسهبار از اين كردند و كسانی كه تداركات را آماده كردند تا آب بروی امام حسين(ع) بسته شد و روزگاری تاريخ و بشريت كسانی را كه اسرجت و الجمت و تنقبت برای مردم غزه را لعنت خواهد كرد، كسانی كه تداركات و پشتيبانی را برای بستن حيات بر روی مردم غزه فراهم كردند و ما كجای اين قضيه هستيم؟!

تنها كشور شيعی جهان، كشوری با ادعای بزرگ و ادعای ام القری جهان اسلام، مثل همه كشورهای مسلمان ديگر، به شدت محكوم می‌كنيم، ما حتی حاضريم در هر نوبت، سخنگوی وزارت امور خارجه يكبار را براي ابراز نگرانی كند، دوبار محكوم نمايد و يكبار هم به شدت محكوم نمايد...؟! همان كاری كه مسئولين عربستان و پادشاه اردن انجام می‌دهند، همان كاری كه بان كي مون دبيركل سازمان ملل انجام می‌دهد، کاری كه همه روسای دنيا می‌كنند، ما هم اظهار نگرانی می‌كنيم و محكوم می‌كنيم و البته اين خيلي خوب است و حواسمان نيست كه در زمره كسانی قرار گرفتيم كه داريم تداركات و پشتيبانی را برای رژيم صهيونيستی فراهم مي‌كنيم ... خواسته يا ناخواسته...؟! بدون هيچ تعارفی.

اين در حالی است كه ادعاهای ضد صهيونيستی ما گوش دنيا را پر كرده است. يكي ... يكي.

رئيس جمهور ما افتخارش اين است كه بعد از سالهای سال، بعد از 16 سال پشت تريبونی قرار گرفته است و از قول امام راحل گفته كه اسرائيل بايد از بين برود و آن جمله از قول امام (ره) ديگر تكرار شد و تلويزيون ما هم پخش نكرد چون خطر داشت و به صرفه هم نبود!

افتخارش اين است كه ماجرای هلوكاست را مطرح كرده است و افتخارمان اين است كه روز قدس راهپيمايی برگزار كنيم و بدين وسيله وجدانهای خويش را تسكين دهيم و ابراز همدردی نمائيم با مردم مظلوم فلسطين... ؟!
بعد از نماز جمعه روغن ريخته را نذر امام‌زاده می‌كنيم و از آنجا كه امت حزب ا... از سمت ميدان فلسطين به سمت منازلشان در حال حركتند، پلاكاردهايی به دستشان می‌دهيم تا محاصره غزه را براي هزارمين بار محكوم كنيم و حاضريم ده هزار بار ديگر هم جنايات اسرائيل را محكوم كنيم، ابراز نگرانی كنيم، مجلس ختم نمادين برگزار كنيم؛ چون هزينه‌اي ندارد.

اما يك اتفاقی در حال وقوع است،‌ همان‌طوری‌كه بسياری از مردم كوفه، با وجدان‌هايی درد گرفته شاهد بسته شدن آب به روی خاندان اهل بيت بودند ما هم با وجدان‌های درد گرفته شاهد بسته شدن رگهای حيات به روی يك و نيم ميليون نفر انسان، نه برادر دينی... و نه مسلمان و... نه مظلوم، كه اگر مظلوم باشد: كل سمع رجلاً ينادي يا للمسلمين... و اگر مسلمان باشد: فقصد لهيتم به امور المسلمين و... در هر حال يك و نيم انسان و موجود زنده با رگهای حيات غزه در حال بسته شدن است و ما نه تنها تماشاچی هستيم كه تداركاتچی هم هستيم و بايد يك زماني و يك روزی جوابگو باشيم همان‌طور كه مردم كوفه در طول تاريخ دارند محاكمه مي‌شوند.

و وزير ارشاد ما بايد جواب دهد كه آقای وزير ارشاد دولت اصولگرا؛ آقای صفار هرندی، برای سومين سال پياپي است كه شركت 50 درصد سهام وابسته به شركت نستله اسرائيل، ساپورتر [پشتیبانی کننده] مالی جشنواره فجر است و در آنجا غرفه برپا می‌كند و به سينمای ويژه دست اندركاران نسكافه رايگان ارائه می‌دهد با افتخار تمام...؟! و هزار بار تذكر داده می‌شود اما هيچ اتفاقی نمی‌افتد و هر سال با شكوهتر از سال گذشته، در سينمای ويژه دست اندركاران چه بسيار روزنامه‌نگاران و كسانی‌كه برای گرفتن نسكافه رايگان، از حامی جشنواره فجر صف می‌بندند و آن‌هم در دولت اصولگرای نهم، كه وزيرش آقای صفار هرندی است!


[align=left]انشاالله ادامه دارد.... 

التماس دعا.
Junior Member
Junior Member
پست: 33
تاریخ عضویت: شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط sarbaze-agha »

ادامه:


در عصر اطلاعات، در عصری كه همه می‌دانند كه اين شركت چه نسبت و پيوندی با رژيم صهيونيستی دارد، حتی خواجه حافظ شيراز هم می‌داند، اما آقای صفارهرندی نمي‌دانند، چون اگر بدانند و اين كار را كرده باشند خيلي بد می‌شود...

مسئولين نوشابه سازی مشهد ان‌شاء ا... كه نمی‌دانند یا البته خودشان بر روی شيشه‌های نوشابه، مي‌نويسند : تحت ليسانس كوكاكولای نيويورك! ولی احتمالاً نمی‌دانند كه نيويورك كجاست؟! و كوكاكولا چی هست؟! و احتمالاً از رژيم صهيونيستی هم چيزي نشنيده‌اند؛ ما حمل بر صحت می‌كنيم كه اگر شنيده باشند و بدنند كه...

تاريخ، تداركاتچی‌های رژيم صهيونيستی را لعنت خواهد كرد!

اسرائيل با افتخار تمام به شركتهای حامی خودش، جايزه می‌دهد و آنها معرفی می‌نمايد و ما با افتخار تمام، اجازه فعاليت می‌دهيم و كار اقتصادی می‌كنيم و از سوی ديگر اسرائيل را هم محكوم می‌كنيم؛ پس هم دنيا را داريم و هم آخرت را، چه چيزي از اين بهتر...؟! و اگر وای اگر از پس امروز بود فردايي... قيامتي باشد و در قيامت جايی كه سر قاضی آن‌را نمی‌شود كلاه گذاشت، جايی كه قاضی آن لفاظی را قبول نمی‌كند و جايی كه به قاضی آن نمی‌شود گفت كه مسائل پشت پرده را نمی‌دانيد، جايی كه نمی‌شود گفت: كار اجرايی نكرده‌ای؟!
آنجا اگر پرسيده شود كه آقای جمهوري اسلامی، آقای هاشمی رفسنجانی، آقای خاتمی، آقاي احمدی‌نژاد، قانونی در اين مملكت تصويب شد در جهت تحريم شركتهای حامی اسرائيل، ممانعت از ورود كالاهايی كه از طرف اين شركت تهيه می‌شوند و ممنوعيت هرگونه كمك غيرمستقيم مالی به رژيم صهيونيستی، و هيچ‌كدامتان اجراء نكرديد.

نه هاشمی رفسنجانی [که] نويسنده اولين كتاب درباره قضيه فلسطين، كسيكه سرقفلی تمام خطبه‌های نماز جمعه، بيست ساله روز قدس براي ايشان بوده است و نه آقای خاتمی، كه حتماً داغدار فرزندان مظلوم فلسطين است و با آنها ابراز همدردی مي‌كند و نه آقای احمدی‌نژاد؛ دارنده اولين امتياز مقابله با صهيونيسم در قرن 21.

19 ارديبهشت سال 1369، مجلس شورای اسلامی ايران قانونی را تصويب می‌كند كه راه را برای هرگونه كمك غيرمستقيم و مستقيم از طرف اقتصاد جمهوري اسلامی به اقتصاد حاميان رژيم صهيونيستی بسته باشد و اين قانون تصويب می‌شود، اما هيچ‌وقت اجرايی نمی‌گردد و ان‌شاء الله كه آقای هاشمی نمی‌دانست، چون اگر می‌دانست و كاری نمی‌كرد... ان‌شاء ا... كه آقای خاتمی نمی‌دانست و ان‌شاء ا... كه آقای احمدی‌نژاد كه مشغول كار عمرانی و سفرهای استانی هستند، اين نكته كوچك يادشان رفته است، ان‌شاء كه وزير ارشاد و وزير بازرگانی هم يادشان رفته و وزير صنايع هم نمی‌دانستند و آستان قدس رضوی هم همين‌طور و همه ماها كه برای زيارت امام رضا(ع) به مشهد می‌رويم و برای تكميل زيارتمان نوشابه مشهد را می‌خوريم هم، نمی‌دانيم.


[align=left]انشاالله ادامه دارد..... 

التماس دعا.
Old-Moderator
Old-Moderator
پست: 966
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۸۷, ۷:۱۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

.
.
آخه چه کاری از ما بر میاد؟؟؟
.
.
شما بگو از من چه کاری بر میاد؟؟؟/
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Junior Member
Junior Member
پست: 33
تاریخ عضویت: شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط sarbaze-agha »

saeedmontazer نوشته شده:.
.
آخه چه کاری از ما بر میاد؟؟؟
/

فکر کنم در این قسمت سخنرانی جواب این سوال هم داده شده است. پس با دقت و اهمیت بخوانیم.


ادامه:

الناس علي دين ملوكهم، ما كه نمی‌توانيم كاتوليک‌تر از پاپ شويم، دولت جمهوری اسلامی ايران اجازه داده است پس طيباً طاهرا، حال يا آستان قدس توليد میكند و يا شركت نماينده ايرانی نستله، می‌خوريم والبته مرگ بر اسرائيل هم می‌گوئيم!

مردم كوفه يك اشتباه تاكتيكی داشتند، می‌خواستند دنيا و آخرت را با هم داشته باشند اما به هيچ‌كدامشان نرسيدند و ملعون دنيا و آخرت شدند.
چرا و با چه رويی زيارت عاشورا می‌خوانيم و كسانی را كه و شايعت و بايعت و تنقبت علي قتالك را لعن میي‌كنيم در حالی كه ما اين كار را می‌كنيم، لوازم آرايشی خود را از شركتهاي حامی صهيونيسم خريداری می‌كنيم، شركتهايی كه تابلو دارند!

و اينجا سندی است كه من خجالت می‌كشم بخوانم كه وقتي يك آدم بيكار و علاف به دولت جمهوري اسلامي اعتراض می‌كند كه چرا محصولات شركتهاي حامی صهيونيزم وارد مي‌شود و اجازه فعاليت دارد و شركت خوشگوار مشهد را مثال مي‌زند، جواب رسمی دولت جمهوری اسلامی اين است:
«ما تحقيق كرديم شركت خوشگوار مشهد در اسرائيل ثبت نشده، پس اسرائيلی محسوب نمی‌شود و فعاليتش اشكالي ندارد»!!

من اميدوارم كه چنين جوابی در محضر دادگاه الهی كه اگر وجود داشته باشد پذيرفته شود و اگر پذيرفته نشود، وای اگر از پس امروز بود فردايي؟!

آقای احمدی‌نژاد در يك بخشنامه رسمی، نوشابه را ممنوع كرد و دوغ را جايگزين آن نمود، اين قانون اندازه يك دوغ و نوشابه هم برای دولت احمدی‌نژاد ارزش نداشت، چرا بايد اين قانون متروك بماند.

هزاران بار، از مطبوعات اصولگرا خواستيم كه مطلبی در اين‌مورد به چاپ برسانيم، در پاسخ گفتند كه آقای احمدی‌نژاد به اندازه كافی درگيری دارند، حال شما ديگر مزيد بر علت نگرديد و دعا كنيد كه مردم فلسطين را خداوند نجات بدهد، ولي نجات نداد... ؟! ان الله لا يغير بقوم ...

از پا حسين افتاده و ما برپای بوديم
زينب اسيری رفت و ما بر جای بوديم

از دست ما بر ريگ صحرا لعن كردند
دست علمدار خدا را قطع كردند

از دست ما؟! يعنی ما كمك كرديم، اگر شهيد مطهری 60 سال پيش فرياد می‌زند كه شمر امروز ما موشه دايان است پس جبهه مقابل آن می‌شود سپاه امام حسين(ع).

موشه دايان آن زمان شمر بود يعنی الان دان هالودز شمر است، الان وزير دفاع رژيم صهيونيستی شمر است پس جبهه مقابلش جبهه امام حسين است ولی در اين ميان نقش ما چيست؟ و كجاست؟! چرا بايد فلان شركت سيگارسازی حامی صهيونيسم 150 ميليون دلار در ايران فروش كند. چرا؟!


[align=left]انشاالله ادامه دارد... 

التماس دعا.
Junior Member
Junior Member
پست: 33
تاریخ عضویت: شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۶:۴۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط sarbaze-agha »

[align=center]قسمت آخر: 

((اي کاش حوصله مي کرديم و اين مطلب را دقيق مي خوانديم. خيلي ها گذري رفتند، اما ما دين بي سياست نداريم.))

.....بايد تكليف خودمان را روشن كنيم اگر قرار است رژيم صهيونيستی را به عنوان دشمن استراتژيک خودمان بشناسيم كه حتماً اين‌گونه است، و هر چه كه بر سرمان می‌آيد به خاطر دشمنی با رژيم صهيونيستی است، دنيا با ما چه مشكلی دارد، عمده مشكلاتی كه جهان كفر و استكبار با ما دارد اين است كه مبنای اعتقادات ما بر اين است كه اسرائيل بايد از بين برود، دشمنی آنها با ما سر اين جمله است كه اگر اين‌را پس بگيريم، همه چيز حل می‌شود؛ انرژی هسته‌ای آزاد می‌گردد؛ مثل پاكستان و... چون اين كشورها براي نابودی اسرائيل شعاری و اقدامی نمی‌كنند بنابراين انرژی هسته‌ای ايشان هم الحاقي و NPT نيست و حق مسلمشان است!؟

اگر واقعاً اين است؛ بايد بدانيم كه اعتقاد به شی، اعتقاد به لوازم آن‌را هم در پی دارد. اين خيلي عجيب است كه بگوئيم اسرائيل دشمن استراتژيك ماست ولی از سوی ديگر ده ها ميليون دلار به شركتهای حامی اسرائيل كمك نمائيم.

هيچ كس نمي‌گويد كه احمدی‌نژاد از اسرائيل پول گرفته، هاشمی رفسنجانی طرفدار اسرائيل است، هيچ كس نمی‌گويد كه خاتمی دشمن فلسطين است... نه... !

مگر مردم كوفه دشمن امام حسين (ع) بودند؟ همه پشت سر ايشان نماز می‌خواندند و به عنوان امام جماعت عادل ايشان را قبول داشتند و اصلاً نامه نوشتند كه ايشان در كوفه حاكميت نمايد، دشمن امام حسين نبودند.

تاريخ ثبت كرده است كسانی كه در سپاه عمر سعد بودند زمانی‌كه بر علی‌اصغر تير مي‌زدند اشك‌هايشان جاری می‌شد و بر مظلوميت امام و يارانش می‌گريستند ولی همين‌ها، ملعونند، ملعون كسی است كه اين صحنه را می‌بيند ولی در سپاه يزيد باقی می‌ماند و می‌جنگد.

وزارت محترم امور خارجه در پاسخ به اظهارات شورانگيز شما دانشجويان، اسامی 500 شركت اسرائيلی را از اينترنت بدست آورده است كه در اسرائيل ثبت شدند و هيچكدامشان در ايران شعبه ندارد! اصلاً اين قانون نمی‌گويد شركتهای اسرائيلی، متن قانون می‌گويد كه كمپانی‌ها و موسسات و شركتهای وابسته به صهيونيزم، تمامی صهيونيستها كه الزاماً اسرائيلی نيستند، جرج بوش يك صهيونيست است ولی آمريكايی است و اسرائيلی نیست، خيلي از اين صهيونيستها، هلندي هستند مثل Shell , Nike.

انگيزه اين صحبتها اين بود كه حداقل مثل مردم كوفه نباشيم و مثل افرادی باشيم كه بعد از واقعه عاشورا توبه كردند و به خونخواهی حسين(ع) دست به قيام عليه باطل زدند و راهشان را مشخص كردند.


با تشکر از سايت بچه هاي قلم...www.bgh.ir
--------------------------------------------------------------------------------

التماس دعا.
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”