کمک به حذف نام جعلی (خلیج عربی ) از گوگل و جایگزینی (خلیج فارس )

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

کمک به حذف نام جعلی (خلیج عربی ) از گوگل و جایگزینی (خلیج فارس )

پست توسط tentalize »

برای حذف نام خليج عربي و برگرداندن نام خليج فارس به نقشه ماهواره اي و آنلاين گوگل ارت نياز به 1 ميليون امضا داريم.

قاصدک نیوز : شرکت گوگل مدتی است در ارائه نسخه های جدید نرم افزار گوگل ارث در کنار نام خلیج فارس از کلمه مجعول خلیج عربی نیز استفاده می نماید.
این در حالی است که بر اساس اسناد تاریخی و سیاسی موجود در سازمان ملل متحد تنها نام واقعی و قابل قبول بین المللی برای آبراهه جموبی ایران خلیج فارس می باشد که بر گرفته از نام قدیم ایران ( پرشیا ) می باشد.
همچنین رئيس مجمع تشخيص مصلحت در نماز جمعه ديروز تهران گفت با اشاره به نام خليج فارس در اسناد و تفاسير قرآني بزرگان قرون اول تا پنجم هجري قمري، از اعراب و بويژه حوزه‌هاي علميه كشورهاي عربي خواست با نگاهي به اين اسناد به ادعاها پايان دهند.
گروهی از هموطنان ایرانی به نمایندگی ۷۰ میلیون ایرانی داخل کشور و بیش از پنج ملیون ایرانی خارج از کشور نسبت به جمع آوری امضاء اینترنتی در اعتراض به این عمل اقدام نموده اند.
شما نیز با مراجعه به این سایت و وارد کردن اسم و ادرس ایمیل خود اعتراض خود را نسبت به این عمل اعلام کنید.تا در نسخه های بعدی این نرم افزار اصلاح صورت گیرد.

آدرس سایت :
[External Link Removed for Guests]

از دوستانی که سایت یا وبلاگی دارند می خوام که این پست رو در وبلاگ خود قرار بدن تا دوستان دیگر نیز مطلع شوند
[External Link Removed for Guests]
دانلود موبایل.نرم افزار.کلیپ.موبایل اسلامی مداحی خبر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 30 بار
تماس:

خلیج فارس ...لطفا برای تثبیت نام "فارس" همگی رأی دهید

پست توسط شيعه »

سلام علیکم

خليج فارس

PERSIAN GULF
Golfe Persique
Perusha Wan
Persidski Zaliv

ابوعبدالله زكريابن محمدبن محمودالقزويني» متوفي به سال 682 هجري كه از علماي برجسته اسلامي ‌است، در كتاب معروف «آثار البلاد و اخبار العباد»، چاپ گوتينگن 1848 ميلادي در توجيه تسميه منطقه
فارس و درياي منتسب بدان و همچنين در اهميت سرزمين فارس، چنين گويد:

«الناحيه المشهوره التي يحيط من شرقها كرمان و من غربها خوزستان و من شمالها مفازه خراسان و من جنوبها البحر، سميت بفارس بن الاسوربن سام بن نوح، عليه السلام... و رجاء في التواريخ ان الفرس ملكواامرالعالم اربعه آلاف سنه. كان اولهم كيومرث و آخر هم يزدجرد بن شهريار الذي قتل في وقعه عمربن خطاب بمرو، فعمر والبلاد و انعشو العباد». ابوعبدالله زكريابن محمدبن محمودالقزويني» متوفي به سال 682 هجري كه از علماي برجسته اسلامي ‌است، در كتاب معروف «آثار البلاد و اخبار العباد»، چاپ گوتينگن 1848 ميلادي در توجيه تسميه منطقه فارس و درياي منتسب بدان و همچنين در اهميت سرزمين فارس، چنين گويد:

همگان اين پيام را در سايت خود درج كنيد و به همه اعلام كنيد كه به [External Link Removed for Guests] رفته و اعتراض خود را نسبت به اين اقدام اعلام كنند. تنها يك ميليون رأي لازم است تا «گوگل» بار ديگر نام تاریخی خليج فارس را قرار دهد.

کار خيلي سختي هم نيست، فقط لازم است نام و ايميل خود را وارد كنيد و اگر مي‌خواهيد در قسمت سوم، يك جمله هم در رابطه با اعتراض خود بنويسيد.

قال الله تبارك وتعالي :

فإن يكفربهاهؤلاء فقد وكلنا بها قوماً ليسوا بها بكافرين
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”